AnkaG Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Waszko rada jeśli można - unikaj kibelka naprzeciwko drzwi. Nie wiem gdzie są u ciebie. Dekor jeden rządek. Projektowałam trzy łazienki więc już coś wiem. :evil_lol: Quote
anetta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Podoba mi się :))))) Też jestem za jednym dekorem. Z ciekawości spytam, czemu kibelek nie może być naprzeciwko drzwi? Quote
malawaszka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Fajnie że wam się podoba :oops::loveu::multi: Ania -drzwi są na przeciwko umywalki więc luzik ;) Ale miałam dzisiaj dzień - razem z Pysią i Bouvikiem i w ogóle połową świata :lol: wczoraj Pysia mi dzwoni z płaczem prawie, że na stacji benzynowej niedaleko błąka się owczarek belgijski (jak się później okazało Teruveren) - wystraszony bardzo, wieczorem dałam go na forum belgów, dziś akcja bo krakowianki zaklepały mu miejsce w hotelu, TZ Pysi niedługo wcześniej pojechał do Krakowa - pech! więc masa telefonów, szukani i w końcu Pysia z Bouvikiem wzięły psiaka do Bouvika na kilka godzin a potem ja jak wróciłam z raboty przejęłam go i czekałam z nim u Pysi, a właściwie u Jej TZta:cool3: :diabloti: cud psiak - przytulasek, ale bojaźliwy. No i w końcu przyszła umówiona godzina i przekzałam go dalej w drogę do Krakowa :mdleje: a jakby było mało emocji to przy okazji popsuł mi się telefon! Czujecie jaki złośliwy??!! w dzień, w który wykonałam więcej telefonów niż chyba przez cały miesiąc to on wziął i się zepsuł! :angryy: musiałam od Mamci wziąć i kombinować z zapisywaniem numerów na karteczkach bo ona ma z innej sieci :roll: i nie mogłam mojej sim karty włożyć wrrrr no ale psiak bezpieczny :multi: Quote
AnkaG Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 anetta - bo jak niechcący wparujesz do łazienki a ktoś bedzie siedział na kiblu ... :evil_lol: Waszka a może się zgubił psiak, czy taki totalnie zagubiony? Quote
malawaszka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Podchodził na stacji do ludzi i szukał kogoś jakby, chciał żeby go ktoś zabrał. Dziewczyny z Krakowa będą szukać właściciela też więc jak ktoś go szuka to powinni się odnaleźć. Może ma tatoo w pachwinie bo my sprawdzałyśmy tylko uszy, Quote
anetta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Aleee, właśnie czytałam o nim na belgowym forum :lol::lol: Super że go zabrałyście. Mi się wydaje że to jeden z "wakacyjnych problemów" :mad: :roll: AnkaG :evil_lol::evil_lol: A tak serio? :evil_lol: Czy to jest serio....? :megagrin: Quote
malawaszka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 zobaczcie jaki śliczny :loveu: nie da się nie zakochać :loveu: chociaż nie gustuję w owczarkach - ale ujął mnie tym przytulaniem :loveu: hahaha Anette - myślę, że to jest serio hahah Quote
Junka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Hello wpadłam nadrobić zaległości :) A sporo ich mam :oops: Quote
AnkaG Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wygląda na zaniedbanego. :roll: Ale ładniutki. Co do kibelka to na serio. Mi architekci zaprojektowali jeden kiblelek naprzeciw drzwi. Na szczęście facet który robił nam hydraulikę zwrócił na to uwagę. :evil_lol: Quote
LAZY Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fajowa ta łazienka. Ja już czekam na projekt tej wiekszej na górze:) Mam nadzieje, ze psiak sie jedynie zagubil....:roll: Quote
anetta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Piękny pies z niego będzie :))))))) Co do kibelka to na serio.Mi architekci zaprojektowali jeden kiblelek naprzeciw drzwi. Na szczęście facet który robił nam hydraulikę zwrócił na to uwagę. :megagrin: :evil_lol: No to miałaś farta :lol: U mnie na szczęście nie ma takiego problemu :p Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Oj ...czyli się zaczęło ...psiaki na parkingach , w okolicach stacji benzynowych ....sezon urlopowy :cool1:...a zeby takich szlag trafił Psiaczek sympatyczny :loveu: Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 belgomaniacy znaleźli właściciela bo pies ma tatoo w pachwinie ale i tak szuka domu, a mnie i Pysię potraktowali jak :hmmmm: ... a zresztą nie warto sobie takimi ludźmi zawracać głowy :diabloti: bo chyba pisząc że jest bojaźliwym psem trafiłyśmy w czuły punkt hodowcy belgów z 15-letnim stażem - może spokrewniony z jej hodowlą:diabloti: no i okazało się, że był razem z sunią, która też uciekła i