madzior_ka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 "Dorotak" napisał(a):spotkaliśmy się z Magdą, Zuzią i Bianką ależ wam zazdroszczę takkiego sznaucerkowego spotkania:) a co do mroziku to ja przz niego jutro nawet do szkoły nie ide bo i tak pewnie autobusy sie beda po godzinie spóźniać wiec rodzice pozwolili mi zostać w domku ale i tak chyba na dłuższy sapcerek sie nie bedziemy mogli wybrać bo mróz ma być okropny:(( Denis jak biega to podnosi łapke bo mu zimno:(( a co do zdjęć to super, a i jaka Bianka już duża!!! o mało co a bym jej nie poznała!!
Pasavera Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Angelka']A tu coś dla Dorotak i Romas średnie czarne z Głogowa :eviltong::eviltong::eviltong: http://img389.imageshack.us/img389/4259/glogow2418vi.jpg http://img389.imageshack.us/img389/4051/glogow0139tg.jpg Co to za psiaczek? śliczny :multi: Angelko ty wstaw w końcu zdjęcia Teri :angel: Pewnie już pannica duża, a fotek jak nie było tak nie ma :-( oj nieładnie :shake: Ja się z Tobą policze jak sie spotkamy :evil_lol:
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 super Pas;) bardzo twarzowo Figusi i tera juz na pewno nie zmarznie:)) a ja wskawiam troche Deniskowych fot, ale nie na polku a w cieplym domku:) i ulubione zajecie mojego psiaka: i znowu zabawy ukochanym sznurem: i gorszej jakosci ale widac jak fajnie ciagnie:): to musialo sie tak skonczyc:
orsini Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ale czadowy kominek!!! Pass no opatulona ta suka jakby na Syberie jechala:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 a tutaj juz dzisiejsze po wykapaniu, wyczesaniu i wysuszeni lapek i brody:)
Pasavera Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 orsini napisał(a):Pass no opatulona ta suka jakby na Syberie jechala:evil_lol: Śmiej się śmiej wredoto :eviltong: Jedziemy do Karpacza więc prawie jak na Syberię :roll: Zwłaszcza, że będziemy łazić po szlakach do schronisk (w zeszłym roku tato musiał ją nieść w plecaku, bo już nie miała siły wracać ze schroniska "Nad Łomniczką" :) ) Denisek prześliczny :angel: :iloveyou: :angel: Elegancik z niego :loveu:
madzior_ka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ale czadowy kominek!!! hehe dzieki:)) mam jeszcze kilka zdjec Deniska przy kominku to zaraz wstawie
florance Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 madziorka extra, ale już raz je wstawiłas przed chwilą ;-)
madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Z racji ze ostatnio były zdjęcia trochę bardziej statyczne, to dzisiaj postawiłąm na dunamikę i oto poniżej nasze ogrodkowe agility (być może już niedługo zostanie wzbogacone o więcej przeszkód):
madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 a to już odpoczynek po niemalże godzinnym spacerku:
Justa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ale się nabiegał psinek:p Chociaz my na spacerki w ruchu nie bierzemy ciucha. Zakładamy dopiero jak wracamy do domciu;) Hmmm a tymi poprzednimi zdjęciami mnie zmotywowałaś i chyba zaraz zabiorę się za wyczesywanie Galciowej:diabloti:
madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Chociaz my na spacerki w ruchu nie bierzemy ciucha. Zakładamy dopiero jak wracamy do domciu;-) ja już go tak przyzwyczaiłam, że jak zimno to w ubranku chodzi, więc nie chcę ryzykować, że jak go wezmę bez to mimo, ze się rusza sie przeziębi albo cuś...
Yorczka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 a to kilka fotek ze spacerku (porannego) na polanie i w lesie za Goleniowskim zakładem karnym z ewelinką&buck (tasza jeszcze przed strzyżeniem)
traffic-stopper Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 http://distraite.w.interia.pl/PiesOkienny01.jpg http://distraite.w.interia.pl/PiesOkienny02.jpg
dorotak Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Oooo, kolejny czarny średniak, witajcie :loveu: Napisz na Sznauceromaniakach coś więcej o swoim psie - z jakiej jest hodowli, czy się szkolicie, wystawiacie a może bawicie w jakieś sporty? Ha, ha, jak tak dalej pójdzie, to na forum będzie więcej czarnych średniaków niż pieprzaków :eviltong:
Justa Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nasz mały busz. A to małe, które zawsze ma ochote na spacery. Wybaczcie za jakość, ale uwierzcie - straszliwie cięzko robić zdjęcia czarnemu jak węgiel psu na białym sniegu.
dorotak Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Justa napisał(a):Wybaczcie za jakość, ale uwierzcie - straszliwie cięzko robić zdjęcia czarnemu jak węgiel psu na białym sniegu. Wiemy, wiemy :evil_lol: Justa, super zdjęcia :lol:
Yorczka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 a ja mam fotki z dzisiejszego snieznego spacerku... to mi sie najbardziej podoba
Beluta Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 dorotak napisał(a):Oooo, kolejny czarny średniak, witajcie :loveu: Napisz na Sznauceromaniakach coś więcej o swoim psie - z jakiej jest hodowli, czy się szkolicie, wystawiacie a może bawicie w jakieś sporty? Ha, ha, jak tak dalej pójdzie, to na forum będzie więcej czarnych średniaków niż pieprzaków :eviltong: Dopiero niedawno jestem na forum, ale z przyczyny czarnej średniaczki. Oj przybywa ich, przybywa....
Elitesse Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Beluta napisał(a):Dopiero niedawno jestem na forum, ale z przyczyny czarnej średniaczki. Oj przybywa ich, przybywa.... napisz cos wiecej o swojej suczce na sznauceromaniakach ! ;)
Yorczka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 ejjjj czy wy mnie ignorujecie ????? :roll::roll::roll:
Recommended Posts