robkowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 to można z ulgą odetchnąć całe szczęście, najpierw martwiliśmy się o Panią a wyszło na to że martwiliśmy się o Pana:evil_lol: szczęścia Nowym Opiekunom i Lence oczywiście życzę:loveu: to ja spokojnie usuwam ogłoszenia w takim razie:p Quote
Torusia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 faktycznie można odetchnąć z ulgą :loveu: Quote
Jo37 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mam tylko nadzieję ,że Lenka przestanie traktować gości jak wrogów . Quote
Murka Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ale super wieści! To muszą być fantastyczni ludzie, skoro się nie poddali i nie zraziło ich brudzenie przez dwa dni w domu :-o Będą mieli przylepę nieziemską i obrończynię :p Jeśli chodzi o zachowanie wobec gości, to nie sądzę, aby udało się to zmienić. Lenka jest bardzo nieufna wobec obcych i w miarę klimatyzowania się z pewnością będzie się poczuwała do obowiązku obrony domu i swoich Pańciostwa. Można oczywiście próbować pracy ze smakołykami (żeby goście przynosili i jej dawali), ale Lenka nie jest z tych przekupnych... :shake: Już próbowaliśmy... potrafi wziąść smakołyk i za kilka minut dziabnąć tą samą rękę :diabloti: To ja już obdzielam kaskę - na Reda ma iść 180 zł? Quote
Tola Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jutro zadzwonie do Pana, mam nadzieje, ze wszystko jest ok Quote
Tola Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dzwonilam do Bochni; Lenka ma się bardzo dobrze; nie brudzi w mieszkaniu, uwielbia smakolyki i pieszczoty z Pancią. Do Pana nadal ma dystans, niechętnie wychodzi z nim na spacery. Pani często wyjezdza, wiec Lenka będzie chyba musiala polubic swojego Pana:cool3: Quote
Torusia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 tylko żeby pan polubił też Lenkę :lol: Quote
Tola Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Torusia napisał(a):tylko żeby pan polubił też Lenkę :lol: Pan bardzo Lenkę lubi; tylko mowi, ze Lenka taka oszczędna w okazywaniu mu sympatii:evil_lol: Cos bardzo zlego musialo spotkac tę sunie ze strony faceta:-( Quote
sacred PIRANHA Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Tola napisał(a): Cos bardzo zlego musialo spotkac tę sunie ze strony faceta:-( schronisko?:shake: Quote
Murka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 U nas było to samo. Ja podejrzewam, że ona nabyła tego dystansu do mężczyzn podczas długiego pobytu w schronisku :-( Quote
anciaahk Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Grunt, żeby Pan się nie zraził, ale na to się chyba nie zanosi:). Quote
robkowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 cieszę się że mimo perypetii dogadują się:multi: Quote
Torusia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 są jakieś wieści od Lenki, zaakceptowała już pana? Quote
Tola Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 W ciągu najbliższych dni zadzwonię do Lenki; ostatnio mam zawrot glowy ze szczeniakami; z kazdym z domów musialam chwile porozmawiac:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Tola napisał(a): z kazdym z domów musialam chwile porozmawiac:cool3: to się nagadałaś:cool3: Quote
Recommended Posts