Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
Piękne zdjęcie - ale masz Miskę

ehh to nie moja :placz: :evil_lol:

lolka75 napisał(a):

olała pozowanie i wywaliła ozór :lol:

anetta napisał(a):
http://img253.imageshack.us/img253/899/dsc0178ky2.jpg
:mdleje: :roflt: prund ją popieścił?

http://img93.imageshack.us/img93/2199/dsc0075pl4.jpg
Czy tylko mi się skojarzyła z Keithem Flintem? :roll: :evil_lol:

piorun strzelił w rabarbar :evil_lol:
musiałam zerknąć kto to Keith F. - i już wiem hahaha I'm the firestarter - to by pasowało :evil_lol:

Doginka napisał(a):
Ale cudna skarbonka:crazyeye::loveu:
http://img204.imageshack.us/img204/1822/dsc0076wg1.jpg

cudna tylko coś nie chce oddawać pieniędzy :evil_lol:

:lol:

Posted

Czarne z białym cudne, jak zawsze :loveu: Czarne kudłate pod prundem zabawne, jak zawsze :p
Stęskniłam się strasznie za Wami, ale dogo mnie nie wpuszcza :mad::-(:mad: Więc dziś, skoro jestem jakimś cudem na dogo, robie rajd po zaprzyjaźnionych tematach i ściskam serdecznie na zaś :p

Posted

Matusz napisał(a):
melduję, że wszystkie zdjęcoa obejrzane :):)

pikne wszystkie

:multi:fajnie, że wpadłeś :cool3:

Doginka napisał(a):
A może to nie skarbonka, tylko pochłaniacz?:evil_lol: :loveu:

Ale Lunkę zakręciło:crazyeye::loveu:
http://img185.imageshack.us/img185/8893/dsc0098mh3.jpg

pochłaniacz i wydalić też potrafi - ino nie to co trzeba :evil_lol:
a Luneta to taka zakręcona psiajucha :evil_lol:

tangerine74 napisał(a):
Czarne z białym cudne, jak zawsze :loveu: Czarne kudłate pod prundem zabawne, jak zawsze :p
Stęskniłam się strasznie za Wami, ale dogo mnie nie wpuszcza :mad::-(:mad: Więc dziś, skoro jestem jakimś cudem na dogo, robie rajd po zaprzyjaźnionych tematach i ściskam serdecznie na zaś :p

nooo już myślałam, że o nas zapomniałaś :loveu::multi:
posyłam Ci na pw instrukcję jak zrobic, żeby na dogo wchodzic bez problemu :cool3:

Posted

Ja poproszę te skarbonkę z ........porąbanym dachem na maxa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...cały czas pamietam jak domek był w budowie :evil_lol: i było to określenie na dogo ;)

Fajniste foty .......jak zawsze:diabloti:

i co z lotem :razz::razz:

Posted

hahaha dach porąbany na maxa :roflt: :evil_lol:

a biletów nikt nie chce kupić bo pieprzony ryanair liczy sobie jak za zboże za zmianę nazwiska i z tanich bilety robią się kosmicznie drogie :angryy: więc lecę sama i sięboję :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha dach porąbany na maxa :roflt: :evil_lol:

a biletów nikt nie chce kupić bo pieprzony ryanair liczy sobie jak za zboże za zmianę nazwiska i z tanich bilety robią się kosmicznie drogie :angryy: więc lecę sama i sięboję :placz:

chcesz:razz: Klockowa lubi latać :razz::razz:i weźmie ze sobą aparat :grins: :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

chcesz:razz: Klockowa lubi latać :razz::razz:i weźmie ze sobą aparat :grins: :evil_lol:

wiesz na czym polega problem? ja za bilet w dwie strony zapłaciłam 220 zł i ja bym go mogła komuś znajomemu oddać za free bo wolałabym lecieć kiedy indziej z J, ale ten ktoś musi sobie zapłacić prawie 700 zł za zmianę nazwiska na bilecie :shake: więc ładny mi prezent :roll: kurna wizzair ma tą opłatę 280 zł - niezła różnica :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
wiesz na czym polega problem? ja za bilet w dwie strony zapłaciłam 220 zł i ja bym go mogła komuś znajomemu oddać za free bo wolałabym lecieć kiedy indziej z J, ale ten ktoś musi sobie zapłacić prawie 700 zł za zmianę nazwiska na bilecie :shake: więc ładny mi prezent :roll: kurna wizzair ma tą opłatę 280 zł - niezła różnica :angryy:

:evil_lol::evil_lol: Magda też ma krótkie włoski ...nie podpadnie ;)

Wiem jakie masakryczne są te ceny :shake:porąbany kraj :diabloti:

Posted

Dzieki Ci, o Dobra Kobieto, za ów sposób tajemny na wchodzenie na dogo :iloveyou::sweetCyb::iloveyou:
http://img301.imageshack.us/img301/5425/dsc0106pr1.jpg psitulanki dwie :loveu:

Miałam dziś o poranku akcję kleszcz:mad: M obudził mnie tym strasznym słowem:mad: A potem to mnie wcięło, bo kleszcz był na M, a nie na Gimlim:crazyeye: Akcja zdejmowania kleszcza z futrzaka (dużego, o znikomej ilosci futra) przebiegła identycznie, jak z małym mocno zafutrzonym: wiercił się, marudził i kombinował ;) Czyli wszystkie futrzaki tak mają :lol:

U nas piekne słońce :loveu:
i smaczna zielona herbatka (yerba będzie ok. południa) :loveu:
Normalnie czas uciec na spacer, a nie w robocie siedzieć :p

Posted

Tangerine - sposób znaleziony na dogo - ja na szczęście nie miałam problemów, ale koleżanka miała i znalazłam ten myk :lol: fajnie że działa :multi:

uuu akcji kleszcz nie zazdraszczam - ja miałam kiedyś w ramieniu :angryy: poszłam do lekarza bo sama sie bałam wyciągać żeby nie urwać bo był taki maleńki - no i w przychodni tragikomedia :shock: nie dość, że pół godziny szukały pensety :mdleje: to jak już ją znalazły to i tak kleszcza mi urwały :angryy::mad: no i dostałam zastrzyk p.tężcowi :shake:

o Ewa a na poprzednich? :placz:

a u nas dalej szaro,buro i ponuro :placz: nic to - jade do roboty :roll: