Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Waszka, czy ty nie kupiłaś sobie nowego aparatu? Bo robisz znacznie lepsze, ładniejsze i bardziej profesjonalne fotki ;) Tak jakby lustrzanka z porzadnym obiektywem :)

:oops: dzięki ale nie przesadzajmy z tą lustrzanką :lol: czasem robię fotki aparatem mojej siostry jak mi się uda go wyrwać :evil_lol: ale to nie lustrzanka - cyfra Fuji fine pix s5500 więc nic specjalnego ale daje radę i czasem udaje się zrobić fajną fotkę ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
.... czasem udaje się zrobić fajną fotkę ;)

ta z kwiatuszkiem na nosku jest the best :lol:

I spadam nakarmić psiaki GOTOWANYM :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Finał Gr. II

A ten sznaucer na pudle z nr 3 jest SUPER :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a reszta czarnuszków zlewa się z właścicielkami :placz: , zdałoby się jaśniejsze odzienie :cool3: .

Posted

Przyszła pora by przedstawić Wam FANTĘ.
Ponieważ wiekszość z Pań potrafi rozpoznać psa nawet po fragmencie zdjecia; to nie powinno sprawic kłopotu rozpoznanie z jakiej hodowli i po jakich psach jest to szczeniatko ;)

Posted

[quote name='malawaszka']Agatka z ??? nie jestem w stanie spamiętać imion jej sznaucerków :oops: na finałach Best Junior

TOSCA TOSCANIA Nadpilickie Bestyjki
M: INKA INDONESJA Nadpilickie Bestyjki
O: DANGEROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia FCI
Hodowca: Dorota Motyka
Właściciel : Joanna Czyżewska

To tak jakby częściowo moja wnusia :)

Posted

jostra napisał(a):
Mek - a podobno to baby mają tajemnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

nie to nie jest tajemnica ale jakem wlazł miedzy wrony to i musze krakac jak i ony ;)

Chwilke poczekam i sie pochwale :razz:

Posted

[quote name='Mek']nie to nie jest tajemnica ale jakem wlazł miedzy wrony to i musze krakac jak i ony ;)

Chwilke poczekam i sie pochwale :razz:
Oj, nie kryguj się szczeniorki są zawsze śliczne :Cool!: - potem skrytykujemy, jak wyrośnie :loveu::loveu::loveu:.

Ps. Żartowałam. :lol::lol::lol:;););).

Posted

Mek napisał(a):
?????????????? a co to znaczy bo Polsce to dość malo spotykane słowo

Żartujesz – to zajrzyj do słownika a ja idę :sleep2:

Posted

Mek napisał(a):
Przyszła pora by przedstawić Wam FANTĘ.
Ponieważ wiekszość z Pań potrafi rozpoznać psa nawet po fragmencie zdjecia; to nie powinno sprawic kłopotu rozpoznanie z jakiej hodowli i po jakich psach jest to szczeniatko ;)

Eeeeeeee prosta zagadka :eviltong: , wystarczy skojarzyc fakty i juz jest odpowiedz: DR :eviltong: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...