Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
oczywiście wyrwało mi się kilka łysych placków i nie wiem co dalej z tym zrobić :placz:

Poczekać aż odrośnie :evil_lol:
A wcześniej pokazać nam zdjęcia poglądowe :evil_lol:

a Pepa chodziła i na mnie szczekała - no to ją też uczesałam jak tak bardzo chciała :evil_lol:

sadystka :placz:

Posted

Justa napisał(a):
Poczekać aż odrośnie :evil_lol:
A wcześniej pokazać nam zdjęcia poglądowe :evil_lol:

hahah zdjęcia poglądowe pod tytułem czego nie należy robi swojemu psu - nawet jak włos łatwo wychodzi :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah zdjęcia poglądowe pod tytułem czego nie należy robi swojemu psu - nawet jak włos łatwo wychodzi :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol:
Nie martw, ja też raz do roku się zapędzę i zawezmę w skubaniu a potem pies wygląda jak.. :eviltong:
Ale waszka ! kontynuuj i zrób to co Ola zrobiła Bangi ! :eviltong:

PEPCIA :-o

Posted

Justa tak sie zagalopowałam, że niewiele brakowało a wyrwałabym całą :shake: myślałam, ze mocniej jej się te kudły trzymają :lol:

a Pepa :loveu: kurcze wydawało mi się, że mało się zmieniła i poszukałam tych starych fotek :-o szkoda, że nie mam jak wyglądała jak mieszkała na ulicy, ale jakoś nie udało mi się zrobić wtedy :shake:

Posted

No właśnie też mnie przytkało jak zobaczyłam tą cudną przemianę :multi:
Pepcia ma wspaniałe futerko !!! :multi:

No z Galiny ja też mogę rwać i rwać, ale staram się oapmiętywać w trakcie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pepowe futro będzie jeszcze wspanialsze jak mi się uda ten cholerny łupież wyeliminować :placz:

Kurcze.. łupież to z wielu powodów może powstawać :shake:
A już jej się te 'wewnętrzne' sprawy wyjaśniły?

Posted

Justa napisał(a):
Kurcze.. łupież to z wielu powodów może powstawać :shake:
A już jej się te 'wewnętrzne' sprawy wyjaśniły?

nie wyjaśniły się bo nie mogę się zdecydować do którego weta jechać :placz:

:lol:

Pepa tam sięnie szczypie :evil_lol:

potem Oliwia wolała się bawić z Luną :lol:

Posted

Waszka jak włos wyłaził lekko to znaczy że dojrzały do wyskubania. Widziałaś już fotki mojej Keysi. :p

Za pierwszym razem byłam uprzedzona:
cytat:
Keysi jest łysa, włos wyłaził to co miałam zostawić?

Spróbuj wyrównać tzn więcej wyskubać. :eviltong:

Posted

AnkaG napisał(a):
Waszka jak włos wyłaził lekko to znaczy że dojrzały do wyskubania. Widziałaś już fotki mojej Keysi. :p

Za pierwszym razem byłam uprzedzona:
cytat:
Keysi jest łysa, włos wyłaził to co miałam zostawić?

Spróbuj wyrównać tzn więcej wyskubać. :eviltong:

:placz: no własnie się do tego zbieram - przekupiłam już Lunete marchewką żeby mnie znowu kochała i zaraz się przebieram znowu do skubania :shake:

AnkaG napisał(a):
Ale Olivka urosła. :lol:

A jak afgan traktuje ją?

ogólnie ją olewa :lol: Oliwia często się do Pepy przytula, tarmosi ją, ani razu chyba nie przeszła obok bez mizianka - Pepa zero agresji, jedynie kiedy muszę uważać to jak ma coś do jedzenia - wtedy Oliwia nie może podchodzić bo Pepa warczy i nie wiem co by mogła zrobić - ja jej wyjmuję żarcie z pyska a jak warczy to tym bardziej jej wyjmuję, ale nie wiem czy Olce by pozwoliła - lepiej nie próbować - generalnie z Pepą Olka może zrobić więcej niż z Luna bo Luna dziad gryzie :mad:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:żarłoczność Pepy przechodzi ludzkie pojęcie :mad: przed chwilą bezczelnie PRZY LUNIE wlazła pod LUNY biurko, koło LUNY legowiska, gdzie stała LUNY miska z resztą karmy - zaznaczam, że Luna była tam też i groźnie protestowała!!! Pepa w pełnej olewce zaczęła jeść :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a Luna :roflt: z głupią miną patrzyła na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:żarłoczność Pepy przechodzi ludzkie pojęcie :mad: przed chwilą bezczelnie PRZY LUNIE wlazła pod LUNY biurko, koło LUNY legowiska, gdzie stała LUNY miska z resztą karmy - zaznaczam, że Luna była tam też i groźnie protestowała!!! Pepa w pełnej olewce zaczęła jeść :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a Luna :roflt: z głupią miną patrzyła na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

