Lu_Gosiak Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Leyla napisał(a):Cześć ciotki kochane, dziś z Lu Gosią zrobimy rozliczenie i uzupełnimy pierwszą stronę. Później obwieścimy dobrą nowinę:razz: Wybaczcie nieobecność ...wakacje:roll: :bigcool::bigcool::bigcool:Layla wrócila do zywych;):evil_lol::evil_lol:] nooo a nowina bedzie powalajaca:razz::razz: Quote
__Lara Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Nowina? :-o:-o:-o chcecie nas trzymać w napięciu? :eviltong: Quote
KWL Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No ciekawe czy to to o czym myślę :-) :evil_lol: Quote
Leyla Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 KWL napisał(a):No ciekawe czy to to o czym myślę :-) :evil_lol: ..he he pewnie że TO :loveu: Miszka zostaje na zawsze z Darkiem, Magdą i Kacprem:sweetCyb: Pokochali drania i koniec!!! Misza zrozumiał i jest szczęśliwy, inaczej sie zachowuje...z zachowania przypomina Yorka, miziać się każe i pokazuje brzuszek:crazyeye: Ale fakt ,trzeba dodać że jak ktoś pod bramą sie kręci, Misza zamienia się w Bestię :razz: Pierwsza strona jest już aktualna. Bardzo dziekujemy za pieniądze, dzięki którym Misza miał wszystko czego potrzebował ,żeby wyzdrowieć. Dzięki ,że byliśmy tu razem i wspólnymi siłami udało sie podarować mu nowe wspaniałe życie :Rose::Rose::Rose: Zuzliku....dziekuję za allegro cegiełkowe, bez niego byłoby "cienko":modla: Teraz możemy się upić za nowy dom i rodzinę Miszki :drink1: Quote
Leyla Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 zapomniałam dodać ,że za pieniądze ,które zostały ,będzie wybudowany kojec wraz z budą:razz: a właścicielem będzie Pan Misza:loveu: DZIĘKUJEMY:loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Leyla napisał(a): Teraz możemy się upić za nowy dom i rodzinę Miszki :drink1: :Cool!::Cool!:lepiej trafic nie mógł....:Cool!: wspaniale zakonczenie historii Miszki, ktory na poczatku był Nadia i którego dzieki uporowi i determinacji Leyli dane Nam bylo poznac i pokochac:Rose::Rose: no to zostaje Nam tylko otwierac szampany i balanga:drinka::drinking::beerchug: Quote
gonia66 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cudna wiadomośc, cudne zakonczenie..no ale trudno sie dziwic...oprócz kasy- ktorą podarowało Miszy mnostwo osób, w leczenie nowi Państwo Miszki włożyli mnóstwo serca i ewnie nieprzespanych nocy..i teraz mieliby oddac takiego króla????Ało to było prawdopodobne:loveu::loveu::loveu:No, ale decyzja podjeta błyskawicznie- więc miłośc chyba od pierwszego spojrzenia- i to najcudniejsze:multi::multi::multi:BArdzo dziekujemy wszystkim- za wszystko:loveu::loveu: CIAPULKO- TO JUŻ 10 DNI BEZ CIEBIE..TAK TĘSKNIĘ:-(:-( Quote
zuzlikowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Leyla']..he he pewnie że TO :loveu: Miszka zostaje na zawsze z Darkiem, Magdą i Kacprem:sweetCyb: Pokochali drania i koniec!!! Misza zrozumiał i jest szczęśliwy, inaczej sie zachowuje...z zachowania przypomina Yorka, miziać się każe i pokazuje brzuszek:crazyeye: Ale fakt ,trzeba dodać że jak ktoś pod bramą sie kręci, Misza zamienia się w Bestię :razz: Pierwsza strona jest już aktualna. Bardzo dziekujemy za pieniądze, dzięki którym Misza miał wszystko czego potrzebował ,żeby wyzdrowieć. Dzięki ,że byliśmy tu razem i wspólnymi siłami udało sie podarować mu nowe wspaniałe życie :Rose::Rose::Rose: Zuzliku....dziekuję za allegro cegiełkowe, bez niego byłoby "cienko":modla: Teraz możemy się upić za nowy dom i rodzinę Miszki :drink1: Czekałam na to ostateczne wyrażenie WOLI!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Teraz mogę już pisać wszystkim allegrowiczom,że już jest...jest stałe,bezpieczne i kochające miejsce na ziemi dla naszego Miszki!!! ...że są ludziska,którzy sami pokochali i dali się pokochać!:loveu::loveu: Dziękuję WAM bardzo...wszystkim,za najdrobniejszą pomoc i gest!!! Wszystkim!:loveu: Bo mogę przekazać tę nowinę całemu światu!!! Uwielbiam przekazywać takie informacje!! Aby całkowicie zamknąć temat wpisuję ostatnie wpłaty z allegro i rozliczenie...będzie też co nieco na smaczek dla Miszki...Miszki,który już ma dom!!!! Wpływy po 14.08.09: _seagull...10zł _freeq28...5zł _reenikk...15zł _Krzysztof G.Kołobrzeg...30zł _ANUSIA000...10zł ------------------------ razem...70zł Koszty allegro: _wystawienie...22,35zł _prowizja...21,40zł ------------------------ razem...43,75pln Do wysłania dla Miszki...70 -43...27zł Leyla, na smaczki dla Miszy jest jeszcze 27zł...przelałam już!!! Dziękuję wszystkim allegrowiczom!:loveu: Pomogliście POMÓC!!! Miszko...szczęścia nie życzę,bo...wiem,że już jesteś szczęśliwy i masz ludzi,którzy o to zadbają byś dalej był!!! Mocno tulę coraz bardziej puchatego Miszulę i miziam po brzichu! Quote
