Leyla Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 jola_li napisał(a):A jak było z opuszczaniem schroniska? Tak samo silny opór? ze schroniska Misza szedł przodem, reszta za nim;) Quote
marysia55 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Miszkulec:loveu: wpadam do ciebie powiedzieć tylko 'dobrej nocki życzę' i proszę zauważyć, że nie pomyliłam imienia :diabloti: Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 marysia55 napisał(a):Miszkulec:loveu: wpadam do ciebie powiedzieć tylko 'dobrej nocki życzę' i proszę zauważyć, że nie pomyliłam imienia :diabloti: Zuch z Ciebie:cool3: Masz tyle tych psów do odwiedzenia:loveu: ...a Miszunia już ciocię Leylusię wita ogonkiem i wstaje jak przychodzę:loveu: Oczywiście spowodowały to parówki"jedynki" i kiełbaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cwaniak ,ale i tak sie cieszę ,że mnie zauważa:cool3: Quote
Panna X Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Leyla czy Ty masz jeszcze środki ( kasę ) na Miszę . Z tego co czytam trzeba wezwać do niego weta specjalistę chirurga. Czy czasem nie powinnyśmy zrobić jakiejś zbiórki ? Ja wiem , że jesteś skromną osobą ale przecież nie możesz tylko dopłacać . Daj znać jak stoisz ?????? Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Panna X napisał(a):Leyla czy Ty masz jeszcze środki ( kasę ) na Miszę . Z tego co czytam trzeba wezwać do niego weta specjalistę chirurga. Czy czasem nie powinnyśmy zrobić jakiejś zbiórki ? Ja wiem , że jesteś skromną osobą ale przecież nie możesz tylko dopłacać . Daj znać jak stoisz ?????? Muszę wszystko policzyć i wstawić na wątek i dziękuję za troskę:p Quote
mysza 1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mój kaukazik nie lubił spacerów i już. A że Miszka ze schroniska wychodził pierwszy to wcale mu się nie dziwię;) Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Dzwonił do mnie Darek(opiekun Miszki) Powiedział ,że łapka się prostuje i dziś jest lepsza niż wczoraj:p Mówił ,że siedzą sobie razem w kojcu i gadają;) Miszce zdjął antenę i dał kostkę, ale on do lizania łapek się zabrał:angryy: więc Darek abażur założył i sam trzymał Miszce kostkę;) to były newsy z dziś..:razz: Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 LACRIMA napisał(a):Oj Miszka ty sobie szybko wyzdrowiej a później trochę poudawaj, bo takich opiekunów to ze świeczką szukać. On chyba już na to wpadł ,bo chce sobie rany porozrywać. Chyba jeszcze długo ponosi tą antenę:cool3: Quote
LACRIMA Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Oj Miszka ty sobie szybko wyzdrowiej a później trochę poudawaj, bo takich opiekunów to ze świeczką szukać. Quote
sonikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 LACRIMA napisał(a):Oj Miszka ty sobie szybko wyzdrowiej a później trochę poudawaj, bo takich opiekunów to ze świeczką szukać. To prawda, jeszcze trochę i ten smutek kaukazi mu z oczu zniknie ;-) Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Miszka wsuwa parówki ..."jedynki" jego ulubione:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 To ci wygodniś! Na leżąco wsuwa...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cieszę się,że łapka się prostuje!No,cóż...jak musi nosić abażur,to musi!Ale jak nie będzie już musiał udawać lampy...to ci pięknota się ukaże!A do tego zdrowa pięknota!:lol: Patrzyłam w te oczy i...moze tam już nie tylko smutek i beznadzieja? Leyla...dobrze na psychikę Miszki robią te jedynki...:lol: Quote
LACRIMA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Leyla napisał(a):Miszka wsuwa parówki ..."jedynki" jego ulubione:loveu::loveu::loveu: Ciotki, jakie parówki? Mięsa baraniego mu kupić, a parówki zjedzcie same! On ma podejrzenie alergii pokarmowej. Sześć tygodni musi być na diecie eliminacyjnej, żeby wykluczyć. Tyle trwa "wypłukanie" ew alergentów z organizmu. Baranina działa wspomagająco i dodatkowo psy przepadają za nią. Nie uczula. Quote
