Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
tak taak rozwinę moje anielskie skrzydła :evil_lol:

może tak :roll:

kurde ale gifka w anielskich znalazłam :roflt:
dobra mam beznadziejne skojarzenia :roll::oops::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

kurde ale gifka w anielskich znalazłam :roflt:
dobra mam beznadziejne skojarzenia :roll::oops::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

Wasiu szczęśliwej podróży wtem i nazad ;)

Posted

Ja już sie nie mogę doczekać pięknych fotek z Dublina :multi:

Doginka napisał(a):
Ale to nie o zegarek chodzi, tylko o aparat gębowy, który się wkręca w skórę. On ma taką budowę, że trzeba nim kręcić przy wyjmowaniu właśnie w przeciwną stronę do ruchu wskazówek zegara - każdy vet Ci to powie;)

Doginko, nawet w opisie lassa w Karusku piszą jak byk, że kierunek wykręcania kleszcza nie ma żadnego znaczenia :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Ale to nie o zegarek chodzi, tylko o aparat gębowy, który się wkręca w skórę. On ma taką budowę, że trzeba nim kręcić przy wyjmowaniu właśnie w przeciwną stronę do ruchu wskazówek zegara - każdy vet Ci to powie;)

Ja wykręcam w tą w którą mi akurat wygodniej i jeszcze kleszcza nie urwałam :cool3: A trochę ich z Galiny wyciągnęłam.

Waszko co tak pusto u Was ? :-o

Posted

Nie uwierzysz jaki miałam sen:crazyeye:
Pod Twoją nieobecność Pepa mieszkała u mnie :p Jaka ona jest kochana:loveu: Jaki z niej przytulak i wierny obserwator :loveu: No cudny psuń po prostu.
Możesz mi ją cześciej podrzucać ;) Szczególnie w formie snu :p;):p

Posted

[quote name='malawaszka']Foty nadal nie zrzucone :placz: nie wiem w co ręce włożyć, więc włożę do kieszeni i przeczekam aż się to wszystko uspokoi :diabloti:

:cool1:może być.....byle do swojej ;):evil_lol:

:loveu:Witaj obieżyświatko :multi::multi:....jak wrażenia z kolejnego lotu ;)

Posted

[quote name='tangerine74']Nie uwierzysz jaki miałam sen:crazyeye:
Pod Twoją nieobecność Pepa mieszkała u mnie :p Jaka ona jest kochana:loveu: Jaki z niej przytulak i wierny obserwator :loveu: No cudny psuń po prostu.
Możesz mi ją cześciej podrzucać ;) Szczególnie w formie snu :p

hahaha we śnie przynajmniej nie puszcza bąkersów :evil_lol: no i ona taka jest - przytulanka i wiecznie wpatrzona we mnie, a jak mnien ie ma to przykleja sie do mojej Mam :lol:

[quote name='Alicja']
:loveu:Witaj obieżyświatko ....jak wrażenia z kolejnego lotu ;)

wrażenia - o dziwo LEPIEJ :multi::loveu: już nie modliłam się o szybką i bezbolesną śmierć - nie byłam przerażona tak jak ostatnio - a były turbulencje :razz: więc chyba już mogę latać - tylko nie na długie trasy bo wstać z fotela nadal sięboję i jak wypiłam piwko przed lotem :oops: to musiałam wytrzymać 2,40 h :evil_lol:

[quote name='gassira']czekamy na Ciebie cierpliwie:loveu:

qrcze muszę obrobić fotki :placz:

a w ogóle to mieliśmy cudowną pogodę :mdleje: jak nie w Dublinie! słońce cały czas, tylko wietrzycho było Dublińskie :mad: ale przynajmniej nie padało :multi::loveu: sam Dublin - miasto jak miasto - to mnie nie kręci za specjalnie, ale znajomi pokazali nam okolice :mdleje: rany kilka km za miastem są takie widoki, że mnie zatykało :crazyeye::loveu::loveu::loveu: naprawdę pięknie! morze, góry (niewysokie, ale góry), klify, no i ta zieleń - tam naprawdę jest tak zielono jak mówią :loveu::multi: kiedyś się wybiorę z J samochodem pozwiedzać całą Irlandię :loveu:

Posted

Nooo panikara - latać sie boi. :evil_lol:

U mnie w rodzinie: szwagier pilot, siostra była stewardesa a siostrzenica obecna stewardesa. Samoloty nam nie straszne. :eviltong:

Posted

Noo my planujemy Norwegię :loveu: wypożyczyć tam samochód i pojeździć :loveu:

a w Dublinie grzechem byłoby nie wypić Guinessa :loveu: i przy okazji chwalę się nową fryzurką :eviltong: