Justa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):oczywiście wyrwało mi się kilka łysych placków i nie wiem co dalej z tym zrobić :placz: Poczekać aż odrośnie :evil_lol: A wcześniej pokazać nam zdjęcia poglądowe :evil_lol: a Pepa chodziła i na mnie szczekała - no to ją też uczesałam jak tak bardzo chciała :evil_lol: sadystka :placz: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 mój afgan :loveu: a pamiętacie jak ją znalazłam??? Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Justa napisał(a):Poczekać aż odrośnie :evil_lol: A wcześniej pokazać nam zdjęcia poglądowe :evil_lol: hahah zdjęcia poglądowe pod tytułem czego nie należy robi swojemu psu - nawet jak włos łatwo wychodzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 :loveu::loveu::loveu:ale Pepa wypiękniała i obrosła futerkiem :loveu: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):hahah zdjęcia poglądowe pod tytułem czego nie należy robi swojemu psu - nawet jak włos łatwo wychodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie martw, ja też raz do roku się zapędzę i zawezmę w skubaniu a potem pies wygląda jak.. :eviltong: Ale waszka ! kontynuuj i zrób to co Ola zrobiła Bangi ! :eviltong: PEPCIA :-o Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Justa tak sie zagalopowałam, że niewiele brakowało a wyrwałabym całą :shake: myślałam, ze mocniej jej się te kudły trzymają :lol: a Pepa :loveu: kurcze wydawało mi się, że mało się zmieniła i poszukałam tych starych fotek :-o szkoda, że nie mam jak wyglądała jak mieszkała na ulicy, ale jakoś nie udało mi się zrobić wtedy :shake: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No właśnie też mnie przytkało jak zobaczyłam tą cudną przemianę :multi: Pepcia ma wspaniałe futerko !!! :multi: No z Galiny ja też mogę rwać i rwać, ale staram się oapmiętywać w trakcie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Pepowe futro będzie jeszcze wspanialsze jak mi się uda ten cholerny łupież wyeliminować :placz: Quote
Justa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):Pepowe futro będzie jeszcze wspanialsze jak mi się uda ten cholerny łupież wyeliminować :placz: Kurcze.. łupież to z wielu powodów może powstawać :shake: A już jej się te 'wewnętrzne' sprawy wyjaśniły? Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Justa napisał(a):Kurcze.. łupież to z wielu powodów może powstawać :shake: A już jej się te 'wewnętrzne' sprawy wyjaśniły? nie wyjaśniły się bo nie mogę się zdecydować do którego weta jechać :placz: :lol: Pepa tam sięnie szczypie :evil_lol: potem Oliwia wolała się bawić z Luną :lol: Quote
AnkaG Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Waszka jak włos wyłaził lekko to znaczy że dojrzały do wyskubania. Widziałaś już fotki mojej Keysi. :p Za pierwszym razem byłam uprzedzona: cytat: Keysi jest łysa, włos wyłaził to co miałam zostawić? Spróbuj wyrównać tzn więcej wyskubać. :eviltong: Quote
AnkaG Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale Olivka urosła. :lol: A jak afgan traktuje ją? Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 AnkaG napisał(a):Waszka jak włos wyłaził lekko to znaczy że dojrzały do wyskubania. Widziałaś już fotki mojej Keysi. :p Za pierwszym razem byłam uprzedzona: cytat: Keysi jest łysa, włos wyłaził to co miałam zostawić? Spróbuj wyrównać tzn więcej wyskubać. :eviltong: :placz: no własnie się do tego zbieram - przekupiłam już Lunete marchewką żeby mnie znowu kochała i zaraz się przebieram znowu do skubania :shake: AnkaG napisał(a):Ale Olivka urosła. :lol: A jak afgan traktuje ją? ogólnie ją olewa :lol: Oliwia często się do Pepy przytula, tarmosi ją, ani razu chyba nie przeszła obok bez mizianka - Pepa zero agresji, jedynie kiedy muszę uważać to jak ma coś do jedzenia - wtedy Oliwia nie może podchodzić bo Pepa warczy i nie wiem co by mogła zrobić - ja jej wyjmuję żarcie z pyska a jak warczy to tym bardziej jej wyjmuję, ale nie wiem czy Olce by pozwoliła - lepiej nie próbować - generalnie z Pepą Olka może zrobić więcej niż z Luna bo Luna dziad gryzie :mad: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:żarłoczność Pepy przechodzi ludzkie pojęcie :mad: przed chwilą bezczelnie PRZY LUNIE wlazła pod LUNY biurko, koło LUNY legowiska, gdzie stała LUNY miska z resztą karmy - zaznaczam, że Luna była tam też i groźnie protestowała!!! Pepa w pełnej olewce zaczęła jeść :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a Luna :roflt: z głupią miną patrzyła na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ale sierściuch się zrobił z Pepy! :lying: Szczyt bezczelności :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:żarłoczność Pepy przechodzi ludzkie pojęcie :mad: przed chwilą bezczelnie PRZY LUNIE wlazła pod LUNY biurko, koło LUNY legowiska, gdzie stała LUNY miska z resztą karmy - zaznaczam, że Luna była tam też i groźnie protestowała!!! Pepa w pełnej olewce zaczęła jeść :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a Luna :roflt: z głupią miną patrzyła na mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha to musiało nieźle wygladać:diabloti: i dlatego chce mieć 2 psy:diabloti: ale nie mam:placz: Quote