Leyla Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 LACRIMA napisał(a):Ciotki, jakie parówki? Mięsa baraniego mu kupić, a parówki zjedzcie same! On ma podejrzenie alergii pokarmowej. Sześć tygodni musi być na diecie eliminacyjnej, żeby wykluczyć. Tyle trwa "wypłukanie" ew alergentów z organizmu. Baranina działa wspomagająco i dodatkowo psy przepadają za nią. Nie uczula. Tymi parówkami kupiłam sobie specjalne względy u Miszy:eviltong: ale już koniec w takim razie. I co on o mnie pomyśli:placz:muszę znaleźć baranie;) Quote
zuzlikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 LACRIMA napisał(a):Ciotki, jakie parówki? Mięsa baraniego mu kupić, a parówki zjedzcie same! On ma podejrzenie alergii pokarmowej. Sześć tygodni musi być na diecie eliminacyjnej, żeby wykluczyć. Tyle trwa "wypłukanie" ew alergentów z organizmu. Baranina działa wspomagająco i dodatkowo psy przepadają za nią. Nie uczula. Patrzcie,człowiek się całe życie uczy!:evil_lol: Miszka...takie też będą smaczne!:lol: Dzisiaj zanotowałam dwie wpłaty z allegro...dokładnie podam wieczorkiem. Quote
KWL Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dogo wybiera wspólną kandydatkę do głosowania na Krakvecie - proszę o głosowanie na fundację Biafry - Zwierze nie jest rzeczą - prowadzącą hospicjum dla starych kaukazów. http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/index3.html#post12624568 Trzeba wejść, odświerzyć i wybrać. Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ciotki, co tam u Miszy słychać, co z jego łapką? Quote
Leyla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 __Lara napisał(a):Ciotki, co tam u Miszy słychać, co z jego łapką? ...oooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lara wróciłaaaa!!!:multi::multi: fajnie;) U Miszki powoli coraz lepiej i znów dostałam wiadomość ,że łapka się jeszcze bardziej wyprostowała:multi: I mieliście Rację , Misza już pracuje. Wszystkich dogląda i sprawdza:p Nie miałam czasu usiąść do rachunków, ale już dziś obiecuję. Wszystko wyślę Lu Gosiak ,żeby podopisywała:oops: Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Leyla napisał(a):...oooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lara wróciłaaaa!!!:multi::multi: fajnie;) U Miszki powoli coraz lepiej i znów dostałam wiadomość ,że łapka się jeszcze bardziej wyprostowała:multi: I mieliście Rację , Misza już pracuje. Wszystkich dogląda i sprawdza:p Nie miałam czasu usiąść do rachunków, ale już dziś obiecuję. Wszystko wyślę Lu Gosiak ,żeby podopisywała:oops: też się cieszę :loveu::loveu::loveu: Super! :loveu: coraz bardziej dochodzi do siebie :loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zuzlikowa napisał(a):Patrzcie,człowiek się całe życie uczy!:evil_lol: Miszka...takie też będą smaczne!:lol: Dzisiaj zanotowałam dwie wpłaty z allegro...dokładnie podam wieczorkiem. Leyla...spokojnie...mnie też wczoraj zmogło i nie wypisałam wpłat:oops:...już nadrabiam! Wpłaty na allegro Miszy z dn.13.07.09: _Jolanda5...10zł _Karolina W. (z ul.Spółdzielców)...16zł bez nicka wpłata z 14.07.09... _Karolina K. z W....10zł bez nicka ........................................ razem...36zł.......................przelane dzisiaj na konto Miszy. Quote
Leyla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zuzlikowa napisał(a):Leyla...spokojnie...mnie też wczoraj zmogło i nie wypisałam wpłat:oops:...już nadrabiam! Wpłaty na allegro Miszy z dn.13.07.09: _Jolanda5...10zł _Karolina W. (z ul.Spółdzielców)...16zł bez nicka wpłata z 14.07.09... _Karolina K. z W....10zł bez nicka ........................................ razem...36zł.......................przelane dzisiaj na konto Miszy. Dzięki dziewczynki za pomoc:Rose::Rose::Rose: Quote
Leyla Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Tylko chwilowo;) Dzisiaj jeszcze tam jadę. Znowu rozwalił abażur:angryy: już trzeci dziś dostanie. Misza ostro pilnuje, Darek mówił mi ,że na samoloty szczeka:evil_lol: nie mogą po jego niebie latać:mad: Quote
Kaja i Aza Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A jest szansa, zeby Misza zostal tam na stale? Quote
Recommended Posts