Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale sie cieszę:multi:, a ta sunia znaleziona w Warce to pewnie też trochę podrosła od ostatnich zdjęć:cool3: chyba że znowu nie zauważyłam jakiś nowych fotek??

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaja jak berety. wawa to dziura zapyziała :-). jadziem my z abrakadabrą do rudzi i puszka (teraz odpowiednio sara i gucio) na poadopcyjne, az tu nagle na rogu batorego i niepodległości widze czesia!!!! jakby stał tyłem, bokiem, to bym nie zajarzyła, ale odwrócony był do mnie akurat tym jedynym na świecie pyszczkiem. no i zaczęłam drzeć japę, zawracaj, zawracaj, to czesio, ja musze z nim pogadać!! abrakadabra pukała się w głowe, że skąd jestem pewna, że to on, w życiu na żywo go nie widziałam. i nie chciała uwierzyć, ze on jest wyjatkowy, jedyny w swoim rodzaju i że nie ma szans, żeby to nie był on. nie mogła uwierzyć, ale potem uwierzyła, jak go zobaczyła ;-). a, no i jeszcze chciałam ja zmusic, żeby na czerwonym jechała tramwajowi przed nosem :-).

czesio mieszka przy iluzjonie z dwójką młodych ludzi i sunią józią. fajni są i będzie ok. czesio nie lubi chodzić na spacery, wyraźnie się boi, ale w domu to szelma. to tak pokrótce, bo mam dziś delegację i jestem kompletnie niegotowa. zdjęcia są, wstawię za kilka dni.
czesław jest bosssssksi!