marisia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Cieszę się, ze Bubelek ma się lepiej :lol: a jest śliczny :multi: . Witaj Munia, fajniutki ten Twój szczeniaczek :Cool!: .
Agatka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Witaj Munia!! Słodka Mordeczka :) Jostra jestem pod wrażeniem Berrysi :) Orsini a co to już nie tniesz uszków i ogonka ? i do Usa takie nie kopiowane ? No szok normalnie :P
Agatka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Mała foto relacja z wyprawy do Kishiniova (Mołdova) - przyznam szczerze, że teraz moge tam wracać. Bardzo sie zmieniło na plus. :) No chodźmy już spąć ! Ale Ty sie wolno zbierasz ! Dengik na ringu I zwycięzca rasy A teraz Mimi i konkurenci do BOB. Rasa dla psa od Pańci w buraczkowym. A tak było w drodze :)
QUANTANAMERA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 przedstawiam wam mojego sznaucera olbrzyma Quantanamera http://i16.photobucket.com/albums/b32/wenecja/PICT0355.jpg http://i16.photobucket.com/albums/b32/wenecja/PICT0357.jpg http://i16.photobucket.com/albums/b32/wenecja/PICT0348.jpg rozmiar ! Mod-J.
jambi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='HPPY']przedstawiam wam mojego sznaucera olbrzyma Quantanamera http://i16.photobucket.com/albums/b32/wenecja/PICT0355.jpg przecudny! :loveu:
Olivka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Przedstawiam moje maluszki :lol: chłopczyk Gentle Shepherd jeszcze jedno zdjęcie Gentlego dziewczynka Ginger Queen a to dziewczynka Gloria Dei jeszcze jedno zdjęcie Glorci Proszę nie patrzeć na bałagan w kuchni, a szczególnie na butelkę po maślance:oops:
marisia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Olivka napisał(a):Przedstawiam moje maluszki :lol: Proszę nie patrzeć na bałagan w kuchni, a szczególnie na butelkę po maślance:oops: Wszystkie szczeniorki są śliczne i te mini :Cool!: i czarny olbrzymek też :Cool!: . A ta maślanka to mnie nie interesuje :shake: , ale ta dieta..........:hmmmm:
Czarne Gwiazdy Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Proszę nie patrzeć na bałagan w kuchni, a szczególnie na butelkę po maślanceNo to powiem ci, ze ci bluzka prześwituje :evil_lol: Niewiele tam tego bałaganu widać, więc nie wiem co panikujesz :P btw, chłopczyk mi sie najbardziej chyba podoba :)
Olivka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nic nie prześwituje, bo pod bluzką jest biała koszulka na ramiączkach:roll: Spostrzegawczy jesteś Czarne Gwiazdy. Plaster na palcu też zauważyłeś ?;)
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ale fajneee maluchiii :loveu: idzieeemyy na spacerrr :multi: obiecała coś fajneeegooo :multi: jak narazie to jakaś dżungla no to lecimy szybcieeejjjj co to? aaa topię się haloo gdzie ja jestem???? hooop hoooppp cholera ale mi rozrywka :shake: NIE PODOBA MI SIĘ!!! bleh i te pyłki - czy ty wiesz, że to mi zafarbuje brodę??!!:mad: uuuaaaaa jakaś alergia mnie łapie kręciii w nosie :roll: hmm ja tu tylko przemknę niepostrzezenie :cool1: cdn :evil_lol: jak ktoś nie lubi żółtego to nie oglądać :evil_lol:
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 teraz portreciki :loveu: nuuudaaaaa zamaskowana :lol: i wspólne :evil_lol:
marisia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka']teraz portreciki :loveu: Jak ślicznie :multi: a u nas pan dzisiaj buczał kosiarką przez pół dnia :roll: i teraz wygląda to tak: Może byś się pobawiła moją ulubiona zabawką (piłka na sznurze), zamiast się wygłupiać z tym aparatem :shake:
jambi Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Olivka, piekne dzieciaki! mi się najbardzie chłopczyk podoba - cudo! Waszka, żółto faktycznie, i czemu Bolka narażasz na alergie pyłkowe? ;) a propos Bolka... niezła klawiaturka, acz nie da się niezauważyć, że nadgryziona zębem czasu.... :evil_lol: [quote name='malawaszka']:loveu:
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='jambi']a propos Bolka... niezła klawiaturka, acz nie da się niezauważyć, że nadgryziona zębem czasu.... :evil_lol: w końcu 12 lat i nieznana przeszłość robią swoje :razz: mój trzeci sznaucer :evil_lol:
Czarne Gwiazdy Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nic nie prześwituje, bo pod bluzką jest biała koszulka na ramiączkachJakbym sie chciał czepiać dalej to bym powiedział, że jak widać tą koszulkę to znaczy, że bluzka prześwituje, :evil_lol: :evil_lol: ale koniec tematu ;) Spostrzegawczy jesteś Czarne Gwiazdy. Plaster na palcu też zauważyłeś ?Nie, tego nie zuwazyłem, gdzie ja tam na palce ci będę patrzał :evil_lol: :evil_lol: Waszka, piękne zdjęcia ;)
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):gdzie ja tam na palce ci będę patrzał :evil_lol: :evil_lol: hahahahahaha no tak - na palce nie wypada :lol: :lol: :lol: Dzięki :p
Czarne Gwiazdy Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahahaha no tak - na palce nie wypada :lol: :lol: :lol: Dzięki :p No właśnie, nie wypada :oops:
Czarne Gwiazdy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 I tak mam codziennie jak chcę sie położyć spać :]
bluerat Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :evil_lol:...he he he ja zazwyczaj miałam podobnie, tylko że wymieniły się modele - Negrunia przejęła łóżko taty (dosłownie - przeniósł się na kanapę), a moje łóżko okupowane jest przez 2 koty :loveu: ...no i wymieniłam pościel na czarną...to białe kocie włosy teraz widać :diabloti:
Elitesse Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 moj synek AL PACINO mieszkajacy aktualnie w Szkocji :)
Czarne Gwiazdy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 LOL, co oni zrobili z tym zdjęciem? :cool3: A psiaeczek pientkny ;)
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ale fany ciapciuś :loveu: Czarne Gwiazdy ale masz kompanię świetną w wyrku :loveu: i moje perełki :loveu: ***
Recommended Posts