OLUTKA55 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 to chyba jakies sprawy ambicjonalne rozgrywane kosztem pieska:shake: Quote
ageralion Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Posluchajcie, mi sie lapy trzesa jak to pisze. Pani kierownik napisalala mi wlasnie, ze moge Rokiego zabrac w srode. Az sie poplakalam... Teraz kwestia transportu wraca, czasu bardzo malo... Quote
Soema Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ageralion napisał(a):Posluchajcie, mi sie lapy trzesa jak to pisze. Pani kierownik napisalala mi wlasnie, ze moge Rokiego zabrac w srode. Az sie poplakalam... Teraz kwestia transportu wraca, czasu bardzo malo... Oni sobie jaja robią..:shake: były dwie możliwości transportu teraz.. teraz chyba tylko płatny został..:roll: Quote
iwona213 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 smutne to... napewno zostanie mu wszystko wynagrodzone w super domku... w naszym schronie są 2 boksie, jeden to taki tylko troszke boksiowy ale przekochany, na łańcuchu :( drugiego dzisiaj dodam jak dostane zdjęcia od kierowniczki... zapraszam na wątek i proszę o pomoc w ogłaszaniu boksia... http://www.dogomania.pl/forum/f1166/schronisko-w-gliwicach-watek-w-przygotowaniu-141878/#post12610847 Quote
ageralion Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 soema ale ty pesymistka jestes:eviltong: mam potencjalny transport bydgoszcz-warszawa, czekam na potwiedzenie jego aktualnosci. Jak cos, to zostanie kwestia szn-bdg... Quote
Soema Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ageralion napisał(a):soema ale ty pesymistka jestes:eviltong: mam potencjalny transport bydgoszcz-warszawa, czekam na potwiedzenie jego aktualnosci. Jak cos, to zostanie kwestia szn-bdg... Ostatnie dni na dogo mnie tylko dobijają :p wybacz..:oops: zapomnaiłam że Ty obrotna babka jesteś i nic Ci nie straszne :loveu: Roki do domku już czas :lol: Quote
ageralion Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cholera dalej nie mam transportu na jutro do bdg :shake: Mam jeden ale dopiero na sobote, chociaz ta sobota moze byc i poniedzialkiem... Quote
kamilqax95x Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziś byłam u Rokiego i widać poprawę :) Cieszy się do każdego kto przechodzi obok jego klatki . Mam nadzieje że znajdzie dobry dom. Quote
Soema Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 kamilqax95x napisał(a):Dziś byłam u Rokiego i widać poprawę :) Cieszy się do każdego kto przechodzi obok jego klatki . Mam nadzieje że znajdzie dobry dom. Dom już czeka ;) Quote
kamilqax95x Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 O to całe szczęście on jest taka przylepa :) Quote
Grzech11 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Jutro Roki będzie już u mnie:lol:. Nie mogę sie doczekać. Mam nadzieję,ze tym razem się uda!:multi: Quote
Yana Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Grzech11 napisał(a):Jutro Roki będzie już u mnie:lol:. Nie mogę sie doczekać. Mam nadzieję,ze tym razem się uda!:multi: trzymamy za to kciuki :multi: Quote
ageralion Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Wlasnie siedze i trzymam papiery adopcyjne Rokiego w rece :multi: Teraz czekam na transport, ktory ma zawita ok 21-22 i ruszaj czarnuszku do domu Quote
Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ageralion napisał(a):Wlasnie siedze i trzymam papiery adopcyjne Rokiego w rece :multi: Teraz czekam na transport, ktory ma zawita ok 21-22 i ruszaj czarnuszku do domu :mdleje: aż mam gęsią skórkę... :oops: :multi::multi: Quote
ageralion Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Cholera siedze jak na szpilkach. Niech juz bedzie 22 i Roki w aucie do Bydgoszczy.... Quote
Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ageralion napisał(a):Cholera siedze jak na szpilkach. Niech juz bedzie 22 i Roki w aucie do Bydgoszczy.... A transport jest płatny....? Przyznaj się:razz: Quote
ageralion Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Tak, czesc transportu jest platna - ok 150zl plus oplata schroniskowa 65zl Razem wychodzi 215zl Quote
Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ageralion napisał(a):Tak, czesc transportu jest platna - ok 150zl plus oplata schroniskowa 65zl Razem wychodzi 215zl No to robimy zrzutkę :razz: dziewuszki kto chociaż dyszkę rzuci..?:) Quote
ageralion Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Jak nie urok to sraczka. Ja mam odosc. Wlasnie dostalam telefon, ze nie wiadomo czy transport dojedzie do Szczecina po Rokiego. Padlo im sprzeglo w Miroslawcu, bede miala wiesci na bierzaco. Quote
aicrew Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 nie proszę...... ściskam kciuki za Rokusia napisz jak bedzie coś wiadomo Quote
ageralion Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 I Roki juz w Bydgoszczy ale przed trasa do Warszawy. Oa transporty sa nim zachwycone hihihihihi Ja wiedzialam, ze czarnuszek ma wysoko roziniety urok osobisty, sama padlam jego ofiara ;) Jak wieczorem dostane informacje, ze psiak juz w domu to chyba zemdleje. Co do awarii sprzegla. W Miroslawcu (ok 115km od Szczecina) awaria auta uniemozliwila jego dalsza jazde. Zadzwonili wiec do ojca, ktory przyjechal z Bydgoszczy po nich, przywiozl do Szczecina. Byla godzina 3 kiedy odbieralismy Rokiego ze schroniska i droga powrotna. Oczywiscie wyszlo tak, ze prosto z samochodu polecieli do pracy. Ja juz bylam zalamana jak uslyszalam o awarii, juz bylam pewna, ze zawroca do domu, a tu taki szok i zaskoczenie :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Soema Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 No to brawa dla transportujących ! Że się nie poddali :) Może ktoś zrobi bazarek chociaż na ten transport?:oops: Quote
ageralion Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 No to mam juz pelne info co do transportu i jego kosztow: oplata schroniskowa: 65zl trasa szcz-bdg: 120zl trasa bdg - wawa: 180zl razem: 365zl Kwote 180zl zaplaci wlasciciel z wlasnej kieszeni, wiec zostaje 185zl, ktorych nie ma skad rozliczyc :shake: Cioteczki poratujcie, ja sie kompletnie splukalam dokarmiajac Rokiego i wiszac na telefonie podczas szukania dwoch transportow :placz: Quote
ageralion Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Roki juz w domku dupke grzeje :multi::multi::multi: Dziekuje Oli (fundacja sos) za transport Rokiego szcz-bdg i Asi (fundacja BwP) za transport bdg-wawa. Dziewczyny bez Was on dalej by siedzial w schroniskowym boksie :modla: Pan Grzegorz obiecal jutro kilka foteczek, bo teraz czarnuszek smacznie spi po podrozy :evil_lol: Quote
Recommended Posts