Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani w pr mojego onka ale tamten już w domu, zapoproponowałam Dorę ale z allegro, bo Pani bez maila, tak myślę, że może zadzwonic do niej i poproponować jeszcze? Mogę podać nr na pw.

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja pokazałam Dorę i Dżinę,narazie jeszcze nie wiadomo czy coś z tego wyjdzie bo nowy właściciel ma trochę kłopot z naszą suką,strasznie sie podkopuje,niestety wiem,że ona właśnie miała takie zachowania często,sama nie wiem jak to się skończy :(

Posted

idusiek napisał(a):
no co ty :)
Dorcia od wczoraj grzeje dupkę we Wrocławiu :)
Wszyscy szczęśliwi, ona tez. Dzieci zakochane, ludzie oczarowani, Dorcia przeszczęśliwa :)

A Ty cicho siedzisz:mad: lanie jak w banku;)
Fotki będą?:eviltong:

Posted

będą będa, tylko dajmy się im trochę ogarnąć :)

Dostałam wieści:

Dorcia przekochana, cała rodzina oczarowana. W stosunku do dzieci - jak matka, chroni, broni i przytula, delikatna jak owieczka. Domowników urzeka minami i przekecaniem się do góry kołami. W nocy Spi albo przy łóżku albo na werandzie. Cały dzien biega po dworze i nie można jej do domu zagonić. Uwieliają ją i prawie na rękach noszą :D

Posted

Dżina ma jechać tez do domku, jest w schronie po sterylce.

Dzwonił też chętny na ASa ( nie dziwię się...), ma przyjechać w sobotę do schronu- ale wiecie jak to z nimi jest.. :/

• 2 weeks later...
Posted

DORA nie zyje.
Zadzwoniła do mnie zapłakana pani. Dorcia podczas powrotu ze spaceru wyrwała się ze smyczy i wpadła prosto pod TIRa. A ten **** nawet sie nie zatrzymał .... ;(;(;(
Załoba w domu, Pani zaryczana, bo Dorcia juz umiała chodzic na smyczy, była zapisana na szkolenie i spała u nich przy łóżku, kochali ja wszyscy.
Szkoda psa, naprawdę szkoda, po tym co przeszła, jakim była wrakiem i w ogole ;(;(;(
Dorciu, przepraszam ze tak to się skonczyło [']['][']

• 3 weeks later...
Posted

bo ja czasu nie mam zeby nowe wstawic,
Amigo nadal jest, czeka,
Aramis też....
i kuuupa przybyła :(

Postaram się powstawiać jak tylko znajdę chwilę i ogarnę wszystko.
I ze strony wstawię je tutaj, promiss.

Ja po prostu juz nie ogarniam :(:(:(:(

Posted

[quote name='idusiek']Zobaczcie jaką modelkę mamy Dorcia jst przepiękna - a nasza kochana beka to urodzony fotograf :loveu:

Jestem autentycznie dobita informacją o jej śmierci

• Bardzo zapadła mi w serce :(

• Posted

nie tylko Tobie :( to nie wina tych ludzi, Dora zerwała się ze smyczy i popędziła prosto na ulicę, moze pani głupio zrobiła ze za nią biegła- ale wiecie jak to jest w takim szoku :(:(:(
    Oni sami są tak dobici, ze i ich szkoda