Tangram Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Po dlugim milczeniu troszke fotek moich maluchow :) A ja mam zabaweczke "ogrodowa" :) I nie oddam :mad: Smiales mi ja zabrac !!! Zobacz jaka ja straszna siostra jestem :diabloti: Dobra siostra, juz dobrze, oddam ;) Widzias jaki dobry braciszek jestem :loveu:
Tangram Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Przedstawiam moje male urwisy, ktore juz na stale z nami zostaly :) Arabeska Akabar
Romas Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No nie ,tyle szlicznosci na raz :-) Chciecie mnie wykonczyc :-) Bede musiala kolejnego sznucerka kupic ,bo moje juz nudne sa :-) :-)
bluerat Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Romas, podpisuję się pod tym :) jak się tak człowiek napatrzy to się zachciewa maleństwa:evil_lol:
marisia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Maluchy są super a jak ładnie się już ustawiają :klacz: :klacz: :klacz:
Tangram Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Troszkę rozpędzonych sznaucerków :) Hurrra, mamy zabaweczki !!!! Nie dajmy sie złapać maluchom, Furorka szybciej :multi: Niech żyje wolność, wolność i swoboda :cool3: Daj, daj, mojego kija dzieciaki zabrały :evil_lol: Co one tam wyprawiają ?:lol: Choć, zapewnijmy sobie rozrywkę i sami się poganiajmy :lol: Goń mnie, goń !!!! A teraz zobacz, skacze jak Małysz :lol: A ja latam :lol: I latam :lol: I koniec tego, lepiej na pejzarzyk popatrzcie a ja sobie pojde poza kadr :razz:
Tangram Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 No i się doigraliśmy ;) Nie trzeba było tak ganiać :lol:
orsini Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 będąc na wystawce spotkałam trochę latających zwierząt:)))) 1. latająca ptasia grypa: 2. latający sznaucerek - dresiara:)))))))
madzior_ka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Biała Przemsza, Centuria, Potok Błędowski wzdłuż białej przemszy przjeżdżalismy podczas rajdu:)) dzięki niej koniki miały sie gdzie napoić:)) a potok błędowski to gdzie? gdzieś w okolicy pustyni? jak tak to pewnie też przejezdzalismy przez niego:)) ZDJECIA REWELACYJNE!! jejku ale stadko sznaucerków super wygląda!!! GUCIO the best@@ osrini super fotki tangram również!!!
madzior_ka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Biała Przemsza, Centuria, Potok Błędowski wzdłuż białej przemszy przjeżdżalismy podczas rajdu:)) dzięki niej koniki miały sie gdzie napoić:)) a potok błędowski to gdzie? gdzieś w okolicy pustyni? jak tak to pewnie też przejezdzalismy przez niego:)) ZDJECIA REWELACYJNE!! jejku ale stadko sznaucerków super wygląda!!! GUCIO the best@@ osrini super fotki tangram również!!!
batusia2 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Czy moze mi ktoś podpowiedzieć jak można załączyć zdjęcia do tej galerii?? Pozdrowienia dla wszystkich sznauceromaniaków. ;)
Elitesse Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 przedewszystkim musisz umiescic zdjecia na jakims serwerze, a potem naciskach inkonke "wstaw obraz" - taki zolty kwadracik i tam wklejsz adres zdjecia
orsini Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 wystawki cd... kto zgadnie jaka to rasa wygrywa toster:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 kto zgadnie jaka to rasa wygrywa tosterAle domyślam się, że będzie kłopot, kto ma go kupić, jak na grzywkach :cool3: A jaka rasa? Hmmm, nie mam pojęcia :P
Czarne Gwiazdy Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 bluerat napisał(a):hm...obstawiałabym a) bokser b) amstaff Nie, to bedzie pręgowany rhodesjan [czy jak to się tam pisze] :ylsuper:
malawaszka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :crazyeye: pręgowany rhodezjan??? takiego nie widziałam :crazyeye: to AST pewnie, albo jakiś inny cane corso :evil_lol:
Recommended Posts