Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super zdjątka bardzo sie ciesze ze galeria ożyła:))) Dorota gratuluję udanego startu:)) a tak przy okazji to co za fajną piłeczkę ma Atos? czy ona jest miękka? bo szukam jakiejś fajnej piłeczki najlepiej na sznurku, czy z czymś łątwym do chwycenia, rzucenia ale w miarę miękkiej, bo chcę Denisa zacząc nagradzać zabawką, tylko on nie lubi takich z twardej gumy i szukam jakiejś fajnej miękkiej....

Posted

Przedstawiam 6 tygodniowe córcie Livki

1. Przyszła obywatelka FInlandii

2. Przyszła obywatelka USA

3. I na koniec mała Danica imienniczka założycielki naszej Hodowli, która zostaje w kraju ;)

Posted

I na koniec wspomnienia z Sarajewa

Teren wystawy:

Nad basenem

W trakcie oceny na ringu

I po ocenie już na luzie :)

I na koniec SARAJEWO

Posted

Bardzo ladny fotoreportarz !A szczeniatka calusnie :-) Ale ciekawe jest to ,ze juz w tym wieku widac roznice .Mnie szczegolnie do gustu przypadl ten szczeniak co do USA jedzie .Piekna siersc u tak mlodego stworzenia !

Posted

Agatka fajne szczenorki.

:smilecol:

Romas do USA bardziej owłosiony :lol: a do Finlandii bardziej szorstkowłosy :lol: i prawidłowo :thumbs: .

Ja wolę dziewczynki 1 i 3 z czarnych mini :) .

Posted

Szczeniorki superaśne, mi się najbardziej podoba czarna Danica :loveu:
Na taką wystawkę w Sarajewie też bym się wybrała, bo miejsce wygląda fajnie, tylko najlepiej w cieplejszym miesiącu, żeby mozna było od razu po ocenie wskoczyć do basenu. :eviltong:

Posted

Wszystkie fotki SUPER :multi: , ale ich duuuzo - swietnie!!!!

Agatko maluchy przeslodkie :loveu:

jostra napisał(a):
Szczeniorki superaśne, mi się najbardziej podoba czarna Danica :loveu:

Jostra mi tez :cool3: .

Posted

Bardzo się cieszę, że Wam się podobają :)
Dla mnie jak narazie wszystkie spełniaja oczekiwania. Szczerze mówiąc nie myślałam, że czarne mini będa az tak wyrównane.
Mam nadzieję, ze Danica powalczy o coś na klubówce we wrzesniu :) Takie mamy plany z jej włascicielami :)

Amerykanka jest super czarna i mocno owłosiona, ale to przecież tam się lubi :) Finka ma dosc twarda siersc na grzbiecie, ale mysle, że łapki tez bedzie miała puchate ale mniej niz amerykanka

Danica to połączenie kudłatych łap i szorstkiego grzbietu , takie typowe na nasz kraj :)

Pieprzaki sa mniejsze, ale tez super, tylko nie zawsze chca współpracowac, dlatego nie wszystkie wyszły na fotach tak jakbym chciała.

O olbrzymach sie nie wypowiadam bo się nie znam. To mój pierwszy miot i nie mam pojęcia tak naprawde jak one sie rozwijają. Ale mam nadzieje, że specjaliści pomogą :)

Dzieki wszystkim za miłe słowa :)
A wystawkę w Sarajewie wspominam naprawde super i chetnie tam skocze za rok :)

Posted

Dorotak obiecane fotki Figi z treningu ;) Niestety nie najlepszej jakości, ale pora dnia nie sprzyjająca do focenia :roll: Zdjęcia autorstwa molly88 ;)

Koło

Slalom ;)

I to co lubi najbardziej :razz:

:lol:

Posted

Pas, super, super :klacz: I co Ty mówisz o Fidze, że ona leniwiec :angryy: Pięknie zasuwa! Zwłaszcza na palisadę, z rozwianą brodą :loveu:

Posted

Pasavera napisał(a):
Dorotak obiecane fotki Figi z treningu ;) ...........

No, no .... Figa całkiem nieźle sobie radzi :lol:
:laola: :laola:

Posted

AAA, a ja Wam nie pokazywałem nowego sznaucerka :lol:
Ofkors dzięło sztuki to nie jest, bo kotka się straasznie wierciła drapała, zapierała i w ogóle robiła wszystko, żeby się uwolnić ode mnie i maszynki. Dobrze, że mam szubienicę, bo inaczej bym jej na pewno nie obaciął ;)

btw, ale ja mam nakopane we łbie :|

I jak? :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...