Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jedyne foty jakie mam to mła - uwaga uwaga jedyna i niepowtarzalna okazja oglądania mnie w fartuchu a'la rzeźnik i za kratami :evil_lol:!!! Sobotę spędziłam w Tychach - 6 h z Grażyną obcinałyśmy dwa kudłatki - nieduże ciałem, ale wielkie duchem i filcami :mdleje:

[FONT=Georgia]

:lol:
[/FONT]
[FONT=Georgia]

mała przed:
[/FONT]
[FONT=Georgia]

i po :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Georgia]

[/FONT]

Posted

Witaj :loveu:
ślicznie obcięłaś psiaka, a jaka różnica. :multi:Jak raz w Gdyńskim schronisku obcinałam sznaucerka, to chyba z 3 godziny spędziłam :shake:

Posted

piękna metamorfoza bo mała świetnie współpracowała :loveu: kochana Mróweczka taka, a potem jaka wesolutka - no cudo!!! :loveu::loveu::loveu: z drugim psiakiem nie było już tak łatwo bo to był starszy dziadulec - z okropnymi odparzeniami pod filcami, bezzębny, okropne filce przy oczach i pysiu, których nie dał dotknąć - na pewno go bolały :shake: to musi mu wet zrobić po uspokajaczu i oczyścic rany bo naprawdę nic przyjemnego :shake: ale i tak warto było bo i jemu bardzo ulżyło jak zdjęłyśmy mu skorupę, no i inaczej nikt by nie wiedział że pod dredami ma rany :-(

Posted

anetta napisał(a):
A czemu za kratkami? Taka zła byłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no! :diabloti: szkoda, że nie widać tabliczki jaka była na kracie: "Obserwacja pod kątem wścieklizny" :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no! :diabloti: szkoda, że nie widać tabliczki jaka była na kracie: "Obserwacja pod kątem wścieklizny" :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:po wizycie na pewnym temacie to chyba by się nalezalo ;)[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:po wizycie na pewnym temacie to chyba by się nalezalo ;)[/FONT]

uhm :diabloti:

madziamn napisał(a):
ta mała jest śliczna:loveu:

jest śliczna i fantastyczna! pyskata po sznupiemu, rodosna, zabawowa - cudna cudna :loveu:

Posted

Doginka napisał(a):
:crazyeye:Rzeźniku, przyszłam powiedzieć
http://images34.fotosik.pl/312/1d5a611fcaebb215.jpg
A coś Ty tej małej na ogonie zostawiła?:crazyeye::evil_lol:

hahah na ogon ma równo obcięty, tylko tak to wyszło na fotce bo merdała cały czas :lol:

madziamn napisał(a):
A przepraszam za zawracanie głowy. Wiesz może cos więcej o niej?

Jest młodziutka - koło roku, góra dwóch, ale raczej nie, śliczna, wesoła, łagodna, rozrabiara jak się patrzy i gaduła - w zabawie gada, na psy gada, ciągle gada :loveu::lol:

Posted

jak zobaczyłam to zdjęcie tej sznupki.....pierwsza moja myśl - "jsuuu opitoliła Pepę !!!!!!!!!!!! ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
jak zobaczyłam to zdjęcie tej sznupki.....pierwsza moja myśl - "jsuuu opitoliła Pepę !!!!!!!!!!!! ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha i razem z kudłami poszło sadełko i latka :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Jest młodziutka - (...) i gaduła - w zabawie gada, na psy gada, ciągle gada :loveu::lol:

Gimli wczoraj sobie wymyslił, że jak obszczeka szafę, to dostanie z niej zabawkę. W związku z tym na zmianę biegł do przedpokoju i robił pojedyncze pytajace "hau?" a potem wracał do pokoju i patrzył sie na mnie uparcie. :p:crazyeye::mad: Twarda byłam - nie dalam sie sprowokować do zauważenia psa ;) Po 5 minutach sobie odpuścił.
W ogóle od 2 dni dużo gada :angryy: Szczególnie na inne psiska... Ech, te wiecznie rozemocjonowane sznuperki... :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

Buhehehheeh :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wasiu masz ślinotok i wstręt do wody???? :hmmmm:

A wogóle to w moim wątku piszesz coś o marcu 2007 i życzenia mi składasz. Czy przypadkiem się nie majtnęłaś z wątkami? :cool3:

A tak wogóle to podziwiam Cię za pracę jaką wkładasz w pomoc psom. :lol:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Gimli wczoraj sobie wymyslił, że jak obszczeka szafę, to dostanie z niej zabawkę. W związku z tym na zmianę biegł do przedpokoju i robił pojedyncze pytajace "hau?" a potem wracał do pokoju i patrzył sie na mnie uparcie. :p:crazyeye::mad: Twarda byłam - nie dalam sie sprowokować do zauważenia psa ;) Po 5 minutach sobie odpuścił.
W ogóle od 2 dni dużo gada :angryy: Szczególnie na inne psiska... Ech, te wiecznie rozemocjonowane sznuperki... :loveu:

i z tym są najkochańsze na świecie:loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):
tangerine - jeden sznup to mały chałas. Cztery rozdarte sznupy pod płotem to jest to :diabloti: Czasami mam ochotę podusić ....

Cztery sznupki :loveu: Po cichutku zazdroszczę Tobie cały czas :cool3:
Za to mam ciekawy wniosek: otóż sznup szczekający pod płotem jest cichszy, niż sznup szczekający w mieszkaniu :lol: Nie mam tylko pojecia jak to by było z czterema... :lol: