Murka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Lenka to malutka sunieczka, przyjechała do nas wczoraj przerażona i zdezorientowana. Ale mimo, że nie oswoiła się jeszcze z nowym miejscem i boi się swobodnie chodzić po wybiegu, to jednak garnie się do ludzi i leżąc w kojcu nie spuszcza z oka osób przechodzących obok. Widząc nas macha ogonkiem i podchodzi do wyciągniętej ręki. Psów się nie boi ani nie jest wobec nich agresywna. Nie chowa się w budzie, większość czasu spędza leżąc przy siatce i obserwując ruch na wybiegu. Wygląda na to że ma spokojny temperament, no chyba że się jeszcze rozkręci. Na pierwszy rzut oka ma jakieś 3-4 lata. Jeśli ktoś określił jej wiek w schronisku albo przy sterylizacji, prosze o sprostowanie. Lenka waży mniej więcej 7 kilogramów. Mimo fatalnej pogody (deszcz pada u nas przez cały dzień) udało mi się zrobić kilka zdjęć które wkleję jeśli czas pozwoli (nasze Murczątko jest ciężko zaziębione). Kilka fotek, reszta na stronie 2: Kontakt: 503 68 30 50 [email protected] Quote
nika28 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Lenka jest śliczna, miejmy nadzieję że szybko znajdzie domek :loveu: Quote
Erica Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jak będzie wiecej fotek, to ja też mogę zrobić baner. ;) Quote
sacred PIRANHA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 zapisuje wątek...Lenka czeka na cudowny domek:loveu: Quote
Murka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ok, umieszczam fotki z wczoraj, dziś też porobiłam coś niecoś, to postaram się jeszcze potem wrzucić. Quote
eloise Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 śliczna sunieczka, sądzę, ze szybko ktoś sie nią zauroczy :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 jejuuuuu jaka ona słodka! a w schronie taka przestraszona powarkująca czasami sunia była:loveu: słodka ....musi kogos zauroczyc szybko po prostu musi:loveu: Quote
Murka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 A tu jeszcze dzisiejsze fotki: Spacerować jeszcze nie bardzo umiemy, ale już dzis jest lepiej niż wczoraj, parę metrów żeśmy przeszli ;) Mizianka, mizianka, mizianka... Quote
Murka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Kiedy znów do mnie przyjdziesz?... Aha, Lenka ma takie troche grubawe sutki i ma mleko, tzn. jakieś zaczątki, bo przezroczyste kropelki można wycisnąć. Brzuszek ma taki sobie :roll: Nie wiem czy to początek ciąży a może ciąża urojona :razz: Czekam na książeczkę zdrowia, co by zobaczyć kiedy panna była szczepiona i kiedy można ją będzie ciachać. Quote
Jo37 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 W takim razie trzeba jechać szybko do weta nie czekając na książeczkę . Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jaka słodzizna.... :loveu: Oj szybko panna znajdzie domek ;) szybko. Tylko ciachnąć ją trzeba, żeby małych Lenek nie było :roll: Nie mogłam się powstrzymać... ;) : Quote
sacred PIRANHA Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ona na wybiegu była niby tylko z suniami...więc może to urojona tylko... Quote
Tola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Lena na zcas remontu została przeniesione z boksów ogolnych na wybieg otwarty... Ksiazeczka jest, jutro rano wysyłam; w książeczce tylko szczepienie przeciwko wściekliżnie; wpisany wiek 3 lata... Lenka jest sliczna:loveu: Quote
Tola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Murka napisał(a):A jaka data szczepienia? Wysłalam sms - 23. 01. 2009 Quote
Murka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ok, to ja się jutro umówię na sterylkę. Dziś oglądałam jej brzunio i taki zbity jest... Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Umawiaj się Mureczko, umawiaj... jak już zauważyłam Twój instynkt to Ciebie jednak nie zawodzi... Quote
Recommended Posts