Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba nie wystarcza tylko ze stolu sprzatac, bo na szafki tez dosiegnie, no to macie teraz przechlapane z tym sprzataniem. :evil_lol: Jak czytamy to robi postepy w blyskawicznym tempie. :loveu:

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taks :modla::modla::modla::modla::modla: bedzie na oplacenie hotelu dla Oskara, bo Dorcia juz kasy nie potrzebuje :shake: jest bezpieczna i bardzo kochana przez swoich opiekunow.

Posted

Oskar jest tak zafascynowany tym ze ma spacery, ze ciężko złapać z nim kontakt na spacerze . Człowiek go najmniej interesuje ;)

straasznie tez lnieje teraz :diabloti:

dogo strasznie swiruje, ale moze uda mi sie wstawić

Posted

Agamika a czy zauwazylas nasz nowy nabytek u p. Tomka :roll: piekna Grete?
Bardzo Cie prosimy o roztoczenie opieki nad ta sunia. Jest posluszna i lgnie do czlowieka, jednak nie wiem jak reaguje na inne psy i koty :shake: moze uda Ci sie ja poobserwowac i cos o niej naskrobac. :evil_lol:

Posted

Oskar co my z toba zrobimy, jak cie tu sprzedac komus :crazyeye: jak ty taki nijaki do okreslenia, trza ci szukac ludzi takich jak my co to na papiery nie patrza :shake: a o takich coraz trudniej :angryy:

Posted

Wszystkie fotki Oskara są tu ALBUM OSKARA

sa wcześniejsze robione przez karusiep , które mogły umknąć bo były wstawiane pomiędzy relacją z domu Dorci , a mysle ze do ogłoszeń sie nadadzą :)

Oskar jest fajnym psem , tylko biedak po prostu odkrył ze zycie to cos więcej niz kojec :-( a nie da sie mu wytłumaczyć ze juz NIGDY na stałe wkojcu nie bedzie zamkniety . Na zenątrz nawet jedzenie mniej go interesuje niz otoczenie ;)

Posted

Ucho klapnięte :diabloti:

Agamika dzięki za link. Część z tych fotek już wykorzystałam, ale lubię przy odnawianiu wkleić coś nowego. Zawsze to odświeżenie i zaktualizowanie ogłoszenia i większa szansa na adopcję.

Posted

a zapomniałam napisać , ze ten *&^%*&% co był jego właścicielem, musiał go bić :angryy: ..

Jak idziemy koło kojcy i zaczyna szczekać na psy w nich (jesli one na niego zaszczekają ) i wystarczy ze tylko krzyknęłam do niego "nie" on przywiera ze strachu cały do ziemi :-( na placek ... Staram sie wiec nie podnosić głosu na niego .. :(

mam nadzieje ze ten *%&^ nie zamknałw tym kojcu kolejnego nieszczęsnika

a z lepszych wiesci dzis było mi lzej wyprowadzić Oskara ,.. do ideału jeszcze mu DUZO brakuje :evil_lol: ale postep jakis jest

Posted

=agamika;a zapomniałam napisać , ze ten *&^%*&% co był jego właścicielem, musiał go bić :angryy: ..

Jak idziemy koło kojcy i zaczyna szczekać na psy w nich (jesli one na niego zaszczekają ) i wystarczy ze tylko krzyknęłam do niego "nie" on przywiera ze strachu cały do ziemi :-( na placek ... Staram sie wiec nie podnosić głosu na niego .. :(

mam nadzieje ze ten *%&^ nie zamknałw tym kojcu kolejnego nieszczęsnika

a z lepszych wiesci dzis było mi lzej wyprowadzić Oskara ,.. do ideału jeszcze mu DUZO brakuje :evil_lol: ale postep jakis jest

:loveu::loveu:Oskarek wyglada duzo lepiej..:multi::multi:.biedny psiunia...niech :mad::mad::mad:wlasciciela pochlonie...pieklo:angryy::angryy:. Mam nadzieje, ze nie maltretuje nastepnej psiny..

Posted

kurcze ...to super pies....radosny, garnący się do ludzi... a nie wiem czy wiecie , że ulubiona zabawą oskara jest plumpanie się w strumieniu wody:evil_lol:....widziałam jak ta małpa skakała jak szalona w bryzgach wody z węża... a bawił się przy tym setnie:evil_lol:

Posted

kanna napisał(a):
kurcze ...to super pies....radosny, garnący się do ludzi... a nie wiem czy wiecie , że ulubiona zabawą oskara jest plumpanie się w strumieniu wody:evil_lol:....widziałam jak ta małpa skakała jak szalona w bryzgach wody z węża... a bawił się przy tym setnie:evil_lol:

moje psisko jak się go niechcący pryśnie wężem ogrodowym odrobinkę, idzie obrażony się schować :evil_lol: