Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

Ma olbrzymią głowę bez abażura :crazyeye: Jest śliczny i lubi czesanko:p cudownie się zmienił, a jaki będzie piękny jak sierść odrośnie całkiem:loveu:

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
Ma olbrzymią głowę bez abażura :crazyeye: Jest śliczny i lubi czesanko:p cudownie się zmienił, a jaki będzie piękny jak sierść odrośnie całkiem:loveu:

Oj,będzie,będzie!!!:loveu:...a widać chłopię nie chce być...lampionem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Trudno...jeszcze musi!
Miszka,Ty się opamietaj- im mniej poniszczysz abażurków,tym więcej zostanie na ...smaczniejsze,rzeczy!...no i na lekarstwa,cobyś był piękny i zdrowy! Dżygicie- moment jeszcze porób za lampionik,a potem zdrowie,wolność i swoboda!!!:multi:

Posted

Miszkę ktoś kiedyś bił, bo on kuli się na widok gwałtownych ruchów i jak się tak boi to siusia ze strachu:shake: Chciałabym ,żeby zapomniał o przeszłości jak najszybciej...ale czy to się kiedyś uda?

Ciekawe czy Nadia mu się spodoba... Narazie ma słabość tylko do jednej suni- Gabrysi, to pudelek miniaturka, należący do Megii;)

Posted

rita60 napisał(a):
Cos w tym jest,ze taki duzy woli takie filigranowe blondyneczki:evil_lol:masz dobry gust Misza:lol:

Gabi to taka psia księżniczka , Misza lubi takie arystokratki widocznie:razz: Zapomniałam dodać ,że Gabrysia też Miszkę lubi:loveu:a jest wielkości Miszkowej głowy:evil_lol:

Posted

Leyla napisał(a):
Gabi to taka psia księżniczka , Misza lubi takie arystokratki widocznie:razz: Zapomniałam dodać ,że Gabrysia też Miszkę lubi:loveu:a jest wielkości Miszkowej głowy:evil_lol:

Miłosc nie ma granic:evil_lol:/wzrostowych/.

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jak zobaczy prawdziwa kobitke w sobote to pewnie przerzuci swoja miłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie zebym miala coś do pudli:diabloti:

Ach Ty leserku!!!Miałas pracować, a na DGM wlazłaś:evil_lol:
To powiadasz ,że do pudli nic niemasz...:evil_lol:

Posted

Obiecane zdjęcia Miszy z wczorajszego spacerku:multi:
W ramach wyjaśnienia - zeby nikt nie myślał, że Misza mały jest - to mój Darek ma 192 cm wzrostu;)

Posted

Ale piękne zdjęcia!!! i Kacperek z Miszką:p Kacper zawsze tak delikatnie psiaki głaszcze i zna wszystkich imiona:loveu: Szczególnie mi się podoba to ostatnie zdjęcie... wiadomo dlaczego:cool3:

Posted

Leyla napisał(a):
Ale piękne zdjęcia!!! i Kacperek z Miszką:p Kacper zawsze tak delikatnie psiaki głaszcze i zna wszystkich imiona:loveu: Szczególnie mi się podoba to ostatnie zdjęcie... wiadomo dlaczego:cool3:

mi tez.... ten pies juz do żadnej rodziny tak nie bedzie pasował:cool1::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Leyla']Ale piękne zdjęcia!!! i Kacperek z Miszką:p Kacper zawsze tak delikatnie psiaki głaszcze i zna wszystkich imiona:loveu: Szczególnie mi się podoba to ostatnie zdjęcie... wiadomo dlaczego:cool3:

wiem, wiem :diabloti: ... mi sie te nogi tez podobają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jak zobaczy prawdziwa kobitke w sobote to pewnie przerzuci swoja miłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nie zebym miala coś do pudli:diabloti:

na pewno nie masz nic do pudli?? :cool3: jestes pewna ?? :mad::mad:

Posted

Leyla napisał(a):
...he ! szkoda ,że Lary nie widziałyście:cool3: Ona musi mieć ciężarki w butach ,żeby jej wiatr nie porwał:megagrin:

Ktoś sobie tu żarty urządza z ciotki Lary :mad:

Posted

Tyle się dzieje ,że zaniedbałam Miszkę:shake: Wczoraj Go widziałam, czuje się już dobrze i zaczyna być nawet nieznośny. Gdy przyjechała Nadja ,uparł się ,że nie pójdzie do siebie i trzebabyło go siłą zaciągnąć. Niepodoba mu sie jeden hotelowicz wakacyjny...Misza jest niezadowolony ,że on sobie chodzi po ogródku dla domowników ,przeskakuje ogrodzenie i robi co chce:mad: Siedzieliśmy sobie wczoraj na tarasie ,aż tu nagle wpadł Miszka na kontrolę. Obejrzał wszystko i poszedł do siebie:evil_lol::roll:

Posted

No przecież musi sprawdzic co ci nieodpowiedzialni ludzie robią na JEGO terenie. Czy zachowują się poprawnie i nie psocą ? Czy się nie kłócą i nie rozrabiają ? Czy jest PORZĄDEK :-) A hotelowicz wakacyjny najwyraźniej jest elementem nieodpowiedzialnym który wymaga szczegółowego pouczenia co do zasad na obszarze podlegającym strzeżeniu przez Miszkę :-)