haha to musiało nieźle wygladać:diabloti: i dlatego chce mieć 2 psy:diabloti: ale nie mam:placz:

Posted

AnkaG napisał(a):
Postaraj się :p

:evil_lol: ja się nie starałam i mam :p

wyrwałam z Luny drugie tyle co na zdjęciu :mdleje: kurna i ja naprawdę nie wiem co dalej zrobić!!!!! :placz: ma tak - trochę długich, trochę takich łysych miejsc jak u Doginki Gordon :mdleje: co ja narobiłam :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wyjaśniły się bo nie mogę się zdecydować do którego weta jechać :placz:

ja też mam dylemata :cool1:gdzie do weta jakby nie daj boshe Ozzul był chory :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):

wyrwałam z Luny drugie tyle co na zdjęciu :mdleje: kurna i ja naprawdę nie wiem co dalej zrobić!!!!! :placz: ma tak - trochę długich, trochę takich łysych miejsc jak u Doginki Gordon :mdleje: co ja narobiłam :placz:

Za to ja się postarałam abyś Ty miała :evil_lol:
Co masz zrobić? Wyrywaj dalej żeby wyrównać :diabloti:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam napad głupawko ryczawki szczęściawki :multi::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakieś 8 nieszcześć zdjęte ze sznupa :p
http://img337.imageshack.us/img337/860/dsc0001rv4.jpg
Tylko tyle???????:diabloti:

oczywiście wyrwało mi się kilka łysych placków i nie wiem co dalej z tym zrobić :placz:
Nic, odrośnie:eviltong:

a Pepa chodziła i na mnie szczekała - no to ją też uczesałam jak tak bardzo chciała :evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti:
malawaszka napisał(a):
Pepowe futro będzie jeszcze wspanialsze jak mi się uda ten cholerny łupież wyeliminować :placz:

Doskonale działa olej z pestek winogron - do jedzonka codziennie po 1 łyżce - naprawdę działa, bo kiedyś Gordon miał straszny łupież i vet mi poradził, sprawdziłam i nie żałuję:multi:;)
malawaszka napisał(a):
Ja też:diabloti:

Wyrwij wszystko i nie przejmój się plamkami - w ciągu tygodnia zarosną;)

A u Gordona to plamki są dlatego, że wcześniej był trochę podtrymowywany z podszerstaka i to czarne krótkie, to są nowe włoski, które zaczęły odrastać. Jakbym go nie trymnęła wcześniej, to byłby poprostu cały łysolek:evil_lol::diabloti:;)

A Pepa baardzo się zmieniła na lepsze:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

Posted

za jednym razem tyle co na focie i za drugim razem tyle samo - ale ja nie chciałam do łysa :placz: no i Luna nie ma takiego futra jak Gordon :shake::lol:

Pepa żarła już jakies psie witaminy, tran, oliwe z oliwek, kąpię ja w nizoralu - no dobra może powinnam częściej kąpać :lol: - i nic :placz:

nie wyrwę wszystkiego :shake: zimno jest :cool1: właśnie wykąpałam Lunete a jutro opitole maszynką to co zostało i koniec - nie będe więcej rwała bo to co zostało chyba już ją boli bo mnie użarła - chciała trafić w trymer a podłożyłam jej mój paznokieć :placz::lol: i dobrze mi tak :placz:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
hahaha - tak sobie to tlumacz :evil_lol:

:evil_lol: cichaj babo :mad::evil_lol:

ale tak na serio to przy tym skubaniu była grzeczniejsza niż przy zwykłym czesaniu niedotykalskich łap :roll: