Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie dużo informacji:loveu: Roki to śliczny boksio, ale jeszcze słabiutki bidak. Do paliwa mogę się dorzucić niestety dopiero w przyszłym miesiącu, ale mam nadzieję, że do tego czasu Roki będzie już w nowym domu.

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie probuje polaczyc transporty. Sa dwie mozliwosci, jeden w poznaniu drugi w szczecinku i jak zwykle czasu jak na lekarstwo...

O Poznaniu bede wiedziala wiecej popoludniu.
Szczecinek - nie mam transportu ze Szczecina, bo roki powinien byc tam jutro ok 14.

Posted

No to mam wspaniale newsy. Roki jedzie jutro do domku :multi: Szczecinianka zalatwila transport do Szczecinka, koszt to 150zl. Zaloze narazie ze swojej kieszeni, bo trzeba szybko dzialac.

Posted

Super :) tylko musimy uzbierać te 150zł, żeby Ageralion zwrócić.
Chociażby dlatego chciałabym założyć skarpetę boksiową, bo miłośników boksiów mnóstwo, a każdy co jakiś czas grosz wyskrobię...

Posted

Soema napisał(a):
Super :) tylko musimy uzbierać te 150zł, żeby Ageralion zwrócić.

Nie powiem, ze mam 150zl zeby z wlasnej kieszeni wylozyc, mam nadzieje, ze to tylko zalozenie pieniazkow na teraz zaraz :oops: Ciotki wspomozecie?

Posted

Ja sie chyba wykoncze na zawal albo mi zoladek padnie... Nie mam pewnosci ze jutro rano mi wydadza Rokiego :placz: Macie teraz ciezkie zadanie tak trzymac kciuki, zeby nawet sie nie zajekneli i psiaka hop do auta nam wrzcili.

Posted

intercity jedzie 5,5 godziny pośpiech 8 godzin, ja bym swojego boksia pociągiem nie zabrała, może nie wytrzymać bo to długa podróż poza tym ludzie boją sie bokserów i może być nieprzyjemna sytuacja w pociągu jak będzie dużo ludzi.... ja do wawy dopiero 8 sierpnia jadę autem, wcześniej nie dam rady :(

Posted

I Roki w schronie jeszcze dwa tygodnie ma byc, do pelnego zagojenia ran. Nie mam sily, 4 dni wiszenia na telefonie i stawania na glowie moge sobie wsadzic... Pan Grzegorz niepocieszony, bo juz nawet urlop wzial... Nie chce mi sie o tym gadac, bo nie wiem jak w slowa ubrac...

Posted

no nie ....brak słów :crazyeye:
Kobieto na głowie stajesz i swój czas poświęcasz a pies skazany na następne tygodnie samotności w boksie - kiedy czeka na niego dom :angryy:

Posted

Szok.. nawet nie wiem, jak skomentować to :roll:
bardzo mi przykro. Niestety, takie sytuacja podcinają skrzydła, traci na tym psiak... A instytucje.... każdy wie.

Posted

ageralion napisał(a):
I Roki w schronie jeszcze dwa tygodnie ma byc, do pelnego zagojenia ran. Nie mam sily, 4 dni wiszenia na telefonie i stawania na glowie moge sobie wsadzic... Pan Grzegorz niepocieszony, bo juz nawet urlop wzial... Nie chce mi sie o tym gadac, bo nie wiem jak w slowa ubrac...

Ja nie wiem o co chodzi, ale wiem jedno, tłumaczenie, że pies ma zostać w schronie do pełnego zagojenia ran to wykręt. Prawda ma drugie dno. Ageralion nie bierz tych słów do siebie, wiem, że Twoje intencje są czyste.

Posted

Jestem nowym właścicielem Rokiego. Tak przynajmniej mi sie wydaje o ile go kiedyś wydadzą. I przyznam sie,ze nie kompletnie nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Podczas wizyty przedadopcyjnej przemiłe Panie z Zarządu fundacji poinformowały mnie,że Rokiego można odebrać w każdej chwili. Pani Marta która współpracuje ze schroniskiem dwoiła sie i troiła aby załatwić wygodny dla psa transport za niską cenę. I kiedy wszystko jest ustalone to schronisko robi i mówi zupełnie co innego. Myslałem,ze schronisko wie,ze Roki ma juz nowy dom i powinni sie cieszyć. A opowiadanie,ze Roki ma najpierw wyzdrowieć to juz bzdura wg mnie. Przecież w domu, otoczony opieką i miłością rekonwalescencja byłaby pewnie szybsza. Chory, cierpiący pies ma szansę na normalny dom a pracownicy schroniska go przytrzymują. Chore........ Dziękuję Pani Marcie za zaangażowanie.