Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Kto jest na dogo z tamtych okolic?

Mgie co to za zmiany na Twoim profilu :-o:-o:-o:-o:-o:-o

Z okolic to ja i Tula . Ale wiem że Marzenuś jeździ w tamte okolice . Ja nie mogę naprawdę w najbliższym czasie jechać nawet miałam do Boguszyc z Donacją wyruszyć i chyba nici z tego będą , bo nie mogę kolejnego wekendu na psy poświecic bo mnie teściowa zabije :evil_lol: a teściowej podpaść to łoooooo:angryy:

Posted

Ja od trzech lat odkąd urodziły się moje bliźniaki jestem raczej uziemiona, jak jeźdżę w kierunku Warszawy to tylko do Centrum Zdrowia Dziecka z synem, nawet do naszego radomskiego schroniska nie jeżdżę bo moje życie to ciągła rehabilitacja dziecka, dlatego też nie mam jak pojechac i zdjęć porobić.

Posted

To pozostaje tylko nadzieja w mtf i marzenuś . Kurcze w sobotę nie było czasu na robienie zdjęc jak zabierałam Pedra, a szkoda wielka . Teraz dni krótkie to tylko wekendy zostaja

Posted

marzenus miala jechac w zeszla niedziele ale zachorowala,ja na razie sie nie wybieram i szkoda jechac tylko z powodu zdjecia wole wplacic na psy niz na benzyne tylko w tym celu.pani ala czy znajoma robila zdjcia komorka i chciala mi przeslac /chodzilo wtedy o innego psa/tylko ja ciemna jestem w tej materii wiec moze komus obeznanemu moglaby wyslac jak ogarnie sie ze sterylka aborcyjna wrzuconej ciezarnej suczki.za tydzien licze ze marzenus bedzie jechala do babci i zrobi jak przedtem nic sie nie trafi.

• 4 weeks later...
Posted

sleepingbyday napisał(a):
serio? o rety, oby, oby!!! to juz najwyższy czas, dzieciństwo w przytulisku, a juz dawno powinien królowac na salonach.

Oj salony moga byc dobra , kciki zacislać a ja dam znać wieczorem nie kraczmy za wczasu

Posted

tula napisał(a):
Kciuki zaciśnięte:thumbs:oby się udało.
Marlenka a udało Ci sie znaleźć dom dla tej suni co Ci ją w Metrze wydrukowali?

Sara w niedzile ma jechać do nowego domu :multi::multi::multi:
Tula a ja mam 3 szczeniory jeszcze na dt i za groma nie mogę żeby w metrze druknęli , :placz:

Posted

Ogłaszaj Marlenka codziennie tak jak Ci mówiłam, możesz nawet dwa razy dziennie jak masz czas (oprócz piatku i soboty bo w weekend nie drukują). Ja niestety nie mogę teraz pomóc bo ogłaszam ponda 20 zwierzaków i się nie wyrabiam, a przedwczoraj wyciągnęłam ze studzienki szczeniaczka, jakieś bydle go tam wrzuciło.I teraz jest u mnie i też muszę mu szybko znaleźć dom. Mi w ciągu ostatnich dwóch tygodni wydrukowali trzy psiaki i dwa kotki więc trzeba cały czas próbować:cool3:
Bardzo się cieszę że udało Ci się znaleźć dobry dom Sary:multi:

Posted

tula napisał(a):
Ogłaszaj Marlenka codziennie tak jak Ci mówiłam, możesz nawet dwa razy dziennie jak masz czas (oprócz piatku i soboty bo w weekend nie drukują). Ja niestety nie mogę teraz pomóc bo ogłaszam ponda 20 zwierzaków i się nie wyrabiam, a przedwczoraj wyciągnęłam ze studzienki szczeniaczka, jakieś bydle go tam wrzuciło.I teraz jest u mnie i też muszę mu szybko znaleźć dom. Mi w ciągu ostatnich dwóch tygodni wydrukowali trzy psiaki i dwa kotki więc trzeba cały czas próbować:cool3:
Bardzo się cieszę że udało Ci się znaleźć dobry dom Sary:multi:

Tula to pewnie przez Twoje zwierzaki nie drukuja moich :mad::evil_lol:

Posted

Marzenuś napisał(a):
I? Czesiulek już w nowym domku?

Niesety nie , Pani co przyjechała go zobaczyć nie wzięła go . Bo on niby przestraszony był - no mógł być jak obca baba go oglądała :evil_lol: Trudno ogłaszamy go dalej

Posted

Przy mnie i TZ Czesiulek też był wystraszony. No nie ma się co dziwić, za wielu ludzi nie ogląda. Ale jak później ganiał z Bubą to był super psiak. Szkoda, że ludzie patrzą na takie szczegóły w negatywnej kwestii. Przecież ten psiak nie jest na salonach tylko jednym z wielu. Ma prawo być "inny". A to babsko mogło mu dać szanse.
Ale w sumie to i dobrze, skoro takie coś zdedycodowało o zmianie postanowienia to babka mało zachęcająca musiała być :)

Posted

[quote name='marlenka']Czesio pojechał do nowego domku:multi: i jeszcze pojechała Fizia od Ali :multi:. Została Buba - sunia szczeniak zabrany z Warki , też trzeba ją ogłaszac póki młodziutka

Uff... wreszcie
Trwało to od czerwca ale w końcu się udało. Ciesze się niezmiernie. :multi: