Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poczytałam, posmutałam się Mimi i pośmiałam dżipami, pooglądałam wodne fotki i b&w, pozazdrościłam :loveu: Nie wiem które najładniejsze :loveu:

Sznaucery bez włosów wyglądają jak pinczery. Od 2 miesięcy mamy nowych sąsiadów w bloku obok, z pinczerka średnią. Jest identycznego rozmiaru co Gimlaś. Strachliwa psinka trochę, ale powoli ją do siebie przekonujemy. Dziś rano nawet chwilę pobawiła sie z Gimlim. Po ruchach bardzo wyraźnie widać, że te rasy są spokrewnione. Pinczer to taki sznaucer inaczej;): brązowy, bez powiewającego futra i cichy :crazyeye:;):crazyeye:

Mam weekend pod znakiem urodzin M - wczoraj przyjaciół gościłam, dziś rodzina zjeżdża... szaleństwo. Idę sie polenić obok Gimlasia na chwilkę :p
Słońce piękne, spacer długi kusi, a tu czasu brak...:roll:

Posted

cześć moje kochane :loveu::loveu::loveu: ja muszę Wam się przyznać, że najbardziej podoba mi się ta ostatnia fotka - aż zapiszczałam jak ją zrobiłam :oops::evil_lol:

[quote name='tangerine74']
Sznaucery bez włosów wyglądają jak pinczery. Od 2 miesięcy mamy nowych sąsiadów w bloku obok, z pinczerka średnią. Jest identycznego rozmiaru co Gimlaś. Strachliwa psinka trochę, ale powoli ją do siebie przekonujemy. Dziś rano nawet chwilę pobawiła sie z Gimlim. Po ruchach bardzo wyraźnie widać, że te rasy są spokrewnione. Pinczer to taki sznaucer inaczej;): brązowy, bez powiewającego futra i cichy :crazyeye:;):crazyeye:

noo na wystawie w Katowicach mówiłam J, że doberman to coś podobnego jak sznaucer olbrzym tylko bez kudłów - nie chciał mi uwierzyć bo jego sąsiad ma dobka killera i niekoniecznie się z nim lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszystkiego naj naj dla M :drinking: :multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wpadłam popodniecać sie fotami i już wychodze :obrazic: [/FONT]

łobroź się :evil_lol:

Posted

Monika - cho do mnie. Nauczysz mnie focić czarne i kudłate bo mnie rozpacz bierze :placz:
TZ rozbiera oba auta na części.....Nie wiem, czy będziemy mieli czym jeździc :-o Przyjeżdżaj to Twoje też rozbierze :diabloti: Jedno w tą czy w tamtą - nie ma różnicy :evil_lol:

Posted

Waszeczko oklopnie Ci zazdroszczę tych cudnych fot... pies pędzi, zamrożony w locie, idealna ostrość, piękne rozmazane tło... :placz::placz::placz:

Trawkowo, patyczkowo, kamienno, wodne fotki suuuper :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Monika - cho do mnie. Nauczysz mnie focić czarne i kudłate bo mnie rozpacz bierze :placz:
TZ rozbiera oba auta na części.....Nie wiem, czy będziemy mieli czym jeździc :-o Przyjeżdżaj to Twoje też rozbierze :diabloti: Jedno w tą czy w tamtą - nie ma różnicy :evil_lol:

hyhyhy za późno - byliśmy w parku w Kazimierzu- matko ile tam dzisiaj ludzi było :mdleje:

[quote name='szaraduszka']Waszeczko oklopnie Ci zazdroszczę tych cudnych fot... pies pędzi, zamrożony w locie, idealna ostrość, piękne rozmazane tło... :placz::placz::placz:

Trawkowo, patyczkowo, kamienno, wodne fotki suuuper :loveu:

no to mamy po równo bo ja Ci zazdroszczę zwierzyńca, a teraz głównie Froteczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha pewnie tak, a dzisiaj Pepa postanowiła się napić ze stawu i musiałam ją za ogon przytrzymać bo wiaterek by zawiał i by poleciała na główkę :lol:

i weź tu psu ogon obetnij :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Nooooooooo wiedzę że Luna z porządnym patolem http://img247.imageshack.us/img247/8099/dsc0329pr1.jpg, a nie jak kiedyś z takim cieniuśkim patyckiem ;)

hahaha jej jest wszystko jedno :lol:

[quote name='Justa']i weź tu psu ogon obetnij :diabloti:

NO! :evil_lol:

[quote name='LeCoyotte']kiedyś to ona chciała przewrócone drzewo porwać:diabloti:

o masz! serio? a ja nie pamiętam :oops:

[quote name='anetta']:lol:
No to nic tylko tulić i tulić :iloveyou:

już tak ładnie nie wygląda :placz:

dobranoc :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:doszłam do wniosku że mam potężne braki w ....................sprzęcie :cool1:[/FONT]

Ja identycznie :placz: Az się chce focić przez takie cudne foty :placz: Siegam po moja imitacje aparatu, robię 3 zdjęcia i... zdegustowana odkładam na półkę :placz:

http://img247.imageshack.us/img247/8099/dsc0329pr1.jpg fajowy patyk :multi:
http://img370.imageshack.us/img370/957/dsc0001eu4.jpg nochalek:loveu: ząbeczki :loveu: kółkami do góry:loveu::loveu::loveu:
Gimli będzie dzis tą pozycję trenował ;) Po 2 dniach stałego pilnowania mnie, zebym za dużo uwagi nie poświęcała innym psom i dzieciom jest wykończony :lol: No w końcu jak długo i ile dni pod rząd sznaucer ma sie koncentrować i mysleć :lol:
http://img386.imageshack.us/img386/5769/dsc0099xw2.jpg cudna Pepa, taka poważna:crazyeye::loveu::crazyeye:

Dzię bry przy kawce :p
Oby do godz. 15 - potem padnę i spróbuję odespac imprezowanie weekendowe ;)

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]doszłam do wniosku że mam potężne braki w ....................sprzęcie :cool1:[/FONT]

iii tam :shake: byłam u Cię - nie kłamczuszkaj bo nie są takie ogromne :loveu:

[quote name='Katerinas']
Widzę, że Luna pływa :-o
Masz sznaucerobladora?

http://img257.imageshack.us/img257/3858/dsc0074vc8.jpg
Ależ piękny papillon :loveu:

MAM!! ShnauzeRetriver :evil_lol:
ohhh Papillonek BYŁ piękny :loveu::lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie łoboziłach sie... jestem ... podziwiam kogłąbyś wrzucać na fotosika... tam jest podgląd na ustawienia [/FONT]

nie lubiem fotoshita :shake:

[quote name='Doginka']O ja ciee, ale super ją złapałaś:crazyeye:
http://img405.imageshack.us/img405/6522/dsc0302jp3.jpg

:multi:

[quote name='tangerine74']Ja identycznie Az się chce focić przez takie cudne foty Siegam po moja imitacje aparatu, robię 3 zdjęcia i... zdegustowana odkładam na półkę :placz:

:nono: niedobrze - ale mogłabyś te 3 chociaż nam pokazać :cool3::loveu: Luneta mi szepnęła, że się za Gimloniem stęskniła :placz:

http://img370.imageshack.us/img370/957/dsc0001eu4.jpg nochalek ząbeczki kółkami do góry:loveu:

na tej focie Luna odpływała z rozkoszy bo J ją miział i miział :lol:

Gimli będzie dzis tą pozycję trenował Po 2 dniach stałego pilnowania mnie, zebym za dużo uwagi nie poświęcała innym psom i dzieciom jest wykończony :lol: No w końcu jak długo i ile dni pod rząd sznaucer ma sie koncentrować i mysleć

hahaha bieedny Gimli - Pańciostwo się bawi a pies pilnować musi :mad::shake:

Dzię bry przy kawce
Oby do godz. 15 - potem padnę i spróbuję odespac imprezowanie weekendowe

buuu a ja nie mam kawki :placz:

[quote name='Doginka'] - wpadłam do Cię i teraz wypadam z powrotem do łóżka

ja chyba też się jeszcze położę bo nie mogłam spać w nocy :shake::angryy:

emoty CIAC?H!