jest poszukiwana:shake: bleh - mam nadzieję, że los już mnie nie zetknie z takimi ludźmi... jakieś resztki Dublińskich migawek Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 z autobusu w drodze na lotnisko a to najwyższy "wieżowiec" w Dublinie więc i w całej Irlandii :evil_lol: riksza Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='malawaszka']belgomaniacy znaleźli właściciela bo pies ma tatoo w pachwinie ale i tak szuka domu, a mnie i Pysię potraktowali jak :hmmmm: ... a zresztą nie warto sobie takimi ludźmi zawracać głowy :diabloti: bo chyba pisząc że jest bojaźliwym psem trafiłyśmy w czuły punkt hodowcy belgów z 15-letnim stażem - może spokrewniony z jej hodowlą:diabloti: no i okazało się, że był razem z sunią, która też uciekła i jest poszukiwana:shake: bleh - mam nadzieję, że los już mnie nie zetknie z takimi ludźmi... no taaaaa ....bo to ujma dla hodowcy :diabloti:że pies bojaźliwy :roll: powiem jedno ...miałam kontakt podczas szkolenia Ozzula z ludźmi od belgów :cool1:...nie znalazłam tam znajomych :shake:...to chyba o czymś świadczy :roll:.....dziwne ..pies uciekl ....to za ucieczkę szuka domu :hmmmm: dostał szlaban na gary :diabloti:zamiast was po piętach całować to jeszcze obraza :shake:...frąkła bym takim pare ciepłych słówek :mad: jakieś resztki Dublińskich migawek migawki dublińskie fajniste ;) Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Wg nich takie zachowanie belga jest jak najbardziej normalne - a pies zrywał sie na szelest parawanu, na stuknięcie paczki fajek w stolik itd... cóż - pożyczyłam dalszych sukcesów hodowlanych i nie szukam tam znajomych - nie moja bajka wśród tych "wybrańców" :evil_lol: a z tym psem to jakoś dziwnie bo właściciel je chyba oddał komuś do pilnowania posesji i stamtąd uciekły :roll: Quote
Pysia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 malawaszka napisał(a):Wg nich takie zachowanie belga jest jak najbardziej normalne - a pies zrywał sie na szelest parawanu, na stuknięcie paczki fajek w stolik itd... cóż - pożyczyłam dalszych sukcesów hodowlanych i nie szukam tam znajomych - nie moja bajka wśród tych "wybrańców" :evil_lol: :roll: Moja też nie, chociaż jakieś normalne głosy też tam są ;) Nie przeżywaj kochana :) Myślisz, ze dlaczego mam niufy? ;):diabloti: Fotaski są przekapitalne :multi: Ale powtarzam się aż mi wstyd :crazyeye: Quote
weszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Fajny projekt łazienki - też jestem za tym z jednym rzędem dekorów. Belg też niczego sobie, a środowisko belgomaniaków chyba rzeczywiście jest dość specyficzne. Dobrze że psiak cały i zdrowy, resztą nie ma co sobie ładnej główki zawracać. No i zagramaniczne widoczki cieszą oko też. Choć najładniejsze te klifowe, dzikie przestrzenie :) Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Pysia napisał(a): Nie przeżywaj kochana :) Myślisz, ze dlaczego mam niufy? ;):diabloti: babo jakbym to przeżywała to bym tam napisała znacznie więcej niż tą jedną linijkę, ale nie zamierzam się wdawać w dyskusję z "hodowcą z 15 letnim stażem" :evil_lol: nie ta liga normalnie :diabloti: weszka napisał(a):Fajny projekt łazienki - też jestem za tym z jednym rzędem dekorów. No i zagramaniczne widoczki cieszą oko też. Choć najładniejsze te klifowe, dzikie przestrzenie :) będzie jeden rządek ;) znacznie taniej :lol: i ładniej na szczęście noo ja też wolę widoki dzikie niż miejskie i wolałabym zwiedzać niezamieszkane tereny Irlandii, ale w 4 dni i tak było dużo pięknych miejsc :loveu: Quote
anetta Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 belgomaniacy znaleźli właściciela No co Ty! Ide poczytać :cool1: Tylko musze odnaleźć linka na PwP :roll: Widze że frytki i cola wskazane :evil_lol::cool1: Quote
Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ktoś tu pisze o frytkach i coli?:diabloti: To witam się i robię sobie śniadanko;) Quote
AnkaG Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kurcze Esta ma 12,5 roku to ja juz hodoffca z 11 letnim stażem. :evil_lol: Się chyba mogę pomądrzyć ... :eviltong: Quote
weszka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wpadłam nacieszyć oko fotkami a tu ni ma :crazyeye::shake: Quote
malawaszka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 dzisiaj się zajęłam aktualizacją strony, pracą i w ogóle... spacery teraz głównie wieczorem bo PEpa nie daje rady w takie upały Quote
Recommended Posts