Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donacja napisał(a):
O rany, jaki wysyp tych szczeniorów... I co tu z nimi robić?

Oj Donacja nie wiem ludzie zamiast uśpić ślepe mioty to je "chodują " a później rozdają byle komu , bo im szkoda uśpić bo małe i bezbronne.

Nie będę wklejac fotek matki bo mało ona urodziwa jest hihi.
Zresztą fotki są brzydkie i ciemne bo już wieczór był jak robiłam .
Ale jest mała, ma krótkie łapki . Wygląda jak wilczurek na króciutkich łapkach .

Posted

marlenka musisz postarać się o dobre,jasne fotki. Szczeniaki już pewnie sporo urosły..za tydzień będą mogły pójść do adopcji to i chętnych będzie więcej.

te bokserkowate szczeniaki to już spore muszą być :roll:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
A miałam spytac, co z bokserowatymi? czy fundacja nie chce pomocy w ogładszaniu? jak to wygląda, jest z nimi kontakt?

Z tego co wiem napewno 1 sunia ta najmniejsza ma dom .

Dziś Basia i Barni umówi sie na wizytę przedadopcyjną z Panią z Zabrza.
pani chce adoptowac tego biało-czarnego pieska(mniejszego) Jeśli będzie wszsystko oki to trzeba będzie szuka~ć transportu.

Posted

[quote name='mgie']Widzę,że te bokserkowate szczeniaczki ogłasza też ktoś inny :cool3:

[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1990989_przepiekne_szczeniaczki_szukaja_nowych.html]Przepi

Posted

dostalam zapytanie o tego pierwszego pieska bialoczarnego z wąsikiem:
"witam!
czy można prosić o więcej zdjęć pierwszego pieska?
czy jest możliwość transportu?
pozdrawiam
marta"
są jakieś inne fotki czy tylko te??jak coś podaje maila [email protected] można do mnie wysłać...ale chyba i tak powiem by zadzwoniła bo tak najlepiej sie porozumie w jego sprawie

Posted

[quote name='sleepingbyday']tego z czarna głóką, słodziaka? to dawajcie znać, jka basia się odezwie.

Basia się odezwała , domek fajny , przyjazny , wszystko jest za.. ale jak wspomniałam wczesniej Ala się nie zgadza zeby szczenię jechało tak daleko :-( a szkoda

Posted

zapytałam Panią skąd jest i przesłałam zdjęcia te co są na wątku..zobaczymy co odpisze:)

edit:Pani jest z Krakowa,odpisalam ze peferowane domki z okolic Warszawy itp,ale powiedzialam ze oczywiscie zadzwonic mozna w jego sprawie..niby ma to zrobic..zobaczymy

Posted

anetek100 napisał(a):
zapytałam Panią skąd jest i przesłałam zdjęcia te co są na wątku..zobaczymy co odpisze:)

edit:Pani jest z Krakowa,odpisalam ze peferowane domki z okolic Warszawy itp,ale powiedzialam ze oczywiscie zadzwonic mozna w jego sprawie..niby ma to zrobic..zobaczymy

Dzwoniła ta Pani do mnie jednak niestety , Ala nie zgadza sie na wywiezienie szczeniąt tak daleko:shake:. Dlatego powiedziałam tej Pani że mogę pomóc jej poszukać szczeniaka blizej jej miejsca zamieszkania lub podac namiary do osób z jej rejonu. Ma się odezwać w co nie wierzę .
A domki z Warszawy jakoś nie dzwonią :mad:

Posted

dostalam kolejne zapytania z allegro.Jedna osoba pytala gdzie jest przytulisko,bo chcialaby adoptowac jakiegos pieska,wiec powiedzialam mniej wiecej gdzie ale wczesniej najlepiej sie skontaktowac telefonicznie...druga zapytala o wiek pieskow boksiowatych i czy maja odrobaczenia i szczepienie..odsylam do kontaktu tel.

Posted

marlenka napisał(a):

Perełka wyjeżdza do nowego domku:multi::multi:

To cudo ma już domek w Bytomiu . Wczoraj została dostarczona do nowej Pani.
Domek okazał się super a mała nazywa się Luna .
Ależ ona miała szczeście .:loveu:
Pani Karolina jej nowa Pani jest nią zachwycona .

Posted

marlenka może zrobiłabyś listę który szczeniak zarezerwowany,który w domu? Bo trochę się już gubię. A na nowe zdjęcia nie ma szans ?