megii1 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Miszka czuje się juz coraz lepiej:lol: wybrał juz sobie osobistą budę przed domem i mimo, ze nie ma w sobie w ogóle agresji to jak jakis pies chce do tej budy wejśc powarkuje:diabloti: Tylko powarkuje ale moim suczkom to w zupełności wytarcza. Potrafi sie też obrazic - wczoraj trzeba było wyciąga go podstepem z budy do szczepienie (jak widzi Panią weterynarz to ucieka do budy i się barykaduje:mad: - poprzez cos smacznego do zjedzenia... i obraził się chłopak na Darka. Przez pare godzin nie wychodził wogóle z budy nawet na mizianko:evil_lol::eviltong: Quote
ANETTTA Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 a co to za bernardyn był na fotkach tam w tle ????? Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ANETTTA napisał(a):a co to za bernardyn był na fotkach tam w tle ????? Cioteczko A...toż, to Nadinka mojachna!!!:loveu::loveu::loveu: Moje przylepiaste cudo,które dzisiaj już pojedzie do domku we Wrocławiu! Trzymajcie kciki i za wspaniałe dalsze zdrowienie Miszki ,i za szczęśliwą drogę mojachnej do domku, i szczęśliwą szybką aklimatyzację! Quote
ANETTTA Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 oj ja to trzymam trzymam za cudny dom ...piekna piękna Nadienka .......cioteczko Z..........zerknij na zbiorówkejakie tam cudo od Madalleny Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Misza, ale z Ciebie dostojny pies :cool1: respekt :cool1: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Miszka odzyskał Darka dla siebie...Nadinka będzie rządzić w swoim domku,to Miszka będzie nadal sprawował władzę ...jeśli dziewczyny ja oddadzą:cool3::cool3::cool3: Miszeńko,obgladaliśmy się nawzajem ostatnio z daleka i ostrożnie:evil_lol:,ale może przyjdzie taki moment,że się do siebie przytulimy?:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 a gdzie ciotka Layla:mad::mad: nie zaglada cos do swojego synusia.:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):a gdzie ciotka Layla:mad::mad: nie zaglada cos do swojego synusia.:evil_lol::evil_lol: Ciotki Leyli i na dogo coś ostatnio nie widać:shake:...brak,oj brak odczuwalny! Gosieńko...dzięki za bieżące rozliczanie allegra! Wieczorkiem sprawdzę ponownie ew. wpływy i przeleję jak będą! Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Ciotki Leyli i na dogo coś ostatnio nie widać:shake:...brak,oj brak odczuwalny! imprezuje równo...pewnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 zuzlikowa napisał(a): Wieczorkiem sprawdzę ponownie ew. wpływy i przeleję jak będą! zuzliku wielkie dzieki:loveu::multi:...bo niestety nie wszyscy wpłacaja deklaracje co miesieczne....:shake: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']zuzliku wielkie dzieki:loveu::multi:...bo niestety nie wszyscy wpłacaja deklaracje co miesieczne....:shake: Spokojnie molestuj...znając rzeczywistość,to często czas umyka i z pamięci umykają zobowiązania,albo ich świadomość...czasami też zbyt dużo tego...molestuj,cioteczki sie nie pogniewają:lol: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Następny bernardyn w Olkuskiej mordowni...szczyl Stivi...ma coś z łapami... http://www.dogomania.pl/forum/f1160/stivi_nastepny-bernardyn-w-olkuszu-dysplazja-_pilne_potrzebuje-pomocy_dt-ds-144354/#post12804560 Miszeńko...nie pogoń!:shake:...on też bardzo potrzebuje ludziów!:-( Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Spokojnie molestuj...znając rzeczywistość,to często czas umyka i z pamięci umykają zobowiązania,albo ich świadomość...czasami też zbyt dużo tego...molestuj,cioteczki sie nie pogniewają:lol: Jakby co to w końcu ściągniemy tu Dogorrę, ona chętnie naliczy haracz :cool3: Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Lu Gosiek...z wykazów za pierwsze allegro Miszki umknął Ci ten z 24.07.09: -AnnaW.Sz. zWrocławia- 50zł -Marta5050 - 5zł -Napwódz- 10zł -Tomasz R. z Blachowni- 5zł -Ewa i Rafał K. z Chrzanowa- 50zł RafałHol- 25zł ---------------------------------- razem...145zł ...możesz go dokleić w pierwszym poście? A Miszak jest cudny i kochaniasty...woli z mocną grupą pań nie zadzierać... na nasz mocno reprezantywny zespół popatrzył,powąchał,dał się miźnąć i...se poszedł!:lol: A zresztą,co sobie będzie po nocach pozwalał zawracać głowę?:evil_lol: Quote
megii1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Oto kolejna sesja Miszki (cięzko mu robić zdjęcia bo nie lubi aparatu:shake:) - tym razem w czasie odwiedzin cioci Leyli: najpierw mizianko:p potem jak codzień adorowanie Gabrysi ( a może dziś się uda:diabloti:): łyk kawki przed nocną zmianą stróżownia:eviltong:: Quote
megii1 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 I Misza w pracy, na posterunku:loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Wspaniały pies! I zdjęcia fantastyczne - widać, jak się zmienił, i jaki jest spokojny i szczęsliwy, spełniony po prostu :-) Quote
Sylwia K Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ale przystojniaczek z niego teraz:loveu: Quote
dzidda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):zuzliku wielkie dzieki:loveu::multi:...bo niestety nie wszyscy wpłacaja deklaracje co miesieczne....:shake: No to może trzeba uaktualnić deklaracje?? ja podtrzymuję swoje "całe" 10zł....i w poniedziałek wpłacam na wrzesień:lol: Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Halo halo, czy cioteczka Leyla wyjechała na wakacje? Strasznie pilnie jej poszukuję a nie odpowiada na pm :oops: Sorry, że tak wpadam bez uprzedzenie ale sprawa jest pilna Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Negri_2008']Halo halo, czy cioteczka Leyla wyjechała na wakacje? Strasznie pilnie jej poszukuję a nie odpowiada na pm :oops: Sorry, że tak wpadam bez uprzedzenie ale sprawa jest pilna Chyba właśnie wyjechała, bo jej nie widać tu ostatnio. Quote
Leyla Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Negri_2008']Halo halo, czy cioteczka Leyla wyjechała na wakacje? Strasznie pilnie jej poszukuję a nie odpowiada na pm :oops: Sorry, że tak wpadam bez uprzedzenie ale sprawa jest pilna jestem tu na chwilkę alezaraz spadam. Mam mało czasu w sierpniu. Tel do mnie jakby coś się działo 660 574 005 Quote
gonia66 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zajrzałam na pierwszą stronke(dawno mnie u Miszki nie byłó- z bardzo różnych względów)...i wydaje mi sie, ze cos nie gra...ja dokładnie nie pami etam- musialabym wrócic (albo zajglądne jutro whistorie przelewów)ale od anonimowej cioteczki przelałam 2 razy po 300zł (raz na leczenie- jednorazowa kwota) potem 300 zł za hotelik(3 X deklarowane75 zł+ reszta na ewentualne leczenie)..nie widze tego w rozliczeniach..???pierwsze 300 zł wysylalam od cioteczki anonimowej jescze przed wyjazdem na urlop a drugie 300zł jak tylko wróciła z Bułgarii- i o tym psalam na watku od razu...mam nadzieje, że doszly pieniązki i jesli tak to prosze o sprostowanie- bo osoba ktora przesyla pieniązki czyta watek a nie chcialabym stracic wiarygodnosci- tym bardziej, ze to spora kwota jaka wysyła:roll:MAm nadzieje, że to tylko przeoczenie(mnie sie nistety tes czase zdaża:oops:- wiec rozumiem) A Miszka jest nie do poznanaia- jak zobaczylam Jego fotki to utentyznie myslalam, ze pomylilam watki-ze to jakis inny pies(nie zartuje- tak pomyslalam:loveu:TAk wiec ogromne gratulacje za taki ogrom pracy nad odzyskaniem zdrowia psiaka:loveu: CIAPUTKA..MINĄŁ TYDZIEŃ..TĘSKNIĘ BARDZO...22.08.2009... Quote
Leyla Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Cześć ciotki kochane, dziś z Lu Gosią zrobimy rozliczenie i uzupełnimy pierwszą stronę. Później obwieścimy dobrą nowinę:razz: Wybaczcie nieobecność ...wakacje:roll: Quote
Recommended Posts