Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
mop bzyknął świnkę wietnamską i powstała Pepa :evil_lol:

Historia pewnej miłości...

świetna historia:thumbs: kiedy nastepna?:cool3: waszko, wierzymy w Twoją kreatywność:razz:

Posted

szaraduszka napisał(a):
Rudy rządzi :evil_lol:

Rude to wredne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wpadłam się przywitać i zabieram się za pracę:razz: - robota papierkowa i w domku przy kompie, ale strasznie dużo i nudno:cool3: - mam nadzieję, że kasy też będzie dużo:p

Posted

ale ja się nie wyspałam:roll:
no ale co marudzić będę,mi się rude nie bardzo, On bardziej no ale najbardziej to te Twoje 2 cholery:loveu::diabloti:

Posted

Haaaaaaloooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Tobie i Psychopacie za życzenia :loveu: Wzruszyliście mnie bo oprócz mej rodziny byliście pierwsi :loveu:
Przyjeżdżaj jutro do mne bo boję sie ruszyc prezentu....:crazyeye::-o:oops:

Posted

[quote name='agbar']fajnisty ten ON...taki mu lobuz z oka wyziera

hahaha noo dokładnie, zwłaszcza jak się tak przygarbi :lol:

[quote name='asher']ON też cudny, ale ta fota mnie rozbroiła, takie małe rude na krzywych łapkach, tiutiutiu

:lol:

[quote name='tangerine74']Rude jest piekne
http://img187.imageshack.us/img187/6479/dsc0011je9.jpg
Widać, że kawalerowie pognani przez Lunkę do drugiej panny uderzyli

haha a druga panna ich olała - ale przynajmniej nie pogoniła :evil_lol:

[quote name='dbsst']cudni są ci kawalerowie bardzo fotogeniczni

nooo super się fociło - zwłaszcza ONego - duży i jasnosierścisty :loveu:

[quote name='Matusz']bo rude ! :iloveyou:

[quote name='szaraduszka']Rudy rządzi

:evil_lol: zwłaszcza u Szarejduszki

[quote name='anetta']
Onek ma śmieszne uszyyy A jamniorek jest śliczny.

zgadza sie:loveu:

[quote name='LeCoyotte']świetna historia:thumbs: kiedy nastepna?:cool3: waszko, wierzymy w Twoją kreatywność/quote]

uhm jak wena przyjdzie to bedą opowieści - na siłę się nie da :shake:

[quote name='Doginka']
Wpadłam się przywitać i zabieram się za pracę - robota papierkowa i w domku przy kompie, ale strasznie dużo i nudno - mam nadzieję, że kasy też będzie dużo

fiu fiu - trzymam :kciuki:

[quote name='clockwork']noooo to sie Pepa obstawiła ..samcami (zapomniałam zajrzeć na podwozie )

haha anoo samcami samcami :evil_lol:

[quote name='gassira']ale ja się nie wyspałam
no ale co marudzić będę,mi się rude nie bardzo, On bardziej no ale najbardziej to te Twoje 2 cholery:diabloti:

ja też niewyspana permanentnie :roll:

[quote name='dbsst']heloł kochana Waszko jak Ci sie spało :evil_lol:

niezadobrze - z jednej strony J, z drugiej Luna, a pod łóżkiem pierdząca Pepa :shock: :evil_lol:

[quote name='agbar']juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hand:....jest tu kto?

jestem przelotem

[quote name='Pysia']Haaaaaaloooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję Tobie i Psychopacie za życzenia :loveu: Wzruszyliście mnie bo oprócz mej rodziny byliście pierwsi
Przyjeżdżaj jutro do mne bo boję sie ruszyc prezentu....:crazyeye:

Psze uprzejmie :loveu: ahhhhhhhhhhh prezent ruszony :mdleje: do tej pory bolą mnie ręce :loveu:

emotry ciach

Posted

a wczoraj byliśmy w terenie na pomiarach :mdleje: masakra - wymarźliśmy jak diabli - ręce mi mało nie odpadły - tak było zimno, że czułam jak pośladki mi cierpną z zimna :evil_lol: dziś oczywiście boli mnie gardło :placz:

come on BEJBE

chodź nie dygaj mała

będę Ci przecierał szlak własną klatą

jak będzie trzeba rozłożę własne futro na kałuży, żebyś nie umoczyła stópki

:loveu:

muszę Wam powiedzieć, że Luneta bardzo mnie zaskakuje :loveu: ona LUBI Pepę :mdleje: to dziwne dla każdego, kto zna Lunetę bo każdy wie, że Luneta kocha tylko i wyłącznie samą siebie (z psów oczywiście :lol:) - a ostatnio - na wsi Pepa leżała sobie na podwórku, a Luna kilka razy do niej podleciała, powąchała uszko, pomerdała kikutkiem i heja dalej na obchód :loveu: a dziś u Pysi to już mało nie zemdlałam :mdleje: bo Pysia nalała moim babkom wodę do miski, Luna zaczeła pić, ja patrzę a Pepa się pcha też do niej :shock: no i myślę - kurcze będzie dym :shake: a tu ..... NIC!!!! Pepa zaczęła pić razem z Luną i NIC się nie wydarzyło :multi::multi::multi::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

muszę Wam powiedzieć, że Luneta bardzo mnie zaskakuje :loveu: ona LUBI Pepę :mdleje: to dziwne dla każdego, kto zna Lunetę bo każdy wie, że Luneta kocha tylko i wyłącznie samą siebie (z psów oczywiście :lol:) - a ostatnio - na wsi Pepa leżała sobie na podwórku, a Luna kilka razy do niej podleciała, powąchała uszko, pomerdała kikutkiem i heja dalej na obchód :loveu: a dziś u Pysi to już mało nie zemdlałam :mdleje: bo Pysia nalała moim babkom wodę do miski, Luna zaczeła pić, ja patrzę a Pepa się pcha też do niej :shock: no i myślę - kurcze będzie dym :shake: a tu ..... NIC!!!! Pepa zaczęła pić razem z Luną i NIC się nie wydarzyło :multi::multi::multi::loveu:

Bo u mnie w domu zawsze musi być pokój ;) Jak się wchodzi między wrony to się kraka jak i one ( patrz -> pacyfizm ) :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Bo u mnie w domu zawsze musi być pokój ;) Jak się wchodzi między wrony to się kraka jak i one ( patrz -> pacyfizm ) :evil_lol:

uhm ... :evil_lol:

[quote name='asher']Wypatrywanie zdobyczy? :razz::diabloti:

http://img394.imageshack.us/img394/6505/dsc0034pn9.jpg
Jak nie widać tych rozwianych uszu i dłuuugasnych łap, to faktycznie, wypisz wymaluj Bugajski :loveu::loveu::loveu:

noo mam nadzieję, że to nie przygotowanie do polowania :lol: