Kaja i Aza Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Choc jeden wesoly watek. Ja nawet nie mam ciasteczka, zeby odlozyc i tez nie pomaga. A wracajac do meritum, to Misza ma juz chyba dom, tylko dom jeszcze o tym nie wie:lol:. Leyla, powiedz Darkowi, zeby rozpylil cos na komary, albo kupil moskitiere i wtedy moze spokojnie spac z Misza w kojcu. Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Choc jeden wesoly watek. Ja nawet nie mam ciasteczka, zeby odlozyc i tez nie pomaga. A wracajac do meritum, to Misza ma juz chyba dom, tylko dom jeszcze o tym nie wie:lol:. Leyla, powiedz Darkowi, zeby rozpylil cos na komary, albo kupil moskitiere i wtedy moze spokojnie spac z Misza w kojcu. Powiedziałam Darkowi ,że za pół roku przejmuje Miszkę przez zasiedzenie:evil_lol: Po za tym ,Misza już nie zaakceptuje nowego domu. Tam jest jego niebo jego rodzina i wszystko co kocha. Jego też kochają, to widać i słychać...:loveu: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 LACRIMA napisał(a):No to wpitalam, bo aż żal patrzeć jak tak leży :multi: I wezmę sobie jeszcze kilka :evil_lol: Wariatki jesteście :megagrin::megagrin: spadłam z krzesła ze śmiechu:evil_lol: Ciasteczka nie tuczą;) Quote
Kaja i Aza Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Leyla napisał(a):Powiedziałam Darkowi ,że za pół roku przejmuje Miszkę przez zasiedzenie:evil_lol: Po za tym ,Misza już nie zaakceptuje nowego domu. Tam jest jego niebo jego rodzina i wszystko co kocha. Jego też kochają, to widać i słychać...:loveu: No to swietnie sie wszystko sklada:multi:. Marysia powinna chyba cos rozlac:evil_lol: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kaja i Aza napisał(a):No to swietnie sie wszystko sklada:multi:. Marysia powinna chyba cos rozlac:evil_lol: Powinna ,powinna ,ale pewnie lata po innych wątkach;) Jak wpadnie to wypijemy i zapalimy:cool3: Quote
Agusiek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Hehe faktycznie się wesoło na wątku zrobiło, po za tym same dobre wiadomości.. kamień z serca :lol: To niesamowite, że po tylu nieszczęściach Misze spotkało w końcu coś dobrego i jest szczęśliwy :loveu: A te zdjęcia, rewelacja.. bo baa który psiak spacerków nie lubi, a jak się jeszcze później rozhula :cool3: Ps. Dziękuje za dyplomik, dotarł ;) Quote
Leyla Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Drań jeden noooo!!!!! trzeci kołnierz rozwalił:angryy: ...bo wszędzie się wpycha na siłę...:mad: Quote
Kaja i Aza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wlasnie mialam spytac; dlugo on jeszcze bedzie wystepowal w abazurku? Quote
megii1 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zdejmie abażur jak łapka do końca się zagoi bo jak na razie zawsze kiedy zdejmujemy kołnierz chociaż na moment, przysysa sie do ran i je "rozlizuje". Żal niszczyć tyle tygodni pracy. Nasza Pani weterynarz obstawia na 2-3 tygodnie. A co tydzień, kołnierz jest teraz do wymiany. Każdy za 50 zł :shake: Quote
Kaja i Aza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No to juz niedlugo, ale jak on to robi, ze rozwala kolnierz? Zdolny jest, nie ma co i kosztowny;) Quote
__Lara Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 megii1 napisał(a):Zdejmie abażur jak łapka do końca się zagoi bo jak na razie zawsze kiedy zdejmujemy kołnierz chociaż na moment, przysysa sie do ran i je "rozlizuje". Żal niszczyć tyle tygodni pracy. Nasza Pani weterynarz obstawia na 2-3 tygodnie. A co tydzień, kołnierz jest teraz do wymiany. Każdy za 50 zł :shake: No nieźle Misza :shake: uważaj, bo ciotki będą za niedługo spłukane na te Twoje abażury :shake:;) Quote
Leyla Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kaja i Aza napisał(a):No to juz niedlugo, ale jak on to robi, ze rozwala kolnierz? Zdolny jest, nie ma co i kosztowny;) Abażur Miszy służy jako przeganiacz:razz: np Vertera ze swojego boksu jak wyyjada mu żarcie:cool3: Popycha mnie nim do przodu jak się zatrzymam na spacerku :cool3: no i wpycha się tam gdzie nie wolno:mad: Quote
Kaja i Aza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Leyla, ale Ty wiotka jestes, to jakzez moze sie abazurek na Tobie rozleciec?:evil_lol: Przepraszam, ale u Miszy same dobre wiesci, wiec nie moge sie powstrzymac od glupich zartow; poza tym chyba odreagowuje inne moje watki, niestety nie wszedzie jest wesolo. Quote
Leyla Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Leyla, ale Ty wiotka jestes, to jakzez moze sie abazurek na Tobie rozleciec?:evil_lol: Przepraszam, ale u Miszy same dobre wiesci, wiec nie moge sie powstrzymac od glupich zartow; poza tym chyba odreagowuje inne moje watki, niestety nie wszedzie jest wesolo. Ale jak on tak napiera ,to naprawdę skutkuje bo jest silniejszy. hmmm ..też skaczę po wątkach i naprawdę jest ciężko...:shake: Quote
Kaja i Aza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Niestety, nie jest latwo, ale tym bardziej trzeba cos robic. Dobrze, ze Misza bezpieczny. Quote
marysia55 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 __Lara napisał(a):Marysia, to rozdawaj te ciastka :diabloti: Lara, ale ja napisałam, że w przeciwieństwie do LACRIMY nie odkładam ciasteczek na widok Leyli, tylko dalej smakowicie podgryzam:evil_lol: i myśle wtedy " a co mi tam, równowaga w przyrodzie musi być:diabloti:" Quote
Leyla Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 marysia55 napisał(a):Lara, ale ja napisałam, że w przeciwieństwie do LACRIMY nie odkładam ciasteczek na widok Leyli, tylko dalej smakowicie podgryzam:evil_lol: i myśle wtedy " a co mi tam, równowaga w przyrodzie musi być:diabloti:" ...he ! szkoda ,że Lary nie widziałyście:cool3: Ona musi mieć ciężarki w butach ,żeby jej wiatr nie porwał:megagrin: Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cześć Pieseczku:p Dziś do ciebie przyjadę i zrobimy sobie spacerek :painting: Quote
zuzlikowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Hej Miszko!...troszeczkę to trwało,ale nie zapomniałam o Tobie...absolutnie nie!!! Allegro ceglaste dla kaukaskiego dżygita(oj,spodobało mi sie to powiedzonko:lol:...maryś spodobało!)... Kaukaz MISZA_uratował go BÓL w oczach!!! POMÓŻ (699974766) - Aukcje internetowe Allegro Niech Ci pomoze jak pierwsze!:loveu: Quote
Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ojoj ,dziękuję serdecznie za allegro :p :Rose::Rose::Rose: Quote
megii1 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Miszka dziś :loveu: Bez abażura - zniszczył kolejny i właśnie czekał na dostawę od Leyli :multi: Dziś tylko jedna fotka bo internet strasznie mi działa - mam nadzieję że jutro więcej;) Quote
marysia55 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 nie szkodzi, że jedna fotka ale za to jaka piękna. Coraz przystojniejszy ten nasz Miszka :loveu: ażmiło na nim wesprzeć oko:lol: Quote
Recommended Posts