marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 zuzlikowa napisał(a):...nocami się nie kłócę i nie spieram:cool3::loveu::loveu: czyżbyś miała inne zdanie :mad::mad::evil_lol::evil_lol::p:p Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 marysia55 napisał(a):czyżbyś miała inne zdanie :mad::mad::evil_lol::evil_lol::p:p hihihi...absolutnie nie,ale tak łatwo sie nie mogłam zdradzać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. jednak pod pręgierzem...i to w nocy...zaraz się przyznaję do posiadania identycznego zdania!:evil_lol::lol: Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 zuzlikowa napisał(a):hihihi...absolutnie nie,ale tak łatwo sie nie mogłam zdradzać!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. jednak pod pręgierzem...i to w nocy...zaraz się przyznaję do posiadania identycznego zdania!:evil_lol::lol: nooooooo :buzi: Quote
Leyla Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 marysia55 napisał(a):nooooooo :buzi: Kochane dziewczynki:loveu: Muszę się od Was poduczyć, bo ciśnieniowiec ze mnie okropny:eviltong: Kasa pewnie doszła,jak zwykle ,ale nie mam siły teraz sprawdzać bo wstałam o 5 rano Ernisia zawieźć do domku:multi: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Pieniądze doszły:loveu: Dziękuję:loveu: Dziś byłam u Miszki, poszliśmy na długi spacerek i już wcale nie kulał:multi: Darek go wyczesał i wygląda ślicznie:cool3: Jak mnie zobaczy to wstaje ,podchodzi i się wita:loveu:Juz nie jestem dla niego przezroczysta:eviltong:Niedługo będzie miał koleżankę Nadię,bernardynkę:cool3: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No proszę, Miszeńka już kojarzy która to jego wybawicielka :lol: Quote
mysza 1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ale wataszka:evil_lol: A gdzie mój kochany Nero? Niemozliwe, że został, bo by wyskoczył:evil_lol: P.S. Mordka Miszki juz się śmieje, jak miło patrzeć. Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Miszka dalej w żyrandolu chodzi :cool1: i ciotka Leyla na zdjęciu :loveu: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 __Lara napisał(a):Miszka dalej w żyrandolu chodzi :cool1: i ciotka Leyla na zdjęciu :loveu: ...się ciotka załapała:eviltong: Nero jest!!! z panią w białym ubranku:cool3: Quote
mysza 1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Leyla napisał(a):...się ciotka załapała:eviltong: Nero jest!!! z panią w białym ubranku:cool3: O dziękuję, ślepa jestem, zresztą prawie go nie widać. Ale ludzi potrzeba do wyprowadzenia takiej gromadki:evil_lol: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Leyla napisał(a):...się ciotka załapała:eviltong: Nero jest!!! z panią w białym ubranku:cool3: Ano, załapała się :lol: Nooo, mysza 1, masz rację, rąk potrzeba do takiej gromady :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 matko więcej psów juz nie mieliście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miszka wyglada oszałamiająco pieknie:loveu: Quote
marysia55 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 megii1 napisał(a): cioteczka Leyla mogłaby się w koncu zacząć odżywiać, a nie tylko wanilię wdychać. Tak na 'oko' to Miszka chyba waży więcej niż Ty:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 marysia55 napisał(a):cioteczka Leyla mogłaby się w koncu zacząć odżywiać, a nie tylko wanilię wdychać. Tak na 'oko' to Miszka chyba waży więcej niż Ty:evil_lol::evil_lol: kawka i wanilia..mmmmm :rolleyes: moje słabości...:loveu: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dajcie spokój ciotce Leyli, świetnie wygląda :loveu: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 __Lara napisał(a):Dajcie spokój ciotce Leyli, świetnie wygląda :loveu: ...chyba jak na swoje lata..:eviltong: He he ,a Darek powiedział,że gdyby nie komary, to spałby z Miszką w kojcu:evil_lol: :evil_lol: Niedługo palma Miszy odbije,jak tak go będą wszyscy rozpieszczac:razz: Quote
marysia55 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 __Lara napisał(a):Dajcie spokój ciotce Leyli, świetnie wygląda :loveu: co dajcie spokój, co dajcie spokój :diabloti: widziałaś to chude stworzenie , które Miszka ciągnął za sobą :evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 marysia55 napisał(a):co dajcie spokój, co dajcie spokój :diabloti: widziałaś to chude stworzenie , które Miszka ciągnął za sobą :evil_lol::evil_lol: jakie chude, jakie chude!!!!! jakbym wiedziała ,że będę na zdjęciu ,to bym brzuch wciągnęła i lepszą minę zrobiła ,a tu masz ,jakaś gęba skrzywiona . Dobrze ,że mam swoje ulubione okulary:razz: Mój kolega ostatnio powiedział,że jak będe jechać na wakacje to powinnam je przewozić na dachu i koniecznie zabrać zapas płynu do spryskiwacza:evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Leyla napisał(a):...chyba jak na swoje lata..:eviltong: He he ,a Darek powiedział,że gdyby nie komary, to spałby z Miszką w kojcu:evil_lol: :evil_lol: Niedługo palma Miszy odbije,jak tak go będą wszyscy rozpieszczac:razz: Leyla, nie narzekaj :mad::evil_lol: Hahaha, ale się tam ciekawie robi :evil_lol::evil_lol: Ciotki zajrzyjcie, wesprzyjcie... http://www.dogomania.pl/forum/f1162/malenka-molly-mini-goldenek-z-krzywym-kregoslupkiem-czy-bedzie-chodzic-142609/ Quote
LACRIMA Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Spojrzałam na Leylę i odłożyłam ciasteczko :-( Quote
marysia55 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 LACRIMA napisał(a):Spojrzałam na Leylę i odłożyłam ciasteczko :-( LACRIMA no coś Ty, wpitalaj to ciasteczko. Bez kompleksów kobito:cool3:. Gdybym chciała za każdym razem odkładałać ciasteczko jak na nią popatrzę, to ta sterta ciasteczek by mi monitor zasłoniła:diabloti:. No dobra Leyla:lol: dam ci już spokój :evil_lol: ale tak na marginiesie, to ............ :diabloti::diabloti: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 LACRIMA napisał(a):Spojrzałam na Leylę i odłożyłam ciasteczko :-( :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:monitory wam się chyba zepsuły:splat: Quote
LACRIMA Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 marysia55 napisał(a):LACRIMA no coś Ty, wpitalaj to ciasteczko. Bez kompleksów kobito:cool3:. Gdybym chciała za każdym razem odkładałać ciasteczko jak na nią popatrzę, to ta sterta ciasteczek by mi monitor zasłoniła:diabloti:. No dobra Leyla:lol: dam ci już spokój :evil_lol: ale tak na marginiesie, to ............ :diabloti::diabloti: No to wpitalam, bo aż żal patrzeć jak tak leży :multi: I wezmę sobie jeszcze kilka :evil_lol: Quote
Recommended Posts