sleepingbyday Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 marlenka, nowe foty koniecznie - one na bank inaczej wyglądają, niż wyglądały... Quote
marlenka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Perełka wyjeżdza do nowego domku:multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 prawda. a jeszcze lato przyszło,będzie wysyp "hotelikowanych przy drogach i w lasach" Quote
donacja Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 O rany, jaki wysyp tych szczeniorów... I co tu z nimi robić? Quote
marlenka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 donacja napisał(a):O rany, jaki wysyp tych szczeniorów... I co tu z nimi robić? Oj Donacja nie wiem ludzie zamiast uśpić ślepe mioty to je "chodują " a później rozdają byle komu , bo im szkoda uśpić bo małe i bezbronne. Nie będę wklejac fotek matki bo mało ona urodziwa jest hihi. Zresztą fotki są brzydkie i ciemne bo już wieczór był jak robiłam . Ale jest mała, ma krótkie łapki . Wygląda jak wilczurek na króciutkich łapkach . Quote
mgie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 marlenka musisz postarać się o dobre,jasne fotki. Szczeniaki już pewnie sporo urosły..za tydzień będą mogły pójść do adopcji to i chętnych będzie więcej. te bokserkowate szczeniaki to już spore muszą być :roll: Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 A miałam spytac, co z bokserowatymi? czy fundacja nie chce pomocy w ogładszaniu? jak to wygląda, jest z nimi kontakt? Quote
mgie Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Tu organizują łapanie tej bokserki http://www.dogomania.pl/forum/f1161/warka-potrzebna-pomoc-w-zlapaniu-bokserki-140622/ Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 sleepingbyday napisał(a):A miałam spytac, co z bokserowatymi? czy fundacja nie chce pomocy w ogładszaniu? jak to wygląda, jest z nimi kontakt? Z tego co wiem napewno 1 sunia ta najmniejsza ma dom . Dziś Basia i Barni umówi sie na wizytę przedadopcyjną z Panią z Zabrza. pani chce adoptowac tego biało-czarnego pieska(mniejszego) Jeśli będzie wszsystko oki to trzeba będzie szuka~ć transportu. Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 tego z czarna głóką, słodziaka? to dawajcie znać, jka basia się odezwie. aha, marlenka, odebrałam smsa późnym wieczorem, w kinie byłam.. ale film kiepski... Quote
mgie Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Widzę,że te bokserkowate szczeniaczki ogłasza też ktoś inny :cool3: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1990989_przepiekne_szczeniaczki_szukaja_nowych.html Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='mgie']Widzę,że te bokserkowate szczeniaczki ogłasza też ktoś inny :cool3: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1990989_przepiekne_szczeniaczki_szukaja_nowych.html]Przepi Quote
anetek100 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dostalam zapytanie o tego pierwszego pieska bialoczarnego z wąsikiem: "witam! czy można prosić o więcej zdjęć pierwszego pieska? czy jest możliwość transportu? pozdrawiam marta" są jakieś inne fotki czy tylko te??jak coś podaje maila [email protected] można do mnie wysłać...ale chyba i tak powiem by zadzwoniła bo tak najlepiej sie porozumie w jego sprawie Quote
marlenka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Anetek zależy dokąd bo Ala powiedziała że nie odda ich daleko . Trzeba szukać domów w pobliżu czyli Radom , warszawa itp. Quote
marlenka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='sleepingbyday']tego z czarna głóką, słodziaka? to dawajcie znać, jka basia się odezwie. Basia się odezwała , domek fajny , przyjazny , wszystko jest za.. ale jak wspomniałam wczesniej Ala się nie zgadza zeby szczenię jechało tak daleko :-( a szkoda Quote
anetek100 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 zapytałam Panią skąd jest i przesłałam zdjęcia te co są na wątku..zobaczymy co odpisze:) edit:Pani jest z Krakowa,odpisalam ze peferowane domki z okolic Warszawy itp,ale powiedzialam ze oczywiscie zadzwonic mozna w jego sprawie..niby ma to zrobic..zobaczymy Quote
marlenka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 anetek100 napisał(a):zapytałam Panią skąd jest i przesłałam zdjęcia te co są na wątku..zobaczymy co odpisze:) edit:Pani jest z Krakowa,odpisalam ze peferowane domki z okolic Warszawy itp,ale powiedzialam ze oczywiscie zadzwonic mozna w jego sprawie..niby ma to zrobic..zobaczymy Dzwoniła ta Pani do mnie jednak niestety , Ala nie zgadza sie na wywiezienie szczeniąt tak daleko:shake:. Dlatego powiedziałam tej Pani że mogę pomóc jej poszukać szczeniaka blizej jej miejsca zamieszkania lub podac namiary do osób z jej rejonu. Ma się odezwać w co nie wierzę . A domki z Warszawy jakoś nie dzwonią :mad: Quote
Abrakadabra Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Czy malutek z pierwszej strony , 2-gi w kolejności jest jeszcze do adopcji? Mam domek w Otwocku pod Warszawą. Quote
sleepingbyday Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 chyba jest, bo zabrze odpadło. abrakadabra, jak wczorajsza wizyta? Quote
anetek100 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 dostalam kolejne zapytania z allegro.Jedna osoba pytala gdzie jest przytulisko,bo chcialaby adoptowac jakiegos pieska,wiec powiedzialam mniej wiecej gdzie ale wczesniej najlepiej sie skontaktowac telefonicznie...druga zapytala o wiek pieskow boksiowatych i czy maja odrobaczenia i szczepienie..odsylam do kontaktu tel. Quote
marlenka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 marlenka napisał(a): Perełka wyjeżdza do nowego domku:multi::multi: To cudo ma już domek w Bytomiu . Wczoraj została dostarczona do nowej Pani. Domek okazał się super a mała nazywa się Luna . Ależ ona miała szczeście .:loveu: Pani Karolina jej nowa Pani jest nią zachwycona . Quote
mgie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 marlenka może zrobiłabyś listę który szczeniak zarezerwowany,który w domu? Bo trochę się już gubię. A na nowe zdjęcia nie ma szans ? Quote
marlenka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Szczeniaki niewiele się zmieniły - tak mi powiedziała Ala . Z tych z kartonów to tylko czarny piesek jest zarezerwowany - żaden inny . Quote
Recommended Posts