Mek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Natalia_W']Dawno nas tu nie bylo... wiec wstawiam fotke Kenzia po dzisiejszej kapieli ;) Jak Wam sie podoba ;) ?? Fotel śliczny ;)
malawaszka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 super psiule :klacz: a sweterek naprawdę boski i Bolusiowi by sięteraz taki przydał na to chorowanie bo teraz śmiga w moim :evil_lol:
Lambli@ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 kochane psiaki, chciałam was zaprosić na stronke poświęconej właśnie tej rasie http://www.brodacze.fora.pl/ pozdrawiam
orsini Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Lambli@']kochane psiaki, chciałam was zaprosić na stronke poświęconej właśnie tej rasie fajnie dzieki przekazemy naszym psiakom:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko moze byc maly problem bo nie wiem jak inne , ale moje nie umieja czytac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i to jest GALERIA a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Lambli@ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 orsini napisał(a):fajnie dzieki przekazemy naszym psiakom:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko moze byc maly problem bo nie wiem jak inne , ale moje nie umieja czytac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i to jest GALERIA a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: "kochane psiaki" napisałam odnośnie fotek jakie tutaj zamieszczacie dalej znalazł się przecinek i zaproponowałam stronke
orsini Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 a spoko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale w dalszym ciagu to galeria a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Lambli@ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 orsini napisał(a):a spoko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale w dalszym ciagu to galeria a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem brzydko się wcisnełam z tym linkiem, ale to wina mojego olbrzyma, który jest powodem powstania tej stronki mam nadzieje, że wybaczycie
orsini Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 za drobna oplata w wysokosci 50jewro wszystko wybaczymy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
madzior_ka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 super zdjecia Justa:)) slicznie Galcia prezentuje sie na zasniezonym tle;)) Denisiowi niestety brakuje teraz spacerkow bo ja chora to nie ma kto z nim isc wiec sam musi sie soba ajac na ogrodzie i walsnie minal mu napad glupawki wiec wpadlam na chwilke:)
florance Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 wstawię Wam kilku śpiących borysków 8) zdjęcia sa podobne, ale tak słodkie, że nie mogłam sie opanowac :loveu: tak własnie bubel śpi (zawsze musi miec pod głową swoją podusię - a ostatnio tak śpi w progu drzwi do tego pokoju, w którym akurat ktoś jest) ;-)
madzior_ka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 jaki on slooodki:loveu: super zdjecia... Denisek ostatnio ot na samym parkiecie sie nie polozy - od razu na kocyk wedruje w poblize zapalonego kominka i jakby tam byla poduszka to tez nie opusci okazji by zniej skorzystac
Natalia_W Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Kenzusiowe dzieciaszki - czyli Glamour'ki :) :) :) w pierwszym dniu życia :)
Olivka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Natalio! Śliczne maluszki :lol: . Niech rosną zdrowo, a mamusia dochodzi do siebie. Wiesz może jak długo się rodziły ?
Mek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Natalio wielkie gratulacje. Oliwko widze , ze Cie juz stresik dopada ;). Będzie wszystko dobrze . Trzymam kciuki .
Natalia_W Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Z tego co wiem to rodzily sie calutka noc... :/ Porod byl ciezki bo sie dziwnie poukladaly... Poza tym sunia ma juz swoje lata i to jej ostatnie szczeniaki i moze dlatego. Ale lekko nie bylo :( No ale na szczescie wszystko jest dobrze i mamusia dochodzi do siebie a maluszki maja apetyt za dziesieciu ;)
Romas Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Co tu mozna powiedziec na widok tak pieknych maluchow :-) , no piekne ,piekne ,foczki :-) Niech zdrowo rosna :-)
madzior_ka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 suuper sloodziutkie maluszki:)) och jakby sie takiego chcialo znowu w domku....:/
Ka-Vanga Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Ale slodkie maluchy :multi: :loveu: :cool3: .
Beluta Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Uroda tych maluchów jest znie-wa-la-ją-ca!!!!!!!
dorotak Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dzięki nieocenionej Wind mogę Wam pokazać migawkę z naszego treningu flyballa. Atos na razie ćwiczy na atrapie maszyny. Czas zrobienia zdjęcia - okolice godz. 0.00 :roll: :cool3: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='dorotak']Dzięki nieocenionej Wind mogę Wam pokazać migawkę z naszego treningu flyballa. Atos na razie ćwiczy na atrapie maszyny. Czas zrobienia zdjęcia - okolice godz. 0.00 :roll: :cool3: :lol: :lol: :lol: REWELKA i foty i zabawa!!! JA TEZ KCEM!!!
madzior_ka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 super zdjęcie Atoska:)) już się nie mogę doczekać jak zobaczę zawody na żywo:)
dorotak Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='orsini']REWELKA i foty i zabawa!!! JA TEZ KCEM!!! Zapraszamy - Pruszków, poniedziałek i czwartek godz. 22.00 :diabloti: :lol: :lol: :lol: [quote name='madzior_ka']super zdjęcie Atoska:smile:) już się nie mogę doczekać jak zobaczę zawody na żywo:smile: Dzięki ;) Wind cyknęła Atosowi jeszcze jedno: A resztę można zobaczyć w topiku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21928 ;)
Recommended Posts