Jump to content
Dogomania

ŚLICZNOTKA LENKA - 1,5 roku w schronisku - W DOMU! POTRZEBNE KCIUKI!

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładne koszty będę mogła podać jak dostanę fakturkę, bo wczoraj coś się spsuło i nie można było wydrukować. A TZ wiózł cztery psiaki, było już późno i nie dowiadywał się dokładnie jakie koszty poszły na którego.
W każdym razie to będzie tylko za zastrzyki + 7,50 zł dojazd do lecznicy do Stalowej Woli (1/4 kosztów). Antybiotyki w tabletkach (własnie Lenia dostała) jeszcze mamy.

Będzie drobna wpłata comiesięczna (15 zł) na Lenkę od Nika_88 :loveu:

Posted

Dzisiaj dwoniła pani z Krakowa, ale była rozczarowana, że Lenka nie jest w Krakowie (tak podobno pisało w ogłoszeniu). W Krakowie jest tylko trzy dni i miała nadzieję zobaczyć Lenkę i ew. zabrać ją ze sobą. A w takim wypadku ma zamiar wybrać się do schroniska ;)

Posted

jogi, myślę, że jest ok. Zastanawiam się nad tym stwierdzeniem, że Lenka potrzebuje doświadczonej osoby, ale chyba trzeba to zostawić, bo wobec mnie jest cud miód, a wobec innych niekoniecznie :roll:
Może warto dodać notkę o braku śledziony? To dość istotne dla adoptującego.

Jo37, parę zdjęć zrobiła Ciapuś ;)

A tymczasem pokażę jak Lenka zachowuje się wobec mnie...

YouTube - MVI 5790

Posted

a ja myślę, że o braku śledziony to już trzeba poinformować telefonicznie.

taka informacja, może odstraszyć (bo większość ludzi nie zdaje sobie sprawy o co chodzi),
Samo wspomnienie o tym jest zbyt lakoniczne, wiec musiałabym się rozpisać żeby wyjaśnić;)

wiec jak mam pisać??

Posted

Nie pisz . Trzeba tylko później mówić o tym . Tak naprawde to psiak nie musi brać leków tylko trzeba uważać .
Filmik super . Sunia taka radosna i wpatrzona w Murke .

Posted

Murka napisał(a):
Dzisiaj dwoniła pani z Krakowa, ale była rozczarowana, że Lenka nie jest w Krakowie (tak podobno pisało w ogłoszeniu). W Krakowie jest tylko trzy dni i miała nadzieję zobaczyć Lenkę i ew. zabrać ją ze sobą. A w takim wypadku ma zamiar wybrać się do schroniska ;)

ja teraz wszystkie zamojskie psiaki ogłaszam na woj. małopolskie bądź mazowieckie, w woj. lubelskim nikt na Necie nie szuka psa:roll: we wszystkich prawie ogłoszeniach muszę podać woj i miasto więc wybieram Kraków;)
a mówiła z jakiej strony ogłoszeniowej?

Posted

Koszt zastrzyków wynosi 20 zł. Antybiotyki działają, ranka się już mniej śliwi i podsycha ;)

Ta pani z Krakowa nie mówiła gdzie znalazła Lenkę, a ja nie pytałam żeby nie zabierać jej czasu :oops:

Posted

Murka jak będziesz pamiętać to pytaj z jakiej strony, wtedy będę wiedziała na których warto ogłaszać, odnawiać, pilnować a które mogę sobie darować. Nie mam teraz tyle czasu by wszystkich przypilnować, niektóre mają duże wymagania i są bardziej czasochłonne. Jeśli się okaże że z nich nie ma pożytku to szkoda na nie czasu po prostu, wolę go poświęcić na ogłoszenie następnego psa na tych stronach gdzie będzie zainteresowanie

Guest Elżbieta481
Posted

Poszło dla Ciebie małe conieco..
E/W