Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oskar byl bardzo ruchliwy, ciekawy wszystkiego, ale w samochodzie zachowywal sie poprawnie, mial kosc ktora sie zajal. Nowych wlascicieli wital calym soba. Jest silny jak parowoz, zwroccie uwage na osatnia fotke jaki z niego bysior, jak zwykle na wikcie Marty kazdy pies opuszcza hotel z lsniaca sierscia i dobrze odzywiony.

Posted

Troszczeke byli zdziwieni jego sila i wielkoscia, w ogloszeniu pisalismy ze Oskar siega kolan i faktycznie tak bylo w przypadku pana, ale pani juz siegal powyzej kolan. Nie zrobilo to jednak na nich wrazenia i od razu pakowali go do samochodu. A w domu czeka na niego 8 letnia ONka i 3 kociaki, ktore maja osobne wejscie. Panstwo chceili go przed swietami azeby mogli przez ten czas posiwiecic mu wiecej czasu. :loveu:

Posted

Szkoda że tak się to kończy....ale każdy psiak ma gdzieś swojego przypisanego człowieka,pytanie tylko czy na siebie trafią:(Witam wszystkich!!to jest mój pierwszy post na tym forum.Strasznie trzymałam kciuki za Oskara Gdyby nie to że mam w domu psa i dwa przygarnięte (niewychodzące )koty z chęcią bym go wzięła.Trzymam kciuki dalej......

Posted

Czy ten świat jest taki mały (coraz mniejszy!) czy tylko nasz Chrzanówek i okolice?
Który to już raz, kolejny zbieg okoliczności :p

Ale w takim razie: kim jest Mroowa? :lol: Może też się znamy?

Ale to wątek Oskara...
Szkoda, że tak... Trzymamy kciuki dalej...

Posted

malgos napisał(a):
Czy ten świat jest taki mały (coraz mniejszy!) czy tylko nasz Chrzanówek i okolice?
Który to już raz, kolejny zbieg okoliczności :p

Ale w takim razie: kim jest Mroowa? :lol: Może też się znamy?

Ale to wątek Oskara...
Szkoda, że tak... Trzymamy kciuki dalej...

Tak jestem z Trzebini:)Czytam to forum już długo ale nigdy się nie odzywałam,sama nie wiem czemu.Bardzo mnie wkurza jak ludzie biorą psine dają jej nadzeję a potem jak niepasuje do wystroju won.SZok bardzo mi szkoda Oskara dlatego popytuje delikatnie wśród znajomych.Gdybym nie miała psa nie zastanawiałabym się ani chwili,myślę że z kotami by się Oskar dogadał.A bardzo możliwe że się kiedyś tam spotkałyśmy w Biedronce np:)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Witamy nowa dogomaniaczke !!! Mroowa czy to wczoraj mialam przyjemnosc poznac Cie osobiscie?

Niestety to nie mnie poznałyście:(ale trzymam kciuki za waszą dzialalność:)a przy okazji wizyt na Mydlanej zawsze coś dorzucam;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Mroowa a czy nie znalazlabys troche czasu zeby pomoc w oglaszaniu na innych portalach zwierzatek, ktore sa pod opieka Fundacji?

Ja mogłabym Ci wszystko wytłumaczyć, gdybyś się zdecydowała nam pomagać.