Soema Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 sdal2 napisał(a):w jakiej miejscowości się piesek znajduje? W Warszawie. Wysłałam Ci pw ostatnio.. Quote
ageralion Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Sa kolejne wplaty: wykrywka - 25zl soema - 20zl yana - 20zl ewab - 20zl izabela29 - 40zl gochna - 20zl razem 145zl ze 185zl :mdleje::cool2::modla: Quote
ageralion Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Dostalam informacje, ze Roki zaprzyjaznil sie z suczka sasiadki :multi: Pieknie sie razem bawili :loveu: Quote
Yana Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 super, czyli chłopak szybko się zaaklimatyzował i czuje się już jak u siebie :multi: Quote
Soema Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ageralion napisał(a):Dostalam informacje, ze Roki zaprzyjaznil sie z suczka sasiadki :multi: Pieknie sie razem bawili :loveu: No to super :) niedługo pewnie będzie fotorelacja :lol: Quote
gosikf & dogs Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ale tu się działo!!! Brawo za wspaniałą adopcję Rokiego!!! Świetne zdjęcia i panowie pozujący także;) Quote
Grzech11 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Na zdjęciu Roki na wieczornym spacerku. Wczoraj Poznał dwie suczki z naszego oseidla. Pierwsza była średniej wielkości, świetnie sie bawili a wieczorem poznał młodego Yorka. Właściwie kuleczka ktora biegała na około Rokiego a Roki chcąc sie bawić lekko machał łapą co i tak było wystarczające aby York był w siódmym niebie:lol: Quote
Inez Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wiecie co mi się marzy szczecińskie wolontariuszki? Żeby kiedyś powstał filmik z metamorfozami psów z naszego schroniska. Coś na wzór tego: YouTube - Metamorfozy po-schroniskowe tyle że ja niestety nie umiem tego zrobić :eviltong: Sądze że to byłby super materiał na jakieś prezentacje, akcje propagujące adopcje. Może ktoś by się podjął? Ja mam ok 20 udokumetowanych metamorfoz, mozna byłoby jeszcze dać info na strone z prośbą o przesłanie zdjęć "przed" i "po". Ludzie sobie nie zdają sprawy jak bardzo pies moze się zmienić, sama jestem nieraz w szoku. Czasem "jeden wielki kołtun" wciśnięty gdzieś w róg boksu po odpowiedniej pielegnacji, prawidłowym żywieniu wygląda lepiej niż nie jeden "pucuś wystawowy" ;) . sorry za offa :diabloti: Quote
ageralion Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Jak tam czarny przystojniak? Mam nadzieje, ze mial imprezowy weekend :eviltong: Quote
Grzech11 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 U Rokusia wszytsko super. Przybiera na wadze, rana na łapie już sie prawie zagoiła, sierść szybko odrasta. Nadal bardzo grzeczny, spokojny. Na zdjęciu jego ukochana strasznie piszcząca piłka :lol:. Niekiedy wychodzi z piłką na dwór i robi kupke trzymając piłke w mordce:loveu: Quote
ageralion Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Co za slodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale bym go wycalowala :loveu::loveu::loveu: Albo fotograf taki dobry albo model extra :eviltong::eviltong: Tesknie za jego czarna mordeczka i melancholijnym spojrzeniem... Quote
Grzech11 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ageralion napisał(a):Co za slodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale bym go wycalowala :loveu::loveu::loveu: Albo fotograf taki dobry albo model extra :eviltong::eviltong: Tesknie za jego czarna mordeczka i melancholijnym spojrzeniem... I fotograf bardzo dobry i model super extra odlotowy:lol: Quote
wykrywka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Miło się czyta takie wieści i ogląda zdjęcia. Roki chce się bawić to znaczy,że jest wyluzowany i szczęśliwy. Życzę przyjemnej,niekończącej się zabawy :painting: Quote
Grzech11 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 U Rokiego wszytsko super. Przekroczył wagę 30 kg i widać,ze jest masywniejszy. Jest grzeczny i spokojny. Aż za dobrze jak narazie. I co najważniejsze wniósł duzo szczęścia w moje zycie! Quote
Soema Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę...:oops: Quote
ageralion Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Z dnia na dzien coraz piekniejszy :loveu: widze, ze juz siersciucha odrosla ladnie na lapkach :multi: Quote
anastacia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Eeeee.... no..... normalne BAJKA :eviltong::multi: Boksio nie do poznania !!! Cieszę się, że powodzi się mu i zdrówffko dopisuje :loveu: Wszystkiego dobrego życzę ;) Quote
Soema Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Aż ma się ochotę cmoknąć go w tego pyśka...:loveu: Quote
Recommended Posts