Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na szczęście moja Pańcia uratowała mnie przed nimi :lol:
I znalazłam się w miejscu zwanym Psim Rajem: KUCHNIA W PORZE OBIADU!

Dostałam michę... ale jak zwykle zbyt szybko ukazało się w niej dno i postanowiłam sama zadbać o dopełnienie posiłku.
(Czy jest suchy chleb dla konia?
Nie. Już nie ma.
Pies ukradł :roll:)
A z konia została tylko głowa :evil_lol:

CIASTO Z WIŚNIAMI!!!!
A stół wcale nie taki wysoki
:evil_lol:

Następnie był pyszny obiadek :loveu: Aż całkiem zapomniałyśmy z Ada-jeje że mamy jeszcze gdzieś jeździć i coś załatwiać... Tak pyszny obiadek... I niezwykłe opowieści o zwierzętach. Tereny leśno-górskie gdzie zamieszkała Dorka są pełne zwierząt - także wilków :cool3: a Państwo mają gospodarstwo: 50 koni, krowy, świnke, no i "pożeracze niewinnych piesków" :diabloti:. Będzie miała czego pilnować. Choć pewnie w centrum zainteresowania i tak pozostanie kuchnia :p

W każdym bądź razie - Państwo wzbogacili się o nową zmywarkę.

Dostałam pracę!

KONIEC na tę chwilę :)
Do zobaczenia Dorko i Etyko z Rodzinką już niedługo! :loveu::loveu::loveu:
I dziękuję :)

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję za miłe powitanie ;-) Dorka przespała całą noc i nie nabrudziła :smile: rano 5:30 namówiłam ją na wyjście i wysiusiała się. Później moja córka Ania dopilnowała "usadzenia kupki" w ustronnych krzakach.

jak się "zorientuję" w jaki sposób wrzucić tu zdjęcie to dam takie na którym Dorka leży w swojej "budzie" ;-)

Posted

tu instrukcja do wklejania za pomocą imageshack.us nie trzeba sie rejestrować, można wrzucać zdjęcia pojedynczo:p

zamiast imageshack można skorzystać z photobucket.com, tylko na tym serwerze trzeba się zarejestrować i utworzyć konto,ale za to zdjęcia na serwer można wrzucać grupami:razz:

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
tu instrukcja do wklejania za pomocą imageshack.us nie trzeba sie rejestrować, można wrzucać zdjęcia pojedynczo:p

wiem, zę nie trzeba, ale jak się zarejestrujesz dostajesz linka z kodem do wklejenia bezpośrednio na forum, bez wklejania ich za pomocą "dodaj obrazek" :cool3:

boze .. jaka ona jest piękna!!!!!!

Posted

A więc na Waszą prośbę córka zrobiła sesję zdjęciową w ogródku.

To jest moje podwórko, ja jestem tu Panią ;)

mój nowy dezodorant (kurze kupki... ojjj.....)

ale zarośla... i to wszystko moje...

Dorka się zadomowiła dosłownie. Postanowiła nie opuszczać domu. Więc na spacer trzeba było jej pomóc z wyjściem... ;)
razem z córką taszczyłyśmy ją po schodach śmiejąc się i przystając co 2 schodki ;)
natomiast później to już do domu wracać nie chciała... ;)

Posted

Śledziłam losy Dorki od samego początku, strasznie mnie ujęła..I będe obserwować ja cały czas ..Mam nadzieję ,że w końcu będzie szczęśliwym psem.

Posted

Dorka zaczyna gospodarzyć jak na swoim, o 5 rano konie stukały w stajni jakimś wiadrem, suczka kazała się wypuścić, doszła do furtki, naszczekałą na hałasujące konie i poszła spać dalej ;) zaczyna podawać łapę nie proszona z własnej i nie przymuszonej woli ;) łapą została obdarowana moja córka Ania i ja. Zjadła śniadanie i teraz śpi smacznie w "swojej budzie" :)

Posted

Podawanie łapy nie na komendę = wymuszanie :diabloti:
Szybko zaczęła :evil_lol: ale nic dziwnego, od pierwszych chwil pokochana, trafiła na podatny grunt do rozpieszczania :p
Należy się małej :loveu:

PS. Ukradła już coś? :diabloti:

Posted

etyka napisał(a):
Dorka zaczyna gospodarzyć jak na swoim, o 5 rano konie stukały w stajni jakimś wiadrem, suczka kazała się wypuścić, doszła do furtki, naszczekałą na hałasujące konie i poszła spać dalej ;) zaczyna podawać łapę nie proszona z własnej i nie przymuszonej woli ;) łapą została obdarowana moja córka Ania i ja. Zjadła śniadanie i teraz śpi smacznie w "swojej budzie" :)

Przeglądnęłam sobie wątek.. Super fotorelacja i widać, że świetnie sunia trafiła :multi:

A co do tej łapy... Jeszcze wszyscy będą psa błagać, żeby przestał ją podawać, bo jak raz wykombinuje, że ludziom się to podoba (i dają za to pyszności), to już nie przestanie :evil_lol:

Posted

Sunia już sama wychodzi (nie trzeba jej pomagać ;]) na koncie ma kradzież ścierki i wycieczkę na stół po ciasto. Ale dzięki psu mamy porządek na stole, bo wszyscy szybko po sobie sprzątają ;)