Ada-jeje Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Kurcze, okres wakacji, a tu by sie przydalo Oskara juz tez ciachnac, musi chlopak jeszcze chwilke poczekac a tym samym nacieszyc sie tym co ma. :evil_lol: Etyka co tam u was slychac, jak nasza Dorka sie sprawuje, bo choc jeszcze mamy Oskara do adopcji to Dorce nie zapomnielismy, wiedzac jednak ze ona ma juz swoj raj.:lol: Quote
agamika Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Oskar strasznie lnieje , chyba gubi, tą "brzydką" sierść , niemilą w dotyku . Na spacer ciągle sie wyrywa jak szalony :evil_lol:, ale jest przeuroczy i jak juz wyjdzie z kojca to bardzo ładnie chodzi :loveu: Quote
kanna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agamika napisał(a):Oskar strasznie lnieje , chyba gubi, tą "brzydką" sierść , niemilą w dotyku . Na spacer ciągle sie wyrywa jak szalony :evil_lol:, ale jest przeuroczy i jak juz wyjdzie z kojca to bardzo ładnie chodzi :loveu: a specjalną szczotę na to futro masz może..bo jak nie to ci zostawię w hoteliku... Quote
żabusia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Witam, czy ktoś z Was mógłby pomóc: http://www.dogomania.pl/forum/f521/transport-dla-pralki-czestochowa-warszawa-143449/ ? Quote
Kacha3D Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Allegro dla psiaków z OL OFIARY SCHRONISKA czekają na pomoc! charytatywna (706975771) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ada-jeje Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Z ciekawosci zadalam dzis pytanie wlascicielowi astka, czy zabiora go z powrotem i czy w nowym miejscu do ktorego maja sie przeprowadzac bedzie miejsce dla Oskara. Odpowiedz negatywna, nie moga go zabrac bo w nowym miejscu nie ma podworka. :angryy: A tak bardzo nie chcieli go oddac. Quote
agaga21 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ada, to bardzo dobra wiadomość! jest duża szansa, że już żadnego psa sobie nie sprawią! Quote
Ada-jeje Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 To byla tylko prowokacja z mojej strony, przeciez i tak bym im nie oddala Oskara, ale chcialam wiedziec dokad sie przeprowadzaja, powiadomilam tez o fakcie przeprowadzki Policje, zeby bylo gdzie slac zawiadomienia jak dojdzie do sprawy. Quote
agaga21 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 no domyśliłam się że nie chcesz im psa oddać:evil_lol:;) mam nadzieję że dostaną nauczkę i choć trochę pomyślą, że pies też ma swoje prawa. Quote
agamika Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 niech czuja ze sie o Nich nie zapomina :diabloti:... brak w tym kraju zakazu posiadania zwierząt przez takich (*&&^% .. i ogólnie chęci karania przez sady takowych , bo coś i tak sie na takich patrzy "laskawiej " :angryy: a specjalną szczotę na to futro masz może..bo jak nie to ci zostawię w hoteliku... ojć ..nie mam :oops: kilka zalgelych zdj boczkiem :loveu: psistojniak hmmm. .. on tu jest i tu tez :evil_lol: :oops::oops::oops: Quote
kanna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agamiko- jak będę wydawała hasiorke do domu (połowa przyszłego tygodnia) zostawię dla krótkowłosych...postaram się jeszcze o cos dla Amika gnęb p. Tomka bo znowu zapomni :evil_lol: Quote
etyka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dorka ma się świetnie, czasem nas jeszcze w nocy ciągnie na polko ale powoli jest coraz lepiej, robi się z niej sierściuch i nabiera ciałka... Jutro postaram wrzucić się jakieś zdjęcia Dorki. Na spacery chodzi grzecznie i już nie błaga o jedzonko :) Quote
