Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorain vel Pasata ( ale chyba zostaniemy przy Dorianie, bo jest identol jak ŚP. DORA onka, którą oddaliśmy a ona zerwałą się ze smyczy i wpierd prosto pod TIRa :( ) jest od dzisiaj w hoteliu u Gajowej. Ona będzie miała o nim najlepsze info. ja wiem ze jest przyjazny, karma dzisiaj przyszła za 150 zł - dla psów aktywnych, bo wyglada jak worek kości, i je w locie i w każdej najlepiej ilości.,,,ech :(

Posted

tak, ale go wysadzili, bo przeciez one sie gryzły. Na szczęście Janusz po kilku dniach znalazł dla niego boks w ktorym jest sam. On jest kochany pies i suczki lubi, tylko psiaków nie bałdzo :(

Posted

hopsajcie oneczki!

oddam onki w dore ręce....

i chłopaka:

i tego pięknisia:

i tą niunię:

i pytam- kto moze pomóc Glorri zanim zejdzie, bo chyba powoli się ustawia w kolejce do zamrażarki :(

i kto wyciągnie Aramisa z tą dziurą w głowie? Tak, ona ma dziurę :-(

i jeszcze ta oneczka jest do zabrania zanim pojdzie na łancuch:

Posted

po pierwsze- popatrz na jej łapy,
pod drugie- nastrój taki ,ze tylko usiąść przy niej i płakac
po trzecie- brzuch wydęty jak u dziecka z somalii a w ciązy nie jest, bo siedzi z suką
po czwarte- ostatnio widzialam u niej jezyk na wierzchu i blizny na ustach, na mordce- nie wiem czy nie dostała jakegoś kopa od kogoś, bo zrobiła się bardzo lękliwa :(

Posted

[quote name='idusiek']wypadałoby.tylko pytanie - kogo????[/QUOTE]
Ja bym wzięła Glorię bo marnie wygląda. To niunia na zdjęciu powyżej jest cudna. Długo jest w schronie?