mysza 1 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani w pr mojego onka ale tamten już w domu, zapoproponowałam Dorę ale z allegro, bo Pani bez maila, tak myślę, że może zadzwonic do niej i poproponować jeszcze? Mogę podać nr na pw. Quote
idusiek Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Dzisiaj jedna pani z Pyr rozmysliła się , nie zdecydowałą na Dorę, o ją szczypała w rękę na wizycie i ma siniaki i sie boją ze pies agresywny :( Quote
mrs.ka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ja pokazałam Dorę i Dżinę,narazie jeszcze nie wiadomo czy coś z tego wyjdzie bo nowy właściciel ma trochę kłopot z naszą suką,strasznie sie podkopuje,niestety wiem,że ona właśnie miała takie zachowania często,sama nie wiem jak to się skończy :( Quote
mysza 1 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czyli Dora dalej bez domu. Zaraz jej trochę ogłoszeń porobię. Biedna, tak spragniona kontaktu z człowiekiem :( Quote
idusiek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 sie okaże dzisiaj wieczorem czy bez domu...;) Kciuki trzymać ! Quote
mysza 1 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 idusiek napisał(a):sie okaże dzisiaj wieczorem czy bez domu...;) Kciuki trzymać ! I nici? :( Quote
idusiek Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 no co ty :) Dorcia od wczoraj grzeje dupkę we Wrocławiu :) Wszyscy szczęśliwi, ona tez. Dzieci zakochane, ludzie oczarowani, Dorcia przeszczęśliwa :) Quote
mysza 1 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 idusiek napisał(a):no co ty :) Dorcia od wczoraj grzeje dupkę we Wrocławiu :) Wszyscy szczęśliwi, ona tez. Dzieci zakochane, ludzie oczarowani, Dorcia przeszczęśliwa :) A Ty cicho siedzisz:mad: lanie jak w banku;) Fotki będą?:eviltong: Quote
idusiek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 będą będa, tylko dajmy się im trochę ogarnąć :) Dostałam wieści: Dorcia przekochana, cała rodzina oczarowana. W stosunku do dzieci - jak matka, chroni, broni i przytula, delikatna jak owieczka. Domowników urzeka minami i przekecaniem się do góry kołami. W nocy Spi albo przy łóżku albo na werandzie. Cały dzien biega po dworze i nie można jej do domu zagonić. Uwieliają ją i prawie na rękach noszą :D Quote
Piromanka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dawno mnie tu nie było, ale jak się okazało - warto było tu wejść! Cudowna wiadomość! Quote
idusiek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dżina ma jechać tez do domku, jest w schronie po sterylce. Dzwonił też chętny na ASa ( nie dziwię się...), ma przyjechać w sobotę do schronu- ale wiecie jak to z nimi jest.. :/ Quote
Piromanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Oby, oby. Chociaż wiemy jak to jest... Trzymam kciuki! Quote
idusiek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 DORA nie zyje. Zadzwoniła do mnie zapłakana pani. Dorcia podczas powrotu ze spaceru wyrwała się ze smyczy i wpadła prosto pod TIRa. A ten **** nawet sie nie zatrzymał .... ;(;(;( Załoba w domu, Pani zaryczana, bo Dorcia juz umiała chodzic na smyczy, była zapisana na szkolenie i spała u nich przy łóżku, kochali ja wszyscy. Szkoda psa, naprawdę szkoda, po tym co przeszła, jakim była wrakiem i w ogole ;(;(;( Dorciu, przepraszam ze tak to się skonczyło ['][']['] Quote
beka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nasza Dorcie ??? :( toi jest ku... nie fair Maleńka śpij spokojnie (*) Quote
terra Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 O matko! Biedna suńka :( Czy ktoś zgłaszał ostrowieckie Onki na owczarki w potrzebie? Quote
idusiek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 tak kiedyś ja zgłaszałam. beka, tak, nasza DORCIA :( Quote
idusiek Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 bo ja czasu nie mam zeby nowe wstawic, Amigo nadal jest, czeka, Aramis też.... i kuuupa przybyła :( Postaram się powstawiać jak tylko znajdę chwilę i ogarnę wszystko. I ze strony wstawię je tutaj, promiss. Ja po prostu juz nie ogarniam :(:(:(:( Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='idusiek']Zobaczcie jaką modelkę mamy Dorcia jst przepiękna - a nasza kochana beka to urodzony fotograf :loveu: Jestem autentycznie dobita informacją o jej śmierci Bardzo zapadła mi w serce :( Quote
idusiek Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 nie tylko Tobie :( to nie wina tych ludzi, Dora zerwała się ze smyczy i popędziła prosto na ulicę, moze pani głupio zrobiła ze za nią biegła- ale wiecie jak to jest w takim szoku :(:(:( Oni sami są tak dobici, ze i ich szkoda Quote
Recommended Posts