sleepingbyday Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 dobra, wróciłam, to zmienię tytuł Quote
Marzenuś Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wreszcie dogo łaskawie uznało, że warto mnie wpuścić na forum.... Miałam zrobić w niedziele allegro dla psiaków, ale z przyczyn ode mnie nie zależnych musiałam to odłożyć. Mam troszkę zawirowań ostatnio i nie pamiętam że mam głowę :) Napiszcie które w końcu są do adopcji, gdzie są i co i jak a jutro objawi się allegro. Mtf - za allegro zapłacę sama. Nie trzeba nic oddawać. Nie mogę odp przez pw bo coś się tnie. Quote
marlenka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Marzenuś napisał(a):Wreszcie dogo łaskawie uznało, że warto mnie wpuścić na forum.... Miałam zrobić w niedziele allegro dla psiaków, ale z przyczyn ode mnie nie zależnych musiałam to odłożyć. Mam troszkę zawirowań ostatnio i nie pamiętam że mam głowę :) Napiszcie które w końcu są do adopcji, gdzie są i co i jak a jutro objawi się allegro. Mtf - za allegro zapłacę sama. Nie trzeba nic oddawać. Nie mogę odp przez pw bo coś się tnie. Marzenuś wszystkie psiaki sa opisane - przy zdjęcaich masz napisane które są do adopcji , czesio , Pedro i sunia . Wszystkie są u Ali . Telefon podawaj do Ali stacjonarny i komórke i do mnie Quote
marlenka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mgie napisał(a):marlenka nikt ostatnio nie dzwonił ?:lying: Wczoraj tylko jakaś Pani z Warszawy ale chyba zza wschodniej granicy bo nie za bardzo mówiła po polsku i rozmawiałam z jej córką , ale chyba się nie zdecydują :shake: Tak ogólnie to cisza Quote
Marzenuś Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ok, już wsio znalazłam. Jadę po wynik rtg, wracam za godzinę i tworzę allegro. Macie może jakiś konkretny tekst czy tak pisać co ślina na język przyniesie? Quote
Marzenuś Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Może być? 3 cudowne szczeniaczki i ich starszy kolega (718605939) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marlenka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Marzenuś']Może być? 3 cudowne szczeniaczki i ich starszy kolega (718605939) - Aukcje internetowe Allegro Marzenuś one mają około 3 miesięcy już Quote
mgie Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Wczoraj dostałam maila w sprawie Czesława ;) Pani ma dzwonić... Quote
anetek100 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja allegro tez wciaz odnawiam psiakom,ale chyba musze pozmieniac,bo mam tylko dwa szczenieta w ogloszeniu... Podrzucone szczenięta czekają na domy/szczeniak (712058422) - Aukcje internetowe Allegro aha i Asik tez caly czas ma allegro.. Quote
mtf zalesie Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 marzenka chyba 3 dni temu zrobila szczeniakom i asikowi wyroznione allegro -czy nie bedzie klopotu jak sie zdubluja Quote
sleepingbyday Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 ponoc nie można wystawiac 2 aukcji jednego "przedmiotu". Quote
anetek100 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 no właśnie bo ja odnawiam od momentu jak zrobiłam po raz pierwszy więcpóki co zakończyłam,ale jak coś chętnie pomogę:)jak jakieś pieski trzeba na allegro ogłosić dajcie znać.. aha Asika ja ogłaszam non stop,więc mogę nadal żaden problem Quote
marlenka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Szukam osoby z warszawy na wizytę przeadopcyjną dla czesia . Wizyta na ul. Andersa . Reszta danych na PW . Quote
coronaaj Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 marlenka napisał(a):Szukam osoby z warszawy na wizytę przeadopcyjną dla czesia . Wizyta na ul. Andersa . Reszta danych na PW . :razz:P.Witek chce przyjechac w niedziele do Warki i zobaczyc Czesia, jak wizyta OK to ja wkrocze z wizyta przedadopcyjna...na Andersa...dobry pomysl.:cool3: Quote
tula Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No właśnie czy coś wiadomo, czy któreś maleństwo znalazło domek? Quote
marlenka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Sunia ma dom . To jeden z tych szczeniaków . Został Czesio :angryy: który ma najwieksze powodzenie i Pedro ten " niskopodłogowy" podpalany . Jest też następne szczęnie która Ala zgarnęła z Warki sunia - jej matka to takie niewiadomo co :evil_lol:kupa futra . Niestety sunia gryzie po nogach . Nie iwem co z nia zrobić napewno z adopcja będzie ciązko bo ani ona ładna ani nietypowa jak zwykły burek . Zostały jeszcze 2 szczeniaki na osiedlu , musza zniknąć bo chłopak który tam mieszka chce je wywieżć ( nie wiedomo gdzie) a szczeniaki biegają i łapią dzieci za dupki to mamusie się wkurzają . Ala mówi że sunia była zarobaczona jak cholera , z dupki wyszło jej spagetti. Nie mam zdjęc bo mi ładowarka się spierniczyła do ładowania aparatu . Ale co to da ??? Chetnych do adopcji jest maleńko Quote
mgie Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No proszę,a myślałam,że to sunia będzie najdłużej czekać. Odnowiłam przed chwilą alegratkę Czesia i Pedra. Quote
marlenka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 mgie napisał(a):No proszę,a myślałam,że to sunia będzie najdłużej czekać. Odnowiłam przed chwilą alegratkę Czesia i Pedra. Sunia trafiła do domu Pani weterynarz więc w bardzo dobre ręce Quote
anetek100 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ja też mam w domku malucha na tymczasie :( http://www.dogomania.pl/forum/f1168/9-tygodniowe-szczenie-czeka-na-domek-olsztyn-146203/#post12945144 to taki offik a sunia wspaniale,że znalazła dom:)życzę tego samego wszystkim psiaczkom:):) Quote
mgie Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 marlenka napisał(a):Sunia trafiła do domu Pani weterynarz więc w bardzo dobre ręce Wspaniale,że się jej udało!:multi: Quote
Recommended Posts