Ada-jeje Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jak milo czytac o naszych bylych podopiecznych ze nie przynosza nam wstydu, :shake: a nowe fotki wypatrujemy :roll: chcemy tez zobaczyc jak Dorka znow robi sie pieknym siersciuchem. Quote
etyka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jak obiecałam dodaję parę zdjęć Dorki: oto Pani na własnym podwórku [img=http://img199.imageshack.us/img199/9671/1003710.jpg] [img=http://img14.imageshack.us/img14/6243/1003714.jpg] [img=http://img34.imageshack.us/img34/4492/1003720.jpg] tak mi dobrze... [img=http://img177.imageshack.us/img177/3976/1003721l.jpg] [img=http://img177.imageshack.us/img177/5660/1003722l.jpg] Quote
Ada-jeje Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Etyka na fotkach nie bardzo mozna zobaczyc to co Ty widzisz, mam na mysli odrastajaca siersc, ale za to widac jaka Dorcia zrobila sie ograglutka i szczesliwa dzieki wam, :lol: chyba juz nie ma potrzeby sprzatc kazdego jedzonka ktore znajduje sie w jej zasiegu.:shake: Quote
Asior Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 to ja moze zamienie linki na zdjęcia ;) szkoda, ze fotki takie małe ;) Quote
Ada-jeje Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Super!!! dzieki Asior ale ja tez noga jestem w wstawianiu fotek na dogo. :shake: A dzieki Tobie mozemy podziwiac Dorke bez dodatkowego klikania. :lol: Quote
agamika Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 a ja wiem jak Oskar ma na imię ... a raczej dwa ma :diabloti: dr Jekyll - na spacerze - nie ciągnie, nie szczeka, nie urywa reki , bawić sie nie umie ( a to akurat szkoda :-() Mr Hyde :evil_lol: - wychodzenie z boksu , no chyba ze on mi takie zawody organizuje w ubieranie łańcuszka - żeby mi sie zbyt nie nudziło ... a tak ogólnie to dalej z niego kochane psisko :loveu: taki łapserdak - tylko właściciele przyszli muszą wiedzieć ze czystości to raczej będą musieli go uczyć :evil_lol:.. a stan budy wskazuje tez na o ze na swoje wyjście zajęcie tez będą musieli mu znaleźć :diabloti: Quote
kanna Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 o:crazyeye: agamika znalazła godnego następcę Żywiołka.... tylko taki biedaczek posłuszny na spacerkach:shake: i ręki nie chce urwać:evil_lol: Quote
Ulaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dorka Ty pulpecie :D Chyba już wkrótce Cię wymiziam :lol: Quote
etyka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Witam witam, mam nowe zdjęcia z dzisiejszego spacerku o godzinie 5:15 :D Panie jakieś takie nie dobudzone były ;) o właśnie Pani woła trzeba się ruszyć ;) poranny obchód "moich" hektarów o, Pani woła zmachałam się, trzeba było usunąć cudze jelenie z mojej łąki ;) motylem jestem :D o... coś się rusza w krzakach... i do domku na śniadanko ^^ wilk na sterydach ;) czyli mój odcisk łapki Quote
Ada-jeje Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Etyka, czy Ty masz serce :roll: biedna Dorka tyle hektarow ma do pilnowania :evil_lol: Dorka pieknieje nam z dnia na dzien, i widac ze czuje sie juz u siebie.:multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Przekazuje kilka nowych wiadomosci otrzymanych od Uli, ktora to przebywa od jakiegos czasu w Wysowej niedaleko Dorci. Sunia nie do poznania, rozbrykana i kazdym rzadzi, juz tak sie zbiesila z jedzeniem ze jak pani jej daje puszke wymieszana z sucha karma to zje tylko miesko z puszki zas sucha karme bierze do pyska i wypluwa ja przed pania, dajac do zrozumienia ze takie paskudztwo to ona jesc nie bedzie :shake: :evil_lol: Reszte informacji napisze Ula jak wroci. Quote
Recommended Posts