Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obydwa biało czarne już są nieaktualne. Facet który miał wziąć czarnego pieska chyba zrezygnował , więc ogłaszamy Pedra i jedną sunie tą szczupła na wysokich łapkach .

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
marlenka! a co z tym panem od suni? odezwał się?
dziś czwartek!

Sunia dziś jedzie do nowego domku :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

jeśli Państwo sami sie nie zgłoszą wcześniej (bo zapisali sobie nr do Pawła jako szkoleniowca żeby za jakieś 2 mce coś zacząć może z nią robić więcej niż imie i siusianie:evil_lol:) to chętnie się przejdziemy na wizytę po.

Posted

mru napisał(a):
jeśli Państwo sami sie nie zgłoszą wcześniej (bo zapisali sobie nr do Pawła jako szkoleniowca żeby za jakieś 2 mce coś zacząć może z nią robić więcej niż imie i siusianie:evil_lol:) to chętnie się przejdziemy na wizytę po.

Oczywiście że tak .

Słuchajcie dziś mam mnóstwo telefonów o pieski z metra. Powiedzcie mi gdzie to trzeba ogłosić żeby wydrukowali w metrze ..może tak moją Zuzię ..:oops:

Posted

na cafeanimal pl :)
trafia się, że drukują faktycznie

ja tam mam konto i jak mi podrzucisz to ogłoszę
tylko za duzo nie można, bo oni drukują 2-3 dziennie, czasem nic, czasem 1... i reszta przepadnie ;)

Posted

Co ja robię nie tak,że mi jeszcze żadnego (chyba)))nie wydrukowali :mad:
Jest jakaś różnica jak umieszczę psa w 'adoptuj mnie' a 'ogłoszenia'

Posted

mgie ja zawsze daję w ogłoszeniach --> oddam do adopcji
też tego nie rozumiem, czemu tam jest opcja "adoptuj mnie" i czym to się różni od ogłoszenia "do adopcji" :razz:

moje czasem drukują :cool1: ale to chyba losowo
czyli zwróci Ci się w końcu ;)

Posted

Dziewczyny dzisiaj w Metrze są samie pieski które ja ogłaszałam, i dwa to nawet drugi raz już drukują. Ja odnawiam ogłoszenia psiaków codziennie bo wtedy jest większa szansa na druk, jak chcesz Marlenka to prześlij mi zdjęcia tej suni o której piszesz to też ją będę wklejała, nigdy nie wiadomo jaka jest szansa, że psiaka wydrukują i kiedy ale zawsze jakaś jest jak widać.

Posted

pewnie, każdemu psiakowi należy sie taka sama szansa :D

tylko druga strona medalu jest taka, że często debile z Metra dzwonią :eviltong:

Posted

często też telefony sa przykre... "uśpili już tego psa hihihi" ... :razz:

ale ludzie zdecydowanie mają za mało zajęć i bardzo się nudzą
ja tam nie dzownię pod numery z ogłoszeń typu "sprzedam tapczan" albo "działka 1500 m pod warszawa" ;) Polsko, do roboty, a nie du.. zawracać :P

mgie napisał(a):
jeszcze się zapytam..codziennie drukują jakiegoś psa?

reguły nie ma
podejrzewam, że "jak im starczy miejsca"
czasem wywalają niestety zupełnie zwierzaki, czasem 2 dni w tygodniu nie ma ani jednego
a czasem są codziennie po 2-3
a czasem nawet 5 czy 6 ;)

Posted

No i stało :angryy: Z powodu braku możliwości dojazdu zmył nam się wspaniały dom w Rypinie :angryy: Nawet skłonna byłam jutro jechać z pieskiem do wawy , nawet Łomianek a tu taki zong , zadzoniła do mnie mama tej dziewczyny ( córce było głupio) i powiedziała że już dostały psa jakiegoś małego ze wsi:angryy: Tak własnie jest jak ktoś długo czeka to bierze sobie psy skąd indziej a psiaki u Ali zostają :-( i rosną . Trudno szukamy dobrego domku dla biało czarnego z wąsem , czarnego i suni .