marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Obydwa biało czarne już są nieaktualne. Facet który miał wziąć czarnego pieska chyba zrezygnował , więc ogłaszamy Pedra i jedną sunie tą szczupła na wysokich łapkach . Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 marlenka! a co z tym panem od suni? odezwał się? dziś czwartek! Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mru napisał(a):marlenka! a co z tym panem od suni? odezwał się? dziś czwartek! Sunia dziś jedzie do nowego domku :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mru napisał(a):uuuuuf :D super fajnie, będzie jej dobrze... Trzymamy kciuki za nią . Oby było jej dobrze. :p Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 jeśli Państwo sami sie nie zgłoszą wcześniej (bo zapisali sobie nr do Pawła jako szkoleniowca żeby za jakieś 2 mce coś zacząć może z nią robić więcej niż imie i siusianie:evil_lol:) to chętnie się przejdziemy na wizytę po. Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mru napisał(a):jeśli Państwo sami sie nie zgłoszą wcześniej (bo zapisali sobie nr do Pawła jako szkoleniowca żeby za jakieś 2 mce coś zacząć może z nią robić więcej niż imie i siusianie:evil_lol:) to chętnie się przejdziemy na wizytę po. Oczywiście że tak . Słuchajcie dziś mam mnóstwo telefonów o pieski z metra. Powiedzcie mi gdzie to trzeba ogłosić żeby wydrukowali w metrze ..może tak moją Zuzię ..:oops: Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 na cafeanimal pl :) trafia się, że drukują faktycznie ja tam mam konto i jak mi podrzucisz to ogłoszę tylko za duzo nie można, bo oni drukują 2-3 dziennie, czasem nic, czasem 1... i reszta przepadnie ;) Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 czyli zgoda była, uffff..... marlenka, uderzaj do mru - jak wstawi zuzkę na cafeanimal, to stamtąd biorą psiaki do druku w metrze. Quote
mgie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Co ja robię nie tak,że mi jeszcze żadnego (chyba)))nie wydrukowali :mad: Jest jakaś różnica jak umieszczę psa w 'adoptuj mnie' a 'ogłoszenia' Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mgie ja zawsze daję w ogłoszeniach --> oddam do adopcji też tego nie rozumiem, czemu tam jest opcja "adoptuj mnie" i czym to się różni od ogłoszenia "do adopcji" :razz: moje czasem drukują :cool1: ale to chyba losowo czyli zwróci Ci się w końcu ;) Quote
tula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dziewczyny dzisiaj w Metrze są samie pieski które ja ogłaszałam, i dwa to nawet drugi raz już drukują. Ja odnawiam ogłoszenia psiaków codziennie bo wtedy jest większa szansa na druk, jak chcesz Marlenka to prześlij mi zdjęcia tej suni o której piszesz to też ją będę wklejała, nigdy nie wiadomo jaka jest szansa, że psiaka wydrukują i kiedy ale zawsze jakaś jest jak widać. Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 dokładnie jak mówi tula z Metrem trzeba próbować, próbować i ogłaszać, odświeżać :) Quote
mgie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 a ja tyle ogłaszam w 'adoptuj mnie' :motz: już umieszczam Zuzie w 'ogłoszeniach'. Może się uda tym razem Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 hihihi tula ma z nimi może tajemne układy :evil_lol::diabloti:;) Quote
mgie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Kurczę jak telefony dzwonią to niech ma..:evil_lol: Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 pewnie, każdemu psiakowi należy sie taka sama szansa :D tylko druga strona medalu jest taka, że często debile z Metra dzwonią :eviltong: Quote
mgie Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 jeszcze się zapytam..codziennie drukują jakiegoś psa? Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Oj dzwonią ze szczecina, gdańska ja się czuję jak na 0-700:evil_lol: koleżanka z pracy się patrzy jak na gupią Quote
mru Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 często też telefony sa przykre... "uśpili już tego psa hihihi" ... :razz: ale ludzie zdecydowanie mają za mało zajęć i bardzo się nudzą ja tam nie dzownię pod numery z ogłoszeń typu "sprzedam tapczan" albo "działka 1500 m pod warszawa" ;) Polsko, do roboty, a nie du.. zawracać :P mgie napisał(a):jeszcze się zapytam..codziennie drukują jakiegoś psa? reguły nie ma podejrzewam, że "jak im starczy miejsca" czasem wywalają niestety zupełnie zwierzaki, czasem 2 dni w tygodniu nie ma ani jednego a czasem są codziennie po 2-3 a czasem nawet 5 czy 6 ;) Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 tula ma układy wmetrze, a my u tuli i wszystko gra :evil_lol: ja tam dzownię na "kupie tapczan" i "sprzedam prosche" , niezła zabawa ;) Quote
tula Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Układów nie mam niestety, a szkoda:evil_lol: Ja po prostu jestem taka zawzięta w tym dawaniu ogłoszeń:lol:, ale tylko w tym. Quote
marlenka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No i stało :angryy: Z powodu braku możliwości dojazdu zmył nam się wspaniały dom w Rypinie :angryy: Nawet skłonna byłam jutro jechać z pieskiem do wawy , nawet Łomianek a tu taki zong , zadzoniła do mnie mama tej dziewczyny ( córce było głupio) i powiedziała że już dostały psa jakiegoś małego ze wsi:angryy: Tak własnie jest jak ktoś długo czeka to bierze sobie psy skąd indziej a psiaki u Ali zostają :-( i rosną . Trudno szukamy dobrego domku dla biało czarnego z wąsem , czarnego i suni . Quote
tula Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No to pech, a w sprawie suni nikt konkretny się wczoraj z Metra nie zgłosił? Quote
Recommended Posts