Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piromanka, teraz nie dam rady, bo się zjedzą jak tam wejdę, uwierz mi :( Jak ich rozsadzą- to sie da.
Tylko w ten weekend nie pojadę do schronu na pewno, nie mogę :(

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ?
masz pomysł? :(
miejsce u Gajowej jest i na nas czeka, jest 100 zł nadpłaconych, bo ludzie od adoptowanej Neli zostawili.
Transportu nie ma. Kasy na dalszy pobyt niet.
i co ja mam zrobic? :(

Posted

[quote name='idusiek']jak ?
masz pomysł? :(
miejsce u Gajowej jest i na nas czeka, jest 100 zł nadpłaconych, bo ludzie od adoptowanej Neli zostawili.
Transportu nie ma. Kasy na dalszy pobyt niet.
i co ja mam zrobic? :(

Allegro cegiełkowe, bazarki, prośby o wpłaty.
Ja tak robię z wyjątkiem allegra cegiełkowego, chociaż na Marleja pod opieką Gusi było.
Deklaracje na pobyt któregoś z nich u Gajowej.
Widzę tu parę chętnych osoób do pomocy. Może ktoś zadeklaruje comiesieczną kwotę na młodego.
Czas wyadoptowania młodego w typie rasy nie będzie przecież długi to i czas deklaracji krótki ;)

Zatem:
Kto złoży deklarację stałą lub chociaż comiesięczną na Aramisa akbo Onka nr 2? Zachęcam ;)

PS. Masz te filiżanki "moje"?
Wystaw je na onka pls.

Posted

Zaniedbana ta Klara. Chyba jej wątek założymy nowy. Tylko nie wiem kto. Beka? Nie wiem kto się poczuwa do suni. ;)
Edit: Na tych zdjęciach już dużo lepiej wygląda:loveu:

Posted

Sunieczka jest super - mądra, grzeczna i wogóle naj ale niepokoją mnie jej tylne nóżki. Ustawia je w iksy i tak dziwnie zarzuca tyłem, jakby miała coś przetrącone... Ale ja się nie znam i niefachowo to opisuję. Na poczatku przyszłego tygodnia będzie u nas wetka i obejrzy małą.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zaniedbana ta Klara. Chyba jej wątek założymy nowy. Tylko nie wiem kto. Beka?

Zaniedbana rzeczywiście. Sierśc matowa i te nóżki. Luna miała chociaż obrożę a Ta bida nic. Założyłam jej taką wielką na dziś, a jutro ją ładnie skrócę.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wrocław? A jaka kwota za tymczas? Sunia by była w kojcu czy w mieszkaniu?

Tak, Wrocław. 200 zł + karma. Mieszkanie, na obrzeżach miasta, przy rzece i wałach:)
Przepraszam, że dopiero teraz, ale mam nawał zajęć i ledwo się we wszystkim ogarniam.

Posted

[quote name='NaamahsChild']Tak, Wrocław. 200 zł + karma. Mieszkanie, na obrzeżach miasta, przy rzece i wałach:)
Przepraszam, że dopiero teraz, ale mam nawał zajęć i ledwo się we wszystkim ogarniam.
Dzięki za odpowiedź, trochę daleko dla nas ale pomyślę i zapytam dziewczyny, które tu rządzą ;)

Słuchajcie, pilnie zbieramy deklaracje na hotel dla onka, jeszcze nie wiemy którego. Myślę o miejscu u Gajowej.
Czy ktoś się dołoży? :(

Posted

[quote name='mysza 1']Dzięki za odpowiedź, trochę daleko dla nas ale pomyślę i zapytam dziewczyny, które tu rządzą ;)

Słuchajcie, pilnie zbieramy deklaracje na hotel dla onka, jeszcze nie wiemy którego. Myślę o miejscu u Gajowej.
Czy ktoś się dołoży? :(

Może przydał by mu się nowy wątek , wtedy więcej osób wejdzie i jakas kasa się pojawi

Posted

czesc wam. mogę wziąc jakiegoś psiaka na tymczas. Niestety mieszkanie w bloku. Jest suka ON (sniegowa wariatka :) ) i kotka na tymczasie.
Wiec wazne zeby psiak/suka był łagodny i tolerujacy zwierzeta. Jesli sunia to raczej mniejsza od mojej.

Posted

mariolka napisał(a):
czesc wam. mogę wziąc jakiegoś psiaka na tymczas. Niestety mieszkanie w bloku. Jest suka ON (sniegowa wariatka :) ) i kotka na tymczasie.
Wiec wazne zeby psiak/suka był łagodny i tolerujacy zwierzeta. Jesli sunia to raczej mniejsza od mojej.

O matko, z nieba nam spadłaś.
Tymczas płatny? Amigo by był dobry- jest zdominowany przez drugiego psa, typ uległy. Jednak nie taki uległy, dlatego walczą z Aramisem.

Rozmawiałam z Felą, ma wejśc na wątek i porządzić ;) Zna psy i wie o czym pisze, ja tylko zdjęcia widziałam.

Posted

darmowy ;) jedynie bym prosila o pomoc na weta, karme itp. Akurat wczoraj dowiedziałam się, że nie przedluzą mi umowy w pracy... więc chwilowo (mam nadzieje) będę miała więcej czasu, żeby zająć się nowo przybyłym.

Posted

mariolka napisał(a):
darmowy ;) jedynie bym prosila o pomoc na weta, karme itp. Akurat wczoraj dowiedziałam się, że nie przedluzą mi umowy w pracy... więc chwilowo (mam nadzieje) będę miała więcej czasu, żeby zająć się nowo przybyłym.

CU-DO-WNIE!

Zgodziłabyś się na Amiga? I od kiedy?

Posted

mariolka napisał(a):
kundel bury :)
nie mam samochodu, więc byłoby cudownie jakby ktoś mógł go przywiezc do mnie (Saska Kępa) i najlepszy byłby spacer zapoznawczy z moim upiorem

Ale coś tam z ONka ma ;)