dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 cudni są ci kawalerowie bardzo fotogeniczni:cool1: Quote
Matusz Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='asher']http://img175.imageshack.us/img175/3013/dsc0016xr3.jpg Cuuuudo!!!! :iloveyou: bo rude ! :eviltong::eviltong::iloveyou::iloveyou: Quote
anetta Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 mop bzyknął świnkę wietnamską i powstała Pepa :evil_lol: Onek ma śmieszne uszyyy :p A jamniorek jest śliczny. Quote
LeCoyotte Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 malawaszka napisał(a):mop bzyknął świnkę wietnamską i powstała Pepa :evil_lol: Historia pewnej miłości... świetna historia:thumbs: kiedy nastepna?:cool3: waszko, wierzymy w Twoją kreatywność:razz: Quote
Doginka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 szaraduszka napisał(a):Rudy rządzi :evil_lol: Rude to wredne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadłam się przywitać i zabieram się za pracę:razz: - robota papierkowa i w domku przy kompie, ale strasznie dużo i nudno:cool3: - mam nadzieję, że kasy też będzie dużo:p Quote
clockwork Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 noooo to sie Pepa obstawiła ..samcami (:???:zapomniałam zajrzeć na podwozie ) bereczek Waszkomła:multi::multi: Quote
ariss Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ale ja się nie wyspałam:roll: no ale co marudzić będę,mi się rude nie bardzo, On bardziej no ale najbardziej to te Twoje 2 cholery:loveu::diabloti: Quote
dbsst Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 heloł kochana Waszko jak Ci sie spało :evil_lol: Quote
agbar Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hand:....jest tu kto?:hmmmm: Quote
Pysia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Haaaaaaloooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Tobie i Psychopacie za życzenia :loveu: Wzruszyliście mnie bo oprócz mej rodziny byliście pierwsi :loveu: Przyjeżdżaj jutro do mne bo boję sie ruszyc prezentu....:crazyeye::-o:oops: Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='agbar']fajnisty ten ON...taki mu lobuz z oka wyziera hahaha noo dokładnie, zwłaszcza jak się tak przygarbi :lol: [quote name='asher']ON też cudny, ale ta fota mnie rozbroiła, takie małe rude na krzywych łapkach, tiutiutiu :lol: [quote name='tangerine74']Rude jest piekne http://img187.imageshack.us/img187/6479/dsc0011je9.jpg Widać, że kawalerowie pognani przez Lunkę do drugiej panny uderzyli haha a druga panna ich olała - ale przynajmniej nie pogoniła :evil_lol: [quote name='dbsst']cudni są ci kawalerowie bardzo fotogeniczni nooo super się fociło - zwłaszcza ONego - duży i jasnosierścisty :loveu: [quote name='Matusz']bo rude ! :iloveyou: [quote name='szaraduszka']Rudy rządzi :evil_lol: zwłaszcza u Szarejduszki [quote name='anetta'] Onek ma śmieszne uszyyy A jamniorek jest śliczny. zgadza sie:loveu: [quote name='LeCoyotte']świetna historia:thumbs: kiedy nastepna?:cool3: waszko, wierzymy w Twoją kreatywność/quote] uhm jak wena przyjdzie to bedą opowieści - na siłę się nie da :shake: [quote name='Doginka'] Wpadłam się przywitać i zabieram się za pracę - robota papierkowa i w domku przy kompie, ale strasznie dużo i nudno - mam nadzieję, że kasy też będzie dużo fiu fiu - trzymam :kciuki: [quote name='clockwork']noooo to sie Pepa obstawiła ..samcami (zapomniałam zajrzeć na podwozie ) haha anoo samcami samcami :evil_lol: [quote name='gassira']ale ja się nie wyspałam no ale co marudzić będę,mi się rude nie bardzo, On bardziej no ale najbardziej to te Twoje 2 cholery:diabloti: ja też niewyspana permanentnie :roll: [quote name='dbsst']heloł kochana Waszko jak Ci sie spało :evil_lol: niezadobrze - z jednej strony J, z drugiej Luna, a pod łóżkiem pierdząca Pepa :shock: :evil_lol: [quote name='agbar']juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hand:....jest tu kto? jestem przelotem [quote name='Pysia']Haaaaaaloooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Tobie i Psychopacie za życzenia :loveu: Wzruszyliście mnie bo oprócz mej rodziny byliście pierwsi Przyjeżdżaj jutro do mne bo boję sie ruszyc prezentu....:crazyeye: Psze uprzejmie :loveu: ahhhhhhhhhhh prezent ruszony :mdleje: do tej pory bolą mnie ręce :loveu: emotry ciach Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 a wczoraj byliśmy w terenie na pomiarach :mdleje: masakra - wymarźliśmy jak diabli - ręce mi mało nie odpadły - tak było zimno, że czułam jak pośladki mi cierpną z zimna :evil_lol: dziś oczywiście boli mnie gardło :placz: come on BEJBE chodź nie dygaj mała będę Ci przecierał szlak własną klatą jak będzie trzeba rozłożę własne futro na kałuży, żebyś nie umoczyła stópki :loveu: muszę Wam powiedzieć, że Luneta bardzo mnie zaskakuje :loveu: ona LUBI Pepę :mdleje: to dziwne dla każdego, kto zna Lunetę bo każdy wie, że Luneta kocha tylko i wyłącznie samą siebie (z psów oczywiście :lol:) - a ostatnio - na wsi Pepa leżała sobie na podwórku, a Luna kilka razy do niej podleciała, powąchała uszko, pomerdała kikutkiem i heja dalej na obchód :loveu: a dziś u Pysi to już mało nie zemdlałam :mdleje: bo Pysia nalała moim babkom wodę do miski, Luna zaczeła pić, ja patrzę a Pepa się pcha też do niej :shock: no i myślę - kurcze będzie dym :shake: a tu ..... NIC!!!! Pepa zaczęła pić razem z Luną i NIC się nie wydarzyło :multi::multi::multi::loveu: Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 jak tak stanie to można się przestraszyć - nie wiem co taka postawa znaczy w psim świecie? Quote
Justa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Jakie piękne kolorki :loveu: Widzę ekipa spacerkowa Wam sie powiększyła :p A gdzie Oliwka ? :placz: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 malawaszka napisał(a): muszę Wam powiedzieć, że Luneta bardzo mnie zaskakuje :loveu: ona LUBI Pepę :mdleje: to dziwne dla każdego, kto zna Lunetę bo każdy wie, że Luneta kocha tylko i wyłącznie samą siebie (z psów oczywiście :lol:) - a ostatnio - na wsi Pepa leżała sobie na podwórku, a Luna kilka razy do niej podleciała, powąchała uszko, pomerdała kikutkiem i heja dalej na obchód :loveu: a dziś u Pysi to już mało nie zemdlałam :mdleje: bo Pysia nalała moim babkom wodę do miski, Luna zaczeła pić, ja patrzę a Pepa się pcha też do niej :shock: no i myślę - kurcze będzie dym :shake: a tu ..... NIC!!!! Pepa zaczęła pić razem z Luną i NIC się nie wydarzyło :multi::multi::multi::loveu: Bo u mnie w domu zawsze musi być pokój ;) Jak się wchodzi między wrony to się kraka jak i one ( patrz -> pacyfizm ) :evil_lol: Quote
asher Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='malawaszka'][jak tak stanie to można się przestraszyć - nie wiem co taka postawa znaczy w psim świecie? http://img385.imageshack.us/img385/4586/dsc0037rr7.jpg Wypatrywanie zdobyczy? :razz::diabloti: http://img394.imageshack.us/img394/6505/dsc0034pn9.jpg Jak nie widać tych rozwianych uszu i dłuuugasnych łap, to faktycznie, wypisz wymaluj Bugajski :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Pysia']Bo u mnie w domu zawsze musi być pokój ;) Jak się wchodzi między wrony to się kraka jak i one ( patrz -> pacyfizm ) :evil_lol: uhm ... :evil_lol: [quote name='asher']Wypatrywanie zdobyczy? :razz::diabloti: http://img394.imageshack.us/img394/6505/dsc0034pn9.jpg Jak nie widać tych rozwianych uszu i dłuuugasnych łap, to faktycznie, wypisz wymaluj Bugajski :loveu::loveu::loveu: noo mam nadzieję, że to nie przygotowanie do polowania :lol: Quote
lolka75 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://img391.imageshack.us/img391/9518/dsc0066li9.jpg :loveu:jaki boski kikucik.....normalnie gdyby nie umiejscowienie:roll: bylby do calowania:loveu: http://img183.imageshack.us/img183/7817/dsc0077oa9.jpg no teraz nareszcie jestem piekna i szczesliwa:loveu::multi::loveu: Czesc malawaszko:loveu: Quote
AnkaG Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Pepa artystka - w czymś aromatycznym było tarzanko? Luna i Pepa to już stado. :lol: Quote
Matusz Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 http://img183.imageshack.us/img183/7817/dsc0077oa9.jpg :iloveyou::iloveyou: Quote
Pysia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Weszka znikła to wstawiam Lunete - fotke zrobiła Weszka moim aparatem ;) To też jej dzieło ;) I to I to To też ;) Quote
Recommended Posts