Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozostaje jeszcze pokazywać maluchy chętnym na boguszyckie szczeniaczki.
Tamte to naprawdę mają chętnych na razie ..odpukać tfu tfu
Nawet z okolic Szczecina

będę maluchy proponować:thumbs:

Posted

No narazie cisza . nagrywamy jednego szczeniaczka na śląsk ( a jednak) ale czekam co z tego wyjdzie Pan Henio :evil_lol: ma się odezwać . Wczoraj mu wysłaąłm więcej zdjec suni i zobaczymy co z tego wjdzie . Zostają jeszcze conajmniej 2

• 2 weeks later...
Posted

mgie czy moglabys zrobic allegro wyroznione /zwroce koszty/,pani ala bardzo prosi o domy dla szczeniakow -chyba nawet ten krakow by dostal tym razem szczeniaka.przez te szczeniaki nie ma czasu na zalatwienie sprawy bokserki dzikiej ktora znowu bedzie lada miesiac miala szczeniaki ani kastracja asika nie posuwa sie do przodu ,ani sterylki 5 suk

Posted

Na stronie 12 w tytułach do zdjęć uzupełniłam które są do adopcji a które mają dom . Została 1 sunia i 2 pieski niesety Pan z Gołkowa zrezygnował ze szczeniaka . Potrzebne jest ful ogłoszeń Mgie czy ogłoszenia sa aktualne??? Ala dostaje szału z maluchami . Teraz zgadza się na adopcje wszędzie byle by domy były fajne .

Posted

Ogłoszenia aktualne,ale wiadomo lepiej odnowić. (co za chwilę uczynię )
Szkoda,że dopiero teraz p.Ala wyraziła zgodę na adopcje do innych miast...
Szczeniaki są już duże i (no może po za Czesiem) urodą się nie wyróżniają z tłumu ...

Posted

jest jak jest -ten syndrom jest u wiekszosci kobiet ktore znam prowadzacych prywatne przytuliska,gdzie indziej jest gorzej.jak potrzeba za wyroznienie ogloszen to zwroce ci bo przez te szczeniaki nie mozna pomoc 2 innym psom

Posted

Przed samym wyjazdem dostałam dwa zapytania: jedno o Czesia a drugie o Pedra, napisałam tym ludzim żeby dzwonili na Twój nr Marlenka,czy nikt nie dzwonił? Zapytania były z Krakowa bo ja cały czas tam tez ogłaszam szczeniaczki, bo nawet nie wiedziałam że p. Ala się na inne miasta nie zgadzała.

Posted

tula napisał(a):
Przed samym wyjazdem dostałam dwa zapytania: jedno o Czesia a drugie o Pedra, napisałam tym ludzim żeby dzwonili na Twój nr Marlenka,czy nikt nie dzwonił? Zapytania były z Krakowa bo ja cały czas tam tez ogłaszam szczeniaczki, bo nawet nie wiedziałam że p. Ala się na inne miasta nie zgadzała.

Dzwonili ale zrezygnowali bo chcieli pieski zobaczyć "na żywca" .:mad:

Posted

Mała pomyłka w tytule.powinno być 2 pieski i 1sunia :cool3:[/quote]

Bo tak było ale niestety sytuacja uległa zmianie nawet SBD założycielka wątku nie wie o tym hihihi.

Posted

a telefony czyje sa podane-bo na numer stacjonarny trzeba pisac uwage dlugo dzwonic /pani ala musi przedrzec sie przez psy/,ma teraz komorke ,moge
wziac numer jesli przepraszam nie za pozno obudzilam sie z tymi uwagami

Posted

mtf zalesie napisał(a):
to lepiej chyba bo przez 7 psow przedziera sie szybciej niz przez 48

7???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nic o tylu nie wiem czyzbyś szykowała dla mnie kolejnego tymczasa???:evil_lol:

Posted

mtf zalesie napisał(a):
nie szykuje tylko tak strzelilam -tzn.mam pisac 6

A ja myślałam że masz dla mnie jakąs niespodziankę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Myślę ze mój Tadeusz by sie cieszył , on lubi jak nie musi czekać na obiad bo najpierw psy muszą dostać jeść:evil_lol: