Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

Choc jeden wesoly watek. Ja nawet nie mam ciasteczka, zeby odlozyc i tez nie pomaga.
A wracajac do meritum, to Misza ma juz chyba dom, tylko dom jeszcze o tym nie wie:lol:.
Leyla, powiedz Darkowi, zeby rozpylil cos na komary, albo kupil moskitiere i wtedy moze spokojnie spac z Misza w kojcu.

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Choc jeden wesoly watek. Ja nawet nie mam ciasteczka, zeby odlozyc i tez nie pomaga.
A wracajac do meritum, to Misza ma juz chyba dom, tylko dom jeszcze o tym nie wie:lol:.
Leyla, powiedz Darkowi, zeby rozpylil cos na komary, albo kupil moskitiere i wtedy moze spokojnie spac z Misza w kojcu.

Powiedziałam Darkowi ,że za pół roku przejmuje Miszkę przez zasiedzenie:evil_lol:
Po za tym ,Misza już nie zaakceptuje nowego domu. Tam jest jego niebo jego rodzina i wszystko co kocha. Jego też kochają, to widać i słychać...:loveu:

Posted

LACRIMA napisał(a):
No to wpitalam, bo aż żal patrzeć jak tak leży :multi:
I wezmę sobie jeszcze kilka :evil_lol:

Wariatki jesteście :megagrin::megagrin: spadłam z krzesła ze śmiechu:evil_lol: Ciasteczka nie tuczą;)

Posted

Leyla napisał(a):
Powiedziałam Darkowi ,że za pół roku przejmuje Miszkę przez zasiedzenie:evil_lol:
Po za tym ,Misza już nie zaakceptuje nowego domu. Tam jest jego niebo jego rodzina i wszystko co kocha. Jego też kochają, to widać i słychać...:loveu:

No to swietnie sie wszystko sklada:multi:.
Marysia powinna chyba cos rozlac:evil_lol:

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
No to swietnie sie wszystko sklada:multi:.
Marysia powinna chyba cos rozlac:evil_lol:

Powinna ,powinna ,ale pewnie lata po innych wątkach;) Jak wpadnie to wypijemy i zapalimy:cool3:

Posted

Hehe faktycznie się wesoło na wątku zrobiło, po za tym same dobre wiadomości.. kamień z serca :lol: To niesamowite, że po tylu nieszczęściach Misze spotkało w końcu coś dobrego i jest szczęśliwy :loveu: A te zdjęcia, rewelacja.. bo baa który psiak spacerków nie lubi, a jak się jeszcze później rozhula :cool3:

Ps. Dziękuje za dyplomik, dotarł ;)

Posted

Zdejmie abażur jak łapka do końca się zagoi bo jak na razie zawsze kiedy zdejmujemy kołnierz chociaż na moment, przysysa sie do ran i je "rozlizuje". Żal niszczyć tyle tygodni pracy. Nasza Pani weterynarz obstawia na 2-3 tygodnie. A co tydzień, kołnierz jest teraz do wymiany. Każdy za 50 zł :shake:

Posted

megii1 napisał(a):
Zdejmie abażur jak łapka do końca się zagoi bo jak na razie zawsze kiedy zdejmujemy kołnierz chociaż na moment, przysysa sie do ran i je "rozlizuje". Żal niszczyć tyle tygodni pracy. Nasza Pani weterynarz obstawia na 2-3 tygodnie. A co tydzień, kołnierz jest teraz do wymiany. Każdy za 50 zł :shake:

No nieźle Misza :shake: uważaj, bo ciotki będą za niedługo spłukane na te Twoje abażury :shake:;)

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
No to juz niedlugo, ale jak on to robi, ze rozwala kolnierz? Zdolny jest, nie ma co i kosztowny;)

Abażur Miszy służy jako przeganiacz:razz: np Vertera ze swojego boksu jak wyyjada mu żarcie:cool3: Popycha mnie nim do przodu jak się zatrzymam na spacerku :cool3: no i wpycha się tam gdzie nie wolno:mad:

Posted

Leyla, ale Ty wiotka jestes, to jakzez moze sie abazurek na Tobie rozleciec?:evil_lol:
Przepraszam, ale u Miszy same dobre wiesci, wiec nie moge sie powstrzymac od glupich zartow; poza tym chyba odreagowuje inne moje watki, niestety nie wszedzie jest wesolo.

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Leyla, ale Ty wiotka jestes, to jakzez moze sie abazurek na Tobie rozleciec?:evil_lol:
Przepraszam, ale u Miszy same dobre wiesci, wiec nie moge sie powstrzymac od glupich zartow; poza tym chyba odreagowuje inne moje watki, niestety nie wszedzie jest wesolo.

Ale jak on tak napiera ,to naprawdę skutkuje bo jest silniejszy.
hmmm ..też skaczę po wątkach i naprawdę jest ciężko...:shake:

Posted

__Lara napisał(a):
Marysia, to rozdawaj te ciastka :diabloti:

Lara, ale ja napisałam, że w przeciwieństwie do LACRIMY nie odkładam ciasteczek na widok Leyli, tylko dalej smakowicie podgryzam:evil_lol: i myśle wtedy " a co mi tam, równowaga w przyrodzie musi być:diabloti:"

Posted

marysia55 napisał(a):
Lara, ale ja napisałam, że w przeciwieństwie do LACRIMY nie odkładam ciasteczek na widok Leyli, tylko dalej smakowicie podgryzam:evil_lol: i myśle wtedy " a co mi tam, równowaga w przyrodzie musi być:diabloti:"

...he ! szkoda ,że Lary nie widziałyście:cool3: Ona musi mieć ciężarki w butach ,żeby jej wiatr nie porwał:megagrin:

Posted

Miszka dziś :loveu: Bez abażura - zniszczył kolejny i właśnie czekał na dostawę od Leyli :multi: Dziś tylko jedna fotka bo internet strasznie mi działa - mam nadzieję że jutro więcej;)