Ulaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Na szczęście moja Pańcia uratowała mnie przed nimi :lol: I znalazłam się w miejscu zwanym Psim Rajem: KUCHNIA W PORZE OBIADU! Dostałam michę... ale jak zwykle zbyt szybko ukazało się w niej dno i postanowiłam sama zadbać o dopełnienie posiłku. (Czy jest suchy chleb dla konia? Nie. Już nie ma. Pies ukradł :roll:) A z konia została tylko głowa :evil_lol: CIASTO Z WIŚNIAMI!!!! A stół wcale nie taki wysoki :evil_lol: Następnie był pyszny obiadek :loveu: Aż całkiem zapomniałyśmy z Ada-jeje że mamy jeszcze gdzieś jeździć i coś załatwiać... Tak pyszny obiadek... I niezwykłe opowieści o zwierzętach. Tereny leśno-górskie gdzie zamieszkała Dorka są pełne zwierząt - także wilków :cool3: a Państwo mają gospodarstwo: 50 koni, krowy, świnke, no i "pożeracze niewinnych piesków" :diabloti:. Będzie miała czego pilnować. Choć pewnie w centrum zainteresowania i tak pozostanie kuchnia :p W każdym bądź razie - Państwo wzbogacili się o nową zmywarkę. Dostałam pracę! KONIEC na tę chwilę :) Do zobaczenia Dorko i Etyko z Rodzinką już niedługo! :loveu::loveu::loveu: I dziękuję :) Quote
IKA & SONIA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ulaa super fotorelacja, uśmiałam się :D:D na całego Quote
Asior Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Boze... jaka ona jest piękna!!!! Ulaaa.. fotorelacja rewelacja, ale dopiski na zdjęciach najlepsze ;) Quote
etyka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dziękuję za miłe powitanie ;-) Dorka przespała całą noc i nie nabrudziła :smile: rano 5:30 namówiłam ją na wyjście i wysiusiała się. Później moja córka Ania dopilnowała "usadzenia kupki" w ustronnych krzakach. jak się "zorientuję" w jaki sposób wrzucić tu zdjęcie to dam takie na którym Dorka leży w swojej "budzie" ;-) Quote
Asior Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 etyka, jak wrzucisz fotki na jakiś serwer (np Imagashack.us - Informationen zum Thema Upload image. ) to potem tam masz kody do wklejenia ich na dogo... Najlepiej załóż sobioe konto na imageshacku Quote
Ula_czarnuszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 tu instrukcja do wklejania za pomocą imageshack.us nie trzeba sie rejestrować, można wrzucać zdjęcia pojedynczo:p zamiast imageshack można skorzystać z photobucket.com, tylko na tym serwerze trzeba się zarejestrować i utworzyć konto,ale za to zdjęcia na serwer można wrzucać grupami:razz: Quote
Ula_czarnuszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 etyka napisał(a):no nareszcie się udało dodać jej zdjęcie ;) :multi::multi: Chcemy więcej :p Quote
Ada-jeje Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nawet do twarzy Dorce w zielonym, w prezencie od cioteczki Taks. :loveu: Zasilone konto Dorci i Oskara w wys. 300 zl. tez juz figuruje w pierwszym poscie. Quote
Ulaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Wspaniale!!! Zdolni jesteście :cool3: Śliczna fotka i avatarek :loveu: Czy malutka poznała już konie? Quote
hanek Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dorcia:loveu::loveu::loveu: Cudną ma aparycję to stworzenie, cudną! Quote
Asior Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ula_czarnuszka napisał(a):tu instrukcja do wklejania za pomocą imageshack.us nie trzeba sie rejestrować, można wrzucać zdjęcia pojedynczo:p wiem, zę nie trzeba, ale jak się zarejestrujesz dostajesz linka z kodem do wklejenia bezpośrednio na forum, bez wklejania ich za pomocą "dodaj obrazek" :cool3: boze .. jaka ona jest piękna!!!!!! Quote
etyka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 A więc na Waszą prośbę córka zrobiła sesję zdjęciową w ogródku. To jest moje podwórko, ja jestem tu Panią ;) mój nowy dezodorant (kurze kupki... ojjj.....) ale zarośla... i to wszystko moje... Dorka się zadomowiła dosłownie. Postanowiła nie opuszczać domu. Więc na spacer trzeba było jej pomóc z wyjściem... ;) razem z córką taszczyłyśmy ją po schodach śmiejąc się i przystając co 2 schodki ;) natomiast później to już do domu wracać nie chciała... ;) Quote
Ula_czarnuszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Fajna gwiazdeczka :loveu: A jak jej futro odrośnie to będzie gwiazda pełną paszczą :razz: Quote
Weronikaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Mniam :lol: Dorka jest śliiiiiczna ! Normalnie skarb, nie sunia :loveu: Witamy na wątku, Etyka, świetne fotki :) Quote
IKA & SONIA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :loveu::loveu::loveu: jakie słodkie minki robi!!! Kochana dziewuszka szybciutko odnalazła się w nowej rzeczywistości :lol: Quote
malta79 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Śledziłam losy Dorki od samego początku, strasznie mnie ujęła..I będe obserwować ja cały czas ..Mam nadzieję ,że w końcu będzie szczęśliwym psem. Quote
etyka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dorka zaczyna gospodarzyć jak na swoim, o 5 rano konie stukały w stajni jakimś wiadrem, suczka kazała się wypuścić, doszła do furtki, naszczekałą na hałasujące konie i poszła spać dalej ;) zaczyna podawać łapę nie proszona z własnej i nie przymuszonej woli ;) łapą została obdarowana moja córka Ania i ja. Zjadła śniadanie i teraz śpi smacznie w "swojej budzie" :) Quote
Ada-jeje Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Rozumiem ze zainteresowanie Dorki halasem koni bylo tak duze, ze nie :shake: trzeba bylo jej pomagac przy zejsciu ze schodow. Quote
Ulaa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Podawanie łapy nie na komendę = wymuszanie :diabloti: Szybko zaczęła :evil_lol: ale nic dziwnego, od pierwszych chwil pokochana, trafiła na podatny grunt do rozpieszczania :p Należy się małej :loveu: PS. Ukradła już coś? :diabloti: Quote
sugarr Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 etyka napisał(a):Dorka zaczyna gospodarzyć jak na swoim, o 5 rano konie stukały w stajni jakimś wiadrem, suczka kazała się wypuścić, doszła do furtki, naszczekałą na hałasujące konie i poszła spać dalej ;) zaczyna podawać łapę nie proszona z własnej i nie przymuszonej woli ;) łapą została obdarowana moja córka Ania i ja. Zjadła śniadanie i teraz śpi smacznie w "swojej budzie" :) Przeglądnęłam sobie wątek.. Super fotorelacja i widać, że świetnie sunia trafiła :multi: A co do tej łapy... Jeszcze wszyscy będą psa błagać, żeby przestał ją podawać, bo jak raz wykombinuje, że ludziom się to podoba (i dają za to pyszności), to już nie przestanie :evil_lol: Quote
etyka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sunia już sama wychodzi (nie trzeba jej pomagać ;]) na koncie ma kradzież ścierki i wycieczkę na stół po ciasto. Ale dzięki psu mamy porządek na stole, bo wszyscy szybko po sobie sprzątają ;) Quote
Recommended Posts