mgie Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Po 15 próbach zalogowania się i 20 minutach otwierania strony...jestem Jak na razie tylko z alegratką: 2 miesi�czne szczeniaczki szukaj� dom�w. R�ZNE UMASZCZENIA Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 dogo wymiekło, to fakt. może burze uszkodziły? :roll: Quote
marlenka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dziewczyny nie mogę znaleźć do zrobienia wizyty przedadopcyjnej z okolic Rypina i w końcu domek się zmyje:-(:-(:-(:-( Może macie jakis pomysł ?????? Pomóżcie błagam bo szczeniory rosną i bedzie coraz trudniej z wyadoptowaniem ich Quote
mgie Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 :crazyeye: Gdzie to jest,w kujawsko-pomorskim? Podobno szczeniaki mogły iść do domków tylko w okolicach wa-wy ? Quote
marlenka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Niestety z okolic wawy nikt się nie zgłasza , wogóle jest bardzo mało telefonów o pieski :-(:-( Zainteresowanie małe moze dlatego że są wakacje i ludzie wyjezdzają na urlopy. :shake: Quote
tula Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Do mnie pisały dwie osoby z gumtree, zainteresowane biało-czarnym psiakiem obydwojgu podałam Twój nr kom Marlenka, szkoda że taki mały odzew ale chyba faktycznie dlatego ze wakacje. Ja będę szczeniaczkom robić osobne ogłoszenia na cafeanimal to może któreś wydrukują, bo jak sie zrobi im ogłoszenie razem to myślę że na druk będą miały małe szanse. Ja na cafeanimal odnawiam ogłoszenia codziennie, na gumtree też. Quote
mgie Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Co u szczeniaków? Marlenka dzwonił ktoś? Ta wizyta w Rypinie dalej aktualna? Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Tak aktualna. Napisałam PW do ludzi z okolic i cisza..... tam gdzie był telefon to smsa i tez cholerka cicho Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja jem , a Wy mi pstrykacie lampa :diabloti: Zjem tego kurczaka :razz: Nie dałem rady go zjeśc to go chociaż zagniotę :evil_lol: Wyspałem się to znowu do dzieła ..... Quote
mgie Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ale z niego kruszynka :loveu: Przynajmniej jemu się udało Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nawet nie podchodź -nie oddam kosteczki Broń bramki a ja strzelam gole:lol: Te zabawy są męczące - Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jeszcze zostało kilka sztuk do uszcześliwienia:diabloti:. Kurcze nadal nie mam osoby do wizyty w rypinie . Tula może Ty masz jakies pomysły ????? Quote
tula Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A sprawdzałaś na mapie pomocy dogo, tam są osoby z kujawsko-pomorskiego to może ktoś z nich mógłby sie przejechać i sprawdzić? Quote
mgie Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Rypin jest koło Brodnicy. Może Ania z hotelu mogłaby pomóc? Quote
anetek100 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 pieseczek istne miodzio:):):):)reszcie też musi się udać:) Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Już po wizycie tylko trzeba przetransportować psiaka do wawy , ktoś chętny???? Bo ja nie bardzo mogę , raz że czasowo nie bardzo dwa że finansowo nie za bardzo mam za co tak jeździć . Jeszcze jedna wizyta w czwartek na ursynowie , i może sunia będzie miała dom ( tfu tfu żeby nie zapeszać ) Trzymajcie kciuki . No i czekamy na chętnych na transport malucha z Augustowa do Wawy . Quote
marlenka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 mgie napisał(a):Koniecznie załóż wątek na transportowym. Wiesz co Mgie to jest taka mała odległośc że myślę że nie trzeba specjalnie zakładać wątku . Może ktoś by zrobiła sobie krótką wycieczke krajoznawczą co??? Kurcze ja bym chętnie pojechała , ale ostatnio prze kilka dni tylko psami sie zajmowałam i mój mąż się trochę buldoczy :evil_lol:. Są dziewczyny z Piaseczna , może któraś pomoże , to tylko ok. 60 km ( w jedną stronę ) Może akurat się uda . Quote
mtf zalesie Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 jesli nikt wczesniej nie moze to ja dopiero jestem wolna w sobote ,napisz moze tuli bo chyba ktos z jej rodziny jezdzil do w-wy do pracy,jade jutro do w-wy popludniu ale przedtem do augustowa nie zdaze Quote
tula Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mój Tz jeździ czasem do Wawy, ale w tym tygodniu niestety nie będzie już jechał, bo teraz zmienił pracę i w Wawie bywa o wiele rzadziej. Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='marlenka'] Wyspałem się to znowu do dzieła ..... aaaa, słodki!!! :loveu: nazywa sie baks? Quote
tula Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dzisiaj wydrukowali w Metrze tego biało-czarnego szczeniaczka. Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 słyszałam, ze sa na niego juz chętni jacys. zbierajcie domki dla szczeniaczków - w boguszycach są małe, już niemal do wydania, jest partia takiej małej suczki, która sama wazy jakies 5kg (wszytsko na wątku głównym bogiuszyc, ale jakby co, to znajdę). Quote
Recommended Posts