Murka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Dokładne koszty będę mogła podać jak dostanę fakturkę, bo wczoraj coś się spsuło i nie można było wydrukować. A TZ wiózł cztery psiaki, było już późno i nie dowiadywał się dokładnie jakie koszty poszły na którego. W każdym razie to będzie tylko za zastrzyki + 7,50 zł dojazd do lecznicy do Stalowej Woli (1/4 kosztów). Antybiotyki w tabletkach (własnie Lenia dostała) jeszcze mamy. Będzie drobna wpłata comiesięczna (15 zł) na Lenkę od Nika_88 :loveu: Quote
Jo37 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Super. Lenka zbiera sponsorów . Może DS też zaczaruje . Quote
sacred PIRANHA Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 podnosze sunie, szukamy dobrego domku:loveu: Quote
Murka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Dzisiaj dwoniła pani z Krakowa, ale była rozczarowana, że Lenka nie jest w Krakowie (tak podobno pisało w ogłoszeniu). W Krakowie jest tylko trzy dni i miała nadzieję zobaczyć Lenkę i ew. zabrać ją ze sobą. A w takim wypadku ma zamiar wybrać się do schroniska ;) Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No cóż, widocznie Lenka nie dla Pani... widocznie to nie TEN człowiek i nie TEN dom ;) Quote
jogi Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 zrobiłam Lence allegro tzn marlena zrobiła:), ja tylko troszke pozmieniałam;) Młoda, niewielka, śliczna wysterylizowana suczka (689278569) - Aukcje internetowe Allegro Murko zobaczy czy może być opis, coś ująć coś dodać? podałam kontakt do Toli, podac też do ciebie? Quote
Tola Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='jogi']zrobiłam Lence allegro tzn marlena zrobiła:), ja tylko troszke pozmieniałam;) Młoda, niewielka, śliczna wysterylizowana suczka (689278569) - Aukcje internetowe Allegro Murko zobaczy czy może być opis, coś ująć coś dodać? podałam kontakt do Toli, podac też do ciebie? Wielkie dzieki :loveu: Super :lol: Proszę o podanie tel do Murki, bo to ona teraz wie najwięcej o suni:lol: Quote
Jo37 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sunieczka wędruje na 1 stronę . Czy Lenka również miała robione zdjęcia podczas piątkowego spotkania ? Quote
Murka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 jogi, myślę, że jest ok. Zastanawiam się nad tym stwierdzeniem, że Lenka potrzebuje doświadczonej osoby, ale chyba trzeba to zostawić, bo wobec mnie jest cud miód, a wobec innych niekoniecznie :roll: Może warto dodać notkę o braku śledziony? To dość istotne dla adoptującego. Jo37, parę zdjęć zrobiła Ciapuś ;) A tymczasem pokażę jak Lenka zachowuje się wobec mnie... YouTube - MVI 5790 Quote
sacred PIRANHA Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 wparzona w Ciebie:loveu::loveu: skoczna jest, na frisbee by się nadawała:diabloti: Quote
jogi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 a ja myślę, że o braku śledziony to już trzeba poinformować telefonicznie. taka informacja, może odstraszyć (bo większość ludzi nie zdaje sobie sprawy o co chodzi), Samo wspomnienie o tym jest zbyt lakoniczne, wiec musiałabym się rozpisać żeby wyjaśnić;) wiec jak mam pisać?? Quote
Jo37 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Nie pisz . Trzeba tylko później mówić o tym . Tak naprawde to psiak nie musi brać leków tylko trzeba uważać . Filmik super . Sunia taka radosna i wpatrzona w Murke . Quote
jogi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 oki, w takim razie nie pisze a teraz pytanie mam, bo się nie znam:oops: jak wstawić ten filmik do aukcji? . Quote
Ra_dunia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ależ Lenka w Ciebie wpatrzona... :crazyeye: Słodka sunieczka, oby jak najszybciej jak najlepszy domek się jej trafił :loveu: Quote
Torusia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 życzę Lence dobrego domku i super właściciela ale będzie ciężko bo nie wiem czy ktoś lepszy od Murki się znajdzie :cool3: Quote
jagoda053 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No nie mogę........identyczna jak mój Zibuś:crazyeye:.....i też tak podskakuje jakby zamiast łapek miał sprężynki:evil_lol: Quote
robkowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Murka napisał(a):Dzisiaj dwoniła pani z Krakowa, ale była rozczarowana, że Lenka nie jest w Krakowie (tak podobno pisało w ogłoszeniu). W Krakowie jest tylko trzy dni i miała nadzieję zobaczyć Lenkę i ew. zabrać ją ze sobą. A w takim wypadku ma zamiar wybrać się do schroniska ;) ja teraz wszystkie zamojskie psiaki ogłaszam na woj. małopolskie bądź mazowieckie, w woj. lubelskim nikt na Necie nie szuka psa:roll: we wszystkich prawie ogłoszeniach muszę podać woj i miasto więc wybieram Kraków;) a mówiła z jakiej strony ogłoszeniowej? Quote
Murka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Koszt zastrzyków wynosi 20 zł. Antybiotyki działają, ranka się już mniej śliwi i podsycha ;) Ta pani z Krakowa nie mówiła gdzie znalazła Lenkę, a ja nie pytałam żeby nie zabierać jej czasu :oops: Quote
robkowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Murka jak będziesz pamiętać to pytaj z jakiej strony, wtedy będę wiedziała na których warto ogłaszać, odnawiać, pilnować a które mogę sobie darować. Nie mam teraz tyle czasu by wszystkich przypilnować, niektóre mają duże wymagania i są bardziej czasochłonne. Jeśli się okaże że z nich nie ma pożytku to szkoda na nie czasu po prostu, wolę go poświęcić na ogłoszenie następnego psa na tych stronach gdzie będzie zainteresowanie Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Poszło dla Ciebie małe conieco.. E/W Quote
Recommended Posts