AnkaG Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):haha to musiało nieźle wygladać:diabloti: i dlatego chce mieć 2 psy:diabloti: ale nie mam:placz: Postaraj się :p Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 AnkaG napisał(a):Postaraj się :p :evil_lol: ja się nie starałam i mam :p wyrwałam z Luny drugie tyle co na zdjęciu :mdleje: kurna i ja naprawdę nie wiem co dalej zrobić!!!!! :placz: ma tak - trochę długich, trochę takich łysych miejsc jak u Doginki Gordon :mdleje: co ja narobiłam :placz: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):nie wyjaśniły się bo nie mogę się zdecydować do którego weta jechać :placz: ja też mam dylemata :cool1:gdzie do weta jakby nie daj boshe Ozzul był chory :shake: Quote
Pysia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol: ja się nie starałam i mam :p wyrwałam z Luny drugie tyle co na zdjęciu :mdleje: kurna i ja naprawdę nie wiem co dalej zrobić!!!!! :placz: ma tak - trochę długich, trochę takich łysych miejsc jak u Doginki Gordon :mdleje: co ja narobiłam :placz: Za to ja się postarałam abyś Ty miała :evil_lol: Co masz zrobić? Wyrywaj dalej żeby wyrównać :diabloti: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam napad głupawko ryczawki szczęściawki :multi::loveu: Quote
Doginka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 malawaszka napisał(a):jakieś 8 nieszcześć zdjęte ze sznupa :p http://img337.imageshack.us/img337/860/dsc0001rv4.jpg Tylko tyle???????:diabloti: oczywiście wyrwało mi się kilka łysych placków i nie wiem co dalej z tym zrobić :placz: Nic, odrośnie:eviltong: a Pepa chodziła i na mnie szczekała - no to ją też uczesałam jak tak bardzo chciała :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: malawaszka napisał(a):Pepowe futro będzie jeszcze wspanialsze jak mi się uda ten cholerny łupież wyeliminować :placz: Doskonale działa olej z pestek winogron - do jedzonka codziennie po 1 łyżce - naprawdę działa, bo kiedyś Gordon miał straszny łupież i vet mi poradził, sprawdziłam i nie żałuję:multi:;) malawaszka napisał(a)::evil_lol: ja się nie starałam i mam :p Ja też:diabloti: wyrwałam z Luny drugie tyle co na zdjęciu :mdleje: kurna i ja naprawdę nie wiem co dalej zrobić!!!!! :placz: ma tak - trochę długich, trochę takich łysych miejsc jak u Doginki Gordon :mdleje: co ja narobiłam :placz: Wyrwij wszystko i nie przejmój się plamkami - w ciągu tygodnia zarosną;) A u Gordona to plamki są dlatego, że wcześniej był trochę podtrymowywany z podszerstaka i to czarne krótkie, to są nowe włoski, które zaczęły odrastać. Jakbym go nie trymnęła wcześniej, to byłby poprostu cały łysolek:evil_lol::diabloti:;) A Pepa baardzo się zmieniła na lepsze:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 za jednym razem tyle co na focie i za drugim razem tyle samo - ale ja nie chciałam do łysa :placz: no i Luna nie ma takiego futra jak Gordon :shake::lol: Pepa żarła już jakies psie witaminy, tran, oliwe z oliwek, kąpię ja w nizoralu - no dobra może powinnam częściej kąpać :lol: - i nic :placz: nie wyrwę wszystkiego :shake: zimno jest :cool1: właśnie wykąpałam Lunete a jutro opitole maszynką to co zostało i koniec - nie będe więcej rwała bo to co zostało chyba już ją boli bo mnie użarła - chciała trafić w trymer a podłożyłam jej mój paznokieć :placz::lol: i dobrze mi tak :placz: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):bo mnie użarła - chciała trafić w trymer a podłożyłam jej mój paznokieć :placz::lol: hahaha - tak sobie to tlumacz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 i ostatnie fotki z tamtego spacerku :lol: resztki, ochłapki :placz: następne pewnie dopiero w kwietniu:shake: ta szuka patola a patol tu :lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):hahaha - tak sobie to tlumacz :evil_lol: :evil_lol: cichaj babo :mad::evil_lol: ale tak na serio to przy tym skubaniu była grzeczniejsza niż przy zwykłym czesaniu niedotykalskich łap :roll: Quote
Recommended Posts