malawaszka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Jedyne foty jakie mam to mła - uwaga uwaga jedyna i niepowtarzalna okazja oglądania mnie w fartuchu a'la rzeźnik i za kratami :evil_lol:!!! Sobotę spędziłam w Tychach - 6 h z Grażyną obcinałyśmy dwa kudłatki - nieduże ciałem, ale wielkie duchem i filcami :mdleje: [FONT=Georgia] :lol: [/FONT] [FONT=Georgia] mała przed: [/FONT] [FONT=Georgia] i po :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] Quote
Vectra Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 WOW , jaka zmiana !!!!! SZOK Wasiu , ślicznie ci we fartuszku zza krat :) Quote
Kora- Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witaj :loveu: ślicznie obcięłaś psiaka, a jaka różnica. :multi:Jak raz w Gdyńskim schronisku obcinałam sznaucerka, to chyba z 3 godziny spędziłam :shake: Quote
LeCoyotte Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://images33.fotosik.pl/312/7bc241c31a2415a4.jpg no no jaka metamorfoza:) Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 piękna metamorfoza bo mała świetnie współpracowała :loveu: kochana Mróweczka taka, a potem jaka wesolutka - no cudo!!! :loveu::loveu::loveu: z drugim psiakiem nie było już tak łatwo bo to był starszy dziadulec - z okropnymi odparzeniami pod filcami, bezzębny, okropne filce przy oczach i pysiu, których nie dał dotknąć - na pewno go bolały :shake: to musi mu wet zrobić po uspokajaczu i oczyścic rany bo naprawdę nic przyjemnego :shake: ale i tak warto było bo i jemu bardzo ulżyło jak zdjęłyśmy mu skorupę, no i inaczej nikt by nie wiedział że pod dredami ma rany :-( Quote
anetta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :klacz::klacz: Waszka. A czemu za kratkami? Taka zła byłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 anetta napisał(a):A czemu za kratkami? Taka zła byłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no! :diabloti: szkoda, że nie widać tabliczki jaka była na kracie: "Obserwacja pod kątem wścieklizny" :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 malawaszka napisał(a):no! :diabloti: szkoda, że nie widać tabliczki jaka była na kracie: "Obserwacja pod kątem wścieklizny" :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:po wizycie na pewnym temacie to chyba by się nalezalo ;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:po wizycie na pewnym temacie to chyba by się nalezalo ;)[/FONT] uhm :diabloti: madziamn napisał(a):ta mała jest śliczna:loveu: jest śliczna i fantastyczna! pyskata po sznupiemu, rodosna, zabawowa - cudna cudna :loveu: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 :crazyeye:Rzeźniku, przyszłam powiedzieć http://images34.fotosik.pl/312/1d5a611fcaebb215.jpg A coś Ty tej małej na ogonie zostawiła?:crazyeye::evil_lol: Quote
madziamn Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A przepraszam za zawracanie głowy. Wiesz może cos więcej o niej? Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Doginka napisał(a)::crazyeye:Rzeźniku, przyszłam powiedzieć http://images34.fotosik.pl/312/1d5a611fcaebb215.jpg A coś Ty tej małej na ogonie zostawiła?:crazyeye::evil_lol: hahah na ogon ma równo obcięty, tylko tak to wyszło na fotce bo merdała cały czas :lol: madziamn napisał(a):A przepraszam za zawracanie głowy. Wiesz może cos więcej o niej? Jest młodziutka - koło roku, góra dwóch, ale raczej nie, śliczna, wesoła, łagodna, rozrabiara jak się patrzy i gaduła - w zabawie gada, na psy gada, ciągle gada :loveu::lol: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 jak zobaczyłam to zdjęcie tej sznupki.....pierwsza moja myśl - "jsuuu opitoliła Pepę !!!!!!!!!!!! ":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 eria napisał(a):jak zobaczyłam to zdjęcie tej sznupki.....pierwsza moja myśl - "jsuuu opitoliła Pepę !!!!!!!!!!!! ":evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha i razem z kudłami poszło sadełko i latka :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 malawaszka napisał(a):Jest młodziutka - (...) i gaduła - w zabawie gada, na psy gada, ciągle gada :loveu::lol: Gimli wczoraj sobie wymyslił, że jak obszczeka szafę, to dostanie z niej zabawkę. W związku z tym na zmianę biegł do przedpokoju i robił pojedyncze pytajace "hau?" a potem wracał do pokoju i patrzył sie na mnie uparcie. :p:crazyeye::mad: Twarda byłam - nie dalam sie sprowokować do zauważenia psa ;) Po 5 minutach sobie odpuścił. W ogóle od 2 dni dużo gada :angryy: Szczególnie na inne psiska... Ech, te wiecznie rozemocjonowane sznuperki... :loveu: Quote
anetta Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 malawaszka napisał(a):no! :diabloti: szkoda, że nie widać tabliczki jaka była na kracie: "Obserwacja pod kątem wścieklizny" :evil_lol: Buhehehheeh :evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://images33.fotosik.pl/312/7bc241c31a2415a4.jpg cudowności :loveu: Quote
AnkaG Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wasiu masz ślinotok i wstręt do wody???? :hmmmm: A wogóle to w moim wątku piszesz coś o marcu 2007 i życzenia mi składasz. Czy przypadkiem się nie majtnęłaś z wątkami? :cool3: A tak wogóle to podziwiam Cię za pracę jaką wkładasz w pomoc psom. :lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mhmmmm cuż za widok:loveu::loveu::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/312/2975e6d161e17202.jpg :klacz: Quote
madziamn Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 tangerine74 napisał(a):Gimli wczoraj sobie wymyslił, że jak obszczeka szafę, to dostanie z niej zabawkę. W związku z tym na zmianę biegł do przedpokoju i robił pojedyncze pytajace "hau?" a potem wracał do pokoju i patrzył sie na mnie uparcie. :p:crazyeye::mad: Twarda byłam - nie dalam sie sprowokować do zauważenia psa ;) Po 5 minutach sobie odpuścił. W ogóle od 2 dni dużo gada :angryy: Szczególnie na inne psiska... Ech, te wiecznie rozemocjonowane sznuperki... :loveu: i z tym są najkochańsze na świecie:loveu: Quote
AnkaG Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 tangerine - jeden sznup to mały chałas. Cztery rozdarte sznupy pod płotem to jest to :diabloti: Czasami mam ochotę podusić .... Quote
tangerine74 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 AnkaG napisał(a):tangerine - jeden sznup to mały chałas. Cztery rozdarte sznupy pod płotem to jest to :diabloti: Czasami mam ochotę podusić .... Cztery sznupki :loveu: Po cichutku zazdroszczę Tobie cały czas :cool3: Za to mam ciekawy wniosek: otóż sznup szczekający pod płotem jest cichszy, niż sznup szczekający w mieszkaniu :lol: Nie mam tylko pojecia jak to by było z czterema... :lol: Quote
Recommended Posts