marlenka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 mgie napisał(a):Kto jest na dogo z tamtych okolic? Mgie co to za zmiany na Twoim profilu :-o:-o:-o:-o:-o:-o Z okolic to ja i Tula . Ale wiem że Marzenuś jeździ w tamte okolice . Ja nie mogę naprawdę w najbliższym czasie jechać nawet miałam do Boguszyc z Donacją wyruszyć i chyba nici z tego będą , bo nie mogę kolejnego wekendu na psy poświecic bo mnie teściowa zabije :evil_lol: a teściowej podpaść to łoooooo:angryy: Quote
mgie Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jakie zmiany? Tylko avek:grins: W takim razie musisz do niej napisać. Teściowej lepiej nie podpaść.;) Quote
tula Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja od trzech lat odkąd urodziły się moje bliźniaki jestem raczej uziemiona, jak jeźdżę w kierunku Warszawy to tylko do Centrum Zdrowia Dziecka z synem, nawet do naszego radomskiego schroniska nie jeżdżę bo moje życie to ciągła rehabilitacja dziecka, dlatego też nie mam jak pojechac i zdjęć porobić. Quote
marlenka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To pozostaje tylko nadzieja w mtf i marzenuś . Kurcze w sobotę nie było czasu na robienie zdjęc jak zabierałam Pedra, a szkoda wielka . Teraz dni krótkie to tylko wekendy zostaja Quote
mtf zalesie Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 marzenus miala jechac w zeszla niedziele ale zachorowala,ja na razie sie nie wybieram i szkoda jechac tylko z powodu zdjecia wole wplacic na psy niz na benzyne tylko w tym celu.pani ala czy znajoma robila zdjcia komorka i chciala mi przeslac /chodzilo wtedy o innego psa/tylko ja ciemna jestem w tej materii wiec moze komus obeznanemu moglaby wyslac jak ogarnie sie ze sterylka aborcyjna wrzuconej ciezarnej suczki.za tydzien licze ze marzenus bedzie jechala do babci i zrobi jak przedtem nic sie nie trafi. Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 SBD wróci to ją poprosze zeby wkleiła na 1 stronę zdjęcia cześka bo on taki uroczy facet jest . Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja nie chcę zapeszac ale dzis Czesio bedzie miał gosci i moze pojedzie do domku , wieczorek sie okaże . Trzymajcie mocno kciuki . Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 serio? o rety, oby, oby!!! to juz najwyższy czas, dzieciństwo w przytulisku, a juz dawno powinien królowac na salonach. Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):serio? o rety, oby, oby!!! to juz najwyższy czas, dzieciństwo w przytulisku, a juz dawno powinien królowac na salonach. Oj salony moga byc dobra , kciki zacislać a ja dam znać wieczorem nie kraczmy za wczasu Quote
tula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kciuki zaciśnięte:thumbs:oby się udało. Marlenka a udało Ci sie znaleźć dom dla tej suni co Ci ją w Metrze wydrukowali? Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 tula napisał(a):Kciuki zaciśnięte:thumbs:oby się udało. Marlenka a udało Ci sie znaleźć dom dla tej suni co Ci ją w Metrze wydrukowali? Sara w niedzile ma jechać do nowego domu :multi::multi::multi: Tula a ja mam 3 szczeniory jeszcze na dt i za groma nie mogę żeby w metrze druknęli , :placz: Quote
tula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ogłaszaj Marlenka codziennie tak jak Ci mówiłam, możesz nawet dwa razy dziennie jak masz czas (oprócz piatku i soboty bo w weekend nie drukują). Ja niestety nie mogę teraz pomóc bo ogłaszam ponda 20 zwierzaków i się nie wyrabiam, a przedwczoraj wyciągnęłam ze studzienki szczeniaczka, jakieś bydle go tam wrzuciło.I teraz jest u mnie i też muszę mu szybko znaleźć dom. Mi w ciągu ostatnich dwóch tygodni wydrukowali trzy psiaki i dwa kotki więc trzeba cały czas próbować:cool3: Bardzo się cieszę że udało Ci się znaleźć dobry dom Sary:multi: Quote
marlenka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 tula napisał(a):Ogłaszaj Marlenka codziennie tak jak Ci mówiłam, możesz nawet dwa razy dziennie jak masz czas (oprócz piatku i soboty bo w weekend nie drukują). Ja niestety nie mogę teraz pomóc bo ogłaszam ponda 20 zwierzaków i się nie wyrabiam, a przedwczoraj wyciągnęłam ze studzienki szczeniaczka, jakieś bydle go tam wrzuciło.I teraz jest u mnie i też muszę mu szybko znaleźć dom. Mi w ciągu ostatnich dwóch tygodni wydrukowali trzy psiaki i dwa kotki więc trzeba cały czas próbować:cool3: Bardzo się cieszę że udało Ci się znaleźć dobry dom Sary:multi: Tula to pewnie przez Twoje zwierzaki nie drukuja moich :mad::evil_lol: Quote
marlenka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Marzenuś napisał(a):I? Czesiulek już w nowym domku? Niesety nie , Pani co przyjechała go zobaczyć nie wzięła go . Bo on niby przestraszony był - no mógł być jak obca baba go oglądała :evil_lol: Trudno ogłaszamy go dalej Quote
tula Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ale nowe fotki by się bardzo przydały bo on pewnie podrósł. Quote
tula Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dzięki Marlenka, ślepota ze mnie:lol:, ale on fajowy, jakie ma śmieszne uszka:loveu: Quote
Marzenuś Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przy mnie i TZ Czesiulek też był wystraszony. No nie ma się co dziwić, za wielu ludzi nie ogląda. Ale jak później ganiał z Bubą to był super psiak. Szkoda, że ludzie patrzą na takie szczegóły w negatywnej kwestii. Przecież ten psiak nie jest na salonach tylko jednym z wielu. Ma prawo być "inny". A to babsko mogło mu dać szanse. Ale w sumie to i dobrze, skoro takie coś zdedycodowało o zmianie postanowienia to babka mało zachęcająca musiała być :) Quote
mtf zalesie Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 zrozmawialam dzisiaj i podobno ci sami ludzie wracaja znowu dzisiaj do czesia z druga wizyta Quote
Marzenuś Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Sie namyślają jakby myślenie bolało... Quote
marlenka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Czesio pojechał do nowego domku:multi: i jeszcze pojechała Fizia od Ali :multi:. Została Buba - sunia szczeniak zabrany z Warki , też trzeba ją ogłaszac póki młodziutka Quote
mgie Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='marlenka']Czesio pojechał do nowego domku:multi: i jeszcze pojechała Fizia od Ali :multi:. Została Buba - sunia szczeniak zabrany z Warki , też trzeba ją ogłaszac póki młodziutka Uff... wreszcie Trwało to od czerwca ale w końcu się udało. Ciesze się niezmiernie. :multi: Quote
Marzenuś Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Uoooo. Razem z Cześkiem? Do tego samego domku? Quote
Recommended Posts