Leyla Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ma olbrzymią głowę bez abażura :crazyeye: Jest śliczny i lubi czesanko:p cudownie się zmienił, a jaki będzie piękny jak sierść odrośnie całkiem:loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Leyla napisał(a):Ma olbrzymią głowę bez abażura :crazyeye: Jest śliczny i lubi czesanko:p cudownie się zmienił, a jaki będzie piękny jak sierść odrośnie całkiem:loveu: Oj,będzie,będzie!!!:loveu:...a widać chłopię nie chce być...lampionem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trudno...jeszcze musi! Miszka,Ty się opamietaj- im mniej poniszczysz abażurków,tym więcej zostanie na ...smaczniejsze,rzeczy!...no i na lekarstwa,cobyś był piękny i zdrowy! Dżygicie- moment jeszcze porób za lampionik,a potem zdrowie,wolność i swoboda!!!:multi: Quote
Onaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Przepraszam za offa ale nie wiem co robić, jak pomóc staremu niepotrzebnemu nikomu Miodzikowi, przepraszam :-(: http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-miodzik-zostal-zgubiony-trwaja-poszukiwania-zbieramy-pieniazki-na-hotelik-128328/index36.html#post12699666. Quote
Leyla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Miszkę ktoś kiedyś bił, bo on kuli się na widok gwałtownych ruchów i jak się tak boi to siusia ze strachu:shake: Chciałabym ,żeby zapomniał o przeszłości jak najszybciej...ale czy to się kiedyś uda? Ciekawe czy Nadia mu się spodoba... Narazie ma słabość tylko do jednej suni- Gabrysi, to pudelek miniaturka, należący do Megii;) Quote
rita60 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Cos w tym jest,ze taki duzy woli takie filigranowe blondyneczki:evil_lol:masz dobry gust Misza:lol: Quote
Leyla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 rita60 napisał(a):Cos w tym jest,ze taki duzy woli takie filigranowe blondyneczki:evil_lol:masz dobry gust Misza:lol: Gabi to taka psia księżniczka , Misza lubi takie arystokratki widocznie:razz: Zapomniałam dodać ,że Gabrysia też Miszkę lubi:loveu:a jest wielkości Miszkowej głowy:evil_lol: Quote
rita60 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Leyla napisał(a):Gabi to taka psia księżniczka , Misza lubi takie arystokratki widocznie:razz: Zapomniałam dodać ,że Gabrysia też Miszkę lubi:loveu:a jest wielkości Miszkowej głowy:evil_lol: Miłosc nie ma granic:evil_lol:/wzrostowych/. Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 jak zobaczy prawdziwa kobitke w sobote to pewnie przerzuci swoja miłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie zebym miala coś do pudli:diabloti: Quote
Leyla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']jak zobaczy prawdziwa kobitke w sobote to pewnie przerzuci swoja miłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie zebym miala coś do pudli:diabloti: Ach Ty leserku!!!Miałas pracować, a na DGM wlazłaś:evil_lol: To powiadasz ,że do pudli nic niemasz...:evil_lol: Quote
megii1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zebyście się nie kłóciły o gusta Miszy przedstawiam jego dziewczyne - oto Gabrysia:loveu: Quote
megii1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Obiecane zdjęcia Miszy z wczorajszego spacerku:multi: W ramach wyjaśnienia - zeby nikt nie myślał, że Misza mały jest - to mój Darek ma 192 cm wzrostu;) Quote
Leyla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale piękne zdjęcia!!! i Kacperek z Miszką:p Kacper zawsze tak delikatnie psiaki głaszcze i zna wszystkich imiona:loveu: Szczególnie mi się podoba to ostatnie zdjęcie... wiadomo dlaczego:cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Leyla napisał(a):Ale piękne zdjęcia!!! i Kacperek z Miszką:p Kacper zawsze tak delikatnie psiaki głaszcze i zna wszystkich imiona:loveu: Szczególnie mi się podoba to ostatnie zdjęcie... wiadomo dlaczego:cool3: mi tez.... ten pies juz do żadnej rodziny tak nie bedzie pasował:cool1::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Leyla']Ale piękne zdjęcia!!! i Kacperek z Miszką:p Kacper zawsze tak delikatnie psiaki głaszcze i zna wszystkich imiona:loveu: Szczególnie mi się podoba to ostatnie zdjęcie... wiadomo dlaczego:cool3: wiem, wiem :diabloti: ... mi sie te nogi tez podobają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']jak zobaczy prawdziwa kobitke w sobote to pewnie przerzuci swoja miłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie zebym miala coś do pudli:diabloti: na pewno nie masz nic do pudli?? :cool3: jestes pewna ?? :mad::mad: Quote
Kaja i Aza Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Patrze i patrze i tak sobie mysle, jak w sumie niewiele bylo potrzeba zeby z zabiedzonej sieroty zrobil sie piekny pies. Jaka szkoda, ze nie wszystkim dano te mozliwosc. Quote
Leyla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Gabrysia jest spoko;) Misza ma dobry gust:cool3: Dwonił Darek i mówił,że Miszka już na każdy spacer się pcha. Spodobało mu się :loveu: Quote
rita60 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ale to nie blondyneczka,ale brunetka:razz:ale sliczna,gratuluje Miszka:multi: Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Leyla napisał(a):...he ! szkoda ,że Lary nie widziałyście:cool3: Ona musi mieć ciężarki w butach ,żeby jej wiatr nie porwał:megagrin: Ktoś sobie tu żarty urządza z ciotki Lary :mad: Quote
zuzlikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Allegro trwa już kilka dni,ale jest tylko jedna wpłata: _Roderek...5zł... ...przelewam na konto Miszki. Dziękujemy! Quote
__Lara Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Przepraszam Miszkę, ale Rumcajs też potrzebuje pomocy :oops: Zaniedbay, skołtuniony Rumcajs prosi dziś o pomoc!!! Quote
Leyla Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tyle się dzieje ,że zaniedbałam Miszkę:shake: Wczoraj Go widziałam, czuje się już dobrze i zaczyna być nawet nieznośny. Gdy przyjechała Nadja ,uparł się ,że nie pójdzie do siebie i trzebabyło go siłą zaciągnąć. Niepodoba mu sie jeden hotelowicz wakacyjny...Misza jest niezadowolony ,że on sobie chodzi po ogródku dla domowników ,przeskakuje ogrodzenie i robi co chce:mad: Siedzieliśmy sobie wczoraj na tarasie ,aż tu nagle wpadł Miszka na kontrolę. Obejrzał wszystko i poszedł do siebie:evil_lol::roll: Quote
KWL Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No przecież musi sprawdzic co ci nieodpowiedzialni ludzie robią na JEGO terenie. Czy zachowują się poprawnie i nie psocą ? Czy się nie kłócą i nie rozrabiają ? Czy jest PORZĄDEK :-) A hotelowicz wakacyjny najwyraźniej jest elementem nieodpowiedzialnym który wymaga szczegółowego pouczenia co do zasad na obszarze podlegającym strzeżeniu przez Miszkę :-) Quote
Recommended Posts