Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Moje maleństwo zobaczyło świat!!!!! Nie mogłam sie tej chwili doczekać:multi: ajlowju Misza:iloveyou: Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ale będzie fajnie jak Misza zdejmie abażur i rozejży się wokoło:eviltong: Quote
jola_li Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 zuzlikowa napisał(a):Miszko...cudowna wiadomość...to moze ta niechęć do spacerów,to jednak jeszcze ...strach,ze straci,to wszystko co ma teraz... A może jakaś dolegliwość? Oby nie! Jak cudownie, że są tacy Wspaniali Ludzie! I że właśnie na Nich trafił ten przesmutny psiak.... Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Miszka wyglada wspaniale:multi::multi::multi: w niczym juz nie przypomina tego załamanego, zmasakrowanego psa... Pan i Jego wierny Pies - super zdjecie:loveu::loveu: Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 jola_li napisał(a):A może jakaś dolegliwość? Oby nie! . Jedyną dolegliwością mógłbyć ból łapki, albo strach przed utratą tego co ma. Mój pies jest u mnie 10 miesięcy ,a do domu wraca jak torpeda i sprawdza czy wszystko jest.Mieszkał kiedyś na ulicy:roll: Quote
gonia66 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No i jestem już, choc tylko na kilka dni- jeszcze uciekam na kilka dni nad morze nasze tym razem:lol: Cieszę się ze u Miszki coraz lepiej choc nie mam czasu teraz czytac wszystkjich postow od lipca:lol:Za to mam czas doniesc, ze na moim koncie "znalazły" sie pieniążki od naszej kochanej cioteczki anonimowej2 w kwocie 300zł (za trzy miesiace deklarowane 75zł- czyli 225 zł plus reszta- czyli kolejne 75 zł na leczenie Miszki:multi::multi::multi:Jutro- tj dzis z samego ranca (ok 13 jak wstane:eviltong:) wysylam na konto Leyli:lol::lol:Pozdrawiam i dziekuje anonimowej cioteczce za pamięć i takie ogromne wsparcie:loveu::loveu::loveu: Quote
Kaja i Aza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No pieknie, Misza zaczyna sie rozgladac po swiecie, zdjecia ze spaceru cudne. Widac, ze Misza jeszcze chudziutki ale to niesamowite jak sie zmienil odkad go zobaczylam po raz pierwszy. W ogole sie staje wielbicielka kaukazow, tak z daleka oczywiscie, bo w rzeczywistosci to by pewnie mnie zzarly zywcem; ja psom pozwalam na wszysto i generalnie je rozpuszczam. Quote
jola_li Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Leyla napisał(a):Jedyną dolegliwością mógłbyć ból łapki No właśnie... Co z tą łapką, którą miał obejrzeć lekarz?..... Quote
__Lara Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 gonia66 napisał(a):No i jestem już, choc tylko na kilka dni- jeszcze uciekam na kilka dni nad morze nasze tym razem:lol: Cieszę się ze u Miszki coraz lepiej choc nie mam czasu teraz czytac wszystkjich postow od lipca:lol:Za to mam czas doniesc, ze na moim koncie "znalazły" sie pieniążki od naszej kochanej cioteczki anonimowej2 w kwocie 300zł (za trzy miesiace deklarowane 75zł- czyli 225 zł plus reszta- czyli kolejne 75 zł na leczenie Miszki:multi::multi::multi:Jutro- tj dzis z samego ranca (ok 13 jak wstane:eviltong:) wysylam na konto Leyli:lol::lol:Pozdrawiam i dziekuje anonimowej cioteczce za pamięć i takie ogromne wsparcie:loveu::loveu::loveu: gonia66, witaj szalona ciotko :loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 jola_li napisał(a):No właśnie... Co z tą łapką, którą miał obejrzeć lekarz?..... Łapka się sama wyprostowała:multi: zeszła opuchlizna:multi: Już nie trzeba do lekarza psa zawozić:p Gonia, jak miło ,że znami jesteś:loveu: Dobrze ,że Miszka dostanie pieniądze bo okazało się ,że ich brakuje:shake: Narazie dostał 966 zł a potrzebuje za ten miesiąc 1793 zł !!! Quote
megii1 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A potem poszedł na grupowy spacerek:) Był bardzo grzeczny... Quote
megii1 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A potem stwierdził że już nie chce spacerować i ... połozył się:angryy: I wiecie nic tak na niego nie działa jak robienie zdjęć - jak tylko zaczęłam wstał i poszedł dalej :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 ale piekny:loveu::multi::multi: i szczesliwy:multi::multi: i juz domek zwiedza:cool3::cool3::cool3: Quote
__Lara Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Misza :loveu: fajnie wygląda już, w ogóle fajnie wygląda cała wasza banda na spacerze :cool3: budzicie respekt :cool3: Quote
Leyla Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Tu Magda zaczęła mu robić fotki, a Misza tą łapą powiedział jej "spadaj z tym aparatem":evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Leyla'] Tu Magda zaczęła mu robić fotki, a Misza tą łapą powiedział jej "spadaj z tym aparatem":evil_lol::evil_lol: mądre psisko, widać, że nie ma 'parcia na szkło' :evil_lol: Quote
sonikowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Piękny pies, taki niesamowita barwa futra :) Jak dojdzie do siebie, to będzie cudo.. I jak sobie wyobrażę, jakie to wszystko co teraz się dzieje jest dla niego nowe, zaskakujące, wspaniałe.. Pewnie czegoś takiego nie mial w życiu. Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Teraz tylko podsumowanie wpływów z wczoraj 14.07: _Lukasz D. z Rypina ....10zł Kwota ta już została przelana na konto Miszki. :lol: Czy ta wpłata dotarła? Ostateczne rozliczenie wpływów i kosztów allegra dla Miszy nr 677140206: ...po dokładnym przejrzeniu wszystkich wpływów i odnotowaniu nowych wpłat...doszły jeszcze następujące wpłaty: -AnnaW.Sz. zWrocławia- 50zł -Marta5050 - 5zł -Napwódz- 10zł -Tomasz R. z Blachowni- 5zł -Ewa i Rafał K. z Chrzanowa- 50zł RafałHol- 25zł ---------------------------------- razem...145zł Łącznie wszystkie wpływy z allegro to 1126zł!:loveu: ...bardzo dziękujemy wszystkim allegrowiczom,którzy wpłacili nie tylko kwoty zadeklarowane,ale więcej! Dziękujemy bardzo i mamy nadzieję,że nadal pozostaną z Miszką wspierając go nie tylko finansowo,ale i dobrymi myślami! ..(przepraszam wszystkich,którzy wpłacili wcześniej,a teraz ich wpłaty wykazuję...robiłam zestwawienia datami,wieczorem,a bank dobijał do nich w nocy nowe z datą z dnia poprzedniego i porządkował od wysokości wpłat...nie zorientowałam się wcześniej,ale robiąc raz jeszcze dokładny przegląd wpływów,zauważyłam to i sprawdziłam od nowa każdy wpływ,wyłapując przelewy na Miszkę!Mam nadzieje,że nie umknął mi już żaden...jeśli jednak...piszcie proszę!:oops:) Koszty allegro: -wystawienie allegro- wystawienie 2,35zł+wyróżnienie 12zł+pogrubienie 2zł+ podświetlenie 6zł...razem 22,35zł -prowizja od sprzedaży 200dyplomów...4% z 1000zł ...40zł --------------------------------------------------------------- razem ...62,35zł Bardzo mi przykro,ze występuję o te pieniążki...ale nie mogę inaczej:oops: Dziewczyny,jak wolicie-żebym przelała całą należną Miszce kwotę,a Wy mi przelejecie koszty,czy mam odliczyć koszty i przelać pozostałą kwotę? Dzisiaj zamknę to allegro(komentarze i dyplomy) i wystawię nowe allegro dla Miszki...ze starymi i nowymi fotkami,żeby było widać wymierne efekty pomocy Miszce! Miszko...straszliwie jestem z Ciebie dumna!!! ...tak pięknie otwierasz się już na życie i nowe doświadczenia!...Zdrowiej!:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 zuzlikowa napisał(a): Bardzo mi przykro,ze występuję o te pieniążki...ale nie mogę inaczej:oops: Dziewczyny,jak wolicie-żebym przelała całą należną Miszce kwotę,a Wy mi przelejecie koszty,czy mam odliczyć koszty i przelać pozostałą kwotę? Zuzliku no cos Ty jakie przykro:crazyeye::crazyeye: przecież wiadomo było o tym od poczatku to normalne, wypowiem sie za Monike bo Jej dzis nie ma /zawozi psa do nowego domku:multi:/ oczywiście odlicz koszty i co trzeba a reszte prosze przelej, bez sensu dwa razy w te i we te;) I bardzo bardzo Ci dziekuje allegro piekne :Rose: :Rose: :Rose:a kwota jeszcze lepsza:evil_lol: Quote
Leyla Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zuzliku, dzięki Ci za to allegro i tyle pracy:Rose:Nie wiem jak dałabym rade pokryć koszty:shake: Ale , "chyba było warto..cooo??;) Misza jest coraz piękniejszy, cieszy się wszystkim co go otacza. Ostatnio na spacerze odpięłam mu smycz..i pobiegł do przodu kawałek ,potem zwolnił jak usłyszał ,że za nim biegnę...Mądry, wiedział,że sie zmartwiłam:p Nie chce wracać do domu,chce dłuższe spacerki:razz: a jak fajnie protestuje:p np. kładzie się na ziemi i leży:evil_lol: A jak się zatrzymałam ,to popychał mnie abazurem do przodu:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 To wstawianie fotek mnie trochę opóźnia,ale już jestem na półmetku i jutro na 100% wystawię następną turę! Przelałam kwotę 145zł - 62zł ...tj.83zł za allegra. Jutro porozsyłam dyplomiki i podziękowania oraz...fotkę Miszki na spacerku wszystkim allegrowiczom Miszkowym!:lol: A czytając o Miszce na spacerku zaraz przypomniałam sobie moje dwa dranie beniowate...jak mają dość,to robią mi...ryms o ziemię i ani drgną patrząc na mnie błagalnym lub żałosnym spojrzeniem! Najzabawniejsze jest to,ze jeszcze nigdy nie rymsły w słońcu...zawsze wywalą sie w cieniu i mają swoje ulubione miejsca do pokładania się!:lol: A Miszka wyraźnie otworzył się już na swiat i nie boi się...Brawo!:loveu: ...no i zapomniałam napisać,ze jest z każdym dniem piękniejszy!Aż strach co to będzie za chwilę...urodziwa bestia z niego wyłazi!:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='zuzlikowa']...no i zapomniałam napisać,ze jest z każdym dniem piękniejszy!Aż strach co to będzie za chwilę...urodziwa bestia z niego wyłazi!:loveu::loveu: niedługo to będzie najbardzie urodziwa bestia na Dogo :loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='marysia55']niedługo to będzie najbardzie urodziwa bestia na Dogo :loveu: ...nocami się nie kłócę i nie spieram:cool3::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts