Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Jakoś nie chce mi się wierzyć,że szczeniak 5 tyg wygląda tak jak 7,8 :cool3: ale nic... . Aktualnie ogłoszenia z tymi foto.

Mgie kobietko jak się czepiasz . Postaram się ale w napewno nie dzis bo mi dziś mąż fure będzie robił , jak zrobi hamulce to pojadę .

Posted

Narazie chętnych brak . Od wczoraj ni mogę się dodzwonić do Ali - pewnie znowu ma uszkodzony telefon po burzy. Jeden psiak już może jechać do domu. Tylko muszę się z Alą skontaktować

Posted

Jutro jadę do Ali więc będą nowe zdjęcia szczylków , słuchajcie PILNIE potrzebne Dt dla maluchów , czy ktoś może wziąc szczylki do siebie ??? Chocby pojedyńczo , Ala juz ma dosyc , maluchy nie mogą być z dorosłymi psami i Ala już nie daje rady ze wszystkim. Może jest ktoś kto może zaoferować DT maluchom????? Nie dodzwoniłam się dziś do Pana który ma wziąc jednego pieska , bo bym jutro już jednego zabrała. Jeszcze jest Pan z Siedlec który Bardzo chce szczeniaka , wyślę mu zdjęcia suni w poniedziałek i jak się zdecyduje to będziemy szukać osoby z Siedlec na wizytę przedadopcyjną -może warto się rozejrzeć za taką osbobą żeby ewentualnie ludzie nie czekali bardzo długo - wiecie jak to się później kończy .
Mgie Ciebie będe prosiłą o zmianę fotek w ogłoszeniach ;)

Zdjęcia wkleje w poniedziałek bo mam utrudniony dostęp do neta:angryy:
Jakby co to gdzieś podany jest do mnie numer telefonu .

Posted

marlenka napisał(a):

Mgie Ciebie będe prosiłą o zmianę fotek w ogłoszeniach ;)

.

nie ma problemu.
Jestem na to gotowa już od paru tygodni;)

Posted

To jest ulubieniec wszystkich dzwoniących niestety bez rezultatu:angryy:

Zobaczcie jaki jest słodki :loveu::loveu:

A Tutaj było mizianko :lol:

Wszysktie pieszcznoty były przezemnie wymuszone niestety

Tutaj widać jaki jest puszysty

Posted

Zdjec jest fuul , ale takich nadajacych się do ujawnienia nadaje sie niewiele. Odezwał się ten Pan od pieska więc podam tylko Ali do niego telefon zeby sobie z nim pogadała i jak będzie oki to piesek jedzie do domu (Pedro) i wysłałam do tego Pana do Siedlec zdjecia tej ostatniej suni i czekam od niego na telefon . Trzeba szybko znależc domki psiakom.