Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetek100 napisał(a):
to z boksiowatymi poki co sie wstrzymam jesli chodzi o allegro ale jak cos raz dwa i myknę:)...

Anetek zrób im allegro .:loveu::loveu::loveu:
Bo nie mają ja to już się gubię co jest a co nie ma:oops:

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ahaaaaaaa... teraz wszystko jasne:lol:

A widziałam te jtr boguszyckie,widziałam :cool3: Taki rudasek mi się podoba z tej rodzinki jrterierowej

Posted

Chandler napisał(a):
Ma fazę, bo będzie wątek prawiejtr z Boguszyc zakładała :cool3: i Ją teraz jtr prześladują...

A szczeniaki fajne są, ciekawe, jakie psiaki z nich wyrosną...

niestety nie dostałam opisów na razie.

cziłała mieszana z jrt :crazyeye:. zaciekłość jrt i szczekliwość cziłały. strrrrach sie bać :diabloti:

marlenka, jak wygląda sytuacja ze szczeniorami. czy któreś sa zaklepane?
co się dzieje z tymi zabranymi przez fundację, wiesz?
a wiesz, czy sa jakieś plany co do boksi? ona zaraz znów zaciąży....

Posted

Szczeniory są zabrane przez fundację , ale ogłaszać trzeba . Z tych maluchów jest zaklepany narazie tylko czarny piesek. Reszta jest do adopcji-kto chętny??

A co do boksi to ludzie z fundacji próbowali ją w tym lesie odnaleźć ale nie ma szans:-( Ona jest dzika ma jakiś sznurek na szyi , no nie wiadomo co z nią będzie :shake::shake:
Pani Maria próbuje załatwić duza klatkę łapkę . W taką napewno by się złapała. Może wiecie kto ma wielką klatkę tak żeby Boksia mogła do niej wejść bez problemu . Bo ta klatka od psiego Anioła jest zdecydowanie za mała , Boski się na pupie zamyka i ona tyłem wyłazi.

Poza ciążą to sunia może mieć jeszcze inny problem. Na szyi ma jakiś sznurek który jej się zacisnął i moze jej sie wrastać.:placz:

Popytajcie może gdzieś jest taka duża klatka żeby złapać tą bidę

Posted

Słuchajcie dziś mam goracą linię z telefonami jeśli chodzi o pieski od Ali :multi:
Ogłoszenia działają:crazyeye: ..... ale jest jeden problem .... ludzie nie za bardzo chca czekać na te psiaki długo :shake:, a w sumie to nie wiadomo kiedy one będą mogły iść do domków. W niedzielę Ala mówiła ze około 2 tygodni a najlepiej 3 tygodni. I powodzeniem cieszy się tylko jeden szczeniak ( zgadnijcie który)
Ja wiem ze jak ludzie będa chcieli to poczekają , ale tak przykro słyszec " acha za około 2 tygodnie- no to ja zobacze jak nie znajdę szczeniaczka to zadzwonię" i tak jest prawie za każdym razem jak dzwoni mi telefon.

Posted

łódź to pikus, jak zadzwoni rzeszów będziemy sie martwić....

niech dzwonią za 2 tygodnie, niemniej jednak wizyta ma być, może być teraz.

co do transportu - ja zawsze mówię, że z drugiego końca polski sie psy czasem wozi, że wspólnymi siłami kombinujemy, jak pies dojedzie do domu. i ze będziemy się zastanawiac, jka obydwie strony sie upewnia, pies ma dom.

Posted

Przyszedł mail....znowu Łódź

Od: [email protected] Witam, przeczytałam właśnie ogłoszenie na gumtree.pl jestem zainteresowana szczeniaczkiem (samcem). Czy mogliby Państwo przesłać więcej zdjęć szczeniaków na moj e-mail? Mam jeszcze pytanie. Czy istniałaby możliwość odebrania szczeniaka w Łódź? Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Posted

Już rozmawiałam z tą Panią . Dzwnoiła do mnie. Następna sie bedze zastanawiać :angryy: Chyba ze to jakas inna , ale mówiła ze wysłała maila więc sądzę że to ta.

