Soema Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: teraz zostaje kwestia opłaty za transport.. Dziewuszki, kto dorzuci dyszkę?:razz: Quote
Inez Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Dziewczyny, gratuluje udanej akcji :Rose: Dobra robota.:bigcool: Quote
gochna35 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 aaaale super wiadomośc :multi: ja dorzuce dwie dyszki (20 zł.) - tylko podajcie na PW komu i jak. ageralion - to dzięki Twoim staraniom ten biedak nie siedzi już w klatce :multi: Quote
Grzech11 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Boże jak sie cieszę,ze Roki jest juz u mnie:multi:. Cudowny pies. Zachowuje sie tak jakby tu był od urodzenia. No ale to pewnie dlatego,ze dostał parówki na wejście;).Wydaje mi się,ze nie jest zestresowany. Poniżej pierwsze zdjęcie zrobione wieczorem. Mam nadzieje,ze upodobnie sie do mojego psa bo jak bede tak przystojny to powodzenie bede miał do końca życia:lol: Quote
Yana Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 super, że Roki już w domu :multi::multi::multi: czekamy na dalsze fotki :lol: w tym miesiącu mogę dorzucić 20 zł proszę o numer konta Quote
Soema Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Och... jacy Przystojniacy :loveu: super ! Psy czują 'swoich' :) życzę wielu przygód :loveu: Age mi też numer konta rzuć :) Quote
wykrywka Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Grzech11']Boże jak sie cieszę,ze Roki jest juz u mnie:multi:. Cudowny pies. Zachowuje sie tak jakby tu był od urodzenia. No ale to pewnie dlatego,ze dostał parówki na wejście;).Wydaje mi się,ze nie jest zestresowany. Poniżej pierwsze zdjęcie zrobione wieczorem. Mam nadzieje,ze upodobnie sie do mojego psa bo jak bede tak przystojny to powodzenie bede miał do końca życia:lol: Grzech11 rzeczywiście przystojniak z Ciebie ale Roki ... to dopiero jest TO! Na poważnie : miło Ciebie poznać.Kochaj Rokiego i dbaj o niego. Cieszę się,że Roki już jest w swoim domku. :multi: Age mi też numer konta rzuć . Quote
Asior Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Grzech11 napisał(a):Boże jak sie cieszę,ze Roki jest juz u mnie:multi:. Cudowny pies. Zachowuje sie tak jakby tu był od urodzenia. No ale to pewnie dlatego,ze dostał parówki na wejście;).Wydaje mi się,ze nie jest zestresowany. Poniżej pierwsze zdjęcie zrobione wieczorem. Mam nadzieje,ze upodobnie sie do mojego psa bo jak bede tak przystojny to powodzenie bede miał do końca życia:lol: he he.Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru :loveu: Fajnie, ze do Ciebie trafił.. Powiedz czy na zywo te rany tez tak strasznie wyglądają jak na zdjęciu :shake: ??? Quote
kamilqax95x Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 TAK PRZY OKAZJI : W SZCZECIŃSKIM SCHRONISKU BRAK WOLONTARIUSZY !!!!!! LECZ JEST PROBLEM BO TRZEBA MIEĆ UKOŃCZONE 18 LAT JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY TO PROSZĘ ADRES: ALEJA WOJSKA POLSKIEGO 247 71-346 SZCZECIN TEL.091-487-02-81 OD 9-16 CODZIENNIE (Z WEEKENDEM RÓWNIEŻ ) W ROLE WCHODZI: [LIST] [*]WYCHODZENIE Z PSAMI :painting::painting::painting::painting: [*]KOMPANIE ( W LATO LUB W MAJU ) [*]:Dog_run::Dog_run: [*]SPRZĄTANIE SZCZENIAKOM:dog::dog: I KOTĄ :kociak::kociak: [/LIST] MAM NADZIEJE ZE KTOŚ SIĘ ZGŁOSI !!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Grzech11 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Asior napisał(a):he he.Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru :loveu: Fajnie, ze do Ciebie trafił.. Powiedz czy na zywo te rany tez tak strasznie wyglądają jak na zdjęciu :shake: ??? Rana na żywo jest dokładnie taka sama jak na zdjęciu ale będzie dobrze. Będzie przemywana solą fizjologiczną albo nadmanganianem potasu a potem mascią na ziarninowanie. Ale jest tak grzeczny i spokojny,ze szok. Quote
kamilqax95x Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 No Roki jest wspaniałym psem rzeczywiście :p a rany już na szczęście wyglądają lepiej niż na początku :shake: i też się lepiej czuje ... mam nadzieje ze będzie miał jak w RAJU :eviltong: Quote
ewab Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Grzech11']Rana na żywo jest dokładnie taka sama jak na zdjęciu ale będzie dobrze. Będzie przemywana solą fizjologiczną albo nadmanganianem potasu a potem mascią na ziarninowanie. Ale jest tak grzeczny i spokojny,ze szok. Do czasu:evil_lol:. Trzymajcie się chłopaki:p. Ageralion ile brakuje jeszcze do transportu? Quote
Soema Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ewab napisał(a):Do czasu:evil_lol:. Trzymajcie się chłopaki:p. Ageralion ile brakuje jeszcze do transportu? Ageralion ma problemy z wejściem na dogo. :shake: spróbuję powysylac pw z kontem.. Quote
Soema Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Jaki on jest boski :loveu: wysłałam numer konta Ageralion, ale dziś coś lepiej dogo chodzi, to może wejdzie w końcu :) Quote
ageralion Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Udalo sie zalogowac, nareszcie... mama nadzieje, ze to juz koniec tych problemow z dogo :shake: Foteczki cudowne, no ale nie moga byc inne, skoro model przeuroczy :eviltong: Juz za nim tesknie ale wiem, ze teraz nareszcie wroci do pelni sil w kochajacym domku :loveu: Co do finansow. Nic jeszcze na konto nie wplynelo, jak tylko pojawia sie pierwsze wplaty szybciutko dam znac. Deklaracje wygladaja tak: gochna35 - 20zl Yana - 20zl Soema - 20zl wykrywka - niespodzianka;) ewab - 20zl Dzieki dziewczyny :oops: Quote
Soema Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ciotka, też na razie 2 dychy dorzucę, bo mnie mój tymczas doi finansowo i nie tylko :evil_lol: Quote
Soema Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ageralion napisał(a):Uaktualnione, dziekowac :modla: Juz poszedł przelew, co Ty za bank masz :razz: A tak w ogóle jesteś WIELKA ! Sercem, żeby nie było :eviltong: tak się uparłaś, tak walczyłaś i się udało :Rose: Quote
ageralion Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Soema napisał(a):Juz poszedł przelew, co Ty za bank masz :razz: A tak w ogóle jesteś WIELKA ! Sercem, żeby nie było :eviltong: tak się uparłaś, tak walczyłaś i się udało :Rose: Niestety banku nie posiadam ale konto mam w mBanku :eviltong: WIELKA, to ja bede juz niedlugo, jak mi brzucho urosnie :cool3: narazie taka mala ta moja pileczka... A co do upatrosci, po cos jestem tym zodiakalnym baranem :evil_lol: Quote
ageralion Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 [quote name='kamilqax95x']TAK PRZY OKAZJI : W SZCZECIŃSKIM SCHRONISKU BRAK WOLONTARIUSZY !!!!!! LECZ JEST PROBLEM BO TRZEBA MIEĆ UKOŃCZONE 18 LAT JEŚLI KTOŚ JEST CHĘTNY TO PROSZĘ ADRES: ALEJA WOJSKA POLSKIEGO 247 71-346 SZCZECIN TEL.091-487-02-81 OD 9-16 CODZIENNIE (Z WEEKENDEM RÓWNIEŻ ) W ROLE WCHODZI: WYCHODZENIE Z PSAMI :painting::painting::painting::painting: KOMPANIE ( W LATO LUB W MAJU ) :Dog_run::Dog_run: SPRZĄTANIE SZCZENIAKOM:dog::dog: I KOTĄ :kociak::kociak: MAM NADZIEJE ZE KTOŚ SIĘ ZGŁOSI !!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: To prawda, ze u nas brakuje wolontariuszy i to na gwalt. Roboty bardzo duzo a rak do pracy brakuje niestety :shake: (kamilqax95x blagam, jak rozsylasz tak istotne informacje, pilnuj otrografii, bo po oczach wali, a i animowane emotikony psuja czytelnosc wiadomosci) Quote
ewab Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Nadal proszę o nr konta. Dorzucę 20 zł do podróży. Quote
ageralion Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 ewab napisał(a):Nadal proszę o nr konta. Dorzucę 20 zł do podróży. Poszlo, dziekuje :multi: i uaktualniam rozliczenia... Quote
Recommended Posts