Jump to content
Dogomania

UWAGA! ab-agnieszka z Gliwic to oszustka! okradła bezdomne psiaki!NIE MOŻNA JEJ UFAĆ!

Recommended Posts

Posted

otrzymuję od was coraz więcej pw z waszymi danymi osobowymi(saint, bardzo ci dziękuję za pomoc w rozsyłaniu), [B]liczę na to, że każdy kto wpłacał choćby złotówkę tej oszustce, zgłosi się do mnie.[/B] ja w każdym razie jej nie odpuszczę tego co zrobiła. [B]nie oddała ani grosza,[/B] choć tak zapewniała, że nie jest oszustką, złodziejką, że nam to udowodni.[B] żałosne![/B]

[B][U]jeszcze 2 dni czekam na resztę zgłoszeń[/U], [/B]w tym czasie przygotuję sobie całą resztę, która jest mi potrzebna, by złożyć doniesienie o przestępstwie na policji.

[B]doszła wpłata:[/B]
[B]370zł od agnieszki32[/B] z bazarku. dziękuję:loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agaga przepraszam, za offa ale może znacie tą amstaffkę ? :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177444-BA-onie-k-Warszawy-znaleziono-biaA-AE-suczkAE-amstaffa-sunia-ma-czip?p=13868972#post13868972[/url]

Niby ma czipa ale nie można zlokalizować co i skąd...

Posted

Agaga 21 czy wobec pozbierania danych osobowych i informacji o wysokości rzeczywistych wpłat na konto abAgnieszki - znasz już rzeczywistą wysokość przywłaszczonej przez nią kwoty? Na początku była mowa o kwotach rzędu ok. 6000 zł, co zostało ustalone na podstawie zadłużeń za psy, które regulować zgodnie z umową z wpłat miała abAgnieszka - czy ta informacja znajduje potwierdzenie, czy też kwota szkody jest wyższa?
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Agaga 21 czy wobec pozbierania danych osobowych i informacji o wysokości rzeczywistych wpłat na konto abAgnieszki - znasz już rzeczywistą wysokość przywłaszczonej przez nią kwoty? Na początku była mowa o kwotach rzędu ok. 6000 zł, co zostało ustalone na podstawie zadłużeń za psy, które regulować zgodnie z umową z wpłat miała abAgnieszka - czy ta informacja znajduje potwierdzenie, czy też kwota szkody jest wyższa?
Ewa[/QUOTE]
trudno mi to ocenić, bo nie wszystkie wpłacające osoby były z dogomanii, jednak myślę że policja nie będzie miała z tym najmniejszych problemów. sama jestem ciekawa na jaką dokładnie kwotę nas przerobiła.:angryy::mad:

Posted

Ze swoich doświadczeń mogę powiedzieć, że oszacowanie szkody w takich sprawach jest utrudnione przez występowanie zjawiska "łańcuszka". W "mojej" sprawie ogłoszenia były powielane poza dogo z kontaktami i numerami kont osób, które chciały pomóc, a nastepnie te osoby wpłacały pieniądze na konto oszustów...

Posted

[quote name='agaga21']dziś byłam w końcu na policji. gdy dostanę numer sprawy, podam zainteresowanym :)
CO ZA ULGA! ;)[/QUOTE]
Przyznaj się, ile godzin siedziałaś na KP ? :cool3:
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Przyznaj się, ile godzin siedziałaś na KP ? :cool3:
Ewa[/QUOTE]eee tam, już poza poczekalnią nie był to zmarnowany czas ;)
a w poczekalni pół godzinki tylko

Posted

[quote name='agaga21']eee tam, już poza poczekalnią nie był to zmarnowany czas ;)
a w poczekalni pół godzinki tylko[/QUOTE]
Pewnie cały dzień :) Gratuluję wytrwałości. No to maszyna poszła w ruch. Agnieszka powinna się sprężać ze zwrotem pieniędzy i to już bez deklaracji tu na wątku, czy prywatnych, bo na to za późno, a także pojąć, że te problemy z US czy ZUS to mały pikuś w porównaniu z tym, co czeka ją teraz. Niewątpliwie podczytuje wątek, więc niech wie, że dobrowolne naprawienie szkody ma wpływ na wymiar kary - ale nie kwalifikację prawną czynu. Prapało Agnieszko, po śliwkach, zwaliłaś swoją szansę i pogorszyłaś swoją sytuację procesową wprowadzając w kolejny błąd wszystkich na tym wątku.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Pewnie cały dzień :) Gratuluję wytrwałości. No to maszyna poszła w ruch. Agnieszka powinna się sprężać ze zwrotem pieniędzy i to już bez deklaracji tu na wątku, czy prywatnych, bo na to za późno, a także pojąć, że te problemy z US czy ZUS to mały pikuś w porównaniu z tym, co czeka ją teraz. Niewątpliwie podczytuje wątek, więc niech wie, że dobrowolne naprawienie szkody ma wpływ na wymiar kary - ale nie kwalifikację prawną czynu. Prapało Agnieszko, po śliwkach, zwaliłaś swoją szansę i pogorszyłaś swoją sytuację procesową wprowadzając w kolejny błąd wszystkich na tym wątku.
Ewa[/QUOTE]
...a ewa wie co mówi:cool3:
(panowie na policji pytali ile płaciłam za konsultację z prawnikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

