Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

Miszka czuje się juz coraz lepiej:lol: wybrał juz sobie osobistą budę przed domem i mimo, ze nie ma w sobie w ogóle agresji to jak jakis pies chce do tej budy wejśc powarkuje:diabloti: Tylko powarkuje ale moim suczkom to w zupełności wytarcza. Potrafi sie też obrazic - wczoraj trzeba było wyciąga go podstepem z budy do szczepienie (jak widzi Panią weterynarz to ucieka do budy i się barykaduje:mad: - poprzez cos smacznego do zjedzenia... i obraził się chłopak na Darka. Przez pare godzin nie wychodził wogóle z budy nawet na mizianko:evil_lol::eviltong:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
a co to za bernardyn był na fotkach tam w tle ?????

Cioteczko A...toż, to Nadinka mojachna!!!:loveu::loveu::loveu: Moje przylepiaste cudo,które dzisiaj już pojedzie do domku we Wrocławiu!
Trzymajcie kciki i za wspaniałe dalsze zdrowienie Miszki ,i za szczęśliwą drogę mojachnej do domku, i szczęśliwą szybką aklimatyzację!

Posted

Miszka odzyskał Darka dla siebie...Nadinka będzie rządzić w swoim domku,to Miszka będzie nadal sprawował władzę ...jeśli dziewczyny ja oddadzą:cool3::cool3::cool3:

Miszeńko,obgladaliśmy się nawzajem ostatnio z daleka i ostrożnie:evil_lol:,ale może przyjdzie taki moment,że się do siebie przytulimy?:loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
a gdzie ciotka Layla:mad::mad: nie zaglada cos do swojego synusia.:evil_lol::evil_lol:

Ciotki Leyli i na dogo coś ostatnio nie widać:shake:...brak,oj brak odczuwalny!

Gosieńko...dzięki za bieżące rozliczanie allegra!
Wieczorkiem sprawdzę ponownie ew. wpływy i przeleję jak będą!

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Wieczorkiem sprawdzę ponownie ew. wpływy i przeleję jak będą!

zuzliku wielkie dzieki:loveu::multi:...bo niestety nie wszyscy wpłacaja deklaracje co miesieczne....:shake:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']zuzliku wielkie dzieki:loveu::multi:...bo niestety nie wszyscy wpłacaja deklaracje co miesieczne....:shake:

Spokojnie molestuj...
znając rzeczywistość,to często czas umyka i z pamięci umykają zobowiązania,albo ich świadomość...czasami też zbyt dużo tego...molestuj,cioteczki sie nie pogniewają:lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']

Spokojnie molestuj...
znając rzeczywistość,to często czas umyka i z pamięci umykają zobowiązania,albo ich świadomość...czasami też zbyt dużo tego...molestuj,cioteczki sie nie pogniewają:lol:

Jakby co to w końcu ściągniemy tu Dogorrę, ona chętnie naliczy haracz :cool3:

Posted

Lu Gosiek...z wykazów za pierwsze allegro Miszki umknął Ci ten z 24.07.09:

-AnnaW.Sz. zWrocławia- 50zł
-Marta5050 - 5zł
-Napwódz- 10zł
-Tomasz R. z Blachowni- 5zł
-Ewa i Rafał K. z Chrzanowa- 50zł
RafałHol- 25zł
----------------------------------
razem...145zł

...możesz go dokleić w pierwszym poście?

A Miszak jest cudny i kochaniasty...woli z mocną grupą pań nie zadzierać...
na nasz mocno reprezantywny zespół popatrzył,powąchał,dał się miźnąć i...se poszedł!:lol: A zresztą,co sobie będzie po nocach pozwalał zawracać głowę?:evil_lol:

Posted

Oto kolejna sesja Miszki (cięzko mu robić zdjęcia bo nie lubi aparatu:shake:) - tym razem w czasie odwiedzin cioci Leyli:
najpierw mizianko:p

potem jak codzień adorowanie Gabrysi ( a może dziś się uda:diabloti:):

łyk kawki przed nocną zmianą stróżownia:eviltong::

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
zuzliku wielkie dzieki:loveu::multi:...bo niestety nie wszyscy wpłacaja deklaracje co miesieczne....:shake:

No to może trzeba uaktualnić deklaracje?? ja podtrzymuję swoje "całe" 10zł....i w poniedziałek wpłacam na wrzesień:lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']Halo halo, czy cioteczka Leyla wyjechała na wakacje?

Strasznie pilnie jej poszukuję a nie odpowiada na pm :oops:

Sorry, że tak wpadam bez uprzedzenie ale sprawa jest pilna

Chyba właśnie wyjechała, bo jej nie widać tu ostatnio.

Posted

[quote name='Negri_2008']Halo halo, czy cioteczka Leyla wyjechała na wakacje?

Strasznie pilnie jej poszukuję a nie odpowiada na pm :oops:

Sorry, że tak wpadam bez uprzedzenie ale sprawa jest pilna

jestem tu na chwilkę alezaraz spadam. Mam mało czasu w sierpniu. Tel do mnie jakby coś się działo 660 574 005

Posted

Zajrzałam na pierwszą stronke(dawno mnie u Miszki nie byłó- z bardzo różnych względów)...i wydaje mi sie, ze cos nie gra...ja dokładnie nie pami etam- musialabym wrócic (albo zajglądne jutro whistorie przelewów)ale od anonimowej cioteczki przelałam 2 razy po 300zł (raz na leczenie- jednorazowa kwota) potem 300 zł za hotelik(3 X deklarowane75 zł+ reszta na ewentualne leczenie)..nie widze tego w rozliczeniach..???pierwsze 300 zł wysylalam od cioteczki anonimowej jescze przed wyjazdem na urlop a drugie 300zł jak tylko wróciła z Bułgarii- i o tym psalam na watku od razu...mam nadzieje, że doszly pieniązki i jesli tak to prosze o sprostowanie- bo osoba ktora przesyla pieniązki czyta watek a nie chcialabym stracic wiarygodnosci- tym bardziej, ze to spora kwota jaka wysyła:roll:MAm nadzieje, że to tylko przeoczenie(mnie sie nistety tes czase zdaża:oops:- wiec rozumiem)
A Miszka jest nie do poznanaia- jak zobaczylam Jego fotki to utentyznie myslalam, ze pomylilam watki-ze to jakis inny pies(nie zartuje- tak pomyslalam:loveu:TAk wiec ogromne gratulacje za taki ogrom pracy nad odzyskaniem zdrowia psiaka:loveu:

CIAPUTKA..MINĄŁ TYDZIEŃ..TĘSKNIĘ BARDZO...22.08.2009...

• Posted

Cześć ciotki kochane, dziś z Lu Gosią zrobimy rozliczenie i uzupełnimy pierwszą stronę. Później obwieścimy dobrą nowinę:razz: Wybaczcie nieobecność ...wakacje:roll: