sleepingbyday Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 weźcie, ja byłam święcie przekonana, ze czesiek to z miejsca znajdzie dom :shake:. mam prośbę o wpadnięcie na watek dziadka-jamnika. dziadek ma zagrożone życie, tzreba go wyciągnąć ze schronu. niech godnie spędzi na kanapie ostatnie swoje chwile: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/biedne-psisko-jamnik-pomozcie-w-szczecinskim-schronisku-146569/ Quote
mgie Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Boże co tam u szczeniaków? Nadal w przytulisku? Zdjęć nie ma,pewnie już sporo urosły. Dałam je na cafeanimal...może ich wydrukują w metrze. Quote
marlenka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='mgie']Boże co tam u szczeniaków? Nadal w przytulisku? Zdjęć nie ma,pewnie już sporo urosły. Dałam je na cafeanimal...może ich wydrukują w metrze.[/quote] Dzwonią ludzie o Czesia , robię wstępną weryfikacje zapisuję numery i odsyłam do Ali . Ala ma jeszcze jedną sunię inną . Mgie wyślę Ci na telefon bo przekroczyłam fotosik i nie mogę dodać żadnego zdjęcia oki ?? Quote
mgie Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Już wklejam. skąd ta sunia? Wiadomo coś więcej? [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/9749/36170589.jpg[/IMG] [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/1262/90992268.jpg[/IMG] [IMG]http://img2.imageshack.us/img2/4404/97536704.jpg[/IMG] Quote
marlenka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Sunia została zabrana z osiedla w Warce . Bedzie raczej niewielkim psem ale nie malutkim Ma około 2- 3 miesiace i tyle Quote
mgie Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Bez dobrych zdjęć nie mamy co startować z ogłoszeniami. Quote
mtf zalesie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 czy ktos moglby podjechac i popstrykac zdjecia jescze 3 sukom swiezo wrzuconym do przytuliska pani ali w augustowie w ciagu tego lata.ja robie kiepskie.niedzielami moge podwiezc chetnego. Quote
marlenka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='mtf zalesie']czy ktos moglby podjechac i popstrykac zdjecia jescze 3 sukom swiezo wrzuconym do przytuliska pani ali w augustowie w ciagu tego lata.ja robie kiepskie.niedzielami moge podwiezc chetnego.[/quote] Donacja ma dobry aparat i mieszka blisko Pani . Może znajdzie chwilę zeby pojechać bo ona ma awarię auta właśnie miałam do niej pisac czy znajdzie czas . Mój aparat jest taki prosty i mało funkcyjny , a ona ma superancki sprzęt i zdjęcia wychodzą malina . Napisze Pani do niej czy ja mam napisać ?? Quote
mtf zalesie Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 czekam jeszcze na odp.marzenki ale inne opcje tez wchodza w gre,moze ty napisz-u donacji masz lepsze notowania Quote
megi 709 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witam;) Chciałabym się podzielić naszą radością jaką mamy z pedra;) Jest to cudowny piesek !!!jest członkiem rodziny;) Daje tyle miłości ile żaden pies nigdy nam nie dał.Bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego..Ciagle się tuli i pokazuje jak bardzo mnie kocha, nie wiem czemu nikt wczesniej kto chciał mieć psa go nie zaadoptował...ale w sumie bardzo dobrze bo jest mój;)Spimy razem i całe dnie razem spędzamy...dziękuje bardzo, jest to kochana psina,Pozdrowienia odemnie i męża i ucałowania od pedra;)Niestety niewiem jak zdjęcie wkleić;) Quote
tula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bardzo się cieszę że Pedro znalazł w końcu dom i to TAKI DOBRY DOM:loveu: Wielkie dzięki dla Was Megi. Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 gratulacje :-) wklejanie zdjęć jest proste, za pierwszym razem tylko trudne. ale moż emarlenka da się namówić na pomoc? Quote
marlenka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Megi wyslij mi zdjęcia na [email protected] to wkleje. Kochany to on może jest ale do tej pory nie wyschła mi podłoga w aucie jak mi zasikał :mad: Quote
tula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja szczeniory cały czas ogłaszam - teraz tylko Czesia, ale jestem ciekawa czy on bardzo sie nie zmienił? Quote
marlenka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 tula napisał(a):Ja szczeniory cały czas ogłaszam - teraz tylko Czesia, ale jestem ciekawa czy on bardzo sie nie zmienił? Tula jest jeszcze ta sunia co zdjęcai niewyraźne sa ją tez by sie przydałoby poogłaszac . A Czesio napewno urósł , chociaż go nie widziałam . Ale Pedro sie zmienił sporo - nawet bardziej jak sporo Quote
tula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Marlenka widziałam zdjęcia suni i chętnie ja poogłaszam, ale z takimi fotkami to może byż marny efekt, przydałyby sie lepsze, choć wiem że może byc problem. Nowe fotki Czesia też by było fajnie zobaczyć. A tak z innej beczki to Tuptusia o którym mi pisałas na PW tez ogłaszam, ale wzięłam ten przerobiony tekst Jamora, ale on nie do wszystkich ogłoszeń sie nadaje, np na cafeanimal musi byc krótki, przejrzysty tekst z podstawowymi informacjami. jak byś taki miała to mi podeslij to pozmieniam w ogłoszeniach. ( dzisiaj w Metrze wydrukowali mi trzy moje ogłoszenia pieska i suni z naszego schronu i kociczki, ale właśnie z takimi krótkimi tekstami) Quote
megi 709 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Hej wysłałam zdjęcia Pedra marlence tylko nie jestem pewna adresu bo zaczynał się z dużej litery a chyba adresy są z małej..w każdym razie mam nadzieje że dojdą ;)jest ich sporo więc chyba wszystkich nie wstawi ale może wybierze najlepsze, co jakis czas będe przysyłać fotki malucha.pozdrowionka:lol: Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 koniecznie tzreba zdobyć aktualne zdjęcie czesia do zmiany ogłoszeń. Quote
marlenka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 tula napisał(a):Marlenka widziałam zdjęcia suni i chętnie ja poogłaszam, ale z takimi fotkami to może byż marny efekt, przydałyby sie lepsze, choć wiem że może byc problem. Nowe fotki Czesia też by było fajnie zobaczyć. A tak z innej beczki to Tuptusia o którym mi pisałas na PW tez ogłaszam, ale wzięłam ten przerobiony tekst Jamora, ale on nie do wszystkich ogłoszeń sie nadaje, np na cafeanimal musi byc krótki, przejrzysty tekst z podstawowymi informacjami. jak byś taki miała to mi podeslij to pozmieniam w ogłoszeniach. ( dzisiaj w Metrze wydrukowali mi trzy moje ogłoszenia pieska i suni z naszego schronu i kociczki, ale właśnie z takimi krótkimi tekstami) Tula , napisz w ogłoszeniach cokolwiek ;) no wybierz parę szczegółów z tego tekstu Jamora Quote
mgie Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jaki wielkopies :crazyeye:zmienił się nie do poznania. Jak Czesio też tak urósł,to ogłoszenia są nic nie warte. Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 a co miał nie uróść.... :evil_lol: Quote
mgie Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ale żeby aż tak. Miał być pieskiem niewielkiej wielkości.:siara: Quote
marlenka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Mgie co się czepiasz on anrazie jest niewielkiej wielkości :lol: A tak serio to czy ktoś mógłby podjechać do Ali i zrobić Czesławowi i suni zdjęcia ??? Ja nie mogę , niestety , a niedługo psiaki będą calkiem dorosłe i dupa z adocji bedzie Quote
Recommended Posts