mgie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jakoś nie chce mi się wierzyć,że szczeniak 5 tyg wygląda tak jak 7,8 :cool3: ale nic... . Aktualnie ogłoszenia z tymi foto. Quote
marlenka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 mgie napisał(a):Jakoś nie chce mi się wierzyć,że szczeniak 5 tyg wygląda tak jak 7,8 :cool3: ale nic... . Aktualnie ogłoszenia z tymi foto. Mgie kobietko jak się czepiasz . Postaram się ale w napewno nie dzis bo mi dziś mąż fure będzie robił , jak zrobi hamulce to pojadę . Quote
mgie Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czepiam się w słusznej sprawie Chyba każdemu zależy na wyadoptowaniu szczylków :eviltong: Quote
marlenka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czepiaj się - jak mają szybko znaleźć domki to się czepiaj . :loveu::loveu: Zniosę wszystko Quote
marlenka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Narazie chętnych brak . Od wczoraj ni mogę się dodzwonić do Ali - pewnie znowu ma uszkodzony telefon po burzy. Jeden psiak już może jechać do domu. Tylko muszę się z Alą skontaktować Quote
mgie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Teraz zrobiona alegratka: 7 tygodniowe szczeniaczki szukają domów. RÓZNE UMASZCZENIA Quote
marlenka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Jutro jadę do Ali więc będą nowe zdjęcia szczylków , słuchajcie PILNIE potrzebne Dt dla maluchów , czy ktoś może wziąc szczylki do siebie ??? Chocby pojedyńczo , Ala juz ma dosyc , maluchy nie mogą być z dorosłymi psami i Ala już nie daje rady ze wszystkim. Może jest ktoś kto może zaoferować DT maluchom????? Nie dodzwoniłam się dziś do Pana który ma wziąc jednego pieska , bo bym jutro już jednego zabrała. Jeszcze jest Pan z Siedlec który Bardzo chce szczeniaka , wyślę mu zdjęcia suni w poniedziałek i jak się zdecyduje to będziemy szukać osoby z Siedlec na wizytę przedadopcyjną -może warto się rozejrzeć za taką osbobą żeby ewentualnie ludzie nie czekali bardzo długo - wiecie jak to się później kończy . Mgie Ciebie będe prosiłą o zmianę fotek w ogłoszeniach ;) Zdjęcia wkleje w poniedziałek bo mam utrudniony dostęp do neta:angryy: Jakby co to gdzieś podany jest do mnie numer telefonu . Quote
mgie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 marlenka napisał(a): Mgie Ciebie będe prosiłą o zmianę fotek w ogłoszeniach ;) . nie ma problemu. Jestem na to gotowa już od paru tygodni;) Quote
marlenka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mam zdjęcia -jutro wrzucę . Maluchy urosły i sa takie słodkie , jak najszybciej musza znaleźc domki. Ja mam jeden domek na oku i go będę pilnowac . Quote
mgie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 To super! Jak już je teraz można wydawać powinno być więcej chętnych. Szybko znajdą domy:lol: Quote
marlenka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 To jest ulubieniec wszystkich dzwoniących niestety bez rezultatu:angryy: Zobaczcie jaki jest słodki :loveu::loveu: A Tutaj było mizianko :lol: Wszysktie pieszcznoty były przezemnie wymuszone niestety Tutaj widać jaki jest puszysty Quote
marlenka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ciężko było zrobic zdjęcia tym dzieciaczkom strasznie ruchliwe:diabloti: Jaki pies był śpiący , ziewał i ziewał :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 marlenka, mówiłas, ż ekiepsko ci wyszły te zdjęcia, a jest przeciwnie, wystarczy, widac wszystko, bardzo dobre fotki jak na ruchliwe dzieciate owsiki :p Quote
mgie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Popieram,zdjęcia są super. Przed południem powinny być ogłoszenia. Quote
marlenka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Zdjec jest fuul , ale takich nadajacych się do ujawnienia nadaje sie niewiele. Odezwał się ten Pan od pieska więc podam tylko Ali do niego telefon zeby sobie z nim pogadała i jak będzie oki to piesek jedzie do domu (Pedro) i wysłałam do tego Pana do Siedlec zdjecia tej ostatniej suni i czekam od niego na telefon . Trzeba szybko znależc domki psiakom. Quote
marlenka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Pilnie potrzebna osoba na wizytę przedadpcyjną w Siedlcach !!!!!! Znacie kogoś ???? Quote
sleepingbyday Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ZMIENIŁAM TYTUŁ. I ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/forum/f99/surreal-audrey-dalmatynczykowe-kropki-na-kolczykach-inne-innosci-tez-do-20-vii-142040/ A CO, MÓJ WĄTEK, TO MOGE WRZUCIC REKLAMĘ :evil_lol: Quote
mgie Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Mapa pomocy dogo http://www.dogomania.pl/forum/f28/blyskawiczna-mapa-dogo-http-mapapomocy-dogomania-pl-rejestrujcie-sie-27419/ Quote
marlenka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Już znalazłam Gallero podjedzie tam , bardzo mu dziękuję za pomoc:loveu: Quote
Recommended Posts