agaga21 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a właśnie kilka dni temu widziałam jego allegro i tak sobie pomyślałam, że chłopak coś szczęścia nie ma. oby ci było dobrze piesku! Quote
Ada-jeje Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Oskar byl bardzo ruchliwy, ciekawy wszystkiego, ale w samochodzie zachowywal sie poprawnie, mial kosc ktora sie zajal. Nowych wlascicieli wital calym soba. Jest silny jak parowoz, zwroccie uwage na osatnia fotke jaki z niego bysior, jak zwykle na wikcie Marty kazdy pies opuszcza hotel z lsniaca sierscia i dobrze odzywiony. Quote
IKA & SONIA Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Też to zauważyłam, Oskar kwitnie :) A jakie wrażenia nowych Państwa po zobaczeniu Oskara? W końcu będzie miał możliwość wybiegania się u boku swojego człowieka! Quote
Ada-jeje Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Troszczeke byli zdziwieni jego sila i wielkoscia, w ogloszeniu pisalismy ze Oskar siega kolan i faktycznie tak bylo w przypadku pana, ale pani juz siegal powyzej kolan. Nie zrobilo to jednak na nich wrazenia i od razu pakowali go do samochodu. A w domu czeka na niego 8 letnia ONka i 3 kociaki, ktore maja osobne wejscie. Panstwo chceili go przed swietami azeby mogli przez ten czas posiwiecic mu wiecej czasu. :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 :loveu::loveu::loveu: zapowiada się fajnie, Oskar nie powinien mieć problemów w relacjach z nową koleżanką, a reszta powinna się ułożyć. Quote
Ulaa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jaki on wielki :) Wreszcie się doczekał, pręgus jeden... Wszystkiego najlepszego także ode mnie, na nowej drodze życia! Quote
Ada-jeje Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Niestety nie bedzie zmiany tytulu, Oskar wrocil do hotelu, ONka go nie zaakceptowala, a panstwo jak widac nie potrafili sprostac zadaniu i szybko sie poddali. :-( Quote
Ulaa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Miałam takie przeczucia widząc nową notkę na wątku :( Quote
Mroowa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Szkoda że tak się to kończy....ale każdy psiak ma gdzieś swojego przypisanego człowieka,pytanie tylko czy na siebie trafią:(Witam wszystkich!!to jest mój pierwszy post na tym forum.Strasznie trzymałam kciuki za Oskara Gdyby nie to że mam w domu psa i dwa przygarnięte (niewychodzące )koty z chęcią bym go wzięła.Trzymam kciuki dalej...... Quote
IKA & SONIA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witamy na dogo Mroowa! Niestety biedny Oskar wrócił, skupmy się teraz na jego promowaniu. Quote
Ada-jeje Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witamy nowa dogomaniaczke !!! Mroowa czy to wczoraj mialam przyjemnosc poznac Cie osobiscie? Quote
IKA & SONIA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie, ponieważ Kasia w dalszym ciągu nie może wejść na dogo. Quote
IKA & SONIA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='malgos']... i Kasia nie jest z Trzebini ;)[/QUOTE] Tak :) i ma od Malgos koteczkę Zuzię :) Quote
malgos Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy ten świat jest taki mały (coraz mniejszy!) czy tylko nasz Chrzanówek i okolice? Który to już raz, kolejny zbieg okoliczności :p Ale w takim razie: kim jest Mroowa? :lol: Może też się znamy? Ale to wątek Oskara... Szkoda, że tak... Trzymamy kciuki dalej... Quote
IKA & SONIA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ;) Malgos szczerze mówiąc również zastanawiam się od rana czy znam Mroowę! Quote
Mroowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 malgos napisał(a):Czy ten świat jest taki mały (coraz mniejszy!) czy tylko nasz Chrzanówek i okolice? Który to już raz, kolejny zbieg okoliczności :p Ale w takim razie: kim jest Mroowa? :lol: Może też się znamy? Ale to wątek Oskara... Szkoda, że tak... Trzymamy kciuki dalej... Tak jestem z Trzebini:)Czytam to forum już długo ale nigdy się nie odzywałam,sama nie wiem czemu.Bardzo mnie wkurza jak ludzie biorą psine dają jej nadzeję a potem jak niepasuje do wystroju won.SZok bardzo mi szkoda Oskara dlatego popytuje delikatnie wśród znajomych.Gdybym nie miała psa nie zastanawiałabym się ani chwili,myślę że z kotami by się Oskar dogadał.A bardzo możliwe że się kiedyś tam spotkałyśmy w Biedronce np:) Quote
Mroowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ada-jeje napisał(a):Witamy nowa dogomaniaczke !!! Mroowa czy to wczoraj mialam przyjemnosc poznac Cie osobiscie? Niestety to nie mnie poznałyście:(ale trzymam kciuki za waszą dzialalność:)a przy okazji wizyt na Mydlanej zawsze coś dorzucam;) Quote
Ada-jeje Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mroowa a czy nie znalazlabys troche czasu zeby pomoc w oglaszaniu na innych portalach zwierzatek, ktore sa pod opieka Fundacji? Quote
IKA & SONIA Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ada-jeje napisał(a):Mroowa a czy nie znalazlabys troche czasu zeby pomoc w oglaszaniu na innych portalach zwierzatek, ktore sa pod opieka Fundacji? Ja mogłabym Ci wszystko wytłumaczyć, gdybyś się zdecydowała nam pomagać. Quote
Recommended Posts