Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mgie']Boże co tam u szczeniaków? Nadal w przytulisku?
Zdjęć nie ma,pewnie już sporo urosły.

Dałam je na cafeanimal...może ich wydrukują w metrze.[/quote]

Dzwonią ludzie o Czesia , robię wstępną weryfikacje zapisuję numery i odsyłam do Ali . Ala ma jeszcze jedną sunię inną . Mgie wyślę Ci na telefon bo przekroczyłam fotosik i nie mogę dodać żadnego zdjęcia oki ??

Posted

Już wklejam. skąd ta sunia? Wiadomo coś więcej?

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/9749/36170589.jpg[/IMG]

[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/1262/90992268.jpg[/IMG]

[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/4404/97536704.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mtf zalesie']czy ktos moglby podjechac i popstrykac zdjecia jescze 3 sukom swiezo wrzuconym do przytuliska pani ali w augustowie w ciagu tego lata.ja robie kiepskie.niedzielami moge podwiezc chetnego.[/quote]

Donacja ma dobry aparat i mieszka blisko Pani . Może znajdzie chwilę zeby pojechać bo ona ma awarię auta właśnie miałam do niej pisac czy znajdzie czas . Mój aparat jest taki prosty i mało funkcyjny , a ona ma superancki sprzęt i zdjęcia wychodzą malina . Napisze Pani do niej czy ja mam napisać ??

Posted

Witam;) Chciałabym się podzielić naszą radością jaką mamy z pedra;) Jest to cudowny piesek !!!jest członkiem rodziny;) Daje tyle miłości ile żaden pies nigdy nam nie dał.Bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego..Ciagle się tuli i pokazuje jak bardzo mnie kocha, nie wiem czemu nikt wczesniej kto chciał mieć psa go nie zaadoptował...ale w sumie bardzo dobrze bo jest mój;)Spimy razem i całe dnie razem spędzamy...dziękuje bardzo, jest to kochana psina,Pozdrowienia odemnie i męża i ucałowania od pedra;)Niestety niewiem jak zdjęcie wkleić;)

Posted

tula napisał(a):
Ja szczeniory cały czas ogłaszam - teraz tylko Czesia, ale jestem ciekawa czy on bardzo sie nie zmienił?

Tula jest jeszcze ta sunia co zdjęcai niewyraźne sa ją tez by sie przydałoby poogłaszac . A Czesio napewno urósł , chociaż go nie widziałam . Ale Pedro sie zmienił sporo - nawet bardziej jak sporo

Posted

Marlenka widziałam zdjęcia suni i chętnie ja poogłaszam, ale z takimi fotkami to może byż marny efekt, przydałyby sie lepsze, choć wiem że może byc problem. Nowe fotki Czesia też by było fajnie zobaczyć.
A tak z innej beczki to Tuptusia o którym mi pisałas na PW tez ogłaszam, ale wzięłam ten przerobiony tekst Jamora, ale on nie do wszystkich ogłoszeń sie nadaje, np na cafeanimal musi byc krótki, przejrzysty tekst z podstawowymi informacjami. jak byś taki miała to mi podeslij to pozmieniam w ogłoszeniach. ( dzisiaj w Metrze wydrukowali mi trzy moje ogłoszenia pieska i suni z naszego schronu i kociczki, ale właśnie z takimi krótkimi tekstami)

Posted

Hej wysłałam zdjęcia Pedra marlence tylko nie jestem pewna adresu bo zaczynał się z dużej litery a chyba adresy są z małej..w każdym razie mam nadzieje że dojdą ;)jest ich sporo więc chyba wszystkich nie wstawi ale może wybierze najlepsze, co jakis czas będe przysyłać fotki malucha.pozdrowionka:lol:

Posted

tula napisał(a):
Marlenka widziałam zdjęcia suni i chętnie ja poogłaszam, ale z takimi fotkami to może byż marny efekt, przydałyby sie lepsze, choć wiem że może byc problem. Nowe fotki Czesia też by było fajnie zobaczyć.
A tak z innej beczki to Tuptusia o którym mi pisałas na PW tez ogłaszam, ale wzięłam ten przerobiony tekst Jamora, ale on nie do wszystkich ogłoszeń sie nadaje, np na cafeanimal musi byc krótki, przejrzysty tekst z podstawowymi informacjami. jak byś taki miała to mi podeslij to pozmieniam w ogłoszeniach. ( dzisiaj w Metrze wydrukowali mi trzy moje ogłoszenia pieska i suni z naszego schronu i kociczki, ale właśnie z takimi krótkimi tekstami)

Tula , napisz w ogłoszeniach cokolwiek ;) no wybierz parę szczegółów z tego tekstu Jamora

Posted

Mgie co się czepiasz on anrazie jest niewielkiej wielkości :lol:

A tak serio to czy ktoś mógłby podjechać do Ali i zrobić Czesławowi i suni zdjęcia ??? Ja nie mogę , niestety , a niedługo psiaki będą calkiem dorosłe i dupa z adocji bedzie