Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Natalia_W']Dawno nas tu nie bylo... wiec wstawiam fotke Kenzia po dzisiejszej kapieli ;)

Jak Wam sie podoba ;) ??

Fotel śliczny ;)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lambli@']kochane psiaki,
chciałam was zaprosić na stronke
poświęconej właśnie tej rasie

fajnie dzieki przekazemy naszym psiakom:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
tylko moze byc maly problem bo nie wiem jak inne , ale moje nie umieja czytac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
no i to jest GALERIA a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

orsini napisał(a):
fajnie dzieki przekazemy naszym psiakom:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
tylko moze byc maly problem bo nie wiem jak inne , ale moje nie umieja czytac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
no i to jest GALERIA a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

"kochane psiaki" napisałam odnośnie fotek jakie tutaj zamieszczacie dalej
znalazł się przecinek i zaproponowałam stronke

Posted

a spoko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale w dalszym ciagu to galeria a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
a spoko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale w dalszym ciagu to galeria a nie linkownia:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wiem brzydko się wcisnełam z tym linkiem, ale to wina
mojego olbrzyma, który jest powodem powstania tej stronki
mam nadzieje, że wybaczycie

Posted

super zdjecia Justa:)) slicznie Galcia prezentuje sie na zasniezonym tle;)) Denisiowi niestety brakuje teraz spacerkow bo ja chora to nie ma kto z nim isc wiec sam musi sie soba ajac na ogrodzie i walsnie minal mu napad glupawki wiec wpadlam na chwilke:)

Posted

wstawię Wam kilku śpiących borysków 8) zdjęcia sa podobne, ale tak słodkie, że nie mogłam sie opanowac :loveu: tak własnie bubel śpi (zawsze musi miec pod głową swoją podusię - a ostatnio tak śpi w progu drzwi do tego pokoju, w którym akurat ktoś jest) ;-)

Posted

jaki on slooodki:loveu: super zdjecia... Denisek ostatnio ot na samym parkiecie sie nie polozy - od razu na kocyk wedruje w poblize zapalonego kominka i jakby tam byla poduszka to tez nie opusci okazji by zniej skorzystac

Posted

Z tego co wiem to rodzily sie calutka noc... :/ Porod byl ciezki bo sie dziwnie poukladaly... Poza tym sunia ma juz swoje lata i to jej ostatnie szczeniaki i moze dlatego. Ale lekko nie bylo :( No ale na szczescie wszystko jest dobrze i mamusia dochodzi do siebie a maluszki maja apetyt za dziesieciu ;)

Posted

Dzięki nieocenionej Wind mogę Wam pokazać migawkę z naszego treningu flyballa. Atos na razie ćwiczy na atrapie maszyny. Czas zrobienia zdjęcia - okolice godz. 0.00 :roll: :cool3: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dorotak']Dzięki nieocenionej Wind mogę Wam pokazać migawkę z naszego treningu flyballa. Atos na razie ćwiczy na atrapie maszyny. Czas zrobienia zdjęcia - okolice godz. 0.00 :roll: :cool3: :lol: :lol: :lol:

REWELKA i foty i zabawa!!!
JA TEZ KCEM!!!

Posted

[quote name='orsini']REWELKA i foty i zabawa!!!
JA TEZ KCEM!!!
Zapraszamy - Pruszków, poniedziałek i czwartek godz. 22.00 :diabloti: :lol: :lol: :lol:

[quote name='madzior_ka']super zdjęcie Atoska:smile:) już się nie mogę doczekać jak zobaczę zawody na żywo:smile:
Dzięki ;) Wind cyknęła Atosowi jeszcze jedno:

A resztę można zobaczyć w topiku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21928 ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...