dzidda Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 super:lol: czy mam jeszcze przelać pieniążki na wrzesień czy już nie trzeba?? Quote
mysza 1 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No pięknie, pięknie, a dzisiaj zobacze Miszkę:eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 prosze zajrzycie do Floyda...ma szanse na hotelik u Megii od 15 wrzesnia, ale niestety nie mamy deklaracji :shake: psiak moze stracic wzrok jezeli Go nie wyciagniemy bo ma zespol suchego oka, trzeba mu zakrapiac oczka a wiadomo, ze w warunkach schroniskowych Nikt tego 2 razy dziennie nie robi http://www.dogomania.pl/forum/f1161/piekny-floyd-schr-radom-oslepnie-jesli-mu-nie-pomozemy-zbieramy-na-hotel-135180/ Quote
Sylwia K Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 oraz na wątek Rudzika -innego celestynowiaka:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/rudzik-zbieramy-na-hotelik-dla-niego-jedyna-szansa-140491/ Quote
Leyla Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 dzidda napisał(a):super:lol: czy mam jeszcze przelać pieniążki na wrzesień czy już nie trzeba?? Dzidda!!! nie trzeba są inne w potrzebie....dzięki kochana ciotko;) Quote
Kaja i Aza Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Od dawna podejrzewalam, ze to sie tak skonczy:multi: Magdzie i Darkowi gratuluje powiekszenia sie rodziny. Leyla, a Ciebie to Misza powinien po rekach calowac za wszystko co dla niego zrobilas, w koncu uratowalas mu zycie.:loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Kaja i Aza']Od dawna podejrzewalam, ze to sie tak skonczy:multi: Magdzie i Darkowi gratuluje powiekszenia sie rodziny. Leyla, a Ciebie to Misza powinien po rekach calowac za wszystko co dla niego zrobilas, w koncu uratowalas mu zycie.:loveu: I całuje...całuje!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wow, wow, wow :-o:loveu::loveu::loveu: to gratuluje superowej dezycji, superowo do potęgi :loveu::loveu::loveu: Quote
koelka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ale super wiadomość:-)))))))))))))))))) Quote
sonikowa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ciotki w tym szzcesciu zaapeluje o pomoc. W schronie w Ostrowi szesc szczeniorow wpotrzebie, a dwa w stanie krytycznym przewieziono juz do kliniki (nie zakazne zadne, tylko zaglodzenie banalne...). Potrzebny tymczas na juz, chocby an tydzien, ktory pozwoli znalezc tymczas docelowy. Tu watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostrowskie-malenstwa-slicznoty-pilnie-szukaja-dt-za-chwile-bedzie-za-pozno-145444/ Quote
Leyla Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dzidda napisał(a):No to może trzeba uaktualnić deklaracje?? ja podtrzymuję swoje "całe" 10zł....i w poniedziałek wpłacam na wrzesień:lol: Dzieki dzidda, kasa napewno się przyda na Miszki nową budę i kojec. Będzie to trochę kosztować, buda dla Miszy musi być duża i ciepła:p Quote
marysia55 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Leyla :loveu: gratuluje wiary i siły , piękny owoc zrodził sie z połączenia tych dwóch cech. Bardzo sie cieszę, że nasz dżigit znalazł własne terytorium, które będzie strzegł jak największego skarbu i że tyle serc mu kibicowało, a dwa oddały mu sie bez reszty. To taki kolejny cud natury. Quote
zuzlikowa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 marysia55 napisał(a):Leyla :loveu: gratuluje wiary i siły , piękny owoc zrodził sie z połączenia tych dwóch cech. Bardzo sie cieszę, że nasz dżigit znalazł własne terytorium, które będzie strzegł jak największego skarbu i że tyle serc mu kibicowało, a dwa oddały mu sie bez reszty. To taki kolejny cud natury. Prawda...:loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Przepraszam za offa :oops:, ale ten psiak nie ma szansy w schronisku na znalezienie domu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-briarda-kibic-schronisko-ruda-slaska-pilnie-dt-hotelik-prosi-o-pomoc-146558/. Quote
morisowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Misza już szczęśliwy :loveu: Za to mój ulubiony kaukazik doczekał się choć wątku, zapraszam miłośników wielkopsów: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaukaz-mojo-pies-nie-dla-idiotow-146582/ Quote
Recommended Posts