Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
haha jak tym trymerem wyrwać włosy i jednocześnie ich nie wyrwać i jeszcze żeby było równo :shock:

jak rwiesz to sie nie da rowno :evil_lol:nawet jak do golej skory lecisz to i tak jakies wlosy zostaja roznej dlugosci :roll:

Posted

Waszeczko - Lunetka wygląda bardzo ok :p:multi: Wcale a wcale nie masz powodu do wstydu.
Na równo raczej ciężko wyskubać bo przynajmniej na moich nie ma na całym psie takiego samego włosa. Boczki mają mniej sztywne niż grzbiet, na karku się trochę zawijają w różne strony. I zawsze jakaś tam różnica jest. Ja nigdy nie wyrywam do łysej skóry bo tego nie lubię i nie zniosłabym takiego łysego psa w domu :roll:

Posted

Pysia napisał(a):
To były jakieś " ZAWSZE" o których ja nie wiem? :crazyeye::diabloti:

wiesz, wiesz - tylko nie potrafisz sie z tym pogodzić :diabloti: :evil_lol:

Elitesse napisał(a):
jak rwiesz to sie nie da rowno :evil_lol:nawet jak do golej skory lecisz to i tak jakies wlosy zostaja roznej dlugosci :roll:

:niewiem: to ja już nic nie rozumiem jak Wy to robicie :roll:

weszka napisał(a):
Waszeczko - Lunetka wygląda bardzo ok :p:multi: Wcale a wcale nie masz powodu do wstydu.
Na równo raczej ciężko wyskubać bo przynajmniej na moich nie ma na całym psie takiego samego włosa. Boczki mają mniej sztywne niż grzbiet, na karku się trochę zawijają w różne strony. I zawsze jakaś tam różnica jest. Ja nigdy nie wyrywam do łysej skóry bo tego nie lubię i nie zniosłabym takiego łysego psa w domu :roll:

no ale tak jak teraz ma Dirki to nie jest równo???? Bo mnie to wygląda tak fajnie i wyskubane i wyrównane :cool3:

Posted

Medorowa napisał(a):
Cze Waszko od nie swoich zająców:hand::p

Cze Medorowa od... :hmmmm: wybujałego mniemania o swej urodzie :megagrin:

Alicja napisał(a):
jak nie jak tak :mad:.......ni ma kropki z numerkiem :placz::placz::placz:

no teraz nie ma - ale wtedy jeszcze była :lol:

Posted

aaahahaha 3418 :diabloti::diabloti::diabloti: w mozilli jej nie było a w IE jest :diabloti:

AnkaG :klacz: gratulacje!!!!

a ja byłam na cudownym spacerku na wsi na łąkach, mam superanckie fotki :loveu: ale jak już udało mi się postawić kropkę to idę to opić :evil_lol: więc fotki jutro :evil_lol:

:hand:

Posted

Waszko, ja tez nie mogę trafić. Ciągle nie ta kropa :mad: Ja mam Mozillę :angryy:

Co do trymowania, to ja tez nie rozumiem jak mozna to zrobić, żeby włosy po tym nie sterczały na boki.:shake: Gimli ma juz mało włosów i podszerstka jak na lekarstwo, a na bokach stercza mu kukuryki :angryy: Dalsze kingcoatowanie tego nie zmieni. :shake: Więc chyba na koniec i tak trzeba nozyczkami albo maszynką wyrównać wystające ogonki. :razz: Wytłumaczcie jak to robicie inaczej :cool3: A moze to na minikach tak smiesznie wygląda? A na duzych i średnich sznupkach to tak nie razi?

Wrócilismy po 5 miesiącach przerwy (choróbsko, rekonwalescencja i zima) na torek agilitowy :loveu: Miałam milion obaw czy Gimli w ogóle bedzie cos pamiętał i chciał sie wziąc do roboty, no i czy ja sobie poradzę, a tutaj...:p Jestem zachwycona dzisiejszą pracą Gimlego :multi: Ja wiem, ze mu bardzo daleko do sportowca:oops: ale jego skupienie dziś, jego koncentracja na mnie, jego radocha z biegania :multi::loveu::multi: Gimli zawahał sie tylko raz przy zgiętym tunelu i kole. Nie pamietał slalomu, ale miał prawo, bo go jeszcze nie umiał. Mi udało sie zrobić bez pomyłek wszystkie zmiany :multi: Jestem w siódmym niebie :multi: Gimli śpi, ja padam z nóg, a gęba mi się śmieje :p
Następny "trening" za 2 tygodnie, bo Świeta za tydzień. Ale to dobrze, bo Gimli lepiej ćwiczył, gdy miał 12-16 dni przerwy.
Zdycham z emocji i zmęczenia :p:loveu::multi: Sznupuś mój kochany:loveu:

3420:multi: przez IE - w Mozilli nadal brak kropy:angryy:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Dalsze kingcoatowanie tego nie zmieni. :shake: Więc chyba na koniec i tak trzeba nozyczkami albo maszynką wyrównać wystające ogonki. :razz: Wytłumaczcie jak to robicie inaczej :cool3:

palcami go:razz: albo zwykłym trymerem:razz: coatking tego nie zrobi..

Waszko czekamy na te świetne zdjęcia:p
PS kropka już na swoim miejscu, był jakiś problem z serwerem imageshacku..

Posted

Kurde co Wy tu grypsujecie :diabloti: ????
Tangerine - coatem nie wyrównasz, musisz palcami albo trymerem ile wychodzi, a później możesz ew. wyrównać maszynką. Ale nie tnij wcześniej maszynką bo zniszczysz włos. Dopiero jak już wyskubiesz wszystko co się da.

Posted

weszka napisał(a):

ZGADZAM SIE W 100%;)

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahahaha 3418 :diabloti::diabloti::diabloti: w mozilli jej nie było a w IE jest :diabloti:

AnkaG :klacz: gratulacje!!!!

a ja byłam na cudownym spacerku na wsi na łąkach, mam superanckie fotki :loveu: ale jak już udało mi się postawić kropkę to idę to opić :evil_lol: więc fotki jutro :evil_lol:

:hand:

Pijaczka :diabloti: Też dzisiaj piłam :evil_lol: Właśnie przylazłam do domu;)

Posted

weszka napisał(a):
...Ja nigdy nie wyrywam do łysej skóry bo tego nie lubię i nie zniosłabym takiego łysego psa w domu :roll:

Nie wiesz, co tracisz:diabloti:

malawaszka napisał(a):
:niewiem: to ja już nic nie rozumiem jak Wy to robicie :roll:

Ja najpierw wyciągam marsikiem podszerstek (nożyk Mars M330, do podszerstka), a później rwę dokładnie palcami - widziałaś foty u mnie:p
AnkaG napisał(a):
Sie pochwalę: Michał został Mistrzem Polski w disco dance solo. :eviltong:

GRATULACJE:multi::multi::multi:

Posted

AlKil napisał(a):
dalej szyfrują...:placz::placz::placz:

To nie szyfr ;) Le Coyote postawił pod banerkiem sobie kropę i wszyscy w nią klikają :evil_lol: Teraz tych kropek dla zmylenia jest więcej ;) A jak ktoś ma Mozille to kropy nie widzi :diabloti:

Posted

Witojcie moje kochane :loveu::loveu::loveu:

Doginka napisał(a):

Ja najpierw wyciągam marsikiem podszerstek (nożyk Mars M330, do podszerstka), a później rwę dokładnie palcami - widziałaś foty u mnie:p

no ale ja nie chciałam tak całkiem do łysa - mam tego samego marsika :cool3:

Kropa już jest :loveu: 3477 :loveu: