Ada-jeje Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Chyba nie wystarcza tylko ze stolu sprzatac, bo na szafki tez dosiegnie, no to macie teraz przechlapane z tym sprzataniem. :evil_lol: Jak czytamy to robi postepy w blyskawicznym tempie. :loveu: Quote
taks Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Dziś poszły kolejne przelewy z bazarków: 810 zł z charcich obróżek i 25 zł za uzdę http://www.dogomania.pl/forum/f99/zakonczony-charcie-obroze-na-proanimalsy-do-15-07-a-140939/#post12527286 http://www.dogomania.pl/forum/f99/do-zamkniecia-gentle-leader-na-proanimalsy-do-11-07-a-141114/? Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Taks :modla::modla::modla::modla::modla: bedzie na oplacenie hotelu dla Oskara, bo Dorcia juz kasy nie potrzebuje :shake: jest bezpieczna i bardzo kochana przez swoich opiekunow. Quote
IKA & SONIA Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Taks dziękujemy serdecznie!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
taks Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 No i rozliczyłam ostatni bazarek:lol: 195 zł poszło dziś przelewem http://www.dogomania.pl/forum/f99/do-zamkniecia-kolorowe-obrozki-psie-kocie-na-proanimalsy-do-17-07-a-141400/ Quote
Ada-jeje Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Po raz enty cioteczko Taks wielkie DZIEKUJEMY :multi::multi::multi: Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Oskar jest tak zafascynowany tym ze ma spacery, ze ciężko złapać z nim kontakt na spacerze . Człowiek go najmniej interesuje ;) straasznie tez lnieje teraz :diabloti: dogo strasznie swiruje, ale moze uda mi sie wstawić Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Agamika a czy zauwazylas nasz nowy nabytek u p. Tomka :roll: piekna Grete? Bardzo Cie prosimy o roztoczenie opieki nad ta sunia. Jest posluszna i lgnie do czlowieka, jednak nie wiem jak reaguje na inne psy i koty :shake: moze uda Ci sie ja poobserwowac i cos o niej naskrobac. :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Super Oskarek :multi::multi::multi: wykorzystam fotki do kolejnych ogłoszeń. Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Oskar co my z toba zrobimy, jak cie tu sprzedac komus :crazyeye: jak ty taki nijaki do okreslenia, trza ci szukac ludzi takich jak my co to na papiery nie patrza :shake: a o takich coraz trudniej :angryy: Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wszystkie fotki Oskara są tu [url=http://pl.tinypic.com/a/wykh/4]askar - Album - TinyPic - bezpłatny hosting obraz Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wszystkie fotki Oskara są tu ALBUM OSKARA sa wcześniejsze robione przez karusiep , które mogły umknąć bo były wstawiane pomiędzy relacją z domu Dorci , a mysle ze do ogłoszeń sie nadadzą :) Oskar jest fajnym psem , tylko biedak po prostu odkrył ze zycie to cos więcej niz kojec :-( a nie da sie mu wytłumaczyć ze juz NIGDY na stałe wkojcu nie bedzie zamkniety . Na zenątrz nawet jedzenie mniej go interesuje niz otoczenie ;) Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dopiero teraz zauwazylam ze Oskara laczy cos z Zywiolem, zgadnijcie co :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ucho klapnięte :diabloti: Agamika dzięki za link. Część z tych fotek już wykorzystałam, ale lubię przy odnawianiu wkleić coś nowego. Zawsze to odświeżenie i zaktualizowanie ogłoszenia i większa szansa na adopcję. Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Brawo IKA :lol: choc Zywiolowi to klapniete ucho dodaje uroku. :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ZAPRASZAMY NA BAZARKI DLA PROANIMALSÓW :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2] Bazarek Mini : Mini Bazarek dla ProAnimalsów :) Do 26.07, do godz. 20.00 ! Bazarek Mega : PROANIMALSY ZAPRASZAJĄ NA BAZAREK RÓŻNOŚCI do 31.07. do 22:00 Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :evil_lol: z głupią miną jezyk szeroki jak łopata :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agaga21 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ŚMIESZNY KLAPCIUŚ:loveu: http://i31.tinypic.com/3447hpz.jpg Quote
agamika Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 a zapomniałam napisać , ze ten *&^%*&% co był jego właścicielem, musiał go bić :angryy: .. Jak idziemy koło kojcy i zaczyna szczekać na psy w nich (jesli one na niego zaszczekają ) i wystarczy ze tylko krzyknęłam do niego "nie" on przywiera ze strachu cały do ziemi :-( na placek ... Staram sie wiec nie podnosić głosu na niego .. :( mam nadzieje ze ten *%&^ nie zamknałw tym kojcu kolejnego nieszczęsnika a z lepszych wiesci dzis było mi lzej wyprowadzić Oskara ,.. do ideału jeszcze mu DUZO brakuje :evil_lol: ale postep jakis jest Quote
coronaaj Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 =agamika;a zapomniałam napisać , ze ten *&^%*&% co był jego właścicielem, musiał go bić :angryy: .. Jak idziemy koło kojcy i zaczyna szczekać na psy w nich (jesli one na niego zaszczekają ) i wystarczy ze tylko krzyknęłam do niego "nie" on przywiera ze strachu cały do ziemi :-( na placek ... Staram sie wiec nie podnosić głosu na niego .. :( mam nadzieje ze ten *%&^ nie zamknałw tym kojcu kolejnego nieszczęsnika a z lepszych wiesci dzis było mi lzej wyprowadzić Oskara ,.. do ideału jeszcze mu DUZO brakuje :evil_lol: ale postep jakis jest :loveu::loveu:Oskarek wyglada duzo lepiej..:multi::multi:.biedny psiunia...niech :mad::mad::mad:wlasciciela pochlonie...pieklo:angryy::angryy:. Mam nadzieje, ze nie maltretuje nastepnej psiny.. Quote
Ada-jeje Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kojec jest pusty, ale facet sie wyprowadza i wtedy najprawdopodobniej stracimy go z oczu :-( Quote
Ada-jeje Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 I dla Oskarka zrobimy jutro Allegro wyrozniajace. Quote
kanna Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 kurcze ...to super pies....radosny, garnący się do ludzi... a nie wiem czy wiecie , że ulubiona zabawą oskara jest plumpanie się w strumieniu wody:evil_lol:....widziałam jak ta małpa skakała jak szalona w bryzgach wody z węża... a bawił się przy tym setnie:evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 kanna napisał(a):kurcze ...to super pies....radosny, garnący się do ludzi... a nie wiem czy wiecie , że ulubiona zabawą oskara jest plumpanie się w strumieniu wody:evil_lol:....widziałam jak ta małpa skakała jak szalona w bryzgach wody z węża... a bawił się przy tym setnie:evil_lol: moje psisko jak się go niechcący pryśnie wężem ogrodowym odrobinkę, idzie obrażony się schować :evil_lol: Quote
Recommended Posts