Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posluchajcie, mi sie lapy trzesa jak to pisze. Pani kierownik napisalala mi wlasnie, ze moge Rokiego zabrac w srode. Az sie poplakalam...

Teraz kwestia transportu wraca, czasu bardzo malo...

Posted

ageralion napisał(a):
Posluchajcie, mi sie lapy trzesa jak to pisze. Pani kierownik napisalala mi wlasnie, ze moge Rokiego zabrac w srode. Az sie poplakalam...

Teraz kwestia transportu wraca, czasu bardzo malo...

Oni sobie jaja robią..:shake:
były dwie możliwości transportu teraz.. teraz chyba tylko płatny został..:roll:

Posted

ageralion napisał(a):
soema ale ty pesymistka jestes:eviltong: mam potencjalny transport bydgoszcz-warszawa, czekam na potwiedzenie jego aktualnosci. Jak cos, to zostanie kwestia szn-bdg...

Ostatnie dni na dogo mnie tylko dobijają :p wybacz..:oops:
zapomnaiłam że Ty obrotna babka jesteś i nic Ci nie straszne :loveu:
Roki do domku już czas :lol:

Posted

kamilqax95x napisał(a):
Dziś byłam u Rokiego i widać poprawę :)
Cieszy się do każdego kto przechodzi obok jego klatki .
Mam nadzieje że znajdzie dobry dom.

Dom już czeka ;)

Posted

Grzech11 napisał(a):
Jutro Roki będzie już u mnie:lol:. Nie mogę sie doczekać. Mam nadzieję,ze tym razem się uda!:multi:

trzymamy za to kciuki :multi:

Posted

ageralion napisał(a):
Wlasnie siedze i trzymam papiery adopcyjne Rokiego w rece :multi: Teraz czekam na transport, ktory ma zawita ok 21-22 i ruszaj czarnuszku do domu

:mdleje: aż mam gęsią skórkę... :oops:
:multi::multi:

Posted

ageralion napisał(a):
Cholera siedze jak na szpilkach. Niech juz bedzie 22 i Roki w aucie do Bydgoszczy....

A transport jest płatny....? Przyznaj się:razz:

Posted

ageralion napisał(a):
Tak, czesc transportu jest platna - ok 150zl plus oplata schroniskowa 65zl Razem wychodzi 215zl

No to robimy zrzutkę :razz: dziewuszki kto chociaż dyszkę rzuci..?:)

Posted

Jak nie urok to sraczka. Ja mam odosc. Wlasnie dostalam telefon, ze nie wiadomo czy transport dojedzie do Szczecina po Rokiego. Padlo im sprzeglo w Miroslawcu, bede miala wiesci na bierzaco.

Posted

I Roki juz w Bydgoszczy ale przed trasa do Warszawy. Oa transporty sa nim zachwycone hihihihihi Ja wiedzialam, ze czarnuszek ma wysoko roziniety urok osobisty, sama padlam jego ofiara ;) Jak wieczorem dostane informacje, ze psiak juz w domu to chyba zemdleje.

Co do awarii sprzegla. W Miroslawcu (ok 115km od Szczecina) awaria auta uniemozliwila jego dalsza jazde. Zadzwonili wiec do ojca, ktory przyjechal z Bydgoszczy po nich, przywiozl do Szczecina. Byla godzina 3 kiedy odbieralismy Rokiego ze schroniska i droga powrotna. Oczywiscie wyszlo tak, ze prosto z samochodu polecieli do pracy. Ja juz bylam zalamana jak uslyszalam o awarii, juz bylam pewna, ze zawroca do domu, a tu taki szok i zaskoczenie :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

No to mam juz pelne info co do transportu i jego kosztow:
oplata schroniskowa: 65zl
trasa szcz-bdg: 120zl
trasa bdg - wawa: 180zl
razem: 365zl

Kwote 180zl zaplaci wlasciciel z wlasnej kieszeni, wiec zostaje 185zl, ktorych nie ma skad rozliczyc :shake: Cioteczki poratujcie, ja sie kompletnie splukalam dokarmiajac Rokiego i wiszac na telefonie podczas szukania dwoch transportow :placz:

Posted

Roki juz w domku dupke grzeje :multi::multi::multi:

Dziekuje Oli (fundacja sos) za transport Rokiego szcz-bdg i Asi (fundacja BwP) za transport bdg-wawa. Dziewczyny bez Was on dalej by siedzial w schroniskowym boksie :modla:

Pan Grzegorz obiecal jutro kilka foteczek, bo teraz czarnuszek smacznie spi po podrozy :evil_lol: