Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Dostalam informacje, ze Roki zaprzyjaznil sie z suczka sasiadki :multi: Pieknie sie razem bawili :loveu:

No to super :) niedługo pewnie będzie fotorelacja :lol:

Posted

Na zdjęciu Roki na wieczornym spacerku. Wczoraj Poznał dwie suczki z naszego oseidla. Pierwsza była średniej wielkości, świetnie sie bawili a wieczorem poznał młodego Yorka. Właściwie kuleczka ktora biegała na około Rokiego a Roki chcąc sie bawić lekko machał łapą co i tak było wystarczające aby York był w siódmym niebie:lol:

Posted

Wiecie co mi się marzy szczecińskie wolontariuszki?
Żeby kiedyś powstał filmik z metamorfozami psów z naszego schroniska.
Coś na wzór tego: YouTube - Metamorfozy po-schroniskowe
tyle że ja niestety nie umiem tego zrobić :eviltong:
Sądze że to byłby super materiał na jakieś prezentacje, akcje propagujące adopcje.
Może ktoś by się podjął?
Ja mam ok 20 udokumetowanych metamorfoz, mozna byłoby jeszcze dać info na strone z prośbą o przesłanie zdjęć "przed" i "po".
Ludzie sobie nie zdają sprawy jak bardzo pies moze się zmienić, sama jestem nieraz w szoku. Czasem "jeden wielki kołtun" wciśnięty gdzieś w róg boksu po odpowiedniej pielegnacji, prawidłowym żywieniu wygląda lepiej niż nie jeden "pucuś wystawowy" ;) .

sorry za offa :diabloti:

Posted

U Rokusia wszytsko super. Przybiera na wadze, rana na łapie już sie prawie zagoiła, sierść szybko odrasta. Nadal bardzo grzeczny, spokojny. Na zdjęciu jego ukochana strasznie piszcząca piłka :lol:. Niekiedy wychodzi z piłką na dwór i robi kupke trzymając piłke w mordce:loveu:

Posted

Co za slodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale bym go wycalowala :loveu::loveu::loveu: Albo fotograf taki dobry albo model extra :eviltong::eviltong:

Tesknie za jego czarna mordeczka i melancholijnym spojrzeniem...

Posted

ageralion napisał(a):
Co za slodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale bym go wycalowala :loveu::loveu::loveu: Albo fotograf taki dobry albo model extra :eviltong::eviltong:

Tesknie za jego czarna mordeczka i melancholijnym spojrzeniem...

I fotograf bardzo dobry i model super extra odlotowy:lol:

Posted

Miło się czyta takie wieści i ogląda zdjęcia.
Roki chce się bawić to znaczy,że jest wyluzowany i szczęśliwy.
Życzę przyjemnej,niekończącej się zabawy :painting:

• 4 weeks later...
Posted

U Rokiego wszytsko super. Przekroczył wagę 30 kg i widać,ze jest masywniejszy. Jest grzeczny i spokojny. Aż za dobrze jak narazie. I co najważniejsze wniósł duzo szczęścia w moje zycie!