tula Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale sie cieszę:multi:, a ta sunia znaleziona w Warce to pewnie też trochę podrosła od ostatnich zdjęć:cool3: chyba że znowu nie zauważyłam jakiś nowych fotek?? Quote
mtf zalesie Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 tula fotki sa na watku przytuliska robione przez marzenke w ilosci hurtowej Quote
tula Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dzięki Mtf:lol:,już sobie pokopiowałam i będę odnawiać ogłoszenia z nowymi fotkami, śliczna malutka. Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 na pewno za jakis czas wybiorę sie na wizyte poadopcyjną do czesława... Quote
Marzenuś Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A Fizia gdzie pojechała? Słodka malutka. Taka szalona, że już bałam się, ze foty nie wyjdą ;) Quote
marlenka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Marzenuś napisał(a):A Fizia gdzie pojechała? Słodka malutka. Taka szalona, że już bałam się, ze foty nie wyjdą ;) Podobno do Otwocka , z ogłoszenia ktoś ją wypatrzył . Quote
Abrakadabra Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ciotki! A my dzisiaj z SBD spotkałyśmy Czesia... Naprawdę. Totalny przypadek... Jesuuu to miasto to jakaś wiocha :) Śliczny jest... Quote
Abrakadabra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Marzenuś napisał(a):To gdzie Czesław mieszka? We Warszawie :) Quote
sleepingbyday Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 jaja jak berety. wawa to dziura zapyziała :-). jadziem my z abrakadabrą do rudzi i puszka (teraz odpowiednio sara i gucio) na poadopcyjne, az tu nagle na rogu batorego i niepodległości widze czesia!!!! jakby stał tyłem, bokiem, to bym nie zajarzyła, ale odwrócony był do mnie akurat tym jedynym na świecie pyszczkiem. no i zaczęłam drzeć japę, zawracaj, zawracaj, to czesio, ja musze z nim pogadać!! abrakadabra pukała się w głowe, że skąd jestem pewna, że to on, w życiu na żywo go nie widziałam. i nie chciała uwierzyć, ze on jest wyjatkowy, jedyny w swoim rodzaju i że nie ma szans, żeby to nie był on. nie mogła uwierzyć, ale potem uwierzyła, jak go zobaczyła ;-). a, no i jeszcze chciałam ja zmusic, żeby na czerwonym jechała tramwajowi przed nosem :-). czesio mieszka przy iluzjonie z dwójką młodych ludzi i sunią józią. fajni są i będzie ok. czesio nie lubi chodzić na spacery, wyraźnie się boi, ale w domu to szelma. to tak pokrótce, bo mam dziś delegację i jestem kompletnie niegotowa. zdjęcia są, wstawię za kilka dni. czesław jest bosssssksi! Quote
Recommended Posts