giselle4 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ...Boksio cudo:loveu: ale ciotki kochane ,,luknijcie.. tutaj potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f1169/kiana-sunia-w-typie-boksera-schronisko-ostrow-wlkp-144971/#post12846054 Quote
ageralion Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Hej hej! Nie wiem czy ktokolwiek jeszcze pamieta Rokiego ale mam nadzieje, ze tak ;) Dostalam pozdrowionka od naszego przystojniaczka i jego pana :multi: Roki jest zdrowy, wesoły, najwyższą aktywnośc zabawowo-wariacką ma zawsze około godziny 22.00 . Od około lutego zaczął wybrzydzać w jedzeniu. Pewnie jak osiągnął odpowiednią wagę ( tydzień temu ważył 40 kg) to juz nie zje wszytskiego. Ale ma ulubione dania. Ostatnio uwielbia makaron z jogurtem naturalnym i gotowane piersi z kurczaka. Z psimi kolegami i kolezankami z osiedla jest róznie jak to w życiu. Z niektórymi jest przyjaźń a z niektórymi to szkoda gadać . Ale jest jedna rzecz, która spowodowała u mnie szok. To,ze trosze obawia sie duzych samochodów cięzarowych to normalne. Nieraz jak sie idzie z nim chodnikiem to widac,ze troszke sie ich boi ale dostaje niewyobrażalnych drgawek i wpada w popłoch jak widzi śmieciarkę. Za pierwszym razem nie mogłem go utrzymac na smyczy tak chciał uciekać. Pisk, totalne skulenie, na nic nie zwracał uwagi byle uciekać. W domu sie trząsł jeszcze jakis czas. Teraz juz znam terminy i godziny kiedy są wywozone smieci. Musiał coś biedak przeżyc ze smieciarką. Ale tak jest super. Tylko szuka zaczepki do zabawy. Dla gości jest przyjacielski ( a ostatnio jest ich sporo), nie ma oporów. W czasie najwiekszych upałów leżał na mokrym ręczniku i było ok. [video=youtube;EhDquxhtl1M]http://www.youtube.com/watch?v=EhDquxhtl1M[/video] Quote
wykrywka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Rokiego, wyjątkowej urody boksera, nie sposób zapomnieć :lol:. Quote
Recommended Posts