idusiek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Piromanka, teraz nie dam rady, bo się zjedzą jak tam wejdę, uwierz mi :( Jak ich rozsadzą- to sie da. Tylko w ten weekend nie pojadę do schronu na pewno, nie mogę :( Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Idusiek, jest jeszcze ten rasowy onek nr 2. trzeba mu szybko pomóc. Quote
idusiek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 jak ? masz pomysł? :( miejsce u Gajowej jest i na nas czeka, jest 100 zł nadpłaconych, bo ludzie od adoptowanej Neli zostawili. Transportu nie ma. Kasy na dalszy pobyt niet. i co ja mam zrobic? :( Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='idusiek']jak ? masz pomysł? :( miejsce u Gajowej jest i na nas czeka, jest 100 zł nadpłaconych, bo ludzie od adoptowanej Neli zostawili. Transportu nie ma. Kasy na dalszy pobyt niet. i co ja mam zrobic? :( Allegro cegiełkowe, bazarki, prośby o wpłaty. Ja tak robię z wyjątkiem allegra cegiełkowego, chociaż na Marleja pod opieką Gusi było. Deklaracje na pobyt któregoś z nich u Gajowej. Widzę tu parę chętnych osoób do pomocy. Może ktoś zadeklaruje comiesieczną kwotę na młodego. Czas wyadoptowania młodego w typie rasy nie będzie przecież długi to i czas deklaracji krótki ;) Zatem: Kto złoży deklarację stałą lub chociaż comiesięczną na Aramisa akbo Onka nr 2? Zachęcam ;) PS. Masz te filiżanki "moje"? Wystaw je na onka pls. Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wątek suni http://www.dogomania.pl/threads/177636-MA-oda-onka-ze-schronu-prosi-o-deklaracje-na-hotel-i-ogA-oszenia?p=13885187#post13885187 Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oto Klara na sesji w garażu:) Przepraszam za scenerię ale robilismy porządki a tylko tam jest jasno. Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zaniedbana ta Klara. Chyba jej wątek założymy nowy. Tylko nie wiem kto. Beka? Nie wiem kto się poczuwa do suni. ;) Edit: Na tych zdjęciach już dużo lepiej wygląda:loveu: Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Sunieczka jest super - mądra, grzeczna i wogóle naj ale niepokoją mnie jej tylne nóżki. Ustawia je w iksy i tak dziwnie zarzuca tyłem, jakby miała coś przetrącone... Ale ja się nie znam i niefachowo to opisuję. Na poczatku przyszłego tygodnia będzie u nas wetka i obejrzy małą. Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mysza 1 napisał(a):Zaniedbana ta Klara. Chyba jej wątek założymy nowy. Tylko nie wiem kto. Beka? Zaniedbana rzeczywiście. Sierśc matowa i te nóżki. Luna miała chociaż obrożę a Ta bida nic. Założyłam jej taką wielką na dziś, a jutro ją ładnie skrócę. Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Biedna jest :( Adresówki im też załóż proszę, ja mam jedną Twoją ;) oddam jak przyjadę. Quote
Cantadorra Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jak dobrze, ze ta bidula jest pod wasza opieka. Na rekach tego pana, wyglada juz lepiej. Ale faktycznie nie wyglada jak okaz zdrowia. :( Quote
megii1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ten Pan to mój mąż, który zajmuje się psiakami a Klara już jest w niego wpatrzona jak w obrazek. A adresówki już mają obie:) Quote
NaamahsChild Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mysza 1 napisał(a):Wrocław? A jaka kwota za tymczas? Sunia by była w kojcu czy w mieszkaniu? Tak, Wrocław. 200 zł + karma. Mieszkanie, na obrzeżach miasta, przy rzece i wałach:) Przepraszam, że dopiero teraz, ale mam nawał zajęć i ledwo się we wszystkim ogarniam. Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='NaamahsChild']Tak, Wrocław. 200 zł + karma. Mieszkanie, na obrzeżach miasta, przy rzece i wałach:) Przepraszam, że dopiero teraz, ale mam nawał zajęć i ledwo się we wszystkim ogarniam. Dzięki za odpowiedź, trochę daleko dla nas ale pomyślę i zapytam dziewczyny, które tu rządzą ;) Słuchajcie, pilnie zbieramy deklaracje na hotel dla onka, jeszcze nie wiemy którego. Myślę o miejscu u Gajowej. Czy ktoś się dołoży? :( Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki za odpowiedź, trochę daleko dla nas ale pomyślę i zapytam dziewczyny, które tu rządzą ;) Słuchajcie, pilnie zbieramy deklaracje na hotel dla onka, jeszcze nie wiemy którego. Myślę o miejscu u Gajowej. Czy ktoś się dołoży? :( Może przydał by mu się nowy wątek , wtedy więcej osób wejdzie i jakas kasa się pojawi Quote
pumcia02 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 czesc wam. mogę wziąc jakiegoś psiaka na tymczas. Niestety mieszkanie w bloku. Jest suka ON (sniegowa wariatka :) ) i kotka na tymczasie. Wiec wazne zeby psiak/suka był łagodny i tolerujacy zwierzeta. Jesli sunia to raczej mniejsza od mojej. Quote
mysza 1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mariolka napisał(a):czesc wam. mogę wziąc jakiegoś psiaka na tymczas. Niestety mieszkanie w bloku. Jest suka ON (sniegowa wariatka :) ) i kotka na tymczasie. Wiec wazne zeby psiak/suka był łagodny i tolerujacy zwierzeta. Jesli sunia to raczej mniejsza od mojej. O matko, z nieba nam spadłaś. Tymczas płatny? Amigo by był dobry- jest zdominowany przez drugiego psa, typ uległy. Jednak nie taki uległy, dlatego walczą z Aramisem. Rozmawiałam z Felą, ma wejśc na wątek i porządzić ;) Zna psy i wie o czym pisze, ja tylko zdjęcia widziałam. Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mysza 1 napisał(a):O matko, z nieba nam spadłaś. Tymczas płatny? Amigo by był dobry- jest zdominowany przez drugiego psa, typ uległy. Pomyślałam dokładnie to samo ;) Quote
pumcia02 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 darmowy ;) jedynie bym prosila o pomoc na weta, karme itp. Akurat wczoraj dowiedziałam się, że nie przedluzą mi umowy w pracy... więc chwilowo (mam nadzieje) będę miała więcej czasu, żeby zająć się nowo przybyłym. Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mariolka napisał(a):darmowy ;) jedynie bym prosila o pomoc na weta, karme itp. Akurat wczoraj dowiedziałam się, że nie przedluzą mi umowy w pracy... więc chwilowo (mam nadzieje) będę miała więcej czasu, żeby zająć się nowo przybyłym. CU-DO-WNIE! Zgodziłabyś się na Amiga? I od kiedy? Quote
pumcia02 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 może być i od dzisiaj. który to Amigo? Quote
pumcia02 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 kundel bury :) nie mam samochodu, więc byłoby cudownie jakby ktoś mógł go przywiezc do mnie (Saska Kępa) i najlepszy byłby spacer zapoznawczy z moim upiorem Quote
gusia0106 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mariolka napisał(a):kundel bury :) nie mam samochodu, więc byłoby cudownie jakby ktoś mógł go przywiezc do mnie (Saska Kępa) i najlepszy byłby spacer zapoznawczy z moim upiorem Ale coś tam z ONka ma ;) Quote
Recommended Posts