Jump to content
Dogomania

ŚLICZNOTKA LENKA - 1,5 roku w schronisku - W DOMU! POTRZEBNE KCIUKI!

Recommended Posts

Posted

Lenka to malutka sunieczka, przyjechała do nas wczoraj przerażona i zdezorientowana. Ale mimo, że nie oswoiła się jeszcze z nowym miejscem i boi się swobodnie chodzić po wybiegu, to jednak garnie się do ludzi i leżąc w kojcu nie spuszcza z oka osób przechodzących obok. Widząc nas macha ogonkiem i podchodzi do wyciągniętej ręki. Psów się nie boi ani nie jest wobec nich agresywna. Nie chowa się w budzie, większość czasu spędza leżąc przy siatce i obserwując ruch na wybiegu. Wygląda na to że ma spokojny temperament, no chyba że się jeszcze rozkręci.
Na pierwszy rzut oka ma jakieś 3-4 lata. Jeśli ktoś określił jej wiek w schronisku albo przy sterylizacji, prosze o sprostowanie.
Lenka waży mniej więcej 7 kilogramów.

Mimo fatalnej pogody (deszcz pada u nas przez cały dzień) udało mi się zrobić kilka zdjęć które wkleję jeśli czas pozwoli (nasze Murczątko jest ciężko zaziębione).

Kilka fotek, reszta na stronie 2:

Kontakt:
503 68 30 50
[email protected]

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu jeszcze dzisiejsze fotki:

Spacerować jeszcze nie bardzo umiemy, ale już dzis jest lepiej niż wczoraj, parę metrów żeśmy przeszli ;)

Mizianka, mizianka, mizianka...

Posted

Kiedy znów do mnie przyjdziesz?...

Aha, Lenka ma takie troche grubawe sutki i ma mleko, tzn. jakieś zaczątki, bo przezroczyste kropelki można wycisnąć. Brzuszek ma taki sobie :roll: Nie wiem czy to początek ciąży a może ciąża urojona :razz:
Czekam na książeczkę zdrowia, co by zobaczyć kiedy panna była szczepiona i kiedy można ją będzie ciachać.

Posted

Jaka słodzizna.... :loveu: Oj szybko panna znajdzie domek ;) szybko. Tylko ciachnąć ją trzeba, żeby małych Lenek nie było :roll:

Nie mogłam się powstrzymać... ;) :

Posted

Lena na zcas remontu została przeniesione z boksów ogolnych na wybieg otwarty...
Ksiazeczka jest, jutro rano wysyłam; w książeczce tylko szczepienie przeciwko wściekliżnie; wpisany wiek 3 lata...
Lenka jest sliczna:loveu: