Murka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Lenka wygląda na to ma wybiórczą miłość i wybiera sobie ludzi, których obdarza zaufaniem :roll: Ja np. nie mam żadnego problemu z wzięciem ją na ręce. A teściowa dziś próbowała i oberwała za takie poufałości :cool3: W dodatku Lenka piszczy za mną itp. Ostatnio też zaczęła troche grandzić i podejrzewam, że to dlatego, że nie może być zawsze tam gdzie ja :shake: Dzisiaj przeszła samą siebie, bo skoczyła za mną z tarasu :crazyeye: tam jest ze trzy metry wysokości, struchlałam... Nic się oczywiście jej nie stało, zadowolona z machającym ogonem przykleiła mi się do nóg :cool1: ale już na tarasie jej zostawiać nie będę :shake: Zawarczała też na Hanię przy TZie, ale potem jak ja byłam przy dziecku i głaskałam Lenkę to wąchała Hanię i nie zwracała wielkiej uwagi. Zdjęłam jej już kołnierz, rana się ładnie zabliźnia. Mamy już immonodol, więc od jutra Lenka będzie mogła go dostawać. Do tej pory ja jej podawałam leki, ale teraz będą to robić też TZ i teściowa, aby przełamała się również do nich (droga do serca wiedzie przez żołądek, a leki pakuję w pasztet lub parówkę :eviltong:). Quote
robkowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Murka pisać w ogłoszeniach że nie nadaje się do domu z małymi dziećmi? Quote
Torusia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 oj coś czuję,że Lenka zadomowi się u Ciebie Murko na zawsze :lol: Quote
Murka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 robkowa, myślę że nie ma co odstraszać potencjalnych domków. Jak ktoś się odezwie, to wytłumaczę o co chodzi. Lenka to po prostu panienka z charakterkiem. A zachowanie wobec dziecka jeszcze będziemy obserwować i może być tak, że się przyzwyczai, bo ona wygląda na to boi się Hani. A przy mnie czuje się bezpiecznie. W chwili obecnej oczywiście nie polecałabym Lenki do domu z małymi dziećmi, ale to się może zmienić z czasem. Zobaczymy. Trochę dzisiejszych fotek ;) Quote
funia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ale jaka charakterna i do tego skoczek z niej niezły:evil_lol: Quote
Tola Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Lenka śliczna:loveu: Trzeba postarac się allegro i szukac domku dla księżniczki:loveu: Tylko jak ona rozstanie się z Murką;) Quote
robkowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Lenka malutka towarzyska suczka szuka domu Lenka malutka wysterylizowana suczka szuka domu / Psy > Pozosta�e - Jan�w Lubelski Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj do adopcji Lubelskie - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz�ta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia oddam psa - Ten pies du�o wycierpia�, mia� nie widzie� -trafi� Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Ogłoszenie nr 1453 - Lenka malutka wysterylizowana suczka szuka domu - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Sprzedam - Lenka malutka wysterylizowana suczka szuka domu Lenka malutka wysterylizowana suczka szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Lenka to malutka sunia, wysterylizowana, / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Lenka malutka wysterylizowana suczka szuka domu : sxd2375772 : Oddam : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Og�oszenia Psy. Zwierz�ta. Wojew�dztwo Lubelskie. Aleokazja.pl. Lenka malutka wysterylizowana suczka szuka domu Psy ogłoszenia - sprzedam kupię psy szczeniaki darmowe ogloszenia. Quote
Torusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 widać że lubi pozować do zdjęć śliczny uśmiechnięty pycholek :lol: Quote
Ra_dunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Moja słodka, charakterna sunieczka :loveu: Lenka - nie wygłupiaj się... bądź grzeczna :cool1: Quote
Jo37 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Lenka nie wygłupiaj się . Zachowuj się przyzwoicie . Jak wyglądają finanse Lenki ? Quote
Tola Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Co u naszej Lenki? Prosiłam Marlenę :) o allegro, moze tutaj sunia znajdzie swojego ludzia.. Czy był jakis odzew z oglosezeń? Quote
Murka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 U Lenki wszystko ok. Wesoła i strasznie przytulaśna niej dziewczynka. W domu grzeczna, nic już nie zbroiła od tamtego czasu. Czasem tylko cicho płacze (wyje lub popiskuje) gdy zostaje sama. Chciałaby mieć stale towarzystwo i być wszędzie tam gdzie ja. Ale powoli się przyzwyczaja, że samotność nie trwa długo. Nadal największe zaufanie ma do mnie i mnie darzy miłością bezgraniczną, ale inni domownicy i goście mogą łatwo wejść w jej łaski "przez żołądek do serca" ;) Ostatnio poznała pojęcie kanapy :cool3::cool3::cool3: Quote
Murka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Jesteśmy na delikatnym minusie, ale EMIR ma zwrócić za zabieg sterylizacji (170 zł), więc będzie ok. Pojutrze zrobię dokładne rozliczenie, bo minie miesiąc. Wpłynęło 28 zł na immunodol od sacred PIRANHA ;) Immundol miał tyle kosztować, bo zamawiałam dla innego piesa (30 tabletek), ale wetowi udało się dostać większe opakowanie 60 tabletek za 30 zł :multi: Także Lenka ma zabezpieczenie na 2 miesiące. Parę dni temu dzwoniła do mnie bardzo miła pani z Opola w sprawie innej suczki, która już znalazła dom i przedstawiłam jej Lenkę (chodziło o jak najmniejszą suczkę tolerującą koty). Gdyby nie to, że wczoraj wieczorem przygarnęła suczkę z azylu kociego to zdecydowałaby się adoptować Lenkę, mimo że ma schorowaną kotkę po kilku operacjach i jej poprzednie suczki miały problemy zdrowotne. Bo zanim zobaczyła zdjęcia była raczej na nie ze względu na brak śledziony. Ale jak ją zobaczyła to stwierdziła, że gdyby nie przygarnięta suczka to nie wahałaby się, Lenka jest śliczna. Piszę to ku pokrzepieniu serc, że mimo ułomności Lenki, potrafi zawrócić w głowie i miejmy nadzieję, że komuś szybko wpadnie w oko ;) Quote
sacred PIRANHA Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jak małej skończy sie immunodol to daj mi znać proszę Murko na PW a wpłace kolejne pieniążki:lol: Quote
robkowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 pozmieniałam Lence ogłoszenia z "feralnego" lubelskiego województwa na mazowieckie i małopolskie i liczę na odzew:eviltong: Quote
Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 oczywiście, że Lenka jest prześliczna i może zawrócić w głowie :loveu: Quote
Jo37 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mam taką nadzieję . Kolejka bid czeka na szansę . Quote
Recommended Posts