sleepingbyday Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 jak był nawał telefonów, to były za małe. a teraz cisza.. no nic, tzreba odnawiac ogłoszenia i tyle... Quote
mgie Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Pozostaje jeszcze pokazywać maluchy chętnym na boguszyckie szczeniaczki. Tamte to naprawdę mają chętnych na razie ..odpukać tfu tfu Nawet z okolic Szczecina będę maluchy proponować:thumbs: Quote
mgie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jaka tu ciiiszaaaa...... Pewnie nic się nie zmieniło w sprawie szczylków.... Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No narazie cisza . nagrywamy jednego szczeniaczka na śląsk ( a jednak) ale czekam co z tego wyjdzie Pan Henio :evil_lol: ma się odezwać . Wczoraj mu wysłaąłm więcej zdjec suni i zobaczymy co z tego wjdzie . Zostają jeszcze conajmniej 2 Quote
marlenka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 mgie napisał(a):No to wszystko w rękach Pana Henia :grins: Oj jak się Pan Henio nakręci to gada i gada i opowiada , ale to dobrze , lepszy taki niz jakis mruk Quote
mtf zalesie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 mgie czy moglabys zrobic allegro wyroznione /zwroce koszty/,pani ala bardzo prosi o domy dla szczeniakow -chyba nawet ten krakow by dostal tym razem szczeniaka.przez te szczeniaki nie ma czasu na zalatwienie sprawy bokserki dzikiej ktora znowu bedzie lada miesiac miala szczeniaki ani kastracja asika nie posuwa sie do przodu ,ani sterylki 5 suk Quote
mtf zalesie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 pogubilam sie w tych szczeniakach- ktore sa do oddania -jesli marlenka jest lepiej zorientowana moze podpisac pod zdjeciami na poczatku ktore maja ds Quote
marlenka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Na stronie 12 w tytułach do zdjęć uzupełniłam które są do adopcji a które mają dom . Została 1 sunia i 2 pieski niesety Pan z Gołkowa zrezygnował ze szczeniaka . Potrzebne jest ful ogłoszeń Mgie czy ogłoszenia sa aktualne??? Ala dostaje szału z maluchami . Teraz zgadza się na adopcje wszędzie byle by domy były fajne . Quote
mgie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ogłoszenia aktualne,ale wiadomo lepiej odnowić. (co za chwilę uczynię ) Szkoda,że dopiero teraz p.Ala wyraziła zgodę na adopcje do innych miast... Szczeniaki są już duże i (no może po za Czesiem) urodą się nie wyróżniają z tłumu ... Quote
mtf zalesie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jest jak jest -ten syndrom jest u wiekszosci kobiet ktore znam prowadzacych prywatne przytuliska,gdzie indziej jest gorzej.jak potrzeba za wyroznienie ogloszen to zwroce ci bo przez te szczeniaki nie mozna pomoc 2 innym psom Quote
mgie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja allegro nie robię,więc kasy na wyróżnienie nie potrzeba. Właśnie..kto robił allegro? może je warto wyróżnić. Quote
tula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Przed samym wyjazdem dostałam dwa zapytania: jedno o Czesia a drugie o Pedra, napisałam tym ludzim żeby dzwonili na Twój nr Marlenka,czy nikt nie dzwonił? Zapytania były z Krakowa bo ja cały czas tam tez ogłaszam szczeniaczki, bo nawet nie wiedziałam że p. Ala się na inne miasta nie zgadzała. Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 tula napisał(a):Przed samym wyjazdem dostałam dwa zapytania: jedno o Czesia a drugie o Pedra, napisałam tym ludzim żeby dzwonili na Twój nr Marlenka,czy nikt nie dzwonił? Zapytania były z Krakowa bo ja cały czas tam tez ogłaszam szczeniaczki, bo nawet nie wiedziałam że p. Ala się na inne miasta nie zgadzała. Dzwonili ale zrezygnowali bo chcieli pieski zobaczyć "na żywca" .:mad: Quote
tula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 to se przyjechać mogli.. ja po powrocie też znowu będę ogłaszać maluchy bo tu internet mi bardzo słabo działa. Quote
mgie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Na razie maluchy na alegratce. Oglądalność już jest:razz: Sunia 10tygodniowy szczeniak. Malutka,czarno-podpalana sunia.WARKA Pedro 10tygodniowy sliczny szczeniak Pedro ;) szuka domu. WARKA Czesio Malutki,puszysty z charakterystycznym wąsem szczeniak Czesio Mała pomyłka w tytule.powinno być 2 pieski i 1sunia :cool3: Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mała pomyłka w tytule.powinno być 2 pieski i 1sunia :cool3:[/quote] Bo tak było ale niestety sytuacja uległa zmianie nawet SBD założycielka wątku nie wie o tym hihihi. Quote
mgie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 chyba,że tak :cool3: To nawet lepiej....na suczki jest chyba mniej chętnych. Quote
mtf zalesie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 a telefony czyje sa podane-bo na numer stacjonarny trzeba pisac uwage dlugo dzwonic /pani ala musi przedrzec sie przez psy/,ma teraz komorke ,moge wziac numer jesli przepraszam nie za pozno obudzilam sie z tymi uwagami Quote
mgie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Telefon podawałam na marlenka, ale zawsze mogę zmienić. Quote
mtf zalesie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 to lepiej chyba bo przez 7 psow przedziera sie szybciej niz przez 48 Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mtf zalesie napisał(a):to lepiej chyba bo przez 7 psow przedziera sie szybciej niz przez 48 7???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nic o tylu nie wiem czyzbyś szykowała dla mnie kolejnego tymczasa???:evil_lol: Quote
mtf zalesie Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 nie szykuje tylko tak strzelilam -tzn.mam pisac 6 Quote
marlenka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mtf zalesie napisał(a):nie szykuje tylko tak strzelilam -tzn.mam pisac 6 A ja myślałam że masz dla mnie jakąs niespodziankę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę ze mój Tadeusz by sie cieszył , on lubi jak nie musi czekać na obiad bo najpierw psy muszą dostać jeść:evil_lol: Quote
Recommended Posts