Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaale super wiadomośc :multi:
ja dorzuce dwie dyszki (20 zł.) - tylko podajcie na PW komu i jak.
ageralion - to dzięki Twoim staraniom ten biedak nie siedzi już w klatce :multi:

Posted

Boże jak sie cieszę,ze Roki jest juz u mnie:multi:. Cudowny pies. Zachowuje sie tak jakby tu był od urodzenia. No ale to pewnie dlatego,ze dostał parówki na wejście;).Wydaje mi się,ze nie jest zestresowany. Poniżej pierwsze zdjęcie zrobione wieczorem. Mam nadzieje,ze upodobnie sie do mojego psa bo jak bede tak przystojny to powodzenie bede miał do końca życia:lol:

Posted

super, że Roki już w domu :multi::multi::multi: czekamy na dalsze fotki :lol:

w tym miesiącu mogę dorzucić 20 zł proszę o numer konta

Posted

[quote name='Grzech11']Boże jak sie cieszę,ze Roki jest juz u mnie:multi:. Cudowny pies. Zachowuje sie tak jakby tu był od urodzenia. No ale to pewnie dlatego,ze dostał parówki na wejście;).Wydaje mi się,ze nie jest zestresowany. Poniżej pierwsze zdjęcie zrobione wieczorem. Mam nadzieje,ze upodobnie sie do mojego psa bo jak bede tak przystojny to powodzenie bede miał do końca życia:lol:

Grzech11 rzeczywiście przystojniak z Ciebie ale Roki ... to dopiero jest TO!

Na poważnie : miło Ciebie poznać.Kochaj Rokiego i dbaj o niego.
Cieszę się,że Roki już jest w swoim domku. :multi:

Age mi też numer konta rzuć .

Posted

Grzech11 napisał(a):
Boże jak sie cieszę,ze Roki jest juz u mnie:multi:. Cudowny pies. Zachowuje sie tak jakby tu był od urodzenia. No ale to pewnie dlatego,ze dostał parówki na wejście;).Wydaje mi się,ze nie jest zestresowany. Poniżej pierwsze zdjęcie zrobione wieczorem. Mam nadzieje,ze upodobnie sie do mojego psa bo jak bede tak przystojny to powodzenie bede miał do końca życia:lol:

he he.Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru :loveu:
Fajnie, ze do Ciebie trafił.. Powiedz czy na zywo te rany tez tak strasznie wyglądają jak na zdjęciu :shake: ???

Posted

TAK PRZY OKAZJI :
W SZCZECIŃSKIM SCHRONISKU BRAK WOLONTARIUSZY !!!!!!
LECZ JEST PROBLEM BO TRZEBA MIEĆ UKOŃCZONE 18 LAT
JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY TO PROSZĘ ADRES:
ALEJA WOJSKA POLSKIEGO 247
71-346 SZCZECIN
TEL.091-487-02-81
OD 9-16 CODZIENNIE (Z WEEKENDEM RÓWNIEŻ )
W ROLE WCHODZI:

[LIST]
[*]WYCHODZENIE Z PSAMI :painting::painting::painting::painting:
[*]KOMPANIE ( W LATO LUB W MAJU )
[*]:Dog_run::Dog_run:
[*]SPRZĄTANIE SZCZENIAKOM:dog::dog: I KOTĄ :kociak::kociak:
[/LIST]
MAM NADZIEJE ZE KTOŚ SIĘ ZGŁOSI !!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

Asior napisał(a):
he he.Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru :loveu:
Fajnie, ze do Ciebie trafił.. Powiedz czy na zywo te rany tez tak strasznie wyglądają jak na zdjęciu :shake: ???

Rana na żywo jest dokładnie taka sama jak na zdjęciu ale będzie dobrze. Będzie przemywana solą fizjologiczną albo nadmanganianem potasu a potem mascią na ziarninowanie. Ale jest tak grzeczny i spokojny,ze szok.

Posted

No Roki jest wspaniałym psem rzeczywiście :p a rany już na szczęście wyglądają lepiej niż na początku :shake: i też się lepiej czuje ... mam nadzieje ze będzie miał jak w RAJU :eviltong:

Posted

[quote name='Grzech11']Rana na żywo jest dokładnie taka sama jak na zdjęciu ale będzie dobrze. Będzie przemywana solą fizjologiczną albo nadmanganianem potasu a potem mascią na ziarninowanie. Ale jest tak grzeczny i spokojny,ze szok.
Do czasu:evil_lol:.
Trzymajcie się chłopaki:p.

Ageralion ile brakuje jeszcze do transportu?

Posted

ewab napisał(a):
Do czasu:evil_lol:.
Trzymajcie się chłopaki:p.

Ageralion ile brakuje jeszcze do transportu?

Ageralion ma problemy z wejściem na dogo. :shake: spróbuję powysylac pw z kontem..

Posted

Udalo sie zalogowac, nareszcie... mama nadzieje, ze to juz koniec tych problemow z dogo :shake:

Foteczki cudowne, no ale nie moga byc inne, skoro model przeuroczy :eviltong: Juz za nim tesknie ale wiem, ze teraz nareszcie wroci do pelni sil w kochajacym domku :loveu:

Co do finansow. Nic jeszcze na konto nie wplynelo, jak tylko pojawia sie pierwsze wplaty szybciutko dam znac. Deklaracje wygladaja tak:

gochna35 - 20zl
Yana - 20zl
Soema - 20zl
wykrywka - niespodzianka;)
ewab - 20zl

Dzieki dziewczyny :oops:

Posted

ageralion napisał(a):
Uaktualnione, dziekowac :modla:

Juz poszedł przelew, co Ty za bank masz :razz:
A tak w ogóle jesteś WIELKA ! Sercem, żeby nie było :eviltong:
tak się uparłaś, tak walczyłaś i się udało :Rose:

Posted

Soema napisał(a):
Juz poszedł przelew, co Ty za bank masz :razz:
A tak w ogóle jesteś WIELKA ! Sercem, żeby nie było :eviltong:
tak się uparłaś, tak walczyłaś i się udało :Rose:

Niestety banku nie posiadam ale konto mam w mBanku :eviltong:
WIELKA, to ja bede juz niedlugo, jak mi brzucho urosnie :cool3: narazie taka mala ta moja pileczka...
A co do upatrosci, po cos jestem tym zodiakalnym baranem :evil_lol:

Posted

[quote name='kamilqax95x']TAK PRZY OKAZJI :
W SZCZECIŃSKIM SCHRONISKU BRAK WOLONTARIUSZY !!!!!!
LECZ JEST PROBLEM BO TRZEBA MIEĆ UKOŃCZONE 18 LAT
JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY TO PROSZĘ ADRES:
ALEJA WOJSKA POLSKIEGO 247
71-346 SZCZECIN
TEL.091-487-02-81
OD 9-16 CODZIENNIE (Z WEEKENDEM RÓWNIEŻ )
W ROLE WCHODZI:

• WYCHODZENIE Z PSAMI :painting::painting::painting::painting:
  • KOMPANIE ( W LATO LUB W MAJU )
  • :Dog_run::Dog_run:
  • SPRZĄTANIE SZCZENIAKOM:dog::dog: I KOTĄ :kociak::kociak:

MAM NADZIEJE ZE KTOŚ SIĘ ZGŁOSI !!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:
To prawda, ze u nas brakuje wolontariuszy i to na gwalt. Roboty bardzo duzo a rak do pracy brakuje niestety :shake:
(kamilqax95x blagam, jak rozsylasz tak istotne informacje, pilnuj otrografii, bo po oczach wali, a i animowane emotikony psuja czytelnosc wiadomosci)