Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 malawaszka napisał(a):tak taak rozwinę moje anielskie skrzydła :evil_lol: może tak :roll: kurde ale gifka w anielskich znalazłam :roflt: dobra mam beznadziejne skojarzenia :roll::oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 widziałam foty porzuconej małej dziewczynki:placz: i 2 psów 1 bardzo zaniedbanego :diabloti: Quote
anetta Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 http://img185.imageshack.us/img185/8893/dsc0098mh3.jpg Mi to się widzi jako reklama do włosów :evil_lol::evil_lol: musiałam zerknąć kto to Keith F. - i już wiem hahaha I'm the firestarter - to by pasowało O to to to :evil_lol::evil_lol: Nie wiem co z tym wykręcaniem, jak moje psy miały kleszcza to weci się nie cackali w wykręcanie tylko rach ciach wyrywali o już :cool1: Quote
AnkaG Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja już mam taka wprawę, że nie pamiętam kiedy jakiegoś urwałam. a wyciągam ręką albo pensetą. Quote
dagusiek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Witam Zdjęcia widziałam, są super:lol: a teraz lecę dalej:hand: Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja'] kurde ale gifka w anielskich znalazłam :roflt: dobra mam beznadziejne skojarzenia :roll::oops::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Wasiu szczęśliwej podróży wtem i nazad ;) Quote
LAZY Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Foty jak zawsze piękne! A co do wyjazdu to udanego ;) Quote
ariss Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ja już wróciłam:razz:teraz czekamy na Ciebie:loveu: Quote
asher Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ja już sie nie mogę doczekać pięknych fotek z Dublina :multi: Doginka napisał(a):Ale to nie o zegarek chodzi, tylko o aparat gębowy, który się wkręca w skórę. On ma taką budowę, że trzeba nim kręcić przy wyjmowaniu właśnie w przeciwną stronę do ruchu wskazówek zegara - każdy vet Ci to powie;) Doginko, nawet w opisie lassa w Karusku piszą jak byk, że kierunek wykręcania kleszcza nie ma żadnego znaczenia :lol: Quote
Justa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Doginka napisał(a):Ale to nie o zegarek chodzi, tylko o aparat gębowy, który się wkręca w skórę. On ma taką budowę, że trzeba nim kręcić przy wyjmowaniu właśnie w przeciwną stronę do ruchu wskazówek zegara - każdy vet Ci to powie;) Ja wykręcam w tą w którą mi akurat wygodniej i jeszcze kleszcza nie urwałam :cool3: A trochę ich z Galiny wyciągnęłam. Waszko co tak pusto u Was ? :-o Quote
Pysia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Weszko ...Wracaj już...Świat jest smutny i pusty bez Ciebie :-( Nie wierzę, że to napisałam :crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='malawaszka']wróciłam :diabloti: nie wiem kiedy będą foty bo nie mam na nic czasu :shock: Zartowalaś :grins: praffda :roll: Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 wróciłam :diabloti: nie wiem kiedy będą foty bo nie mam na nic czasu :shock: Quote
agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witaj wrocona i bez czasu...ja chetnie zakupilabym czasowstrzymywacz:roll: Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Foty nadal nie zrzucone :placz: nie wiem w co ręce włożyć, więc włożę do kieszeni i przeczekam aż się to wszystko uspokoi :diabloti: Quote
tangerine74 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nie uwierzysz jaki miałam sen:crazyeye: Pod Twoją nieobecność Pepa mieszkała u mnie :p Jaka ona jest kochana:loveu: Jaki z niej przytulak i wierny obserwator :loveu: No cudny psuń po prostu. Możesz mi ją cześciej podrzucać ;) Szczególnie w formie snu :p;):p Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='malawaszka']Foty nadal nie zrzucone :placz: nie wiem w co ręce włożyć, więc włożę do kieszeni i przeczekam aż się to wszystko uspokoi :diabloti: :cool1:może być.....byle do swojej ;):evil_lol: :loveu:Witaj obieżyświatko :multi::multi:....jak wrażenia z kolejnego lotu ;) Quote
malawaszka Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='tangerine74']Nie uwierzysz jaki miałam sen:crazyeye: Pod Twoją nieobecność Pepa mieszkała u mnie :p Jaka ona jest kochana:loveu: Jaki z niej przytulak i wierny obserwator :loveu: No cudny psuń po prostu. Możesz mi ją cześciej podrzucać ;) Szczególnie w formie snu :p hahaha we śnie przynajmniej nie puszcza bąkersów :evil_lol: no i ona taka jest - przytulanka i wiecznie wpatrzona we mnie, a jak mnien ie ma to przykleja sie do mojej Mam :lol: [quote name='Alicja'] :loveu:Witaj obieżyświatko ....jak wrażenia z kolejnego lotu ;) wrażenia - o dziwo LEPIEJ :multi::loveu: już nie modliłam się o szybką i bezbolesną śmierć - nie byłam przerażona tak jak ostatnio - a były turbulencje :razz: więc chyba już mogę latać - tylko nie na długie trasy bo wstać z fotela nadal sięboję i jak wypiłam piwko przed lotem :oops: to musiałam wytrzymać 2,40 h :evil_lol: [quote name='gassira']czekamy na Ciebie cierpliwie:loveu: qrcze muszę obrobić fotki :placz: a w ogóle to mieliśmy cudowną pogodę :mdleje: jak nie w Dublinie! słońce cały czas, tylko wietrzycho było Dublińskie :mad: ale przynajmniej nie padało :multi::loveu: sam Dublin - miasto jak miasto - to mnie nie kręci za specjalnie, ale znajomi pokazali nam okolice :mdleje: rany kilka km za miastem są takie widoki, że mnie zatykało :crazyeye::loveu::loveu::loveu: naprawdę pięknie! morze, góry (niewysokie, ale góry), klify, no i ta zieleń - tam naprawdę jest tak zielono jak mówią :loveu::multi: kiedyś się wybiorę z J samochodem pozwiedzać całą Irlandię :loveu: Quote
AnkaG Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Nooo panikara - latać sie boi. :evil_lol: U mnie w rodzinie: szwagier pilot, siostra była stewardesa a siostrzenica obecna stewardesa. Samoloty nam nie straszne. :eviltong: Quote
Justa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Aaaaaaj zazdroszczę wyprawy :loveu: Ja bym chciała kiedyś do Norwegii.. :oops: Quote
malawaszka Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Noo my planujemy Norwegię :loveu: wypożyczyć tam samochód i pojeździć :loveu: a w Dublinie grzechem byłoby nie wypić Guinessa :loveu: i przy okazji chwalę się nową fryzurką :eviltong: Quote
Recommended Posts