[B]E-S, AMIT, dziękuję wam serdecznie za pomoc[/B]:loveu:dodaliście mi odwagi i rozjaśniliście wiele.

Posted

Bardzo dobrze zrobiłaś choć pewnie kosztował Cię to nie mało.
Wszyscy wiemy, że to słuszna decyzja, ale tylko Ty jak to jest gdy przyjaciel staje się wrogiem.

Jestem z Ciebie dumna agaga

Posted

[quote name='gusia0106']Bardzo dobrze zrobiłaś choć pewnie kosztował Cię to nie mało.
Wszyscy wiemy, że to słuszna decyzja, ale tylko Ty jak to jest gdy przyjaciel staje się wrogiem.

Jestem z Ciebie dumna agaga[/QUOTE]
dzięki gusiu. jest dokładnie tak jak piszesz :(

Posted

[quote name='ms_arwi']Czekamy zatem na dalsze wiadomosci. Jak dlugo trwaja takie postepowania? Te pierwsze fazy wyjasniajace dajmy na to?[/QUOTE]

A chcesz wiedzieć jak jest w praktyce, czy jak powinno być w/g przepisów ? Przygotowawcze powinno skończyć się w 1 miesiąc - praktyka w analogicznych sprawach - od 3 do 6 miesięcy.
Postępowanie jurysdykcyjne o ile nie będzie "poddania się karze" w trybie art. 335 albo 387 - skolko ugodno jak to się mówi na wschodzie, wszystko zależy od inwencji i twórczości stron oraz zdyscyplinowania świadków, nie do przewidzenia, od pół roku od daty wpłynięcia do sądu aktu oskarżenia - do nawet kilkunastu lat wliczając w to postępowania odwoławcze, ewentualne uchylenia wyroków i ponowne rozpoznanie sprawy. W tej sprawie nie ma co rzeźbić - bo są dokumenty, wyciągi z kont bankowych, także jeśli chodzi o sąd - to raczej ta krótsza wersja zdarzeń. Przygotowawcze - dłuższe - muszą powyciągać krzyżowo dowody przelewów z kont bankowych, a bankom się nie spieszy w udzielaniu informacji.
Ewa

Posted

[quote name='snuszkak']Rozumiem, że teraz wszyscy którzy podali swoje dane będą wzywani na komendy w sprawie składań zeznań tak?? Czy trzeba samemu się zgłosić?[/QUOTE]

agaga21 poda numer sprawy który będzie nadany i wszyscy którzy dokonywali wpłat na konto tej |@#$%^&* będą zgłaszać się z nim na komendy w swoich miastach celem złożenia zeznań

już czuję "ten zapaszek" jak roznieci się ogień pod du..ą panienki

Posted

[quote name='malawaszka']BRAWO!!!! szkoda, że ab-agnieszka Cię do tego zmusiła, ale mam wielką nadzieję, ze dostanie teraz popalić!!!![/QUOTE]

Musze i ja sprawdzic czy nie wplacilam jej jakiejs kasy....

Posted

[quote name='coronaaj']Masz link do watku Ambusia, jak tak to podaj....piszecie o Bandzie Bogatynskiej..czy jeszcze inne osoby byly w to zamieszane chodzi o nicki na Dogo.....[/QUOTE]
ab-agnieszka trzymała kasę i wyrolowała nas wszystkich

Posted

doszły wpłaty od
[SIZE=4][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=Black][B]40zł [/B]aga_krzys
[B]50zł[/B] grażyna m.d.
[B]50zł[/B] grażyna n.
[B]520zł[/B] ania z poznania[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=Blue]

dziękuję serdecznie :)
[/COLOR][/SIZE][/B]