Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Miszkulec:loveu: wpadam do ciebie powiedzieć tylko 'dobrej nocki życzę' i proszę zauważyć, że nie pomyliłam imienia :diabloti:

Zuch z Ciebie:cool3: Masz tyle tych psów do odwiedzenia:loveu:

...a Miszunia już ciocię Leylusię wita ogonkiem i wstaje jak przychodzę:loveu: Oczywiście spowodowały to parówki"jedynki" i kiełbaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cwaniak ,ale i tak sie cieszę ,że mnie zauważa:cool3:

Posted

Leyla czy Ty masz jeszcze środki ( kasę ) na Miszę .
Z tego co czytam trzeba wezwać do niego weta specjalistę chirurga.
Czy czasem nie powinnyśmy zrobić jakiejś zbiórki ?
Ja wiem , że jesteś skromną osobą ale przecież nie możesz tylko dopłacać .
Daj znać jak stoisz ??????

Posted

Panna X napisał(a):
Leyla czy Ty masz jeszcze środki ( kasę ) na Miszę .
Z tego co czytam trzeba wezwać do niego weta specjalistę chirurga.
Czy czasem nie powinnyśmy zrobić jakiejś zbiórki ?
Ja wiem , że jesteś skromną osobą ale przecież nie możesz tylko dopłacać .
Daj znać jak stoisz ??????

Muszę wszystko policzyć i wstawić na wątek i dziękuję za troskę:p

Posted

Dzwonił do mnie Darek(opiekun Miszki) Powiedział ,że łapka się prostuje i dziś jest lepsza niż wczoraj:p Mówił ,że siedzą sobie razem w kojcu i gadają;) Miszce zdjął antenę i dał kostkę, ale on do lizania łapek się zabrał:angryy: więc Darek abażur założył i sam trzymał Miszce kostkę;) to były newsy z dziś..:razz:

Posted

LACRIMA napisał(a):
Oj Miszka ty sobie szybko wyzdrowiej a później trochę poudawaj, bo takich opiekunów to ze świeczką szukać.

On chyba już na to wpadł ,bo chce sobie rany porozrywać. Chyba jeszcze długo ponosi tą antenę:cool3:

Posted

LACRIMA napisał(a):
Oj Miszka ty sobie szybko wyzdrowiej a później trochę poudawaj, bo takich opiekunów to ze świeczką szukać.

To prawda, jeszcze trochę i ten smutek kaukazi mu z oczu zniknie ;-)

Posted

To ci wygodniś! Na leżąco wsuwa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cieszę się,że łapka się prostuje!No,cóż...jak musi nosić abażur,to musi!Ale jak nie będzie już musiał udawać lampy...to ci pięknota się ukaże!A do tego zdrowa pięknota!:lol:

Patrzyłam w te oczy i...moze tam już nie tylko smutek i beznadzieja?
Leyla...dobrze na psychikę Miszki robią te jedynki...:lol:

Posted

Leyla napisał(a):
Miszka wsuwa parówki

..."jedynki" jego ulubione:loveu::loveu::loveu:

Ciotki, jakie parówki? Mięsa baraniego mu kupić, a parówki zjedzcie same! On ma podejrzenie alergii pokarmowej. Sześć tygodni musi być na diecie eliminacyjnej, żeby wykluczyć. Tyle trwa "wypłukanie" ew alergentów z organizmu. Baranina działa wspomagająco i dodatkowo psy przepadają za nią. Nie uczula.

Posted

LACRIMA napisał(a):
Ciotki, jakie parówki? Mięsa baraniego mu kupić, a parówki zjedzcie same! On ma podejrzenie alergii pokarmowej. Sześć tygodni musi być na diecie eliminacyjnej, żeby wykluczyć. Tyle trwa "wypłukanie" ew alergentów z organizmu. Baranina działa wspomagająco i dodatkowo psy przepadają za nią. Nie uczula.

Tymi parówkami kupiłam sobie specjalne względy u Miszy:eviltong: ale już koniec w takim razie. I co on o mnie pomyśli:placz:muszę znaleźć baranie;)

Posted

LACRIMA napisał(a):

Patrzcie,człowiek się całe życie uczy!:evil_lol:
Miszka...takie też będą smaczne!:lol:

Dzisiaj zanotowałam dwie wpłaty z allegro...dokładnie podam wieczorkiem.

Posted

__Lara napisał(a):
Ciotki, co tam u Miszy słychać, co z jego łapką?

...oooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lara wróciłaaaa!!!:multi::multi: fajnie;)

U Miszki powoli coraz lepiej i znów dostałam wiadomość ,że łapka się jeszcze bardziej wyprostowała:multi: I mieliście Rację , Misza już pracuje. Wszystkich dogląda i sprawdza:p
Nie miałam czasu usiąść do rachunków, ale już dziś obiecuję. Wszystko wyślę Lu Gosiak ,żeby podopisywała:oops:

Posted

Leyla napisał(a):
...oooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lara wróciłaaaa!!!:multi::multi: fajnie;)

U Miszki powoli coraz lepiej i znów dostałam wiadomość ,że łapka się jeszcze bardziej wyprostowała:multi: I mieliście Rację , Misza już pracuje. Wszystkich dogląda i sprawdza:p
Nie miałam czasu usiąść do rachunków, ale już dziś obiecuję. Wszystko wyślę Lu Gosiak ,żeby podopisywała:oops:

też się cieszę :loveu::loveu::loveu:

Super! :loveu: coraz bardziej dochodzi do siebie :loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Patrzcie,człowiek się całe życie uczy!:evil_lol:
Miszka...takie też będą smaczne!:lol:

Dzisiaj zanotowałam dwie wpłaty z allegro...dokładnie podam wieczorkiem.

Leyla...spokojnie...mnie też wczoraj zmogło i nie wypisałam wpłat:oops:...już nadrabiam!

Wpłaty na allegro Miszy z dn.13.07.09:
_Jolanda5...10zł
_Karolina W. (z ul.Spółdzielców)...16zł bez nicka
wpłata z 14.07.09...
_Karolina K. z W....10zł bez nicka
........................................
razem...36zł.......................przelane dzisiaj na konto Miszy.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Leyla...spokojnie...mnie też wczoraj zmogło i nie wypisałam wpłat:oops:...już nadrabiam!

Wpłaty na allegro Miszy z dn.13.07.09:
_Jolanda5...10zł
_Karolina W. (z ul.Spółdzielców)...16zł bez nicka
wpłata z 14.07.09...
_Karolina K. z W....10zł bez nicka
........................................
razem...36zł.......................przelane dzisiaj na konto Miszy.

Dzięki dziewczynki za pomoc:Rose::Rose::Rose:

Posted

Tylko chwilowo;) Dzisiaj jeszcze tam jadę. Znowu rozwalił abażur:angryy: już trzeci dziś dostanie.
Misza ostro pilnuje, Darek mówił mi ,że na samoloty szczeka:evil_lol: nie mogą po jego niebie latać:mad: