Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']byłam widziałam... PIĘKNE WSJO :loveu::loveu: podobie sie mi ta ...... Irlandia?? :roll::roll::oops:

maleńki kawałeczek Irlandii - aż sięboję myśleć jak cudownie musi być w rejonach mniej zamioeszkanych -:loveu: :mdleje:

[quote name='gassira']lubie oglądać Twoje zdjęcia:loveu:

:oops:

[quote name='anetta']A te co taki sztywny?
http://img261.imageshack.us/img261/6730/dsc0378tw0.jpg
:evil_lol:

kozaczył do szpaka :evil_lol:

Wiecie co - strasznie wsiąkłam w czytanie forum muratora i szukanie inspiracji, siedzę od kilku godzin, końca nie widać, a ja mam w głowie coraz większy mętlik :mdleje: teraz już nic nie wiem jakbym chciała - jeszcze tylko muszę poszukać jakiegoś forum, gdzie piszą skąd brać na to wszystko pieniądze :placz: no i tak się zaczytałam, że wyszłam na spacer teraz, a tam co? deszcz i burza jakaś, a ja kompletnie tego nie widziałam - a biurko mam przy oknie :oops::lol:

Posted

:hand: Waszko już nie pada ;)

mojemu TZtowi marzyły się W-py Owcze :cool1: , Irlandia to z kolei marzenie Qby ;)

jak znajdziesz to FO o pieniadzach to daj cynka ;)

Posted

[quote name='Alicja'] Waszko już nie pada

mojemu TZtowi marzyły się W-py Owcze , Irlandia to z kolei marzenie Qby

jak znajdziesz to FO o pieniadzach to daj cynka

pewnie zanim się teraz wybiore na spacer to znowu się rozpada :mdleje:

noo oglądałam sobie kiedyś w necie fotki wysp owczych - cudo!!!! kiedyś tam będę :lol:
FO o pieniądzach jeszcze nie znalazłam, za to płytki coraz to droższe znajduję :placz:

[quote name='LeCoyotte']aaa co za widoki
http://img528.imageshack.us/img528/7995/dsc0329th6.jpg pięknie tam

http://img261.imageshack.us/img261/6730/dsc0378tw0.jpg lewitująca kawka

pięknie to prawda :loveu:
mówisz, że to kawka a nie jakaś wrona? :oops::lol:

[quote name='Ka-Vanga']Dzien Dobry Waszencjo ,

foty z wyjazdu cudenko , w ogole wszystkie foty fajowe!

dzięki :oops:

[quote name='weszka']Cudne foty! Właśnie takie klify chcę zobaczyć i jakoś jeszcze nie miałam okazji niestety.

dasz radę!!! ;)

[quote name='eria']PRZEPIĘKNE FOTY PTAKÓW!!!!!

:oops:

[quote name='LAZY']Człowiek nie musi nigdzie jeździć! Wysatarczy, ze do CIebie wpadnie...ależ cudne foty...wyjazd widac bardzo udany

udany - z przyjaciółmi musiał być udany, tylko szkoda, że bez J, ale następny będzie z J - może za rok :roll:

MUSIAłAM USUNąć EMOTY BO TERAZ WOLNO TYLKO 10!!!

Posted

tą cud fotkę zrobiłam jak wracaliśmy nocą z knajpki w centrum Dublina :errrr:

tą zresztą też :p

a taki ogromny prezent bogata ciotka przywiozła Oliwii - powiedziałam jej, że na wycieczce znalazłam jej wirtualną przyjaciółkę Maleńką i że teraz już Maleńka nie będzie niewidzialna....... i Oliwia ją gdzieś schowała i nie chce jej nigdzie zabierać, ani nie chce się nią bawić :shithappens:

Posted

[quote name='anetta']
Ja jestem za siwą wroną :p

i masz rację - to wrona ;)

Uwaga pokazuję Wam moje wypociny - mój własny, pierwszy projekt mojej malutkiej łazieneczki dolnej :mdleje: od razu zaznaczam, że umywalka będzie miała inny kształt - będzie prostokątna, generalnie sprzęty są tu przypadkowe bo program wersja demo nie ma wielkiego wyboru... no i okno jest we wnęce, której nie umiem zrobić :grins:

czekam na uwagi i wskazówki bo mam jeszcze czas, za to nie mam doświadczenia :lol:
łazienka ma gigantyczne wymiary 2,5x2 metry :evil_lol: więc wielkiego pola do popisu nie ma - wyżyję się na tej na górze, ale to za czas jakiś :roll:

Posted

oczywiście siedziałam nad tym jeszcze dłużej - bo to program demo i nie da sięzapisać, więc narobilam różnych wersji:lol:

nie wiem zy nie za dużo tych dekorów no i drugi rządek dekorów to dodatkowe koszty :shock: :mad::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
i masz rację - to wrona ;)

haha moje zdolności ornitologiczne są niesamowite:eviltong::evil_lol:

jak dla mnie jeden rząd dekorów wystarczy:cool1:
a co to za program takie cuda tworzy?:razz:

Posted

LeCoyotte napisał(a):

jak dla mnie jeden rząd dekorów wystarczy:cool1:
a co to za program takie cuda tworzy?:razz:

też już zdecydowałam, że będzie jeden - za mała łazienka, żeby ją tak naładować :roll: a program to PRO100 demo do ściągnięcia na dobrychprogramach - tylko własnie kiszka z tym, że w wersji demo jedyny sposób na zachowanie projektu to zrzut i jak na drugi dzień chce się coś pokombinować to trzeba od nowa układać :placz: