mru Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 marlenka napisał(a): Jeszcze jedna wizyta w czwartek na ursynowie , i może sunia będzie miała dom ( tfu tfu żeby nie zapeszać ) Trzymajcie kciuki . No i czekamy na chętnych na transport malucha z Augustowa do Wawy . oo to chyba dobry wątek ;) wizyta dziś :) w czwartek Pan chce zabrać już psiaka! które to to na zdjęciu? ;) żebym wiedziała, czy duże urośnie itd. Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='marlenka'] Mru to jest ta sunia :lol: Quote
tula Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Super, mam nadzieję że sunieczka trafi do tego domku i że będzie szczęśliwa, ona jest najsłodsza. Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Słuchajcie miałam telefon w sprawie ostatniej suczki i facet mnie rozwalił . Dzwonił z Gdańska i chciał żeby mu sunię wysłać ..pocztą :angryy: On był wogole zdziwiony że tak nie można :diabloti: Ale mu nawtykałam . Powiedziałam żeby podał adres to mu wyślę pluszaka na swój koszt :mad: Quote
marlenka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mru napisał(a):o jeza... :razz: Jak powiedziałam mojej koleżance w pracy o tym gnoju to się sama zdziwiła ze tacy ludzie są nienormalni . Ale z drugiej strony facet mi humor poprawił wiecie , że mozna sobie idiota poprawić humor ?:angryy: Quote
tula Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Co za kretyn..naprawdę można się zdziwić jacy ludzie po świecie chodzą. Quote
mru Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pan od suni, naprawdę bardzo fajny widać, że poważnie podchodzi do sprawy warunki super pan pracuje głównie w domu, żona też dużo bywa w domu :) plus ten pobyt na działce z całą rodziną - bardzo dobry pomysł :) pan dostał garść wiedzy nt. wychowania, karmienia i wszystkiego zapisał sobie to i owo ciągle zadawał pytania ;) co dobrze o nim świadczy myślę, że to będzie dobry dom biorąc pod uwagę, że chcieli goldena, ale zdecydowali sie na bidę to w ogóle czad :P Paweł zostawił mu telefon do siebie, więc może się jeszcze spotkamy :p Quote
mru Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ja mu też obiecałam, że przekażę Ci, że on chce wiedzieć kiedy ma przyjechać :) może spróbuj do niego przedzwonić jeśli sie nie odezwie... co prawda powiedział, że sam zadzwoni w takim razie, ale może czeka ;) wysyłam Ci jego nr Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 to fajnie wygląda. a uświadomiłaś mu, że dzikim fart, ze zrezygnowlai z goldena :evil_lol:? (przepraszam wszytskich fanów rasy :cool1:). mru, czy my dziś idziemy do moańka? o której? gdzie się umawiamy? nie mam nic na karcie i absolutnie zero widoków na doładowanie, więc musimy sie spiknąć przez dogo. Quote
mru Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ola, ja nie moge iść do mańka cholera, bo mam dom dla laba sprawdzić w Zalesiu :razz: a tylko dzis mogę zrobic tak, że wezmę Ledo do tego domu i jego dotychczasową właścicielkę żeby zobaczyła i żeby ludzie psa zobaczyli jak sie uda to nie wiem, chyba bedzie jakiś cud... lab ma czas do końca lipca... pisałam to chyba Tobie na n-k? Do Renaty pisałam, a ta nic, jeszcze raz spróbuję... ona miała się na 18:30 umówić, ale nie napisała gdzie i w końcu na którą... Quote
mru Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 sleepingbyday napisał(a):to fajnie wygląda. a uświadomiłaś mu, że dzikim fart, ze zrezygnowlai z goldena :evil_lol:? (przepraszam wszytskich fanów rasy :cool1:). pan zdawał się wiedzieć ale Paweł i tak rozwiał wszelkie legendy o goldenie psie idealnem do tańca, różańca i dzieci hihi Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 ej, a nie poszłabys ze mna na igańską na wizytę? moze być czwartek, piątek. sama nie chcę... mańka też można wsumie na czwratek pzrerzucic, o ile ta pani może w te dni. Quote
mru Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 czwartek dla mnie odpada :( ...łapanie Tequili próba setna... :( Quote
sleepingbyday Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 nie kłam. czytam wątek. 4 lub piąta maks :eviltong:. Quote
marlenka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mru napisał(a):czwartek dla mnie odpada :( ...łapanie Tequili próba setna... :( Mru ja mam taką dużą klatkę jakby ją czyms podeprzeć i jak sunia wejdzie to żeby się zamknęła . Jakoś wykombinować co? Może dałoby radę jakoś z tą klatką ??? I nie wiem czy MTF Zalesie tez takiej nie ma to byś miala bliżej . I jeszcze jedno pytanie może ktoś zabrac od Ali szczeniaka i gdzieś na modlin podwieźć a ta dziewczyna z Rypina ny go odebrała sprawa pilna - ja nie mogę :-( a strasznie mi zależy bo Ala kombinuje też na wszystkie sposoby . Ja bym pojechała ale niestey nie mam juz kasy na takie wyjazdy a to troszke km jest . Quote
mru Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 myslałam właśnie o klatce, ale cholera ona nie wejdzie do niczego :( za bardzo się boi choćby była strasznie głodna a w środku leżał stek :( Quote
mtf zalesie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 1.pisalas na watku transportowym po to ten watek jest zeby tam probowac 2.napisalam ze z augustowa do w-wy ew.w dni weekendowe moge bo bylo pisane ze do w-wy a teraz widze modlin gdzie mi nie pasuje Quote
mtf zalesie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 napisalam na transportowym watku z tel.pani ali.sa dwie osoby jezdzace za zwrotem kosztow paliwa /pati c i szczepaN/ czy ew.przyszli wlasciciele nie mogli by pokryc kosztow chociaz czesci trasy Quote
marlenka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 pamietacie Lunę - sunię która pojechała do Bytomia??? Jej Pani założyła wątek - zajrzyjcie będzie jej bardzo miło . Quote
marlenka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :diabloti: zapomniałam podać linka http://www.dogomania.pl/forum/f80/nasza-kochana-luna-142524/?highlight= Quote
tula Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 dziewczyny to które szczeniaczki jeszcze mam ogłaszać, bo dzisiaj dostałam kolejne zapytanie o tego biało-czarnego psiaka? A ta malutka sunia w końcu jedzie do nowego domu? Quote
mgie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 W sumie to ja już tez się pogubiłam :hmmmm: Ten z wąsem jedzie do Rypina? Quote
Recommended Posts