Posted

Zastanawiają się pewnie przez ten czas odbioru ...do tego czasu pewnie jeszcze wiele ogłoszeń się pojawi i wybiorą innego szczeniaka ..

Grunt,że telefony się rozdzwoniły. Któryś musi być odpowiedzialny...

Posted

no, ale wiecie, nie dziwię się ....

jakby żaden zakochany fan sie nie objawił, to zrobimy nowe foty, jka bachory będa do adocpji i wrzucimy jeszcze raz ogłoszniea.
tylko jednego nie rozumiem - dlaczego one nie są do adopcji? przeciez mają regulaminowe 8 tygodni....

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no, ale wiecie, nie dziwię się ....

jakby żaden zakochany fan sie nie objawił, to zrobimy nowe foty, jka bachory będa do adocpji i wrzucimy jeszcze raz ogłoszniea.
tylko jednego nie rozumiem - dlaczego one nie są do adopcji? przeciez mają regulaminowe 8 tygodni....

Bo Ala jeszcze im nie daje za bardzo nic poza mlekiem i kaszkami , mi sie wydaję że można już je oddawać i karmić czymś innym , ale wiesz......

Posted

nie, 8 nie mają - własnie rozmawiałam zalą. podrzucone do niej jako ok 4 tygodniowe, to teraz jakieś 6 tygodni, tak? ala mówi, ze jeszcze ze dwa tygodnie. no i tzreba pierwsze szczepienie i drugie odrobaczanie załatwić...

Posted

Słuchajcie w Warce na osiedlu oszczeniła się sunia , jedna dziewczyna ( dorosła) zaopiekowała się psiakmi jeden juz znalazł dom - oczywiście wzieła sobie go Pani ot tak po prostu . Sunia z maluchem została zabrana przez rakarza - ale dzis po interwencji opiekunki psów - zostanie przywieziona do Warki . Ania zabiera sunię i 2 maluchy do siebie . Była u mnie z pieskiem (po wizycie u weta- jest po 1 odrobaczeniu) i zrobiłam mu zdjęcie.
Jeszcze czekamy na powrót suni z córką . Mama maluchów jeśli nikt jej nie adoptuje prawdopodobnie zostanie u Ani (oczywiście ją wysterylizują )
Nie zakładałam osobnego wątku na te szczeniaki bo juz się i tak gubię . Możemy jeszcze tego malucha dołączyć do ogłoszeń:cool3:
Mgie - możemy plisssssssssssssssssssssssss

Maksik wczoraj poszedł do domku :)))))

Zaraz dam zdjęcia chłopca - mama z dziewczynką w innym terminie.
Chłopczyk wygląda że będzie średnim psem , ale mama podobno jest do kolan.
Dobra a teraz zdjęcie.

i jeszcze jedno

A tu siusiamy u Marlenki w pracy na podłogę

i ostatnie

Posted

Zapomniałam dodać że maluchy mają 4 tygodnie(psiak zabrany od matki podobno czuje sie dobrze i jest wszystko ok mimo ze tak wcześnie został wziety)

Ten ze zdjęcia ma juz taaaaaaaaaakie ostre zęby że może robić za maszynkę do przekłuwania uszu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jak one maja 4 tygodnie, to ten piesek chyba będzie duży?

i jeszcze nie powinno się oddawać tego jednego,za wczesnie na odstawienie od cyca...

alre poza tym - zgroza. wakacje idą, wesoło nie będzie. siąść i płakać...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak one maja 4 tygodnie, to ten piesek chyba będzie duży?

i jeszcze nie powinno się oddawać tego jednego,za wczesnie na odstawienie od cyca...

alre poza tym - zgroza. wakacje idą, wesoło nie będzie. siąść i płakać...

Rycz mała , rycz .....:diabloti:
I tak Ci to nic nie da

Posted

Czy ktoś wogóle tu zagląda???? :mad:

Z ogłoszeń juz się nikt nie odzywa :placz:. Może podjechać w sobotę do ali po nowe fotki co??? I zobacze te śliczne kluseczki :loveu::loveu:
Może się troszkę zmieniły szczeniory.
I ogłaszać z nowymi zdjęciami ???